Beren Saat Bulgaria Forum
Beren Saat Bulgaria

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 B-261910-üye_ol
Beren Saat Bulgaria

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 B-261910-üye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Bulgaria ForumДобре дошъл/дошла, .
Последно Активен:
Публикации: 0

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın

Go down 
+9
ibocum_45
Elvan
*eSra..
aslimm
orjnal adam deniz
/♥/MΣLΣK/♥/
Galaksi
BilGin
eda97eda
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Female Брой мнения : 284
Дата на раждане : 07.05.1997
Възраст : 27
Дата на регистрация : 08.03.2011

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Мар 11, 2011 6:25 pm

First topic message reminder :

Dizideki oyuncular yok.2 dizi 1 müzik grubundan oyuncular var.

Oyuncular

SİNEM (ARKA SIRADAKİLERDEN GAMZE)
BÜLENT(ARKA SIRADAKİLERDEN OKTAY)
PELİN(KAVAK YELLERİNDEN ASLI)
DAĞHAN(KAVAK YELLERİNDEN EFE)
FERMAN(MANGA GRUBUNDAN)
İLAYDA(O DA ARKADAŞIMIM)

1.Bölüm

Merhaba ben Sinem.18 yaşındayım.Lise sona gidiyorum.İki tane ev arkadaşım var.Adları İlayda ve Pelin.İkiside çok tatlılardır.Onları 10 yaşından beri tanıyorum.İyi kötü her şeyim onlarla yaşadım.Malesef halada yaşıyorum. [You must be registered and logged in to see this image.]

İkisinide tanıtayım size.İlayda şarkı söylemeye bayılır.Zaten seside çok güzel.Şu an kalbinde Ferman diye biri var ama Ferman hiçbir şey bilmiyor malesef.

Pelin o da ççok şeker biri.Herkesin gönlünü almayı başarır.O da Dağhan'ı seviyorr ama Dağhan ondan 2 yaş büyük o yüzden açılamıyor.Bana gelirse benim kalbim bomboş.Zaten yaşadıklarımdan sonra kalbime kimseye veremem.Kalbim o kadar hassas ki yine ayrılığa katlanamaz.Yine üzülmeye dayanamam. :(

İlayda:Sİnem hadi.Yine senin yüzünden geç kalacağız.

Sİnem:Tamam tamam geliyorum. Bak geldim bile.

İlayda:Ewt 40 saat geçtikten sonra gelidn.

Sinem:SAdece sizden 5 dk sonra geç indim.

İlayda:Hİçte bile.10 saat beklettin.

Pelin:Tamam kızalr.Kesin şunu.Eğer kessemesseniz geç kalacağız.

S&İ:Tamam tamam kestik.

Arada sırada atışsakta yinede onları çok seviyorum.Çünkü her zaman o atışmaların sonunda birbirimizi biraz daha bağlanıyoruz.Nasıl desem sanki o bağ hiç kopmayacak gibi

Pelin:Huhu kızım geldik.

Sinem:Efendim.

Pelin:Geldik diyorum.

Sİnm:Öyle mi?

İlayda:Kızım sen yine nerelere dalıp gittin?

Sinem:Hiç işte dalmışım.

İlayda:Durun durun.

Pelin:Ne oldu?

İlayda:Nasıl görünüyorum?Bi bakın.

Sinem:Güzel güzel.

Pelin:De artık söylesen diyorum.

Sinem:Ewt ya söyle artık.

İlayda:İşte orada durun.

Pelin:Niye?

İlayda:Çünkü o kadar kolay değil.Dıştan kolay görüne bilir ama içten o kadar kolay değil.Hep bi köşede ya sevmiyorsu sorusu var.İşte ben ondan korkuyorum.

Sinem:Ama bunu ona söylemezsen onun seni sevdiğini yada sevmediğini nasıl anlayabilirsin ki?

İlayda: :( korkuyorum.

Pelin:Ama insan korkularıyla yüzleşmeli ki hayatını yön verebilsin.

İlayda:Bana söyleyene bak.Sen neden Dağhan'a söylemiyorsun?

Pelin:Çünkü bizim ki imkansız da ondan.

Sinem:Sabah sabah aşk tartışmanız bittiyse sınıfa gitsek.

İlayda:Üff tamam tamam.

Ferman:Selam kızlar.

İlayda:Selam Ferman naber?Ben çok iyiyim ya sen?

İlayda bunları söylerken çok kötü kekeliyordu.Gülmemek için kendimi öyle zor tuttum ki..

Ferman:Bende iyiyim.Neyse sınıfta görüşürüz.

İlayda:Görüşürüz.

Pelin:Kızım o halin neydi?

İlayda:Bilmiyorum ya.Birden heyecana kapıldım.Off hp kekeleyip durdum.Çok kötüydüm çok.

Sİnem: [You must be registered and logged in to see this image.]

İlayda:Gülme Sinem.

Sİnem:tamam tamam kestim.

Melis:Sİnem Sinem.

Sinem:Efendim.

Melis:Ahmet Hoca seni çağrıyor.

Sinem:Neden ki?

Melis:Bilmiyorum

Sİnem:SAğol.Neyse kızlar ben Ahmet Hocanın yanına gideyim.

Şimdi bu hoca beni neden çağırıyor ki?Kavgada çıkartmadım yada dersin akışını da bozmadım.Eee neden?Tam o sırada hızla gelen biriyle çarpıştım
.

Genellikle girişler yapamıyorum.İnş. güzel olmuştur.

Beğenmeniz dileğiyle.

Последната промяна е направена от eda97eda на Чет Юни 23, 2011 10:21 am; мнението е било променяно общо 48 пъти
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
BilGin
Админ

Админ
BilGin

Male Брой мнения : 3306
Дата на раждане : 07.03.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 16.02.2011

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeЧет Апр 14, 2011 4:02 pm

GECE GECE DENIZE GIRMELERI COK HOS COK GUZEL BIR BOLUMDU EDA SAGOL
https://berensaatbulgaria.yetkin-forum.com
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 12:44 pm

GülümsemeGülümseme
/♥/MΣLΣK/♥/
Модератор
Модератор
/♥/MΣLΣK/♥/

Female Брой мнения : 472
Дата на раждане : 04.03.1991
Възраст : 33
Дата на регистрация : 09.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 12:50 pm

evt ya siz hebiniz muhtesemsiniz ya senaristler sizi Gülümseme)

yüregine saglik tatlim süpersin..
http://www.enginakyurek.net
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 1:08 pm

çok sağol cnm Gülümseme

bu arada yeni bölüm gelsin mi?
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 2:14 pm

ee bi zahmet Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 3:40 pm

Sabah

Gizem

Gözlerimi açtığımda odamdaydım.Ama buraya nasıl geldiğime dair hiçbir şey hatırlamıyordum.Tek hatırladığım Fırat’ın bir adamla kavga etmesiydi.Fırat aklıma gelince hemen yataktan kalkıp tüm odalara baktım ama yoktu.Odama gidip tam Fırat’ı arayacakken telefonumun yanında not olduğunu fark ettim.Nota baktım ‘dün gece çok sarhoş olduğumu sabah bir fincan kahve içmeyi unutma Fırat’ yazıyordu. Gülümseme O sırada kapının açıldığını duydum.Koşarak lobiye gittim.Gelen abimdi.Hemen boynuna sarıldım.
Ben:Hoş geldin abican.
Dağhan:hoş bulduk cadı.
Ben:Gülümseme Ee yengem nerede?
Dağhan:Valla onun yanında yenge dersen seni keser bunu bilmiş ol.
Ben:Tamam onun yanında yenge filan demem.

