Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 7:54 pm
bendee isterimm
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:07 pm
tabiki cnm...:D
BilGin
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:20 pm
tmm sabirla bekliyorum
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:39 pm
KAREKTER TANITIMI Çağatay:Best Of Model..ünlü oyuncu...Nursenaların ünisinde çekilen dizide oynuo..biraz ukala ama çok yakışıklı... bilginle kanka... Nursena:Konservatuar öğrencisi...inatçı ama eğlenceli bir kız..:D melis onun ev arkadaşı,en yakın dostu.. Bilgin:o da çağatay gibi oyuncu ve o da ukala..:D çağatayla aynı dizide oynuo...onla çok yakın arkadaşlar.. Melis:nursena gibi konservatuar öğrencisi...en büyük hayali aşık olduğu adamla evlenip mutlu bir aile kurmak..nursena onun ev arkadaşı ve en yakın dostu..Deniz:içine kapanık bi tip..o da konservatuar öğrencisi...nursenalarla takılıo..aslıya aşık.. Elvan:bilginlerle aynı dizide oynuo..çağataydan hoşlanıo...ve onu elde etmek için her şeyi yapar.. İnci:o da elvanlarla aynı dizide..bilgine aşık..aralarında bişi oluo gibi.. Aslı:iyi bir kız,eğlenceli..denizi sevio..
VEEEE DİZİNİN ADI:ADINI AŞK KOYDUM
B'MeLiS*
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:46 pm
ben bu tanıtımıı severim
Bekliyorummm :Z bölümü
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:47 pm
B'MeLiS* написа:
ben bu tanıtımıı severim
Bekliyorummm :Z bölümü
bende bekliyorum ama yorumları... ::ıy:
BilGin
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:51 pm
Konu super ben cok begednim de bi yanlis var asil boyle yazacaktin Cagatay Bilginin en yakin arkadasi reis benim ona gore 2. planda olmaktan nefret ederim
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:52 pm
BilGin написа:
Konu super ben cok begednim de bi yanlis var asil boyle yazacaktin Cagatay Bilginin en yakin arkadasi reis benim ona gore 2. planda olmaktan nefret ederim
vayyy...tırsmıştım en yakın arkadaş olma teklifini kabul etmezsin die.. hiç kimse 2. planda deil...herkes aynı yerde olcak..:D
BilGin
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:53 pm
hadi bakalim beni bu tiple kanka yaptin ya alican olsun
ama yine onu sana vermicem haberin olsun
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:55 pm
BilGin написа:
hadi bakalim beni bu tiple kanka yaptin ya alican olsun
ama yine onu sana vermicem haberin olsun
nasıl ya.. insan kankasına bunu yapar mı???
Elvan
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 8:58 pm
çok güzel gerçekten . ben çağatayı severim. iyiki beni o karakter yapmışsın ama canım kötü bir karakter olmak istemem . çağatayda bana aşık olsun
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 9:04 pm
Elvan написа:
çok güzel gerçekten . ben çağatayı severim. iyiki beni o karakter yapmışsın ama canım kötü bir karakter olmak istemem . çağatayda bana aşık olsun
elvan!!!!!
..BihteR..
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 9:55 pm
BENM KARAKTERE BAK :D bihtere bnzemişim :D ahaha şaka şaka gerçekten güzel olmuş =)
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Пон Юли 04, 2011 10:02 pm
cok guzel tanitim olmus nursenacim bölümü bekliyorum karakterim muhtesem bn ve asli ask süperr heycanla bekliyorum bölümü
BilGin
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 11:00 am
Nursena simdi gordum senin bu Cagatay yasli bi kadinla cikiyor cok sasirdim bunca genc kiz onun arkasinda demek ki sana kesin bakmaz o yasli kadinlardan hoslaniyor demek bide hic yakismamislar
..BihteR..
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 11:35 am
yok artık
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 7:38 pm
BilGin написа:
Nursena simdi gordum senin bu Cagatay yasli bi kadinla cikiyor cok sasirdim bunca genc kiz onun arkasinda demek ki sana kesin bakmaz o yasli kadinlardan hoslaniyor demek bide hic yakismamislar
BİLGİN!!!!O SELİN BORONKAY!!!Yani çağatayımın menejeri...sevgilisi değil...herkes yanlış anlıo yha...sordum ben çağataya...
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 7:39 pm
teşekkür ederim..
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 7:42 pm
ilk bölüm ne zaman
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 7:43 pm
bakıcam...
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 7:47 pm
tmm merakla bekliyorum bölümü nursenacim ad askinida yani asli ve bn
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 7:53 pm
[quote="orjnal adam deniz"]tmm merakla bekliyorum bölümü nursenacim ad askinida yani asli ve bn[/quote
:D hayırrr...ben ve çağatay..:D
BilGin
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 8:41 pm
nursena herkes sevgilisi diyor ama bence bir sey varda buna boyle diyolar
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 8:43 pm
BilGin написа:
nursena herkes sevgilisi diyor ama bence bir sey varda buna boyle diyolar
yha çağatay sevgilim değil dio ama..:(
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 9:00 pm
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 9:08 pm
!Nursena! написа:
Elvan написа:
elvan!!!!!
efendimmm
..BihteR..
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 9:17 pm
:D:D:D
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 9:22 pm
elvannn...o phenim...:D çağatay penimmm..canim
BilGin
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 9:28 pm
İnci sadece smile göndermek yasak Yeni Mod oldun bunları geçiceğim tabi ki ama Kuralları okuyalım tüm modlar okusun İlerde çok başarılı mod olucağından eminim İnci !
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!! Вто Юли 05, 2011 9:54 pm
admin kızmış modlar..
Yeni Dizi:Adını Aşk Koydum!!!1.Bölüm Eklenmiştir!!!