Ariadna Thalía Sodi Miranda, (d. 26 Ağustos 1971 ) Latin Grammy ödüllü Meksika'lı latin pop şanatçısı, besteci, söz yazarı ve oyuncudur.
Latin popunun en önemli temsilcilerinden biri olarak gösterilen Thalía, bugüne dek dünya çapında 30 milyondan fazla satmıştır. 1990' lı yılların en çok satan Latin şarkıcısı ünvanını taşır. Rol aldığı pembe diziler ile Türkiye'de de binlerce hayranı olan yıldız en çok tanınan Meksika'lı aktrislerdendir. Gelmiş geçmiş en çok satış yapmış Meksika'lı bayan şarkıcıdır.
Thalia, 20 yıllık uzun kariyeri boyunca 12 stüdyo albümü çıkarmış, 6 dizide boşrol oynamıştır.Güzelliği, soprano sesi, muhteşem oyunculuk performansı ve hiç bitmeyen enerjisiyle tüm Latin Amerika'yı kendisine hayran bırakmıştır. "Amor A La Mexicana" (1997), "Arrasando" (2000), "Tu y Yo" (2002), "El Sexto Sentido" (2005) ve son olarak "Primera Fila" (2009) albümleriyle pekçok başarıya imza atmış, 2000'den fazla ödül kazanmış ve latin pop müziğine damgasını vurmuştur.
María Mercedes, Marimar, María la del Barrio ve son olarakta Rosalinda ile birlikte tüm dünyada tanınmıştır. Dizileri 180 ülkede yayınlanmış, sadece Meksika değil, Brezilya, Amerika Birleşik Devletleri, Yunanistan, Türkiye, Polonya, Filipinler, Lübnan ve Endonezya'da da izlenme rekorları kırmıştır.Sayısız ülkede yayınlanan dizileriyle iki milyardan fazla kişiye ulaşmıştır."Queen Of Vina Del Mar" "Queen Of The Miami Carnaval" "Queen Of The Party İn Broadway" "Star In The Eight Street" başta olmak üzere pek çok güzellik kraliçesi ünvanına sahip olan Thalia, ana dili olan ispanyolca dışında İngilizce, Fransızca ve Portekizce biliyor. Albümlerindeki şarkıların bir çoğunu kendi yazıp besteliyor. Gitar, basgitar, bateri, piyano, keman ve saksafon gibi pek çok enstrümanı çalabiliyor.
Çok seviyorum ya Thalişim
Последната промяна е направена от kiss на Сря Апр 13, 2011 10:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BilGin
Заглавие: Re: Thalia Вто Апр 05, 2011 3:24 pm
onu bende cok seviyorum
rozalindamm
bide cok cekici bi kadinn cok guzell
kiss
Заглавие: Re: Thalia Вто Апр 05, 2011 3:57 pm
Nasıl izlerdim dizilerini kaçırmazdım yaa hele marimar yokmu off en sevdiğim dizisiydi
Bilgin senden ricam, Oral ve Pelinin başlığınada yazarmısın. Malum birisi yazmadan tek tek resim eklemek yasak bende ekliycem ama kimse yazmıyor o sayfalara 1 haftadır.
Elvan
Заглавие: Re: Thalia Пон Апр 11, 2011 8:32 pm
tesekkurler :D
BilGin
Заглавие: Re: Thalia Пон Апр 11, 2011 8:39 pm
cnm oyle bi yasak yok ne zaman kac tane istersen okdar resim paylasabilirsin :D
kiss
Заглавие: Re: Thalia Пон Апр 11, 2011 8:53 pm
Edward написа:
cnm oyle bi yasak yok ne zaman kac tane istersen okdar resim paylasabilirsin :D
yani bir günde art arda
birden fazla foto oluyormu
BilGin
Заглавие: Re: Thalia Пон Апр 11, 2011 8:56 pm
oluyor ne kadar istiyorsan paylasimlar serbest sadece dogru yerlerde olsunlar yeter
kiss
Заглавие: Re: Thalia Пон Апр 11, 2011 9:03 pm
ama birisi yazmazsa içime sinmez benim sanki eklediklerime kimse bakmıyormuş gibi saçma bi düşünce ama napiym
BilGin
Заглавие: Re: Thalia Пон Апр 11, 2011 9:06 pm
yazan yazar bakan bakar yani
kiss
Заглавие: Re: Thalia Пон Апр 11, 2011 9:22 pm
cııık yazan bakar bakıyorki yazıyor dimi ama :D
BilGin
Заглавие: Re: Thalia Пон Апр 11, 2011 9:26 pm
KAFAMI KARISTIRIYOSUN ACAIP YA PAYLAS ISTE NE DIYIM KI BEN SIMDI YASAK DEGIL DEDIM YA