Sinem

Uyandığımda burnuma çok güzel kokular geliyordu.Hemen yataktan kalkıp mutfağa gittim.Tahmin ettiğim gibi aşkım bana çok güzel kahvaltı hazırlamış.Yanına gidip yanağına öpücük konurdun.
Ben:Günaydın aşkım.
Bülent:Günaydın meleğim. J
Ben:Her şey çok güzel görünüyor da bu kadar şeyi kim yiyecek?
Bülent:Tabiî ki de sen meleğim.
Ben:Yoo.Ben bunları yersem yaklaşık bir 10 kilo alırım.O zamanda sen beni beğenmesin.
Bana yaklaştı ve öptü.
Bülent:Ben seni her halinle beğenirim aşkım.

Ferman

Yeni güne küçük öpücüklerle uyandım.Karşımda güzeller güzeli bir bayan ve elinde bir tepsi vardı.
İlayda:Günaydın aşkım.
Ben:Günaydın aşkım.
Tepsiye baktım.
Ben:Oo benim sevgili bana kahvaltı mı hazırlamış?
İlayda:Ee uyandığımda bana kahvaltı hazırlayacak biri bulamadım.O yüzden kalkıp da kendim hazırlayım dedim.
Ben:Aşkım bana kızmış mı?
Dedim ve onu kendime çekip öptüm ama İlayda’yı kendime çekmemle tepsi yatağa dökülmesi bir oldu.İkimizde gülmeye başladık.
İlayda:Aferin aşkım.Şimdi yiyeceğimiz hiçbir şey kalmadı.
Ben: Mad tamam aşkım kızma.Şu an Girit adasına yakınız.Orada durup kahvaltımızı yaparız.
İlayda: Gülümseme Tamam.

Pelin

Eve geldiğimde kimse yoktu.Odama çıkıp eşyalarımı yerlerime koymaya başladım.Yarım saate kadar eşyalarımla uğraştıktan sonra aşağı indim ve kapı çaldı.Açtığımda tanımadığım bir bayan duruyordu.
Ben:Buyurun kime bakmıştınız?
X:Pelin’e.
Ben:Buyurun benimde ben size çıkartamadım.
X:Ben Duygu.

İlayda

Girit adasına gelmiştik.Önceden kimimizde buraya gelmediğimiz için hiçbir yere bilmiyorduk.Yürümeye başladık ama gezdiğimiz yerlerde hiçbir yerde lokanta yoktu.Yürümekten çok yorulmuştum.
Ben:Aşkım şu banklarda biraz otursak.Çok yoruldum.
Ferman:Tamam aşkım.
Ve boş bir banka oturduk.
Ben:Aşkım ben çok acıktım.
Ferman:Aynen aşkım aynen.Ama hiçbir yerde lokanta yok.
Ben:Eğer sen benim hazırladığım tepsiyi dökmeseydin şu an aç olmayacaktık.
Ferman:Tamam aşkım.Çok özür dilerim.Hepsi benim suçum kabul. :(
Onun bana tatlı tatlı bakmasına dayanamayıp öptüm onu.
O sırada bir kadın.
X:Ayıp yavrum ayıp.Sokak ortasında böyle şeyler yapılır mı?
Ben:Şey teyzecim…
Ferman:Aşk olsun teyzecim sen hiç sanata da mı saygın yok.
X:Anlamadım yavrum.
Ferman:Biz burada film çekelim sen de kalkıp bize kızıyorsun.Hem biz ister miyiz sokağın ortasında öpüşmeyi?Ama ne yapalım oyuncuyuz ve bu sahnede de bunu yapmak zorundayız.
Kadın neye uğradığını şaşırdı ve yanımızdan çekip gitti.

Pelin

Ben:Duygu mu?
Duygu:Evet seninle konuşmak istiyorum.
Ben:Ama benim seninle konuşacak hiçbir şeyim yok.
Tam kapıyı kapatacakken Duygu ayağına kapının aralığına koydu.
Duygu:Seninle konuşacağız diyorsam konuşacağız.
Ve beni kolumdan tutup arabasına bindirdi.
Ben:Ya indir beni.
Duygu:Neden Dağhan’la aramıza girdin?Ne güzel biz Dağhan’la çok mutluyduk ama sen gelene kadar.
Hızlanmaya başladı.
Ben:Yavaşla biraz.
Duygu:Niye?Niye bana bu kötülüğü yaptın?Ben sana ne yapmıştım ki!
Konuştukça daha da hızlanıyordu.
Ben:Duygu yavaşla.
Duygu:Ne oldu korktun mu?
Ben:Bak böyle yaparak hiçbir şey çözülmüyor Duygu.Hadi dur da öyle konuşalım.
Gülmeye atmaya başladı.Ve biraz daha hızlanmaya başladım.O sırada uçurum olan yerin önüne geldik.

1 saatte anca bu kadar oldu.İnş. beğenirsiniz. GülümsemeGülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 5:22 pm

eYVAH PELIN YINE OLUMLE BURUN BURUNA COK GUZELDI HEYCANLI BIR BOLUMDU OZELIKLE SON SAHNE

SAGOL EDA
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 6:35 pm

GülümsemeGülümseme evet heyecanlı da inş bu sefer ölmez
Elvan
VIP
VIP
Elvan

Female Брой мнения : 1334
Дата на раждане : 24.08.1998
Възраст : 26
Дата на регистрация : 04.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 6:54 pm

canım hikayen çok güzel
sürükleyici ve aşk dolu Canim
bayıldım süpersinn Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 7:22 pm

SAğol Canım GülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümsemeGülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 7:35 pm

eee bu senaryoyu yazana bagli yine :D
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 7:36 pm

Gülümseme inş.yazan kötü biri değildir
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 7:38 pm

insallah yazan kiis onu oldurmez :D
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 7:39 pm

inş.o yüzden yarını sabırsızlıkla bekliyorum Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 15, 2011 7:47 pm

bende
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

Брой мнения : 160
Дата на раждане : 13.06.1992
Възраст : 32
Дата на регистрация : 06.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСъб Апр 16, 2011 10:25 am

supermis edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСъб Апр 16, 2011 5:26 pm

sağol deniz
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСъб Апр 16, 2011 5:29 pm

Sinem

Ben:Bu yemekler çok güzel olmuş ama ben doydum.Daha fazla yiyemeyeceğim.

