Заглавие: Aşığım Sana 1.Bölüm Съб Май 28, 2011 4:58 pm
diğerini bitirdim.şimdi yenisini başlayacağım.
Oyuncular:
İlayda
Ferman
Ezgi
Cem
Tuğba
Yağmur
Konu:İlayda yurtta büyümüş ve universtiye gitmemiş.yurtta 18 yaşndan snra ayrlmak zorunda kaldigi içn ayrldi.ve sokaklarda kaldigndan cok ası.FErmansa zengin herşeyi oluyor ama mutlu degl
Последната промяна е направена от eda97eda на Нед Май 29, 2011 5:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път
eda97eda
Заглавие: Re: Aşığım Sana 1.Bölüm Нед Май 29, 2011 5:46 pm
Merhaba ben İlayda.22 yaşındayım.Ben ailemi küçük yaşta kaybettim ama Sevda Teyze yani yurttaki bakıcım beni onların yokluğunu hiç aratmadı ama 18 yaşıma geldikten sonra yurttan ayrılmak zorunda kaldığım için Sevda Teyzedende ayrıldım.:( Sokaklarda yaşamaya başladım.Bazen aç kaldm,sapıklarla uğraştım ama hayata hiç isyan etmedım.Zaten etsem bile elime ne geçecekti ki...Neyse 19 yaşıma geldıgmde Ezgi ve Tuğbayla karşılaştım.En başta o nlara hiç güvenmedım ama sonradan onlara kanım ısındı ve onlarla yaşamaya başladım.
İlayda
Yatağıma vuran güneş ışığıyla uyandım.Saate baktım.07.00’di.Yataktan kalktım.Penceremi açtım ve derin derin İzmir’in havasını içime çektim.Sonra pijamalarım çıkartıp eşofmanlarımı giydim.Banyoya gidip elimi yüzümü yıkadıktan sonra sessizce aşağı indim ve evden çıktım.Yavaş yavaş koşmaya başladım.
Yarım Saat Sonra
Baya yoruldum ama formumu korumam için değerdi. Eve vardım.Tuğba ve Ezgi çoktan uyanmış hatta kahvaltıyı hazırlamışlardı bile.Onlara Günaydın deyip masaya oturdum.Kahvaltı bittikten sonra birlikte masayı topladık,tabakları da bulaşık makinesine yerleştirdik.Biraz da etrafı düzelttikten sonra fotoğraf makinemi alıp dışarı çıktım.Yürüye yürüye insanlardan izin alıp onların fotoğraflarını çektim.Son olarak da oturan 3 erkeğin yanına gittim.
Ben:Merhaba ben İlayda.Acaba sizin fotoğrafınızı çekebilir miyim?
X:Neden?
Ben:Şey fotoğraf sergim için farklı insanların fotoğraflarını çekiyorum da sizinkini de çekip sergimi koyabilir miyim?
y-z:Tabiki.
x:Beni boş ver.Ben istemiyorum.
Ben:Tamam sen bilirsin.
Dedim ve onların fotoğraflarını çektim.
Y:Bu arada ben Cem.
Z:Bende Yağmur.
Cem:Bu da arkadaşımız Ferman.
Ben:Tanıştığıma memnun oldum.
C&Y:Bizde.
Cem:İlayda çektiğin resmi görebilir miyiz?
Ben:Maalesef hayır.Sergiden önce kimseye gösteremem.