Заглавие: Kerim Ve Vural Barisiyor Чет Мар 24, 2011 1:29 pm
onlar neden barisiyor ki fatmagul onlari gormek istemiyor ama vural her konuda kerime yardim edecek cunku sadece ikisi iyi niyetli ama vural cook buyuk bir hata yapti
Elvan
Заглавие: Re: Kerim Ve Vural Barisiyor Чет Мар 24, 2011 4:34 pm
Edward написа:
onlar neden barisiyor ki fatmagul onlari gormek istemiyor ama vural her konuda kerime yardim edecek cunku sadece ikisi iyi niyetli ama vural cook buyuk bir hata yapti
evet vuralın yaptığı hiç hoş değil . bu yüzden kzıyorum ona ama bir yandan da vuralı seviyorum . o yaptıklarına pişman . erdoğan gibi gurur duymuyo yaptıklarından..
hatta ağlıyodu biz ne yaptık rüyalarıma giriyor çığlıkları. bence vural iyi biri yaaa ben seviyorum o çocuğuu
*MeRve*
Заглавие: Re: Kerim Ve Vural Barisiyor Чет Мар 24, 2011 5:57 pm
Yaptıklarından vicdan azabı çeken tek Vural'dı.. Ama bu hatayı ört pas etmesine yardımcı olmuyor.. Büyük bir hata yaptı.. Kerim'le barışmasına gelince Fatmagül buna büyük bir tepki gösterir diye düşünüyorum.
BilGin
Заглавие: Re: Kerim Ve Vural Barisiyor Пет Мар 25, 2011 1:53 pm
fatmagul onlari gordu simdi kesin yanlis anlar isler karisti tamda aralari iyi olmustu
Samsunlu55
Заглавие: Re: Kerim Ve Vural Barisiyor Пет Мар 25, 2011 3:10 pm
Senaristler yapti yapacagina yine. Fatmagül gördü onlari simdi sil bastan ne güven kaldi nede ask. Tam oldu derken mahvetdiler diziyi.
Simdi isin yoksa bekle bi 10 15 bölüm daha aralari düzelene kadar.
iyice bunaltdi ve kötü sona mutlaka haftaya iyiye cevirmeleri lazim yoksa yavas yavas reytinglerde cöker.
Elvan
Заглавие: Re: Kerim Ve Vural Barisiyor Пет Мар 25, 2011 3:16 pm
fatmagül görmeseydi keşke herşeyi sil baştan .. fatmagül yine kerime güvenmeyecek araları düzelene kadar oooo ooo
BilGin
Заглавие: Re: Kerim Ve Vural Barisiyor Пет Мар 25, 2011 3:17 pm
aynen samsunlu simdi yine aralari bozulacak
Elvan
Заглавие: Re: Kerim Ve Vural Barisiyor Пет Мар 25, 2011 3:19 pm
ya fatmagül kerimi hayal ediyodu ne güzeL bu oLmamaLıydı bence
BilGin
Заглавие: Re: Kerim Ve Vural Barisiyor Пет Мар 25, 2011 4:29 pm
evet olmamalıydı hayaller sakalar baslamıstı ne guzel