Заглавие: İntihara Kalkıştı Пет Апр 01, 2011 11:28 am
Vicdan azabı yaşayan Vural canına kıymak istedi..
"Fatmagül'ün Suçu Ne?"de Vural, Farmagül'ün hayatını karartığı için büyük vicdan azabı yaşıyor.
Vural geçen hafta Erdoğan'ın kirli planlarına karşı Kerim'i uyarmıştı. Fatmagül'ün onların konuşmasını görmesiyle yeni bir kriz başladı. Vicdanını temizlemeye çalışan Vural, dizinin dün geceki bölümünde Kerim'den gelen bir telefonla sarsıldı. Kerim, "Fatmagül ikimizi görmüş. Sana etrafımında dolanmayın, demiştim. Tam Fatmagül'le iyileşmek üzereydik. Şimdi her şeyimi kaybettim." diye konuştu. Kerim'in telefonuyla hemen arabaya atlayan Vural, soluğu Fatmagül'ün evinin önünde aldı. Fakat Vural, burada da hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Vural'ı yeniden karşısında gören Fatmagül, sinir krizi geçirdi. Vural, "Lütfen beni affet, bununla yaşayamıyorum. Kerim sana dokunmadı. Özür diliyorum." diye haykırdı. Rahmi ve Ebe Nine, Vural'ı evden uzaklaştırmak için büyük çaba sarfetti. Vural daha sonra arabasını hızla bir duvara çarpıp intihara kalkıştı.
Okuyun: İntihara kalkıştı / Kanal D Haber Bu haber Kanald.com.tr özel haberidir. Kanald.com.tr’yi kaynak olarak göstermeden kullanmayınız.
BilGin
Заглавие: Re: İntihara Kalkıştı Пет Апр 01, 2011 11:30 am
sagol
Elvan
Заглавие: Re: İntihara Kalkıştı Пет Апр 01, 2011 11:32 am