Deniz
Uyandım.Koşarak babamın odasına gittim.Uyuyordu.Buna sevinmiştim.:D Çünkü babama kahvaltı hazırlayacaktım.Hemen mutfağa gittim.Sandalyeyi buzdolabın önüne getirdim ,kapağı açtım ve kahvaltılık şeyleri yavaşça masaya yerleştirdim.Babama çay yapmak istedim ama yapmasını bilmediğim için babama da meyve suyu koydum.Yaptıklarımı şöyle baktım.Güzel olmuştu.Koşarak babamın odasına gittim.Yanağına öpücük kondurdum ama uyanmadı.Bir daha öptüm.Bu sefer babam beni yatağa çekti ve gıdıklamaya başladı.Yapma diye bağırıyordum ama babam beni aldırmıyordu.
Pes etti ve beni öptü.Günaydın biricik kızım dedi.Bende ona günaydın biricik babacığım dedim.Birbirimize sarıldık.Ayağa kalktım ve babamın gözlerini bağladım.Neden bağladığımı sordu bende sürpriz dedim.Yavaşça mutfağa indirdim.Sonra da gözlerini açtım.Sürpriz diye bağırdım.Çok sevinmişti.Beni kucağına aldı,sıkıca sarıldı,öptü beni.Beni çok sevdiğini söyledi,bende onu çok sevdiğimi söyledim.Kahvaltıya oturduk.Babam beni uçak uçak yaparak kahvaltımı yaptırdı.
Berk
Yine annemin küçük öpücükleriyle uyandım.Bende annemi öptüm.O güzel sesiyle kahvaltıya inmemi söyledi.Banyoya gidip elimi yüzümü yıkayıp salona indim.Babamın kucağına oturdum.Babamı da öptüm.Bana gülümsedi.Annem babamın kucağından inmemi söyledi ama inmeyeceğim diye tutturdum.Babam bana kıyamadı kalsın dedi.Kahvaltımı babam yedirdi ve babam işe gitti.
Ben:Bugün Deniz bize gelecek mi?
İlayda:Gelecek galiba da neden sordun?
Ben:Hİiç anne.Sadece merak ettim.
İlayda:Hadi öyle olsun.
Ben:Anne.
İlayda:
Gizem
Biricik aileme güzel bir kahvaltı hazırladım.İlk gidip Ezgi ve Mert’i uyandırdım.İkisi de bana sarılıp öptü.İşte bu anı hiçbir şeye değişmezdim.Onları banyoya yolladıktan sonra bircik aşkımın yanına gittim.Öyle güzel uyuyordu ki onu biraz öyle izledim.Sonra yanına gidip küçük öpücüklerle uyandırdım.Uyandığında bana şöyle bir baktı ve beni öptü.O sırada çocuklar geldi.
Ezgi:Baba anneme ne yapıyordun?
Mert:Evet baba ne yapıyordun?
Şaşıp kalmıştık.Ne diyeceğimizi bilmiyorduk.En sonunda Fırat hadi hadi kahvaltıya deyip bunu da geçiştirdi.Birbirimize baktık ve gülmeye başladık.Ben çocukların yanına gittim ve çocukları yedirmeye başladım.Sonra Fırat geldi ve Ezgi ve Mert’i öpüp kahvaltı yemeğe başladık.
Deniz
Ben:Baba bugün İlayda Teyzenin yanına gidecek miyiz?
Bülent:Evet meleğim seni oraya bırakacağım.
Ben:Oley.:D
Bülent:Neden bu kadar sevindin?
Ben:Şey teyzeme gideceğim ya ondan.
Bülent:Hıı.
Ben:Ee çıkmıyor muyuz?
Bülent:Buyurun küçük hanım.
Ben:
Yola çıktık.Babam hana hep fıkra anlatıp duruyordu.:D anlattıkları çok komikti.Sonunda vardık.Beni İlayda Teyzemi teslim edip gitti.
İlayda:Hoş geldin meleğim.
Ben:hoş bulduk.
Koşarak Berk’in geldiğini gördüm.Bana sarıldı bende ona.
Berk:Hoş geldin
Ben:Hoş bulduk.
Berk:Gel hadi odama gidelim.
Ben:Tamam.
Odasına gittik.Biraz sessiz kaldık.Sonra doktorculuk oynamaya başladık.Ben hasta o da doktordu.Ama doktor olmayı beceremedi.Rolleri değiştirdik.Bu sefer o hata ben hasta olduk.Oyunu öyle dalmıştık ki birden içerden ses geldi.Çok korkmuştuk.Aşağı hemen indik ve …
İki senaryoyuda yazdığım için kısa oldu.inş beğenirsiniz canlarım.iyi kötü her yorumunuzu bekliyorum