Заглавие: Bizim Suçumuz Ne? Вто Апр 19, 2011 8:02 pm
Engin Öztürk ile Kaan Taşaner gazetecilere konuştu...
"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde tecavüzcüyü oynayan Engin Öztürk ile Kaan Taşaner, Cihangir'de gördükleri gazetecilere dert yandı.
İkili, "Kızlar bizi görünce kaçıyor" diye espri yaptı. City's'de gezen Fırat Çelik de; "Fatmagül'ü bıraktığım için insanlar gerçekte bile bana tavırlı" dedi.
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Сря Апр 20, 2011 9:55 am
*eLvan.. написа:
Engin Öztürk ile Kaan Taşaner gazetecilere konuştu...
"Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinde tecavüzcüyü oynayan Engin Öztürk ile Kaan Taşaner, Cihangir'de gördükleri gazetecilere dert yandı.
İkili, "Kızlar bizi görünce kaçıyor" diye espri yaptı. City's'de gezen Fırat Çelik de; "Fatmagül'ü bıraktığım için insanlar gerçekte bile bana tavırlı" dedi.
komikmiş bu haber ama mecbur katlanacaklar insanlar dizide gördüğü davranışlar , rolleri canlandıranları gerçek sanıyor heleki yaslılar
Elvan
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 10:20 am
beren de aşk-ı memnuda çok tepki almıştı
BilGin
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 1:12 pm
ama Berenin oyle cok fani var ki bede anlayisli onun fanlari
bide Beren cook kaliteli ve cok basarili bir oyuncu oynadig tum rollerin hakkini fazla fazla veriyor
Elvan
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 1:12 pm
evet katılıyorum
*eSra..
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 4:25 pm
Edward написа:
ama Berenin oyle cok fani var ki bede anlayisli onun fanlari
bide Beren cook kaliteli ve cok basarili bir oyuncu oynadig tum rollerin hakkini fazla fazla veriyor
evt aynen
kiss
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 4:44 pm
bu insanlar yüzünden ilerlemiyoruz ilerleyemiyoruz diziyi gerçek hayat zanneden şeyler bunlar anlayın işte.
BilGin
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 4:52 pm
evet gercek ve sahteyi ayird edemiyolar
kiss
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 5:16 pm
Edward написа:
evet gercek ve sahteyi ayird edemiyolar
bunun gibi düşünenlerin modern hali, zedata karşı zaten zamanında az uğraşmadım onlarla hey gidi günler hey
Elvan
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 6:52 pm
bencede çok yanlış
BilGin
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Чет Апр 21, 2011 8:43 pm
ZEDATI BENDE PEK DOGRU BULMUYODUM O SIRALAR AMA ASLA ORAL OZERE BI LAFIM OLMADI OYNADI ROLLERIN HAKKINI VERIYOR
ibocum_45
Заглавие: Re: Bizim Suçumuz Ne? Съб Апр 23, 2011 9:25 am