Заглавие: "Ben Hürrem, Kişniyorum Ve Sürekli Doğuruyorum" Пон Май 09, 2011 12:52 pm
Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Twitter kullanıcılarının yeni merakı dizi oyunu... Bir cümleyle bir diziyi özetlemek üzerine başlatılan uygulamada, kullanıcılar #bircumleylediziler ekiyle bir tartışma konusu açtı ve dizileri tanımlamaya başladı. Yaratıcı kullanıcılar dizilere öyle açık sözlü eleştiriler getirdi ki, başlık kısa sürede yayıldı. İşte örnekler: Arka Sokaklar: Bizim orta okulun Temsil Musamere Kolu'na polisiye cekin diye rica ettik. #bircumleylediziler Akasya Durağı: Hızlandırılmış fragman ile komiklik yapan dizi #bircumleylediziler Kurtlar Vadisi: Dşınnnnnkkk! #bircumleylediziler kucuk sirlar: birkac zengin bebesi ve entrika #bircumleylediziler Feriha Koydum Adını: Fikret Hakan'ın Fidan filmindeki kompleksli kızın yerini; sınıfının dâvâcısı olmayan Feriha alır. #bircumleylediziler Kurtlar Vadisi: Müzik değişinde dans; derin devlet değişince bizim senaryo değişir. #bircumleylediziler Behzat Ç: Gerçekçi, inandırıcı, cevval polisler cinayet çözer ve karikatürize solcular insanı sinir eder. #bircumleylediziler ÖBGZK: Nuh Tufanı hariç, bir insanın başına gelebilecek tüm felaketler ibret menkıbesi tadında Cemile'nin başına gelir. #bircumleylediziler (öyle bir geçer zaman ki) Ezel: Monte Kristo kontu Polat Alemdar ile aynı doktorda yüzünü değiştirir ve filozofumsu bir mafyaya gönülden bağlanır. #bircumleylediziler #bircumleylediziler behzat ç: mütemadiyan geyik çeviren bir grup polis, yıldırım türker duyarlığıyla maceradan maceraya koşmaktadır. muhteşem yy:ben Hürrem,gülmüyorum kişniyorum ha bi de ben hep doğururum #bircümleylediziler
<S!bзL>
Заглавие: Re: "Ben Hürrem, Kişniyorum Ve Sürekli Doğuruyorum" Пон Май 09, 2011 7:21 pm
hmm ben pek dogru bulmadim yaptiklarini
sagol paylasim icin
B'MeLiS*
Заглавие: Re: "Ben Hürrem, Kişniyorum Ve Sürekli Doğuruyorum" Съб Юни 11, 2011 3:03 pm
Aynen hiç doğru değil.
Teşekkürler (:
BilGin
Заглавие: Re: "Ben Hürrem, Kişniyorum Ve Sürekli Doğuruyorum" Съб Юни 11, 2011 5:42 pm