Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı
5 posters
Автор
Съобщение
BilGin
Заглавие: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 20, 2011 10:57 am
10 BÖLÜM OYNADIĞI DİZİ SONUCU ÖDÜL SAHİBİ OLDU…bu kadar ucuz mu 2 2602304 2718 o 150x150 HÜRREM SULTAN MERYEM ÜZERLİ EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜNÜ ALDIMuhteşem Yüzyıl’da 10 Bölüm Oynayan Sanatçıya “En İyi Kadın Oyuncu” Ödülünü Verdiler.
‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Hürrem rolüyle bir anda şöhreti yakalayan güzel Oyuncu Meryem Uzerli, Tüketici Hakları Günü kutlamasının yapıldığı Haliç Kongre Merkezi’ndeki gecede hem sunuculuk yaptı hem de Almanca tercümanlık.
Tüketici Hakları için düzenlenen gecede ilginç bir sürprizle de karşılaşan Hürrem Sultan adeta şaşkına döndü.
Gecede birçok ödül verildi ve bir tanesi de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüydü. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Hürrem Sultan rolüyle gönüllerde taht kuran Uzerli ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.
Sahnede neye uğradığını şaşıran Meryem Uzerli bozuk Türkçesiyle kekelemeye başladı. “Bu ödül gerçekten benim mi, şaka yapıyor olmalısınız. Kalp krizi geçireceğim şimdi” sözleriyle seyircileri de şoke eden güzel Oyuncu sempatik tavırlarıyla da ilgi odağı oldu.
Aldığı ödülün ardından kendisine yöneltilen sorulara da yanıt veren güzel Oyuncu, Türkçesini ilerletmek için çok çaba sarf ettiğini ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin haricinde herhangi bir projede yer almayı henüz düşünmediğini dile getirdi [You must be registered and logged in to see this image.]
Elvan
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 20, 2011 12:46 pm
yakışır meleğime :D
BilGin
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 20, 2011 12:56 pm
bencede cok tatli bir insan o berenden sonra favorim o oldu :D
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 20, 2011 1:47 pm
hakedio hürrem sultan..:D paylaşım için teşekkürler canım...
Elvan
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 20, 2011 1:48 pm
bencede hakediyo ben bunu yermm yaa . bi dizide oynadı valla ne sevildi :D
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 20, 2011 1:57 pm
aynı ben yha...) demi beni tanıyan üyeler??
BilGin
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 20, 2011 3:45 pm
ayni sen nursena
hurrem sultan dillere destan
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Чет Мар 24, 2011 7:15 pm
dimi aynı ben...))) bence de...
BilGin
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Пет Мар 25, 2011 1:58 pm
evet senin gibi inatci
Elvan
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Пет Мар 25, 2011 3:18 pm
bayılıyorum şu kadına yaa oyunculukta 1 numara. helede muhteşem yüzyıl da konuşmasına bayılıyorum :D
BilGin
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Пет Мар 25, 2011 4:32 pm
aynen karakteri falan harika super
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 27, 2011 4:01 am
inatçılık gzeldir...bir karizması olur insanın...hürremle nerdeyse tüm özelliklerimiz tutuo...ama biri hariç...kızı oldu die yüzüne bakmadı çocuğun...o çok sinirime dokundu...şahsen benim için çocuğumun cinsiyeti deil sağlığı önemli olurdu...
BilGin
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Нед Мар 27, 2011 9:07 am
evet ama o yinede cok seviyor kizini sadece kizlarin sarayda pek sozu yok ya o yuzden hatta bebegine anlatti bunlari
inatci kiz :D
ibocum_45
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Пет Апр 22, 2011 5:41 pm
yakışır
!ReaLLove!
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Съб Апр 23, 2011 1:59 pm
Edward написа:
evet ama o yinede cok seviyor kizini sadece kizlarin sarayda pek sozu yok ya o yuzden hatta bebegine anlatti bunlari
inatci kiz :D
:D atalarımızın sölediği dediğim dedik çaldığım düdük sözü benim için söylenmiş...:D
*eSra..
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Вто Апр 26, 2011 3:44 pm
Edward написа:
bencede cok tatli bir insan o berenden sonra favorim o oldu :D
ama haketmiştii =))
BilGin
Заглавие: Re: Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı Вто Апр 26, 2011 4:14 pm
evt o herseyi hakediyor odullere doymicak bu yaz bak gorursunuz odul yagmuru olucak aminnn
Hürrem Sultan MeryemÜzerli En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı