Kısa bir süre önce Türkiye’ye gelen Reyhan Saleh 1996 yılında Türkiye’de düzenlenen “Miss Globe” yarışmasında birinci geldi. Bu dereceyi elde ettiğimde 17 yaşındayım. Ardından Las Vegas’ta yapılan bir yarışmada ikinci seçildi, Sonra dizi teklifleri alan saleh işe “Kumkapı Cinayeti”yle başladı. Ardından ise Muazzez Ersoy’un ve Kerem Alışık’ın başrol oynadığı “Oyun bitti” adlı dizide yer aldı.
“Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu’na hastayım”
Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu’na hastayım, Küçüklüğümde onların filmlerini izlerdim. Yenilerden ise “Aşk-ı Memnu”da rol alan Beren Saat ve “Binbir Gece”de “Şehrazat” rolünü canlandıran Bergüzar Korel’i beğeniyorum” diyen Reyhan Saleh Türkçe ve Arapça bir single yapmayı düşünüyor
“Dans benim için vazgeçilmez bir tutku”
Kedimden ve danstan vazgeçemem. Dans etmeyi çok seviyorum, benim için dans vazgeçilmez bir tutkudur” diyerek sözlerini sürdüren Saleh çok kıskanc ve inatçı olduğunu da söylüyor. Kova burcu olduğuna da değinen Reyhan Saleh sözlerini şöyle tamamladı. “Kıbrıs benim memleketim. Burayı çok seviyorum.. En çok da denizini,. Bir de Girne ve Mağusa’daki restoranları beğeniyorum” dedi. Gürsu KOÇOĞLU
[You must be registered and logged in to see this link.]