Beren Saat Bulgaria Forum
Beren Saat Bulgaria

Annemi İstiyorum 2.Bölüm B-261910-üye_ol
Beren Saat Bulgaria

Annemi İstiyorum 2.Bölüm B-261910-üye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Bulgaria ForumДобре дошъл/дошла, .
Последно Активен: Чет Яну 01, 1970
Публикации: 0

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Annemi İstiyorum 2.Bölüm

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Female Брой мнения : 284
Дата на раждане : 07.05.1997
Възраст : 27
Дата на регистрация : 08.03.2011

Annemi İstiyorum 2.Bölüm Empty
ПисанеЗаглавие: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 11:34 am

Sinem ve Bülent birbirini çok seviyorlardı.Tüm engellere rağmen evlenmişlerdi.1 yıl sonrada Sinem hamile kaldı.Bülent baba olacağım diye çok sevinmişti.9 ay boyuncada hep Sinem'in yanında oldu ama Sinem doğum sırasında öldü.BÜlent Sİnem'in öldüğünü duyunca kızının doğduğunu bile sevinememişti.İlk haftalar kızının yüzüne bile bakmamıştı.Arkadaşları yani İlayda ve Gizem bakmıştı ama onlarında doğum zamanı gelince onunla ilgilemediler.En sonunda Fırat ve Ferman onu bulup artık kızının yanına gitmesini,onun hiç suçu olmadığını anlattılar.En sonunda Bülent'te arkadaşlarının baskılarıyla kızının yanına gider....Ve 5 yıl Sonra

Çiftlerimiz
Bülent ve Sinem Kızı Deniz
İlayda ve Ferman Oğlu Berk
Gizem ve Fırat Kızı Ezgi ve Oğlu Mert (İkizler)

İnş beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum....[You must be registered and logged in to see this image.]

Последната промяна е направена от eda97eda на Пет Апр 08, 2011 2:36 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
BilGin
Админ

Админ
BilGin

Male Брой мнения : 3306
Дата на раждане : 07.03.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 16.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 12:25 pm

hmm merak ettim guzel

bekliyorum ben
https://berensaatbulgaria.yetkin-forum.com
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

Брой мнения : 160
Дата на раждане : 13.06.1992
Възраст : 32
Дата на регистрация : 06.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 2:40 pm

cokguzell bekliyoruz
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 5:58 pm

Edward написа:
hmm merak ettim guzel

bekliyorum ben

:)sağol
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 6:00 pm

orjnal adam deniz написа:
cokguzell bekliyoruz

tşk ederim Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 8:01 pm

Deniz

Uyandım.Koşarak babamın odasına gittim.Uyuyordu.Buna sevinmiştim.:D Çünkü babama kahvaltı hazırlayacaktım.Hemen mutfağa gittim.Sandalyeyi buzdolabın önüne getirdim ,kapağı açtım ve kahvaltılık şeyleri yavaşça masaya yerleştirdim.Babama çay yapmak istedim ama yapmasını bilmediğim için babama da meyve suyu koydum.Yaptıklarımı şöyle baktım.Güzel olmuştu.Koşarak babamın odasına gittim.Yanağına öpücük kondurdum ama uyanmadı.Bir daha öptüm.Bu sefer babam beni yatağa çekti ve gıdıklamaya başladı.Yapma diye bağırıyordum ama babam beni aldırmıyordu. Gülümseme Pes etti ve beni öptü.Günaydın biricik kızım dedi.Bende ona günaydın biricik babacığım dedim.Birbirimize sarıldık.Ayağa kalktım ve babamın gözlerini bağladım.Neden bağladığımı sordu bende sürpriz dedim.Yavaşça mutfağa indirdim.Sonra da gözlerini açtım.Sürpriz diye bağırdım.Çok sevinmişti.Beni kucağına aldı,sıkıca sarıldı,öptü beni.Beni çok sevdiğini söyledi,bende onu çok sevdiğimi söyledim.Kahvaltıya oturduk.Babam beni uçak uçak yaparak kahvaltımı yaptırdı.

