Заглавие: Selim sen kimden neyin hesabini soruyorsun Чет Юни 16, 2011 8:01 pm
Selim Melteme nisanlarinin oldugu gun ihanet etti hemde ihanetin en igrenciyle bide kalkmis hesap soruyor insan once soyle kendine bi bakar ilk once
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Selim sen kimden neyin hesabini soruyorsun Пет Юни 17, 2011 11:19 am
türkiye geneli bilgin erkekler heb hakli bu türkiyenin gercegi :(
BilGin
Заглавие: Re: Selim sen kimden neyin hesabini soruyorsun Пет Юни 17, 2011 11:26 am
valla ben bi kiza bunu yapani erkekten saymam bi kiza zorla sahib olmak erkeklik degildir
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Selim sen kimden neyin hesabini soruyorsun Пет Юни 17, 2011 11:29 am
herkes senin kadar akilli olamiyor bilgin bizim türk erkeklerinin % 10 senin gibi gerisi bos :D
BilGin
Заглавие: Re: Selim sen kimden neyin hesabini soruyorsun Пет Юни 17, 2011 11:31 am
Bilmem ben bi kizi seviyosam sahib cikarim onu kollarim uzmem bide kiza el kaldirmam tabi bende kiskanirim hele beni aldatirsa cok fena yaparim ortalig dagtarim
ama selimin buna hakki yok iste
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Selim sen kimden neyin hesabini soruyorsun Пет Юни 17, 2011 12:26 pm
evt aynen bilgin
*eSra..
Заглавие: Re: Selim sen kimden neyin hesabini soruyorsun Пет Юли 01, 2011 11:23 am
BilGin написа:
valla ben bi kiza bunu yapani erkekten saymam bi kiza zorla sahib olmak erkeklik degildir
tabikide erkeklik değildir sadece o davranıss iğrenç dirrr böyle adamları insan olarak saymayacagızz