Заглавие: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 9:31 am
Aşkın Peşinden Git Çok Yakındaa
Arkadaşlıkla Başlayan Sonradan Aşka Gidebilirmi ? ilk başta basit bir ilişkiyle başlayıp ayrılıp barısıp diye giden ve sevdikleri halde birbirlerinin canına yakabilirler mi ?
Последната промяна е направена от *EsRoŞ* на Нед Апр 10, 2011 10:26 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
BilGin
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 10:02 am
merakla bekliyorum
eda97eda
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 1:53 pm
güzele benziyor
*eSra..
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 1:55 pm
:D bekle daha yeni yeni yazıyorum =)) 1 böümü yazıorm =) eda kadar olmasamda .s
eda97eda
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 2:02 pm
eminim benden daha güzel yazacaksın cnm
dört gözle bekliyorum bölümü
*eSra..
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 2:58 pm
sen daha iyi yazıyorsun =)
*eSra..
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 3:23 pm
Aşkın Peşinden Git ****************************************************************************** Kemal-İdealist bir öğretmen, amacı çocukları hayata kazandırmak. Çocuklarla bağ kurmaya çalışıyor, onları üniversiteye girmeleri için teşvik ediyor. Öğrencilerinin sorunları kendi sorunlarından her zaman daha once geliyor. Hayatını mesleğini en iyi şekilde yapmaya, öğrencilerinin mutlu ve iyi insanlar olarak yetişmesini sağlamaya adamış
****************************************************************************** Gamze-Oktay’ın sevgilisi çete olaylarına bulaşmıyor. Ailesi Gamze’nin hiçbir sorunuyla ilgilenmediği için evde mutsuz, okulda da sevgilisi Oktay’ın başını belaya sokması onu çileden çıkarıyor. Oktay ve yakın arkadaşları için endişeleniyor. Düzgün ve sakin bir aile kurmak en büyük hayali
****************************************************************************** Oktay-Reis lakaplı, babasından şiddet gören ve bunu da dışarıya yansıtan öğrenci. Lider özelliklerine sahip, hayatında bulamadığı adaleti kendi bildiğince sağlamaya çalışan, cesur, yenilgiden korkmayan, korumacı, arkadaşları için kendini tehlikeye atmaktan çekinmeyen, onları koruyup kollayan bir öğrenci
**************************************************************************** Zehra-Kemal Hoca’nın yeğeni. Hollanda’da özgür bir çocukluk geçirdikten sonra Büyük Zafer’de yaşadığı ortama kolay alışamaz. Macera ve heyecan yaşama isteğiyle kimi zaman hırsızlık yapar. Amacına ulaşmak için yalan söylemekten çekinmez. Hayattaki tek tutkusu müziktir. Onun dışında her şeyden kolayca sıkılıp vazgeçebilen, maymun iştahlı, güvenilmez, her an her şeyi yapabilecek kadar cesur ve özgürlüğüne düşkün biri
**************************************************************************** Saffet-Büyük Zafer Lisesinin eski öğrencilerinden. Birinci sınıfta arkadaşlarıyla beraber bir öğretmeni hastanelik edince okuldan atılmış. Çok küçük yaşta çocuk esirgeme kurumuna bırakılmış. Arkadaşlarıyla serserilik yapıyor. Oktay ve arkadaşlarından önce lisenin etrafındaki düzen ondan sorulurken, bu durumun değişmesiyle Oktay ve çetesine savaş açmaya başlıyor. İçten içe okuldaki öğrencilik yıllarını özlüyo
**************************************************************************** Sibel-Arka Sıradakiler’in gizemli kızı. Derslerle ve okulda olup bitenle ilgisiz. Her zaman uzakta kalmayı ve çok konuşmamayı tercih ediyor. Herkesten gizlediği büyük bir sırrı var. Para karşılığı erkeklerle ilişkiye giriyor. Belalı bir adamın zorlamasıyla düştüğü bu yolun çıkışsız olduğunu kabullenmiş. Hiçbir zaman kurtulamayacağını düşünüyor. En büyük korkusu bu sırrın ortaya çıkması
**************************************************************************** İbo-Oktay’ın yakın arkadaşlarından biri. Eğlenceli bir çocuk. Babasının onları yıllar önce terketmesi nedeniyle annesiyle tek yaşıyor. Babası bir alkolik ve arkadaşlarıya her şeyi paylaşsa da bundan utanıyor. Babasını hiç tanımamış. Kısa yoldan köşeyi dönüp annesini ve kendini yaşadıkları hayattan kurtarmak en büyük hayali **************************************************************************** aoyuncu tanıtımları 1.bölüm çok yakında
BilGin
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 4:20 pm
hadı bakalım beklıyorum bu ara hayırlı olsunn senaryona bakıcaz ve gorucez takıpt edıcem
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 4:59 pm
hayirli olsun heycanla bekliyorum
eda97eda
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Пет Апр 08, 2011 5:59 pm
bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
*eSra..
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Съб Апр 09, 2011 8:05 am
=)) BEKLEYİN 1 BÖLÜMÜ YAZDIM =))
eda97eda
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Съб Апр 09, 2011 8:10 am
oley
*eSra..
Заглавие: Re: Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm Geldi Нед Апр 10, 2011 10:17 am
Aşkın Peşinden Git 1.Bölüm
(sabah oktay gamzeyi okula almaya gamzenin evine gider oktay kapıya vurur gamze kapıyı açar ve konusma baslar)
Oktay-Günaydın Aşkım Gamze-Günaydın Oktay Hadi Gel İkimiz birlikte kahvaltıya oturalım konusacaklarımız var
(ikisi masaya oturur konusmaya baslarlar) Oktay-Noldu Aşkım Gamze-İlişkimiz Hiç İyi Gitmiyor Hep Bana Uzaksın hep başka şeylerle ilgleniyosun hep kavga ediyorsun haraç kesiyorsun sürekli başını belaya sokuyorsunben bunu istemiyorum bu konuyu masaya yatırmanın zamanı geldi. Oktay-Masaya Yatıracakmış Aman Masadaki Bardaklar Devrilmesin Nerden Çıktı Şimdi Bu Ya ? Gamze-OKtay İlişkimiz Hiç İyi Gitmiyor Dedim Hep Uzaksın Yakın Değilsin Oktay-Ayrılmakmı İstiyorsun Açıkca Söyle (gamze Susar Cevap Veremez) Oktay-Söyle Gamze Susma Ayrılmakmı İstiyorsun ? Gamze-Ayrılmak İstiyorum Oktay-Peki Gamze (Der Ve Masadan Kalkar Gider Gamze Gamze Ağlamakta Oktaydan Ayrılmak İstemiyordu Ama Oktay Ona Yakın Olmadıgı İçin Ayrılmak Zorundaydı)
(İbo Sibelin Evine Gider Sibeli OKula Götürmek İçin Kapıyı Çalar) İbo-Sibel Sibel ! (sibel Kapıyı Açar) Sibel-Ne Var İbo İbo-Sibel Beraber Okula Gidelim mi ? Sibel-Bugun Okula Gitmeyeceğim İbo-Neden Bşr Sorunmu Var ? Sibel-Benimle İlgili Sorun Seni İlgilendirmez İbo-Seninle İlgili Her Sorun Beni İlgilendirir Sibel-Benimle İlgili Hiçbir Sorun Seni ilgilendirmez İbo-İlgilendirir Seni Seviyorum lan bunu anlasana seviyorum hemde çok Sibel-Ben Seni Sevmiyorum Anla Artık (Der Ve İbonun Yüzüne Kapıyı Kapatır Ve İbo Üzgün Bir şekilde okula gider)
(Okulda İlk Ders Kemal Hoca Derse Girmektedir Ve Yanında Yeğeni Zehrayıda Getirir) Kemal h.-Merhaba Arkadaşlar Size Yeni Bir Arkadaş Getirdim Yeğenim Zehra Holandadan Geldi Oktay-Merhaba Memnun Oldum Zehraydı Demi Adın :D Zehra-evet 1dakikalığına unuttun Hayret Ettim Oktay-Vayyyyyyy Asiliğimizde Var :D Gamze-Yeni Gelen Arkadaşımıza Böyle DavRanmamalısın Hoşgeldin Zehra Merhaba Ben Gamze Okulumuza Geldiğine çok sevindim ve memnun oldum Zehra-Bende Memnun Oldum Bende Zehra Saffet-Hosgeldin Zehra Bende Saffet geldiğine çok sevindim ve memnun oldum. zehra-bende memnun oldum(o arada bir bakışma olur) kemal h.ee zehra boş bir yere otur Gamze-Zehra benim yanım boş oturabilirsin. Zehra-teşekkür ederim.
(ve oturur saffetin gözü hep ondaydı) Oktay-heyyy saffet daldın gittin Saffet-ilk görüşte aşk derlerdide inanmazdım Zehrayı çok beğendim Oktay-Noluyo Ya Hemen gönlünü kaptırmısın Saffet-Napabilirm Çok Begendim Kızı Oktay-Umarım Başlangıç Yaparsınız Gamzeyle biz bu sabah ayrıldık Saffet-Çok Üzüldüm Tenefüste Bir Başlangıç Yapmayı Teklif Et Oktay-Bencede Haklısın
(Der Ve Tenefüs Zili Çalar Ve Sınıftan Herkesin Çıkmasını Bekler Gamze Sınıfın Kapısınsın Dışarı Çıkarken Önünü Keser) OKtay-Gamze Senin Beni Sevmediğine İnanmıyorum Gamze İnansan İyi Olur Oktay Ben Seni Sevmiyorum Oktay-Seviyorsun Gamze-Sevmiyorum Oktay-Gamze Şimdiki Diyeceğimden Sonra Kararını Değiştirebilirsin Gamze-Neymiş Bu Kararımı Değiştirecek Olan Şey Oktay-Gamze ! Benimle Koşulsuz Şartsız Herşeye Rağmen Benimle Yeniden Bir Başlanğıç Yapmaya Hazırmısın ? Gamze.- ?