Заглавие: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Съб Юни 18, 2011 4:16 pm
Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Buraya yazabilirsiniz
ULTRA
Заглавие: Re: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Пон Юни 20, 2011 7:18 pm
Tahminim şu aşk olucak
*eSra..
Заглавие: Re: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Вто Юни 21, 2011 7:16 am
tahminim Bence Fatmagül Kahrolcak Erdoğan Hiç Durmucak Ve Durduramıyacaklar Ama Bu Zorlu Gündede Mustafa Yardım Etmeye Calısacak Fatmagulu Geri kazanmak için önüne bir fırsat gelmiş olucak oda kerim yokken ama fatmagülün aşkı çok büyüyecek )
KerimFatmagül
Заглавие: Re: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Сря Юни 22, 2011 5:15 pm
Tahminim bence Fatmagülün erdodan çekiceği var
ve Kerim çıkınca çok aşk sahneleri olucak ebe nine ve Kadir beyin arasında kesin bir şeyler olucak
*eSra..
Заглавие: Re: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Чет Юни 23, 2011 6:18 am
kadir bey zaten ebe nineye ilgisini ortaya açıyorr onların arasında kesin olurr ama şu kesin olcak ki FATİM..
BilGin
Заглавие: Re: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Чет Юни 23, 2011 10:07 am
evet o kesin hele o son sahneler bunlarin olucaginin belgleri idi
..BihteR..
Заглавие: Re: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Чет Юни 23, 2011 1:15 pm
duyduğuma göre kerim hapiste bayağı kalıcakmış bunu öğrenen mustafada fatmagüle geri kazanmak için planlar kuracakmış şeyytann =) erdoğan hele ki şu vural olayından sonra delircek suçu fatmagülde bulacak vural onlarla çok konuştu çünkü işte ben ondan korkuyorum......)
BilGin
Заглавие: Re: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Чет Юни 23, 2011 1:49 pm
evet benımde aklıma geldı sımdı erdo daha sınırlı olucak yapacakları hiç iyi olmicak
..BihteR..
Заглавие: Re: Fatmagül'ün Suçu Ne 40. Bölüm Tahminleriniz Чет Юни 23, 2011 1:58 pm