Bülent:Tamam ama…

Dedi ve beni öptü.Sonra yerimden kaldırdı, sarıldı ve kulağıma ‘dudağında krepin sosu kalmış’.Ellerini belime doladı ve beni kucağına aldı.Nefesini kulağında hissediyordum.Beni odasına götürdü,yatağa bıraktı,beni öpmeye başladı.Yavaş yavaş pijamaların düğmelerini açtı.

İlayda

Biraz daha oturduktan sonra yine lokanta aramaya başladık.Tam 20 dakika daha gezdikten sonra küçük ama şirin bir lokanta bulduk.İçeri geçtiğimizde gülen yüzlü bir adam geldi ve bir masa göstererek oraya oturmamızı istedi.Siparişlerimizi de alıp gitti.

Ben:Burası süper bir yer.

Ferman:Ee kimin sayesinde.

Ben:Anlamadım neden senin sayende?

Ferman:Ee tepsiyi yatağa dökmeseydim burayı bulamayacaktık.

Gülmeye başladım.Adam yiyeceklerimizi getirdi.Ferman beni kendi elleriyle besledi.Bittikten sonra kalktık ve gezmeye başladık.Mağazalara,parklara ,kefelere….Sonra tekneye geri döndük.

Ben:Bugün çok güzel bir gündü.

Ferman:Evet.Günü senin küçük öpücüklerinle uyanmak güzel.

O da beni öpmeye başladı.Ayrıldığımızda ikimiz nefes nefesiydik.Telefonum çalmaya başladım.

Ben:Alo.

Dağhan:İlayda.

Ben:Ne oldu Dağhan?Sesin kötü geliyor.

Dağhan:Pelin.

Ayağa fırladım.

Ben:Ne oldu Pelin’e?

Dağhan:Arabayla uçurumdan…

Ben:Durumu nasıl?

Dağhan:Bilmiyorum.

Ben:Tamam hangi hastane?

Dağhan:…. Hastanesi.

Ben:Tamam.Hemen geliyorum.

Ferman:Ne oldu aşkım?

Ben:Pelin hastanedeymiş.Hemen oraya gitmemiz lazım.

Ferman:Tam Kıyıya o kadar uzak değiliz.Yarım saate kadar oradayız.

Ben:Tamam.Bende Sinem’i arayayım.

Sinem’in numarasını yazıp aradım.

Sinem:Alo.

Sesi çok kötü ve soğuk geliyordu.

Ben:Sinem Pelin hastanedeymiş.

Sinem:Ne!Neden?

Olayları ona anlattım.

Sinem:tamam hemen oraya gidiyorum.

Ben:tamam canım.

Gizem

Eve geldiğimde kimse yoktu.Abimin Pelin’in yanına gitmiştir diye düşünüp odama gittim.Üstümü değiştirip kendime sandviç yaptım.Sandviçe tam tost makinesinin içine koydum kapı çaldı.Hemen kapıyı açmaya gittim.

Ben:Hoş geldin.

Fırat:Hoş bulduk canım. Gülümseme

Yine birbirimize bakmaya daldık ki içeriden kötü koku gelmeye başladı.Sanki yanık kokusuydu.

Ben:Eyvah sandviç.

Deyip mutfağa koştum.Fırat’ta arkamdan geldi.Tost makinesini açıp sandviçi çıkardım.O sırada parmaklarım yandı ama bir şey deyemedim.Fırat gülmeye başladı.

Ben:Gülme.Zaten hepsi senin suçun.

Fırat:Aa kuru iftira ben bir şey yapmadım.

Ben:Eğer gelmeseydin yakmış olmazdım.

Fırat:Tamam o zaman ben gideyim.

Tam gidecekken onu kendime döndürdüm.Döndürmemle burun buruna gelmemiz bir oldu.Nefesim hızlanmaya başladı.Ve gittikçe Fırat bana yaklaşıyordu.

Sinem

Evden apar topar çıktık.Valla nasıl giyindik halimiz nasıl bunu bilmiyorduk.Hastaneye vardığımızda hemen ameliyathanenin önüne gittik.Dağhan oradaydı.Çok kötü gözüküyordu.

Ben:Dağhan Pelin’e ne olmuş?

Dağhan:Her şey benim yüzümden.

Ben:Sana ne oldu diyorum.

Dağhan:Duygu’la birlikte uçurumdan arabayla düşmüşler.

Ben:Ne!Şimdi durumu nasıl?

Dağhan:Kritik.

İlayda:Dağhan Dağhan.Pelin nerede?Durumu ne?

Dağhan:Kritik.

O sırada doktor ameliyathaneden çıktı.

İlayda:Pelin’in durumu nasıl?

Doktor:şu an bir şey söylemek için çok zor.Ameliyat çok zor geçti.Kendinizi her şeye hazırlayın.Geçmiş olsun.

İlayda ve ben ağlamaya başladık.

Gizem

Ve beni öptü.Bende ona karşılık verdim.Ayrıldığımızda nefes nefese gözlerimizin içine bakıyorduk.

Fırat-Ben:Seni seviyorum.

Birbirimize gülümsedik.Ve Bir daha öpüştük.

Bana yardım ettiği için Müge’ye teşekkürler.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСъб Апр 16, 2011 6:53 pm

Pelin iyi olucak be biliytorum

firat gizemi gercekten seviyormu acaba
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeНед Апр 17, 2011 11:43 am

inş. seviyordur yoksa dağhan fıratı öldürür
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeНед Апр 17, 2011 12:53 pm

dimi Mad
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeНед Апр 17, 2011 6:24 pm

Dağhan

1saat

2saat

3saat

4saat

Zaman geçiyor ama meleğimden hiçbir gelişme yok.Artık dayanamıyorum.eleğim orada can çekişirken elim kolum bağlı oturamıyorum.Bir şeyler yapmam lazımdı ama neydi?Off kafayı yemek üzereyim.

1saat sonra

Kahve almaya gitmiştim döndüğümde bizimkiler yoktu.Pelin’e bir şey mi oldu acaba?Hemen Sinem’i aradım.Pelin’i normal odaya almışlar onlar da ora dalarmış.Koşarak odasına gittim.

Pelin

Etrafımda bir çok kişi vardı ama onların kim olduğunu en küçük fikrim yoktu.Sonra odaya biri geldi.Siyah saçlı,siyah gözlü,biraz da yakışıklıydı.

Dağhan:Aşkım sonunda uyanmışsın.İyisin di mi?

Bana aşkım demişti.Yani biz onla sevgili miydik?

Ben:Siz kimsiniz?

Etrafındaki kişilere baktı.

Dağhan:Aşkım ben Dağhan.

Sinem:Dağhan Pelin geçici olarak hafızasını kaybetmiş.

Dağhan:Ne!

Şaşırmıştı ve galiba yıkılmıştı.Yanıma geldi ve elimi tuttu.

Dağhan:Şimdi sen beni yaşadıklarımızı hatırlamıyor musun?

Ben:Maalesef.

2 Gün Sonra

2 gündür hastanedeyim ama sonunda çıkıyorum.Çok mutluyum. Gülümseme

Dağhan:Çıkış işlemlerini yaptım Pelin.Artık çıkabiliriz.

Ben:Tamam.

Dağhan beni kucağına aldı ve arabaya kadar götürdü.Yarım saate sonra gelmiştik.

Ben:Ben bu evde mi yaşıyorum?

Dağhan:Hayır Pelin.Burası benim evim.İyileşene kadar burada kalacaksın.

Ben:Neden?

Dağhan:Çünkü birkaç gün sonra üniversite açılıyor.O yüzden kızlar seninle ilgilemeyecekler.

Ben:hımm.Ben üniversiteye gidiyor muyum?

Dağhan:Bunları evde konuşsak.

İlayda

Ben:Pelin hastaneden çıkmış mıdır?

Sinem:Bilmem belki çıkmıştır.Hadi Dağhan’ı arayalım.

Dağhan’a aradık.

Dağhan:Efendim İlayda.

Ben:Bizim kızı hastaneden çıktı mı onu merak ettik.

-

-

-

-

-

Dağhan:İstersen telefona vereyim.

Ben:Yok Dağhan verme.

Dağhan:Sen bilirsin.Kapatmam lazım.Sonra görüşürüz.

Ben:Görüşürüz.

Sinem:Çıkmışlar mı?

Ben:Çıkmışlar cnm.Şu an Dağhan’ın evindeymiş.

Sinem:Hımm.Tamam.Ben acıktım pizza ısmarlayalım mı?

Ben:Tamam.Benim için uyar.

Bülent

Ferman:Birlikte oldunuz yani.

Ben:evet ama…

Ferman:Pişman mısın?

Ben:Tabi ki hayır ama o pişman mı onu bilmiyorum.Zaten o günden sonrada doğru düzgün konuşmadık.

Sinem

İlayda:Pişman mısın?

Ben:Değilim tabiî ki de bilmiyorum.Doğru muydu yanlış mıydı bilmiyorum.Kafam çok karışık.

İlayda:Bülent o günden sonra sana tavırları nasıldı?

Ben:Pelin’in kaza olayı girdiği için o kadar çok konuşamadık.

İlayda:Tamam .O zaman yarından itibaren sana nasıl davrandığını gözle.Eskisi gibi sana yakın mı yoksa uzak mı davranıyor ona bak.

Pelin

Dağhan:Karnın aç mı?

Ben:Biraz.

Dağhan:Tamam.O zaman sana menemen yapayım.

Ben:Menemen mi?

Dağhan:Evet.Eğer istemiyorsan başka bir şey yapayım.

Ben:Yoo.Benim için uyar.

O mutfağa geçti bende masaya hazırladım.

Yarım Saat sonra

Ben:Menemen çok güzel kokuyor.

Gülmeye başladı.

Ben:Neden gülüyorsun?

Dağhan:Bu eve ilk geldiğinde de sana menemen yapmıştım sende masaya hazırlamıştın.O aklıma geldi.

Ben:Anlatsana.

Dağhan:Tamam.

Flashbook

Lunaparktan sonra Dağhan’ın evine gittik.

Dağhan:Karın aç mı?

Ben:Biraz.

Dağhan:Tamam o zaman sana menemen yapayım.

Birden gülme krizine girdim.O da benle birlikte gülmeye başladı sonra mutfağa gidip menemen yaptı.Bende masayı hazırladı,yemek yemeğe başladık.

Dağhan:Eee bu fakir adamın yemeği nasıl olmuş?

Ben :D Çok güzel.

Dağhan:Aslında sana çok güzel yemek yapmak isterdim ama doğru düzgün yaptığım tek bu yemek.

Ben:Ee sen başka ne yiyorsun?

Dağhan:Bir gün menemen bir gün yumurta diğer günlerde sucuk yiyorum.

Ben:Başka bir şey yemiyor musun?

Dağhan:Annemlerin yanına gittiğimde orada başka bir şey yiyorum ama evde genellikle bunları yiyorum.

Flashbook

Ben:Gerçekten sadece onları mı yiyorsun sadece?

Dağhan:Ee yani. Gülümseme

Ben:Gülümseme

orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПон Апр 18, 2011 12:16 pm

harika olmus edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПон Апр 18, 2011 12:22 pm

sağol deniz Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПон Апр 18, 2011 12:31 pm

superrr
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПон Апр 18, 2011 12:36 pm

sağol Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПон Апр 18, 2011 12:39 pm

İlayda

Ben:Eyvah.

Sinem:Ne oldu?

Ben:Onur.

Sinem:Ne oldu Onur’a?

Ben:Ona bugün barına geleceğime söz vermiştim.

Sinem:Ee git o zaman.

Ben:Tamam da seninde geleceğini söyledim.

Sinem:Neden?

Ben:Şey cnm.

Sinem:Ne cnm?

Ben:Senin gelmeni istedi.Gelmez filan dedim ama çok ısrar edince tamam gelir dedim.

Sinem:İyi halt ettin İlayda.Şimdi ben ne yapacağım?

Ben:Gelmek zorundasın.

Sinem:Hiçte havamda değilim.

Ona en şirin halimle baktım.

Sinem:Off tamam çantamı alıp çıkalım.

Ferman

Ben.Hadi Alsancak’ta bildiğim çok iyi bir bar var oraya gidelim.

Bülent:Of hiç bara gidecek havam yok.

Ferman:Vardır vardır.Hadi kalk.Hem gideceğimiz yer manyak.Kesin oraya gittikten sonra kopacaksın.

Bülent:Tamam.Üstümü değiştirip çıkalım.

Ferman:tamam.

Pelin

Ben:Senle biz ne zamandan beri sevgiliyiz?

Dağhan:5-6 ay kadar oldu.

Ben:Hım yani daha yeni.

Dağhan:Evet.

Ben:Kardeşin var mı?

Dağhan:Var.Bir tane kız kardeşim var.

Ben:Ya benim?

Dağhan:yok.

Ben:Hımm.Biz senle nerede tanıştık?

Dağhan: Hastanede tanıştık.

Ben:Nasıl?

Dağhan:Kerem yani arkadaşıma kan vermiştin.İlk orada karşılaşmıştık.

Ben:Hıı.Ya senle nasıl sevgili olduk?

Dağhan:

Flashbook

Gizem:Ya ikinizde bir gelsenize.Odamda size birşey göstereceğim,fikrinizi almak istiyorum.

Ben:Tamam. dedim ve Gizem'in odasına girdik.Tam o sırada kilit sesi duyduk.Gizem bizi odaya kilitlemişti...

Dağhan:Pelin sana birşey söylemem gerek.

Ben:Dinliyorum.

Dağhan:Ben seni seviyorum.

Ben:Ne diyosun?Senin sevgilin var.

Dağhan:Hayır yok.

Ben:Nasıl?

Dağhan:O kız benim kuzenimdi.

Ben:İnanmıyorum yaa..

Dağhan:Eee?

Ben:Bende seni seviyorum. dedim ve Dağhan beni öptü.

Flashbook

Ben:Kardeşin sayesinde mi sevgili olduk?

Dağhan:Aslında ikimizde birbirimizi seviyormuşuz ama söyleme cesareti bulamıyorduk.Ama kardeşim imdadımızı yetişti.Eğer o olmasaydı nasıl sevgili olurduk bilemiyorum.

Sinem

Onur’un barına geldik.Bir yere geçip oturduk.Bir şeyler ısmarladıktan sonra Onur bizi gördü ve yanımıza geldi.

Onur:hoş geldiniz.

İlayda:Hoş bulduk Onur.

Onur:Hoş geldin Sinem.Yüzünü gören cennetlik.

Ben:hoş bulduk Onur.

Onur:İçecek bir şeyler ısmarladınız mı?

İlayda:Evet az önce ısmarladık.

Onur:İyi.Ee Sinem nasılsın?

Ben:Ben iyiyiyim.Ya sen?

Onur:İyi işte.Barı büyütmekle uğraşıyorum.

İlayda:Ama ilk halinden daha canlı daha hareketli.

Onur:Evet.Ama bu hale getirmek için çok uğraştım.

İlayda:Ee bir şeyleri elde etmek için emek sarf etmek lazım.

5 Dakika Sonra

Onur:Hadi kalk Sinem dans edelim.

Ben:Yok böyle daha iyi.

Onur:Aa olmaz.Buraya oturmaya mı geldin?Hadi lütfen.

İlayda’ya baktım.Dans et dercesine kafasıyla işaret etti.

Ben:Peki.

Ve dans etmeye başladık.Ama Onur o kadar çok hızlı dans ediyordu ki ona ayak duydurmak için nefes nefese kalıyordum.En sonunda müzik durdu.Bende tam masaya giderken Onur kolumdan tutu ve kendine çevirdi.

Onur:Seni seviyorum.

Ve beni öptü.Ne yapacağımı bilemedim.O sırada benim adımı haykıran ses duydum.Böylece birbirimizden ayrıldık.Ve sesin geldiği yöne döndüm.

Ben:Bülent.

İstek üzerine yarım saatte yazdım.İnş.Beğenirsiniz.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 20, 2011 3:40 pm

Pelinin hafizasi ne zaman gelicek bide flash book cok guzel olmuss

cok beyendimm edaa cok iyiisn bu konuda
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

Female Брой мнения : 1246
Дата на регистрация : 14.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 20, 2011 3:49 pm

Edward написа:
Pelinin hafizasi ne zaman gelicek bide flash book cok guzel olmuss

cok beyendimm edaa cok iyiisn bu konuda

aynen katılıyorum ne zaman gelcekki hafızası ??
http://bulentforum34.yetkinforum.biz/
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 20, 2011 6:40 pm

sağolun hafıza kaybı konusu biraz işlencek.o yüzden ne zmn gelir bilmiyorum
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeЧет Апр 21, 2011 3:42 pm

cok guzel olmus edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeЧет Апр 21, 2011 5:40 pm

sağol deniz
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeЧет Апр 21, 2011 6:34 pm

.Sinem

İlayda:Huhu kızım nereye daldın?

Ben:Yok ben Onur’un barına filan gelmeyeceğim.İndir beni buradan.

İlayda:Neden?

Ben:Boş ver indir işte.

İlayda:Tamam canım.

İlayda arabayı durdurdu.İnmemle Bülent’i görmem bir oldu.Yanında Ferman’dı vardı.Beni gördüklerinde hemen yanımıza geldiler.İlayda’da arabadan indi.

Ferman:O kızlar nereye?

İlayda:Onur’un barına gidecektik ama Sinem son anda vazgeçti.

Ferman:Aa olmaz Sinem geliyorsun.

Bülent:Evet aşkım.Hem bizde oraya gidiyorduk.

Ben:Ya gerçekten gelmek istemiyorum.

Ferman:Olmaz.Geliyorsun küçük hanım.İtiraz filan kabul etmiyorum.

Ben:Off tamam.

Arabaya binip gittik ama benim içinde çok kötü bir his vardı.İnş. düşündüklerim olmaz.

Onur:Oo hoş geldiniz.

B&F&İ:hoş bulduk.

Onur:Hoş geldin Sinem.Nasılsın?

Ben:iyiyim sen?

Onur:İyim işte.Bildiğin gibi. Gülümseme

Biraz konuştuktan sonra içeri geçtik.İçkilerimizi ısmarladık.

Pelin

Ben:Bizim seninle çekildiğimiz hiç fotoğraf yok mu?

Dağhan:Olmaz mı.dur hemen getireyim.

Odasına gitti ve birkaç tane albümle geldi.Fotoğrafları dikkatlice bakıyordum ama hiçbir şey hatırlayamıyordum.Sonra Dağhan elime bir tane fotoğraf gösterdi.O fotoğrafı baktığımda gözümün önünde bir şeyler geziniyordu ama net değildi.Dikkatlice bakmaya başladım ama görüntü birden kayboldu. :(

Dağhan:Pelin iyi misin?

Ben:Bu resmi görünce bir şeyler hatırlar gibi oldum ama net değildi.

Dağhan:Olsun cnm.Bu da iyi bir gelişme.

Biraz daha fotoğrafları baktıktan sonra uyumak için odama gittim.

Sinem

İlayda:Ee hep böyle mi olacaksınız?

Ben:Nasıl olmamızı bekliyorsun canım?

İlayda:Hmm diyelim şarkı söyleyebilirsin.

Ben:Ben mi?

İlayda:Evet kızım.Hadi şarkı söyle.

Bülent:İlayda’yı katılıyorum aşkım.Söyle.

Hepsi bir ağızdan Söyle diye bağırıyorlardı.Onur bu seslere yanımıza geldi.Beni zorla ayağa kaldırıp elimi mikrofonu tutuşturup sahneye çıkarttı ve o da eline bir mikrofon alıp atiye ve Teoman’ın şarkısı olan Kal’ı söylemeye başladık.

Daha çok küçücüksün

Yeni bir hayat var önünde

Kendini bilirsen

Yürüdüğün yol

seninle

Yeni doğmuş bir bebek

Yeni açmış bir çiçek gibi

Bir ömür var önümde

Yaşarım istediğim gibi

Bazen sıkılırsın

Bazen bunalırsın hayattan

Biliyorum ben böyleyim

Yeter ki iste sakın korkma hayattan

Farkındayım seninleyim

Kal kal kal

Hep yanımda kal

Kal kal kal

Hep hayatta kal

Tut elimi

Duy sesimi

Belki zor olacak

İçini yakacak düşsen bile

Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini

Kal

Birgün herşey değişir

Anlamak zor gelir bazen

Birgün herkes değişir

Yenilmek zor gelir zaten

Benim hayallerim var

Benim bitmeyen umutlarım

Ama bazen yanlızım

Sessiz, solgun sokaklarda

Bazen sıkılırsın

Bazen bunalırsın hayattan

Biliyorum ben böyleyim

Yeter ki iste sakın korkma hayattan

Farkındayım seninleyim

Kal kal kal kal kal kal

Hep yanımda kal

Kal kal kal

Hep hayatta kal

Tut elimi

Duy sesimi

Belki zor olacak

İçini yakacak düşsen bile

Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini

Kal

Ne kadar zor gelsede bazen

Ağlamak gelsede içinden

En karanlık günde bile

Sakın korkma güneş doğsun içinde

Kal

Şarkı bittiğinde büyük alkış aldık.Tam yerime geçecekken Onur beni kolumdan tuttu.

Onur:Herkes beni dinlesin.

Herkes birden sustu.

Onur:Herkesin önünde size bir şey açıklamak istiyorum.Şu yanımda gördüğünüz kızı çok ama çok seviyorum.Ve sizinde önünüzde

Bana döndü.Ve

Onur:Sinem BENİMLE EVLENİR MİSİN?

Dedi.

Bİraz uyduruk oldu ama yinede inş.beğenirsiniz.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 22, 2011 9:12 am

bir an pelin hatirlicak dedim ama yine olmadi

sagol eda cok guzel bir bolum
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 22, 2011 1:15 pm

cok guzel olmus edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeПет Апр 22, 2011 1:42 pm

sağolun
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСъб Апр 23, 2011 7:28 pm

Sinem

Şoktaydım.Ne yapacağımı şaşırdım.Bülent’e baktım.Çok sinirliydi.Ferman ve İlayda onu çok zor tutuyorlardı.Onur’a baktım.Benden cevap bekliyordu.Tabi ki hayır diyecektim ama ona bunu nasıl söyleyeceğimi düşünüyordum.Birden herkes kabul et diye bağırmaya başladılar.

Onur:Cevabın?

Derin nefes alarak.

Ben:Onur,ben teklifini kabul edemem.

Elinden mikrofonu düşürdü,bardaki kişilerde sustu.

Ben:Zaten benim canımdan çok sevdiğim bir sözlüm var Onur ve onu bırakmayı da hiç düşünmüyorum.

Bülent’in yanına gittim.

Ben:Hadi gidelim aşkım.

Durdu durdu ve hızlı adımlarla Onur’un yanına gitti,bir yumruk yapıştı.Onur ona karşılık vermiyordu.Sonra birden gözlerim karardı ve gerisini hatırlamıyorum.

Ertesi Gün

Pelin

Sabaha çığlık sesleriyle uyandım.Hemen yataktan kalkıp çığlık sesinin geldiği yöne gittim.Dağhan’la yanındaki bir kızla tartışıyorlardı.

Dağhan:Sana inanmıyorum Gizem inanmıyorum.

Gizem:Aşık oldum diyorum.Bunun ne var ki?

Dağhan:Aşık olmana bir şey demiyorum ama Fırat’a aşık olmana bir şey diyorum.

Gizem:Pelin lütfen abime bir şey dermisin lütfen.Yoksa ben delireceğim.

Dağhan:Hıh hemen Pelin’in arkasına saklan zaten.

Sinem

Gözlerimi açtığımda bir odadaydım.Oda karanlıktı.O yüzden hiçbir şey göremiyordum.Kapının açılma sesini duydum ve ışıklar açıldı.Gelen İlayda’ydı.Uyandığımı görünce hemen yanıma geldi.

İlayda:Canım kendini nasıl hissediyorsun?

Ben:İyiyim cnm da bana ne oldu?

İlayda:Bülent ve Onur kavga ederken birden bayıldın.

Ben:Niçin bayılmışım?

İlayda:Bilmiyorum canım daha doktor bir açıklama yapmadı.

Ben:Tamam .Bülent nerede?

İlayda:Dışarıda canım.

Ben:Tamam. :(

O sırada doktor geldi.

Ben:Kötü bir şey yok değil mi?

Doktor:Hayır Sinem Hanım.Aksine güzel bir haberim var size.Sinem Hanım 2 haftalık hamilesiniz.

İ&S:Ne!

Ve odadan çıktı.Şoktaydım.Ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyordum.İlayda’da benim gibi şoktaydı.

Ben:İlayda.

İlayda:Efendim canım.

Ben:Bu durumu sakın Bülent’e söyleme.

İlayda:Ne!Neden ki?

Ben:Çünkü ilk başta bu durumu kendime alıştırmak istiyorum ondan sonra ben Bülent’e söylerim olur mu?

İlayda:Sen bilirsin canım

Bülent ve Ferman içeri geçti.

Ferman:Geçmiş olsun Sinem.

Ben:Sağol Ferman.

İlayda:Hadi aşkım biz çıkalım da rahat rahat konuşsunlar.

Ferman:Tamam aşkım.

VE çıktılar.

Bülent:İyi misin aşkım?

Ben:Şey …iyiyim.Sen?

Bülent:İyiyim işte.

Sustuk.İkimizde birbirimize bir şey söyleyemiyorduk.

Bülent:Efendim canım.

