Заглавие: ''En İyi Paylaşımım'' Yarışması Пон Мар 14, 2011 1:38 pm
Adaylar beğendikleri bir resmi,şiiri,yazıyı,ilginç ,farklı vs. şeyleri katılım mesajlarında paylaşacaklar..
Kurallar: *Herkes sadece 1 paylaşımla yarışmaya katılabilir..
*Paylaşımlar kendi yaptığınız,size ait birşey olabilir (photoshop çalışması ,kendi yazdığınız bi siir,yazı,çektiğiniz bir resim vs )ya da gördüğünüz duyduğunuz ilginç güzel farklı şeyleri de alıntılayıp yarışmaya sunabilirsiniz..
*Anketler eklenene kadar mesajlarınızda istediğiniz düzenlemeyi yapabilirsiniz ; fakat anketler eklenip yarışma başladıktan sonra, mesajlarda düzenleme yapılması mümkün olmayacaktır.
*Çeşitli yollarla yarışmaya katıldığını belli eden , oy toplamaya çalışan üyelere kesinlikle taviz verilmeyecektir , bu üyeler yarışmadan diskalifiye edilip, forumdan uzaklaştırma cezası alacaklardır.
*Saçma sapan paylaşımlar dikkate alınmayacaktır.
*Forumun genel kuralları yarışma içinde geçerlidir.
*Ayrıca konu içinde sohbet etmek yasaktır.Sadece paylaşımlarınızı yapın. Yorumlar için bu başlığa gidebilirsiniz..
Duygular vardır anlatılamayan..sevgiler vardır kelimelere sığmayan... Bakışlar vardır insanı ömür boyu ağlatan...yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan, ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olanlardan...
Waking Up In Vegas*
Заглавие: Re: ''En İyi Paylaşımım'' Yarışması Пон Мар 14, 2011 9:33 pm
KaranLık bi odam var ....Kimsenin biLmediği... ....Kimseye itiraF edemedikLerimi ....DuvarLarına itiraF ettiğim.
....KaranLık bir oDam var ....Güneşin hiç girmeiği ....Sadece üşüdüğüm ve ağLadığım, ....Herkes ve herşeyden Habersiz yaşadığım.
KaranLık bir odam var Perdesi yok penceresi kir tutmuş, Dışarı bakmak için Hem yüzüm hem yüreğim yaşLamış.! Vaziyetim kendini unutmuş...
KaranLık bir odam var YaLnızLığna teRk ediLmiş. AnıLarın ışık oLmuş GöLgeLer haLinde duvarLara vuran, Sessiz çığLıkLarıma boğuLdum o an.
KaranLık bir odam var Sade ve sadece öLümü beklediğim.! BoğuLmaktan koRktuğun denizin derinLiğinden Daha derinim...
ibocum_45
Заглавие: Re: ''En İyi Paylaşımım'' Yarışması Вто Мар 15, 2011 1:58 pm
Ayrılık Kıskançlığın Ta Kendisidir Ayrılık Güvensizlikten Kaynaklanır Ayrılık Savaşın En Büyük Göstergesidir Ayrılık Ölümdür, Ölüme Kucak Açmaktır Ayrılık Gururdandır, Onurdandır Ayrılık Sevimsizdir Ayrılık GÖRESLEMEKTİR Ayrılık Düşünmektir Ayrılık Yolculuktur Ayrılık Gitmektir Ayrılık Şaşkınlık Yaratır Ayrılık En Değersiz Unsurdur Ayrılık Kavgayla Başlar Ayrılık Umuda Kaçmaktır Ayrılık Dört Duvar Arasındadır Ayrılık Aykırılıktır Ayrılık Bedeninden Kopmasıdır İnsanın Ayrılık Deniz Milidir, İnsanın Pusulasıdır Ayrılık Zamandır Ayrılık Üzülmektir Ayrılık Şımartılmıştır Ayrılık İki İpin Ucuna Tutunamamasıdır Ayrılık Sevdadan Başlar Ayrılık Bir Ezgiden Başlar Ayrılık Bir Anlamda Doğruluktur Ayrılık Yanlışa Neden Olur Ayrılık Bir Öyküde, Bir Şiirde, Bir Kitapta Başlar Ayrılık Dağların Tomurcuklarındadır Ayrılık Çiçek Açtırmaz Ayrılık Yitirmektir Ayrılık Gece Olunca Başlar Ayrılık Gündüzün Konuşmalarıdır Ayrılık Tutuklu Kelimelerin İmgesidir Ayrılık Şairlerin Başını Yakar Ayrılık Edebi Yolculuğa Çıkarır İnsanı Ayrılık Kimsesizliktir Ayrılık Beyazdan Kararır Ayrılık Mutluluğa Yol Açacağını Düşünür Ayrılık Kendini Kandırmasıdır İnsanın Ayrılık Yabancılaştırılmıştır Ayrılık Eser, Estirir Ayrılık Çözümsüzlüğü Bitirir Ayrılık İhtiyaç Duyarsın Ayrılık Değişimdir Ayrılık İnsanın Elini Şaraba Uzatır Ayrılık Gözetmeksizin… Ayrılık iİktir Ayrılık Hiç Düşünmediğin Yerde Karşına Çıkar Ayrılık Mazarlıktır Ayrılık Öfkeden başlar Ayrılık Mektuptadır Ayrılık Cesarettir Ayrılık Yasalara Karşı Değildir, İçindedir Ayrılık Kanundur Ayrılık İnsanın İnsana Verdiği Cezadır Ayrılık Gözyaşıdır Ayrılık Gül Değil, Gülün Dikenidir Ayrılık İnanmaktır Ayrılık Yalnızlaştırmaktır Ayrılık İnadınadır, İnadına… Ayrılık Küfürdür, Küfürden Başlar Ayrılık İnsanı Hasta Eder, İlaçlaştırır Ayrılık Kültablasının İçine Sığınmasıdır İnsanın Ayrılık Yazmaktır Ayrılık Bu Şiir Gibi Saçmalıktır
<S!bзL>
Заглавие: Re: ''En İyi Paylaşımım'' Yarışması Вто Мар 15, 2011 2:50 pm
Bir süre güvenmeyeceksin kimseye. Kendine sığınacaksın.. Aşk konuşulduğunda sen su...sacaksın. Of larla ah larla başlayacaksın her cümleye. Çevrende senden başka herkes haksız olacak. ... Yüreğinde bir ismin imzası var ve sen onu silemeyeceksin. Söküp atamayacak, ne yapsanda bitiremeyeceksin. Seninle beraber büyüyecek içindeki sızı, "Ve kime dokunursan dokun, ilk önce onu hissedeceksin".
eda97eda
Заглавие: Re: ''En İyi Paylaşımım'' Yarışması Сря Мар 16, 2011 2:20 pm
Bulutlar agladi günes dogmadi sen gittin diye, Gönül yalvardi yine kanadi sen yoksun diye, Yine ben yalniz kaldim, ümitlerlimle tek basima, Güvenim kalmadi artik sana ve tüm insanlara Sana son sözüm olsn sni görmek istemem 1daha, Gözlerin gözlerimi aricak ama ben yokum senin yaninda, Yollarimiz ayri gayri sende cek git uzaklara, Sen bana layik degilsin artik sana elveda
sezer12
Заглавие: Re: ''En İyi Paylaşımım'' Yarışması Сря Мар 16, 2011 2:47 pm