Beren Saat Bulgaria Forum
Beren Saat Bulgaria

Aşığım Sana 1.Bölüm B-261910-üye_ol
Beren Saat Bulgaria

Aşığım Sana 1.Bölüm B-261910-üye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Bulgaria ForumДобре дошъл/дошла, .
Последно Активен:
Публикации: 0

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Aşığım Sana 1.Bölüm

Go down 
АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Female Брой мнения : 284
Дата на раждане : 07.05.1997
Възраст : 27
Дата на регистрация : 08.03.2011

Aşığım Sana 1.Bölüm Empty
ПисанеЗаглавие: Aşığım Sana 1.Bölüm   Aşığım Sana 1.Bölüm I_icon_minitimeСъб Май 28, 2011 4:58 pm

diğerini bitirdim.şimdi yenisini başlayacağım.

Oyuncular:

İlayda

Ferman

Ezgi

Cem

Tuğba

Yağmur

Konu:İlayda yurtta büyümüş ve universtiye gitmemiş.yurtta 18 yaşndan snra ayrlmak zorunda kaldigi içn ayrldi.ve sokaklarda kaldigndan cok ası.FErmansa zengin herşeyi oluyor ama mutlu degl

Последната промяна е направена от eda97eda на Нед Май 29, 2011 5:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Female Брой мнения : 284
Дата на раждане : 07.05.1997
Възраст : 27
Дата на регистрация : 08.03.2011

Aşığım Sana 1.Bölüm Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Aşığım Sana 1.Bölüm   Aşığım Sana 1.Bölüm I_icon_minitimeНед Май 29, 2011 5:46 pm

Merhaba ben İlayda.22 yaşındayım.Ben ailemi küçük yaşta kaybettim ama Sevda Teyze yani yurttaki bakıcım beni onların yokluğunu hiç aratmadı ama 18 yaşıma geldikten sonra yurttan ayrılmak zorunda kaldığım için Sevda Teyzedende ayrıldım.:( Sokaklarda yaşamaya başladım.Bazen aç kaldm,sapıklarla uğraştım ama hayata hiç isyan etmedım.Zaten etsem bile elime ne geçecekti ki...Neyse 19 yaşıma geldıgmde Ezgi ve Tuğbayla karşılaştım.En başta o nlara hiç güvenmedım ama sonradan onlara kanım ısındı ve onlarla yaşamaya başladım.

İlayda

Yatağıma vuran güneş ışığıyla uyandım.Saate baktım.07.00’di.Yataktan kalktım.Penceremi açtım ve derin derin İzmir’in havasını içime çektim.Sonra pijamalarım çıkartıp eşofmanlarımı giydim.Banyoya gidip elimi yüzümü yıkadıktan sonra sessizce aşağı indim ve evden çıktım.Yavaş yavaş koşmaya başladım.

Yarım Saat Sonra

Baya yoruldum ama formumu korumam için değerdi. Gülümseme Eve vardım.Tuğba ve Ezgi çoktan uyanmış hatta kahvaltıyı hazırlamışlardı bile.Onlara Günaydın deyip masaya oturdum.Kahvaltı bittikten sonra birlikte masayı topladık,tabakları da bulaşık makinesine yerleştirdik.Biraz da etrafı düzelttikten sonra fotoğraf makinemi alıp dışarı çıktım.Yürüye yürüye insanlardan izin alıp onların fotoğraflarını çektim.Son olarak da oturan 3 erkeğin yanına gittim.

Ben:Merhaba ben İlayda.Acaba sizin fotoğrafınızı çekebilir miyim?

X:Neden?

Ben:Şey fotoğraf sergim için farklı insanların fotoğraflarını çekiyorum da sizinkini de çekip sergimi koyabilir miyim?

y-z:Tabiki. Gülümseme

x:Beni boş ver.Ben istemiyorum.

Ben:Tamam sen bilirsin.

Dedim ve onların fotoğraflarını çektim.

Y:Bu arada ben Cem.

Z:Bende Yağmur.

Cem:Bu da arkadaşımız Ferman.

Ben:Tanıştığıma memnun oldum.

C&Y:Bizde.

Cem:İlayda çektiğin resmi görebilir miyiz?

Ben:Maalesef hayır.Sergiden önce kimseye gösteremem.

Yağmur:Ama nasıl çıktığımızı merak ediyoruz.

Ben:Anca resmi sergide görebilirsiniz.

Cem:Tamam o zaman yeri ve zamanı söyle.

Ben:Tamam.Cumartesi günü Saat:19.00 ve Yer……….

Cem:Tamam o zaman geliyoruz.

Ben: Gülümseme Tamam neyse ben gideyim.

Yağmur:Gel seni biz bırakalım.

Ben:Yok.Zaten evim yakın.

Cem:Tamam o zaman Cumartesi günü görüşürüz.

Ben:Görüşürüz.
Върнете се в началото Go down

Aşığım Sana 1.Bölüm
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Erdooşşşşşşşşş sana aşığım
» Vampire Aşığım 2.Bölüm 1.Kısım
» 33.Bölüm Özeti
» 42.BÖLÜM 2.Fragman
» 40. bolum yorumlariniz

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Beren Saat Bulgaria Forum :: Форум :: Кошче :: Gelecek Bölüm Tahminleri :: Önerileriniz-
Идете на: