Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi?
+2
BilGin
/♥/MΣLΣK/♥/
6 posters
Автор
Съобщение
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пет Мар 11, 2011 2:30 pm
Fatmagül'ün tecavüzcüleri hayran hayran kimi izledi?
'Fatmagül'ün Suçu Ne?'de oynayan Fırat Çelik ve Engin Öztürk, önceki gece doğum günü partisine katıldı.
Sabah'ın haberine göre erkek erkeğe sohbet edip efkar dağıtan ikili, Türkan Şoray'la kısa bir süre sohbet de etti. Bu arada iki oyuncu, her ne kadar gazetecilere poz vermek istemese de; oturdukları masada Türkan Şoray'ı hayran hayran izlerken objektiflere yakalanmaktan da kurtulamadılar.
BilGin
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пет Мар 11, 2011 2:43 pm
bak sen bu tecavusculere
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пет Мар 11, 2011 2:45 pm
:o
BilGin
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пет Мар 11, 2011 4:49 pm
:lol:
BilGin
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пет Мар 11, 2011 5:18 pm
turkan sorayi mi izlemisler
*MeRve*
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пет Мар 11, 2011 6:07 pm
Sinir oluyorum onlara !
ebru8935
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пон Мар 14, 2011 9:57 am
bişey dicem fırat çelik mustafa oluyo yani o tecavüzcüsü değil yanlış yazılmış engin öztürk olabilir ama fırat çelik değil sonuçta
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пон Мар 14, 2011 10:10 am
bilemiyorum tatlim haber böyle bende paylasim dedim ..
Elvan
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пон Мар 14, 2011 10:11 am
paylaşım için sağol :D
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пон Мар 14, 2011 10:13 am
seve seve tatlm
ibocum_45
Заглавие: Re: Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi? Пон Апр 11, 2011 10:07 am
Paylaşım İçin Saol
Fatmagülün Tecavüzcüleri Hayran Hayran Kimi Izledi?