Заглавие: Fatmagülün Sucu Ne 29.Bölüm Tüyosu Пон Апр 04, 2011 7:37 am
sevgili kosovaya ve twitt hesabindaki bilgileri paylasan arkadasa tesekkürler. TÜYO
Kristen'ın diziye girişi boşuna değil, Kerim'e çok yardımcı olacak.Kerim'in itirafı ile başlayan süreçte desteğe çok ihtiyacı olacak.
-Kerim artık Fatmagül'ün üstüne eskisi gibi düşmeyecek. Kaçan kovalanır,bundan sonra daha çok Fatmagül'ün çabalarını göreceğiz.(ilerleyen bölümlerde)
-Diziye yeni bir karakter daha ekleniyor : Fatmagülün avukatı Kadir. Kadir karakterini büyük ihtimalle Civan Canova canlandıracak.
-Kadir ile Meryem arasında duygusal gelişmeler olabilir.
Kerim'in de kendini bu işten sıyırması çok kolay olmayacak.
Kerim artık Fatmagülü koruma yoluna gidecek sadece, onu zorlamamak için.
Sezonun son bölümlerine yaklaştık. Bundan sonra olaylar hızla gelişecek.
Kristen'ın diziye girişi boşuna değil, Kerim'e çok yardımcı olacak.
Fatmagül Kerimi İSTEDİĞİ İÇİN kurtaracak ve o yüzük de boşuna takılmadı.
Herkes cezasını yavaş yavaş çekmeye başlayacak. Sadece vicdan azabından bahsetmiyorum.
Fatmagül ve Kerim i çok güzel günler bekliyor ama birazcık daha zaman var.
Fatmagül'ün yüzüğü ilk takışı çok basit bir sahneydi. İkinci kez takışı çok daha güzel olacak,bu ona hazırlıktı
Fgül ile Kerim bir süre ayrı kalacaklar ve Fgül Kerimi özlediğini farkedecek.Yüzüğü takması da güzel bir sahne olacak.
Ve bu anlamda dizi artık daha somut adımlar atacak. Herkes cezasını bulacak, Fatmagül iyileşmeye başlayacak. Gücünü de Kerim'den alacak.
(alıntıdır)
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Fatmagülün Sucu Ne 29.Bölüm Tüyosu Пон Апр 04, 2011 7:38 am
Düşünüldüğü gibi bir kandırmaca yok. Kerim itirafını yapacak. Olay savcılığa intikal edecek. Fatmagül de savcılığa çağrılacak :
SAVCI: Ne diyorsun? FATMAGÜL: Evet. Şikayetçiyim.
Fatmagül BİR İHTİMAL ki buna daha sonra değineceğim, Kerim'i şikayet etmeyebilir
Fgül ile Kerim bir süre ayrı kalacaklar ve Fgül Kerimi özlediğini farkedecek.Yüzüğü takması da güzel bir sahne olacak.Fatmagül'ün yüzüğü ilk takışı çok basit bir sahneydi. İkinci kez takışı çok daha güzel olacak,bu ona hazırlıktı
fatmagulunsucune twitter (alıntıdır)
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Fatmagülün Sucu Ne 29.Bölüm Tüyosu Пон Апр 04, 2011 7:39 am
evet arkadaşlar yeni bir tüyo sizin için şimdi vuralla önemli bir konuşma yaptım nerdesin dedim? erdo beni 29. bölümde öldürtmek isteyecek fatmagülün yanındayım sahitlik yapcam dedi.
alinditir kim sölemis bilmiyorum ins dogrudur
BilGin
Заглавие: Re: Fatmagülün Sucu Ne 29.Bölüm Tüyosu Пон Апр 04, 2011 10:17 am
KERİM: Yanında ben olmadan hiçbir yere gitmeyeceksin. Herkes hak ettiği deliğe girene kadar bu böyle olacak.. FATMAGÜL: Niye her şeyden ben zararlı çıkıyorum .. Benim günahım ne.. KERİM: Senin iyiliğin için söylüyorum, bir tehlikeyle karşılaşmaman için. FATMAGÜL: Yine ben tehlikedeyim yine ben göz altındayım. Hep ben ben, ben.. .. İhbar ettiğin duyulunca daha da kötü olacak biliyorum.. ne yapacaksın o zaman eve mi kilitleyeceksin beni. KERİM: Gerekirse onu da yaparım. FATMAGÜL: Çok iyi oldu itiraf ettiğin çok iyi oldu, daha şimdiden başladı eziyet.. kosova