Berk

Yine annemin küçük öpücükleriyle uyandım.Bende annemi öptüm.O güzel sesiyle kahvaltıya inmemi söyledi.Banyoya gidip elimi yüzümü yıkayıp salona indim.Babamın kucağına oturdum.Babamı da öptüm.Bana gülümsedi.Annem babamın kucağından inmemi söyledi ama inmeyeceğim diye tutturdum.Babam bana kıyamadı kalsın dedi.Kahvaltımı babam yedirdi ve babam işe gitti.
Ben:Bugün Deniz bize gelecek mi?
İlayda:Gelecek galiba da neden sordun?
Ben:Hİiç anne.Sadece merak ettim.
İlayda:Hadi öyle olsun.
Ben:Anne.
İlayda: Mad

Gizem

Biricik aileme güzel bir kahvaltı hazırladım.İlk gidip Ezgi ve Mert’i uyandırdım.İkisi de bana sarılıp öptü.İşte bu anı hiçbir şeye değişmezdim.Onları banyoya yolladıktan sonra bircik aşkımın yanına gittim.Öyle güzel uyuyordu ki onu biraz öyle izledim.Sonra yanına gidip küçük öpücüklerle uyandırdım.Uyandığında bana şöyle bir baktı ve beni öptü.O sırada çocuklar geldi.
Ezgi:Baba anneme ne yapıyordun?
Mert:Evet baba ne yapıyordun?
Şaşıp kalmıştık.Ne diyeceğimizi bilmiyorduk.En sonunda Fırat hadi hadi kahvaltıya deyip bunu da geçiştirdi.Birbirimize baktık ve gülmeye başladık.Ben çocukların yanına gittim ve çocukları yedirmeye başladım.Sonra Fırat geldi ve Ezgi ve Mert’i öpüp kahvaltı yemeğe başladık.

Deniz

Ben:Baba bugün İlayda Teyzenin yanına gidecek miyiz?
Bülent:Evet meleğim seni oraya bırakacağım.
Ben:Oley.:D
Bülent:Neden bu kadar sevindin?
Ben:Şey teyzeme gideceğim ya ondan.
Bülent:Hıı.
Ben:Ee çıkmıyor muyuz?
Bülent:Buyurun küçük hanım. Gülümseme
Ben:Gülümseme
Yola çıktık.Babam hana hep fıkra anlatıp duruyordu.:D anlattıkları çok komikti.Sonunda vardık.Beni İlayda Teyzemi teslim edip gitti.
İlayda:Hoş geldin meleğim.
Ben:hoş bulduk.
Koşarak Berk’in geldiğini gördüm.Bana sarıldı bende ona.
Berk:Hoş geldin Gülümseme
Ben:Hoş bulduk.
Berk:Gel hadi odama gidelim.
Ben:Tamam.
Odasına gittik.Biraz sessiz kaldık.Sonra doktorculuk oynamaya başladık.Ben hasta o da doktordu.Ama doktor olmayı beceremedi.Rolleri değiştirdik.Bu sefer o hata ben hasta olduk.Oyunu öyle dalmıştık ki birden içerden ses geldi.Çok korkmuştuk.Aşağı hemen indik ve …

İki senaryoyuda yazdığım için kısa oldu.inş beğenirsiniz canlarım.iyi kötü her yorumunuzu bekliyorum
/♥/MΣLΣK/♥/
Модератор
Модератор
/♥/MΣLΣK/♥/

Female Брой мнения : 472
Дата на раждане : 04.03.1991
Възраст : 33
Дата на регистрация : 09.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeПон Мар 21, 2011 7:02 am

Paylasim ciin saol
http://www.enginakyurek.net
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeПон Мар 21, 2011 1:09 pm

tşk ederim Gülümseme
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

Брой мнения : 160
Дата на раждане : 13.06.1992

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeПон Мар 21, 2011 3:35 pm

cok guzel olmus edacim eglerine saglik
Galaksi
Активен Потребител
Активен Потребител

Брой мнения : 152
Дата на раждане : 14.06.1992

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeПон Мар 21, 2011 3:41 pm

güzel beğendim kardeşim
http://kizimnerede.forumm.biz/
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeСря Мар 23, 2011 1:09 pm

sağolun Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeПет Апр 08, 2011 2:35 pm

Deniz Ilayda teyzemi yerde hareketsız yatıyordu.teyzemi öyle çok korktum.berkle hemen teyzemi uyandırmayaya çalıştik ama uyanmadı.ben babamın telini ezbere bildiğim için hmn aradım.
Bulent:alo
ben:baba hmn buraya gel.
Bulent:ndn meldgm?
Ben:teyzem yerde hareketsiz yatıyor baba.uyandırmaya denedik ama uyanmadı. Bu:tmm cnm.hmn geliyorm. Gelmesine bekledik.yarım saat geçmedn geldi babam.teyzemin yanına göturduk,teyzemi o halde görunce kucagina alip arabayla hastaneye gittik.hastanede teyzemi odaya aldılar ama bizi içeri almadılar.babam hmn amcamı aradı ve beklemeye başladik.bekledk bekledk sonunda doktor odadan çıktı.çıkmasıyla amcamin gelmesi bir oldu.

