Заглавие: 31.Bölüm Tüyosu -2- Пет Апр 15, 2011 5:11 pm
facede gördüm paylaşmak istedim fazla bir tüyo yok ama bölüm hakkında bilgi sahibi olmamızı sağLıyor
Yeni Tüyolar
Bir kere ortalarda gezen doğum günü tüyosu yanlış. Yani Fatmagül'ün Kerim'e sürpriz yaptığı tüyo yanlış. Bu bölümde de doğum günü ile ilgili bir gelişme yok. Zaten duruşmadan çıkan sonuç; Kerim için en büyük hediye. Bu bölüm genellikle yüzleşmeler üzerine kurulu olacak. Bu yüzleşmeler; Fatmagül - Kerim, Fatmagül - Mustafa ve Fatmagül - Mustafa - Kerim arasında yaşanacak. Dava devam etmekte. Yaşaran'ların hapisane günleri çok eğlenceli olacak (tabii bizler için). Fatmagül'ü bekleyen kötü sürpriz; Fatmagül ve Kerim için önemli bir adım teşkil edecek. Ayrıca bu bölümde Fatmagül ile Kerim arasında fiziksel temas olacak. Bu arada yazmayı unutmuşum. Bu bölümde Mustafa'dan çok daha fazla nefret edeceksiniz. ALINTIDIR - Kaynak: Lal484 Nick'li Bir Arkadaş Tarafından Yazılmış Bir Tüyodur..... (15.04.2011)
NOT: Arkadaşlar bu tüyonun doğruluğundan emin değilim, ama yine de bilginiz olsun diye paylaşmak istedim... Sevgiler...
Aynen Eğer Fatmagülü İstiyorsa İlk Başta Tecavüz Sonrasında Adım Kirlenir Diye Fatmagülü Dışlamıcaktı Seven Adam Kabul Eder Kerim Kabul Etti Şimdi Mustafa Fatmagülün Etrafında Dolanıyo Bu Bolumde Kerim Mustafayla Kavga Ederi Bencee