Eğer hamdi alkan, As'nin reytingleri biraz daha yüksek gelmesini istiyorsa
Fatmagülden biraz feyz almalı..
İhaneti afedersiniz ama babam bile işler,
Önemli olan Yaratıcı olmaktır.
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 7:07 am
tamam sucsuzdur kimse demiyor o zaten cezasini fazlasiyla cekiyor canim..
ama artik yeter diyoruz o gece o zaten kendinde degildi fatmagüldende hoslanmisdi onu görünce öle bisey yabicaklarini düsünemeden isaretledi bilinsiz bir halde diyelim ama sonra oda pisman oldu..umarim kerimi affeder o acilarini kendi icinde yasiyor yakinda kafayi yemezse sasarim :(( artik fatmagülde laf sokup durmasin ona biz bunu isdiyoruz :(
kiss
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 10:50 am
ben o suçlu demedim cezasını çekiyor demedimki mavicim konu çoook başka )
BilGin
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 1:55 pm
ozlemm sen bu diziyi arka siradakiler dizinle karsilastiramzsin ki
arka siradakiler ucuz bir dizi
bu dizimiz ise kaliteli herseyi ile kalit var yani arka siradakiler bu dizinin yanina ilk 10dan bile giremez
bide bu dizinmiz tc icin bu reytingleri almiyor
gercekten konusu cok hos kerim suclu evet ama pisman bide galiba sen izlemiyosun ona gore konusuyosun kerim cezasinin suan herkesten daha aci cekiyor
neriman_oktay
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 4:08 pm
Edward написа:
bu dizimiz ise kaliteli herseyi ile kalit var yani arka siradakiler bu dizinin yanina ilk 10dan bile giremez
gercekten konusu cok hos kerim suclu evet ama pisman bide galiba sen izlemiyosun ona gore konusuyosun kerim cezasinin suan herkesten daha aci cekiyor
kerimin suçlı olduğunu herkes bilio.kerimin suçu selim ve diğerlerini engellememesi.kerim bişey yapmadı.bu olaydan sonrada fatmagül için çok şey yaptı.ama fatmagül daha hala affertmese tabiki yeridir.ayrıca lütfen arka sıradakilerle ilgili yorum yapılmasın.ucuz bi dizi fln die eleştirmiyelim.burası fatmagülün suçu ne fan sitesi.karıştırmıyalım.hem iki diziyi kıyaslamayada gerek yok.kategorileride farklı. bu filmin reytinglerinin büyük çoğunluğu beren saat sayesinde var.başka bi oyuncu olsaydı bu kadar izlenmezdi.şahsen bende izlemezdim.
BilGin
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 4:34 pm
neriman bende onu kastetmistim arka siradakiler ile kiyaslanmamasi lazim dogru ayrica ucuz derken oyuncukara bi lafim yok dizinin gerili az yani ay yapim kadar olamzlar onu kastettim ben geldigin icin cok sevindim hosgeldin iyi forumlar dilerim sana
kiss
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 4:51 pm
Edward написа:
bilgincim
zedatın konusuda çok hoştu geçen sezon zoraki zedatda as zirveden inmiyordu
bu dizi bir nevi çakma zedat yalanmı ?
vede hoşluktan ziyade zedat gibi marjinal ve değişik.
evt, Zedat olmadığı için sibo bittiği için klasik ihanet olayları işlendiği için As ucuz bi dizi kabul edebilirim.
bende veryansın ediyorum farkındaysan
Hamdi Alkan bu dizinin konusundan Feyz alsın istiyorum.
BilGin
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 4:59 pm
yok ben arka siradakilerin bu diziyle kiyaslanmasini sevmedim sadece cunku cok fark vra yani cokk hem dizi olarak hemde konu olarak
Bide ben ucuz derken ay yapim cok buyuk dedim minti cok kolay sollar yani o yuizden ucuz dedim
ozlemcim ben senin dusuncene saygi duyuyorum
ama bu zedati diger diziler bolumundeki arka siradakiler konusunda konusalim yani onlarin bizim diziyle alakasi yok bence :D
kiss
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 5:09 pm
Edward написа:
yok ben arka siradakilerin bu diziyle kiyaslanmasini sevmedim sadece cunku cok fark vra yani cokk hem dizi olarak hemde konu olarak
Bide ben ucuz derken ay yapim cok buyuk dedim minti cok kolay sollar yani o yuizden ucuz dedim
ozlemcim ben senin dusuncene saygi duyuyorum
ama bu zedati diger diziler bolumundeki arka siradakiler konusunda konusalim yani onlarin bizim diziyle alakasi yok bence :D
ooo hyr kıyaslama değil sen çook yanlış anlamışsın ama zedatla benzerliği var
vede benim değindiğim husus
Hamdi alkanının bu diziden feyz almasıdır
Öyle ihanet işleyerek, reyting toplayamaz
BilGin
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 6:07 pm
hamdi alkan bu diziden feys mi almis bilmiyodum gercekten iyi degil bu yaptig
kiss
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 7:01 pm
Edward написа:
hamdi alkan bu diziden feys mi almis bilmiyodum gercekten iyi degil bu yaptig
ayy bilgin
ne örnek alması yaa ne feyzi
ayy kendimi anlatamadım çatlıycam şimdi
hamdi bu diziden feyz almıyor, o yüzden reytingleri batık
anla artık yaa
Feyz alıyor değil Feyz almıyor
BilGin
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Пет Мар 18, 2011 7:09 pm
neriman_oktay
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Нед Мар 20, 2011 7:36 am
Edward написа:
neriman bende onu kastetmistim arka siradakiler ile kiyaslanmamasi lazim dogru ayrica ucuz derken oyuncukara bi lafim yok dizinin gerili az yani ay yapim kadar olamzlar onu kastettim ben geldigin icin cok sevindim hosgeldin iyi forumlar dilerim sana
tamam sorun yok o zaman.saol bu arada hoşbulduk :D
Elvan
Заглавие: Re: Konusuna Rağmen Dizinin Reytingleri !... Нед Мар 20, 2011 1:13 pm
özlem bu diziyi arka sıradakiler ile karıştırma lütfen zedat farklı bu dizi farklı.
kavga yine ! lütfen bir daha olmasın kilit+çöp bir daha böyle kavgalar olursa uyarı alacaksın!