Ferman:ilayda nasıl,kotu bir sey yok degil mi?
Dr:korkulacak bir şey yok ama ilayda hanımı size soylemesi gereken bir şey var.buyrun geçn.
amcam iceri girdi.5 dk geçmedn cığlık sesleri yukseldi.cok korktm.snra amcam dışari çikti.ilayda hamileymis dedi.cok sevindm aramiza yeni biri geliyor..d amcam bize sarılip duruyordu.teyzem çıktı onu da tebrik edirp öptük.

Gizem
çocuklar parka gidelm diye tutturdu.bnde kıyamadm onlari parka goturdm.
ezgi:anne beni salla.
mert:hyr ilk beni salla.
ezgi:ya .(hyr kavga etmeye başladılar.sonunda ikisini ayni anda sallayacagm deyince sustular.telm çaldı ve açtm.ben:alo
ilayda:alo cnm naslsn
Ben:iim çocuklarla parktayz sn?
Ilayda.çok mutluym
ben.ndn?
Ilayda.az once hamile oldugumu ogrendm.
Ben.tebrik ederm.cok svindm.
Ilayda.sagl cnm o yuzdn bu aksm bize bekliyorz.
Ben.tmm tatlim o zmn akşama gorurusuruz.
Ilayda. Gorusuruz.

Deniz
kendi evleri
ben:teyzemin bebeginin olmasına çok sevindm.
Bulent:bnde melegm.
Bn.baba annem yurtdişindan geldignde bnde kardeş isterm.
Babam brdn duraksadi.gozleri doldu.snra gl kucagima otur dedi.gidp oturdm. Ben.ewt baba.
Bulent.kızım artk buyudn.anlatacaklarmi anlayacak yaşa gldn.
Ben.ne oldu baba?
Bulent.kızm. Duraksadi birdn. Bu.hani snle bir flim izlemiştk.orada kızn annesi melek olmuştu.
Ben.ewt baba.annesi ölmüstü.
Bulent.ewt kızm kizım snn annende o kızn annesi gibi melek oldu.
Ben.anlamadm.
Bulent.o kizın annesi gibi senin annende oldu.
Ben. Hyr yalan soyluyorsun annem olmedi tmm mı olmedi. Ağlamaya başladm

Bulent.çok uzgunum kızm.
Ben.hyr hyr annem melek olmadi daha sadece iş nedeniyle yurtdişinda.
Bulent.kizim.
Ben.kızım deme bana.sn yalancisn tmm mi yalancı.
Evdn ayrldm.koşarak ılayda teyzemin evine gittm.babamda arkamdan geliyordu.kapıyı caldm.kapiyi amcm açti.beni bu halde görunce şasirdi. Babam sonunda gldi ve içeri geçtk.teyzem gldi.o da bu halımize sasırdi.yanına gittm. Ben. Teyze babamın soyledkleri dogru söylemiyor degil mi ?benim annem olmedı. Yasiyor degl mi? Sustu.cevap vermedi.
Ben. Lutfn cevap ver.olmedi degl mi?
İlayda.tatlm çok cok uzgunum.
Ben. Hyr ya anne. Diye bagirmaya başladm.uçû beni sakinlestirmeye çalisiyorlardı ama nafile.snra berk yanıma gldi ve sıkıca sarıldı.onun sarılmasyla daha kotü aglıyordm.
Ben.ölmedi.bnm annem olmedi.beni bırakıp gitmez. Kollarndan ayrılip babama baktm.
Ben. Lutfn baba yalan oldugunu soyle.
Bulent.çok uzgunum melegm
ben:(
BilGin
Админ

Админ
BilGin

Male Брой мнения : 3306
Дата на раждане : 07.03.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 16.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeПет Апр 08, 2011 3:28 pm

Eda bu senaryonu takip edemdim ama hersey daha basta okuudm begendimm takip ediyorum bundan sonra
https://berensaatbulgaria.yetkin-forum.com
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Annemi İstiyorum 2.Bölüm   Annemi İstiyorum 2.Bölüm I_icon_minitimeПет Апр 08, 2011 5:48 pm

sağol Gülümseme

Annemi İstiyorum 2.Bölüm
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Ödül İstiyorum .d
» Adımın Degişmesini İstiyorum
» Yeniden Birini Sevebilmek İstiyorum..
» 30.Bölüm Tüyoları
» 41. Bolum Reytingleri

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Beren Saat Bulgaria Forum :: Форум :: Кошче :: Gelecek Bölüm Tahminleri :: Önerileriniz-
Идете на: