Beren Saat Bulgaria Forum
Beren Saat Bulgaria

Teşekkürler Beren Saat!  B-261910-üye_ol
Beren Saat Bulgaria

Teşekkürler Beren Saat!  B-261910-üye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Bulgaria ForumДобре дошъл/дошла, .
Последно Активен: Чет Яну 01, 1970
Публикации: 0

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Teşekkürler Beren Saat!

Go down 
АвторСъобщение
BilGin
Админ

Админ
BilGin

Male Брой мнения : 3306
Дата на раждане : 07.03.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 16.02.2011

Teşekkürler Beren Saat!  Empty
ПисанеЗаглавие: Teşekkürler Beren Saat!    Teşekkürler Beren Saat!  I_icon_minitimeСря Май 25, 2011 5:23 pm

Oyunculuğu, özel yaşamı ve duruşu ile saygı duyulan Beren Saat sosyal sorumluluğunu da unutmuyor!

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinin sevilen oyuncusu Beren Saat, engelli ve engelsiz çocukları aynı eşit eğitim ortamında kaynaştırma ve bütünleştirme amaçlı sürdürülen projeye destek vermek için TEV Türkan Sedefoğlu İlköğretim Okulu velileri ve öğrencileri ile bir araya geldi.

Televizyon dizileri arasında son iki yıldır aldığı roller kadar başarılı oyunları, karakter tiplemelerinin yanında kamuoyu tarafından da sevgi ve saygı ile karşılanan genç oyuncu Beren Saat, özel hayatı ve duruşu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Son iki yıldır medyada kendisi ile ilgili çok az olumsuz habere rastlanan genç oyuncunun topluma örnek gösterilecek hareket ve davranışlarıda bulunmakta. Gerek dizi içindeki topluma verilen mesajlar gerekse özel yaşamındaki çizgisi Beren Saat'in her geçen gün Türk Sinema dünyasınna ağırlığı koyduğu ve kalıcı olduğunun göstergesi olarak yorumlanıyor. Genç sanatçı en sonda katıldığı sosyal sorumluluk projesi çalışmasında da verdiği demeçlerde yine dikkatleri üzerine çekti.

İşte Beren Saat'in verdiği mesaj;

“Tohum Otizm Vakfı ile otizmli çocuklar için NTV’de gerçekleştirilen kampanyada birlikte çalışma imkanı bulmuştum, bu sefer sadece otizmli çocukları değil tüm engelli gruplarını kucaklayan böylesine anlamlı bir projenin parçası olduğum için çok mutluyum. Engelli engelsiz ayrım yapmadan tüm çocuklarımızı sahiplenelim. Engelli bireyleri yok sayarak hayatımıza devam edemeyiz, onların da toplum içinde yer almaya hakkı var. Her şey eğitim ile başlıyor, bugün Türkan Sedefoğlu Okulu'nda engelli arkadaşları ile birlikte eğitim alan öğrenciler, yarın engelli insanları hayatın içinde görmekten korkmayan ve çözüm üreten bireyler olarak büyük işler başaracaklar. Bu projenin başarısında hem en büyük pay hem de en büyük görev kuşkusuz ki bu pilot okuldaki tüm eğitimci ve velilere düşüyor. Çocuklarınızı engelli arkadaşları ile birlikte okumaya teşvik edin, onları yüreklendirin“ dedi.
Върнете се в началото Go down
https://berensaatbulgaria.yetkin-forum.com

Teşekkürler Beren Saat!
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Beren Saat-Haber
» Beren Saat Akmerkez'de
» Beren Saat Tatilde ☺
» Beren Saat Hayranlarıyla..
» Beren Saat (Fatmagül)