Arka Sıradakiler dizisinde 'Gamze' karakterini oynayan Sinem Öztürk, saygısızlığa tahammülü olmadığını ve böyle bir tavır karşısında sert tepki gösterebileceğini söyledi. Gerektiğinde kavgacı olabileceğini ifade eden Öztürk, "Sorunlar tatlı dille çözülmüyorsa kavga ederim. Daha önceki erkek arkadaşıma şiddet gösterdim. Kül tablasını fırlattım ve kafasına isabet etti. İlişkimizde böyle bitti. Ciddi ciddi konuşurken karşımdaki dalga geçer gibi gülünce kafasına kül tablasını yer. En sinir olduğum şey bu" dedi.
Bugün'ün haberine göre her ilişkide kavgalar yaşandığına inandığını belirten Öztürk şöyle konuştu: "Kıskanç bir yapıya sahibim. Ben mesafeli insanları severim. Dışardaki insanlara karşı laçka davranışlarda bulunmasını kıskanırım. Kavga ederken sinirden ağlıyorum ama bunu silah olarak kullanmıyorum. Zaten bir süreden sonra karşındakini ağlamak etkilemiyor. Tutamadığımdan kendimi ağlıyorum. "
Elvan
Заглавие: Re: Sinem Öztürk'ten Dobra Açıklama Пет Апр 15, 2011 1:14 pm
meleğimm sonuna kadar senin arkandayız benimde saygısızlığa karşı tahammülüm yok . valla çok iyi yapıyor kır kafasına kül tablasını
BilGin
Заглавие: Re: Sinem Öztürk'ten Dobra Açıklama Пет Апр 15, 2011 1:44 pm
sevgilisinin kafasini yarmis biravo ezdirmiyor kendini
Elvan
Заглавие: Re: Sinem Öztürk'ten Dobra Açıklama Пет Апр 15, 2011 1:45 pm
. en iyisini yapıyor
BilGin
Заглавие: Re: Sinem Öztürk'ten Dobra Açıklama Пет Апр 15, 2011 1:51 pm
evet kendine guveni var bu cok guzel
Elvan
Заглавие: Re: Sinem Öztürk'ten Dobra Açıklama Пет Апр 15, 2011 1:53 pm
:D meLeğimi üzeni bende üzerim !
BilGin
Заглавие: Re: Sinem Öztürk'ten Dobra Açıklama Пет Апр 15, 2011 1:54 pm
yuru be elvan kim tutar seni
Elvan
Заглавие: Re: Sinem Öztürk'ten Dobra Açıklama Пет Апр 15, 2011 2:44 pm
kim tutar beni askım meleğimm yaa. onu cok seviyorum saçının teline zarar gelirse yakarım o kimse!
ibocum_45
Заглавие: Re: Sinem Öztürk'ten Dobra Açıklama Пет Апр 22, 2011 5:37 pm