Ben:Ben…Çok özür dilerim Bülent.Böyle olmasını istemezdim.

Yatağın uçuna oturdu.Yüzümü ellerinin arasına aldı.

Bülent:Meleğim bu konuda senin suçun yok ki…

İlayda

Ferman:Al aşkım.

Ben:Sağol aşkım.

Ferman:İyi misin aşkım?Solgun gözüküyorsun.

Ben:Yoo iyiyim.Sadece biraz yorgunum.

Ferman:Olanlara bak ya.

Ben:Evet ya.Onur’un buna yapacağını hiç düşünmemiştim.Keşke keşke Sinem’i dinleseydim de ısrar etmeseydim. L

Ferman:Bu konuda tek suç senin değil ki bizimde suçumuz.Ona bizde gelmesi için çok ısrar ettik.

Fırat

X:İşi hallettin mi?

Ben:evet kız tongaya düştü.Yakında istediğimizi alabileceğiz.

X:Aferim Fırat.Zaten sana güveneceğimi de biliyordum.Şimdi sana yapacağın şeyi söyleyeyim.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeНед Апр 24, 2011 9:01 am

hmm sinem hamile
ama daghan neden istemiyor ki Firati
bide Firat gercekten seviyor mu acaba Daghanin kardesini?
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeНед Апр 24, 2011 4:22 pm

çok yakında soruların cevaplarını öğreneceksin
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeНед Апр 24, 2011 7:13 pm

Sinem

1 Saat Sonra

Son kontrollerim yapıldıktan sonra Bülent çıkış işlemleri yaparak eve gittik.Yol boyunca kimse konuşmuyordu.Sadece içeride müziğin sesi hakimdi.Eve vardık.Arabanın kapısını açtığım anda mide bulantım başladı.Koşarak kapıyı açtım ve lavobaya gittim.Bülent kapıyı tıklattı.

Bülent:Aşkım iyi misin?

Ben:İyiyim.

Aslında çok kötüydüm.çıkarttıkça kötü oluyordum.Mide bulantım kesildikten sonra birkaç defa yüzümde su serptim.Vee lavobadan çıktım.

Bülent:Aşkım iyi misin?

Ben:İyiyiym aşkım.Sadece midem bulandı.Biraz uzamsam kendime gelirim.

Bülent:Tmm aşkım.

Odama gittim.Hemen arkamdanda İlayda geldi.

İlayda:Gerçekten iyi misin?

Ben:Mide bulantısı ve baş dönmesi dışında iyiyim.

Yatağıma yattım.

İlayda:Canım bir şeyler yapıp getiriyim mi?

Ben:Yok canım.Sadece uyuyayım ben.

İlayda:Tamam canım.

VE gitti.Elime karnıma götürdüm.

Ben:üzgünüm meleğim ama ben seni doğuramam.Bu yaşta olmaz.

İlayda

Sinem’i hamilelikte ilk belirtileri göstermeye başlamıştı.Bakalım Bülent’ten bu durumu nereye kadar saklayacak?

Bülent:Doktor Sinem’e ne söyledi?

Ben:Şey…Sadece üzüntüden bayıldığını söyledi.

Bülent:Emin misin?

Ben:Evet Bülent.Eminim.

Gizem

Fırat:Aşkım iyi misin?

Ben:…

Fırat:Gizem.

Ben:Hıh.Ne oldu?

Fırat:Daldın gittin.Kötü bir şey mi oldu?

Ben:Abimle kavga ettik.

Fırat:Neden kavga ettiniz?

Ben:Seninle sevgili olduğumuzu öğrendi.Ve olay çıkardı.

Fırat:Böyle olacağını biliyorduk canım.

Ben:Ama bu kadar bağırıp çağıracağını düşünmemiştim.

Sarıldı bana.

Pelin

Ben:nereye gidiyoruz Dağhan?

Dağhan:Lunaparka.

Ben:neden?

Dağhan:Bilmem.Canım seni oraya götürmek istedi.Gülümseme

Pelin: Gülümseme Gülümseme

Misafirimiz geldiği için bu kadar yazdım canlarım.İnş.Beğenirsiniz.
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 27, 2011 2:48 pm

Süper Bir Bölüm Elerine Sağlık Ama Firat gercekten seviyor mu acaba Daghanin kardesini?
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 27, 2011 3:51 pm

bolum harika evet bende anlayamadim ya seviyor mu ?
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 27, 2011 4:04 pm

Edward написа:
bolum harika evet bende anlayamadim ya seviyor mu ?

bana sanki seviyor gibi geliyorrr
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 27, 2011 4:42 pm

sağolun bunun cevabını bir kaç bölüm sonra anlayacaksınız. GülümsemeGülümseme
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 27, 2011 5:00 pm

cok guzel olmus edacim eglerine saglik sanki banada seviyor gibi geliyor
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeСря Апр 27, 2011 9:54 pm

Bence Seviyor Mad
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 9:17 am

İlayda

Bülent evine bizde aşkımla dışarı çıktık.Ama aklımda Sinem’deydi.Acaba yalnız bırakmasa mıydım?

Ferman:Aşkım..

Ben:Efendim.

Ferman:Daldın gittin ne oldu?

Ben:Hiç.Aklım Sinem’de kaldı.

Ferman:Eğer istersen geri dönelim.

Ben:Yok aşkım.Ama arasam iyi olur.

Ferman:Tamam.

Ve çantamdan telefonu çıkartıp Sinem’i aradım.

Sinem:Alo.

Ben:Canım nasılsın?Kendini toparlayabildin mi?

Sinem:Biraz daha iyiyim.

Ben:İyi canım ve kahvaltı yap tamam mı?

Sinem:Tamam canım yaparım.

Ben:Tamam.Neyse öptüm bb.

Sinem:Bb.

Ferman:Konuştuysan gidelim.

Ben:Aşkım bi eve gitsek olur mu?

Ferman:Tmm.

Sinem

Her şey için çok üzgünüm bebeğim ama bunu yapmam lazım.Seni aldırmam lazım.Lütfen bebeğim lütfen affet.

Pelin

Lunaparka vardık.İlk çarpışan arabaya bindik.Dağhan beni hep çarpıp duruyordu en sonun bi sinirlendim arabadan inip gittim.O da hemen arkandam indi ve kolumu tutup kendine çevirdi.Çekivirmesiyle kafamızın çarpması bir oldu.İkimizde ilk başımızı tuttuk snra da gülme krizine girdik.Sonra balesine,korku tüneline bindik.En sonda dönme dolaba bindik.Biraz zaman geçtikten sonra dönme dolabın en tepesindeyken dönme dolap durdu.Tek dönme dolap durmamıştı tüm oyuncaklar durmuştu.

İlayda

Eve vardığımızda direk Sinem’in odasına gittim yoktu.Lavaboya baktım yoktu en sonda mutfağa gittim.Masanın üstünde bir kart duruyordu.Kartı elime alıp baktım ve bir özel hastanenin kartıydı.Yoksa Sinem bebği aldırcak mıydı?

Ferman:Aşkım ne oldu?

Ferman:Aşkım iyi misin?

Ferman’a cevap vermeden hemen Bülent’e aradım.

Bülent:Alo.

Ben:Bülent Sinem…

Bülent:Ne oldu Sinem’e?

Ben:Sinem galiba bebeği aldırcak.

Bülent:Anlamadım ne bebeği?

Ben:Bülent Sinem hamile.Eğer şimdi Sinem’i durdurmaya gitmessen bebek denen bir şey olmayacak.

Bülent:Tamam tamam hangi hastane?

Pelin

Elektrikler kesildiği için dönme dolabın üstünde kaldık.

-

-

-

-

Üşümeye başladım ve Dağhan bunu anlayıp üsütündeki ceketi çıkartıp bana giydirmeye çarışırken birden yüzümüz birbirine çok yakın oldu.Ve Dağhan beni öptü.

Flash book

Pelin:Off ben ne anlarım hukuktan.

Dağhan:Olsun aşkım hukukta iyidir.İstersen gelecek sene yine girersin sınava.

Pelin:Yok yok.bir daha sınav stresine katlanamam.Neyse neyse sıra sizde beyler.

Babam:Ee kızım bugün sonuçlar açıklandı.Sen kazanmış mısın?

Ben:Gülümseme Kazandım.

Annem birden çığlık attı ve bana sarıldı.

Ben:Eferim sana akıllı kızım.Gülümseme

Babam:Hangi bölüm?

Ben:Hukuk.

Babam:Ama sen hukuk istemiyordun.

Ben:Evet istemiyorum ama yine en son tercih olarak onu koymuştum.ve işte o tutmuş.

Annem:Olsun kızım hukukta iyidir.

Ben:Aşkım ne oluyor?

Dağhan:Sana söylemem gereken bir şey var?

Ben:Tamam içeri geç konuşalım.

Dağhan: İçeri geçmeyelim bahçede konuşsak iyi olur.

Bahçeye gittik.Ben oturdum ama o oturmadı.

Ben:Otursana aşkım.

Dağhan:Yok oturmayım.

Ben:tamam.Bana ne söyleyecektin?

Dağhan:Ben ben ayrılmak istiyorum.

Ben:Ne!Anlamadım.

Dağhan:ayrılmak istiyorum.

Ben:Ama neden?Ben sana ne yaptım?

Dağhan:Sen bir şey yapmadın Pelin.Sadece olmuyor Pelin seninle yapamıyorum.

Gözlerim doldu.

Ben:Başka bir kız mı var?

Duraksadı birden.

Dağhan:Evet Pelin.Ben başkasını seviyorum.

Ben:Ne zamandan beri?

Dağhan:Aslında senle sevgili olmadan önce de vardı.

Ben:O zaman neden benimle sevgili oldun?

Dağhan:Hastalığın yüzünden.Hasta olduğunu öğrenince morale ihtiyacın olduğunu düşündüm ama artık dayanamadım…

Ben:Sus yeter git.

Dağhan:Çok üzgünüm.

Ben:Defol.

Dağhan gitti. Bende eve girdim.Ve koltuğa oturup ağlamaya başladım.Ağlarken de düşünüyor.

Pelin:Neden geldin?

Ben:Çünkü şu an olmam gerekn yerdeyim de ondan.

Pelin tam konuşacaktı ama ben onu susturdum.

Ben:Söylediklerimin hiç biri doğru değildi Pelin.Seni hasta olduğun için değil gerçekten seni sevdiğim için seninle sevgili oldum.

Pelin'in gözlerinde yaşlar süzülüyordu.

Pelin:O zaman neden bana öyle dedin

Ben:Kendimden uzak tutmak için...

Pelin:Neden kendinden uzak tutmak istedin?

Ben:Duygu mu?

Duygu:Evet seninle konuşmak istiyorum.

Ben:Ama benim seninle konuşacak hiçbir şeyim yok.

Tam kapıyı kapatacakken Duygu ayağına kapının aralığına koydu.

Duygu:Seninle konuşacağız diyorsam konuşacağız.

Ve beni kolumdan tutup arabasına bindirdi.

Ben:Ya indir beni.

Duygu:Neden Dağhan’la aramıza girdin?Ne güzel biz Dağhan’la çok mutluyduk ama sen gelene kadar.

Hızlanmaya başladı.

Ben:Yavaşla biraz.

Duygu:Niye?Niye bana bu kötülüğü yaptın?Ben sana ne yapmıştım ki!

Konuştukça daha da hızlanıyordu.

Ben:Duygu yavaşla.

Duygu:Ne oldu korktun mu?

Ben:Bak böyle yaparak hiçbir şey çözülmüyor Duygu.Hadi dur da öyle konuşalım.

Gülmeye atmaya başladı.Ve biraz daha hızlanmaya başladım.O sırada uçurum olan yerin önüne geldik.

Dağhan’ı ittim.

Dağhan:Pelin ben Özür dilerim birden oldu.

Ben:Dağhan.

Dağhan:Gerçekten üzgünüm.

Ben:Her şeyi hatırlıyorum.Seni,aşkımızı,ailemi, arkadaşlarımı,nasıl kaza geçirdiğimi hepsi hepsini hatırlıyorum.

Dağhan:Ne! Gerçekten mi?

Ben:Evet aşkım evet.

VE birbirimizi sarıldık ve dönme dolap hareket etmeye başladı.

Bülent

Sinem hamileymiş ve bana söylemedi.Ama neden ya?Buna bilmeye hakkım yok muydu?Neyse hastaneye vardım ve koşarak içere daldım.Birine Sinem’i sordum ve yerini öğrenip oraya koşmaya başladım ve sonunda gördüm.

Ben:Sinem.

Bana doğru döndü.

Sinem:Bülent.

X:Sinem Hanım buyrun doktor sizi bekliyor.
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 9:23 am

Yeni Bölümleri Beklerizzz
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 9:24 am

Koydum işte
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 4 I_icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 9:29 am

Çok Hemde Çok Güzel Olmusss

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın
Върнете се в началото 
Страница 4 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» 5.Bolum Kaldi Sezon Finaline!
» 39. Bölüm Özeti - SEZON FİNALİ
» 39. Bölüm Sezon Finali Resimleri
» Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm Sezon Finali Son Sahne
» Fatmagül'ün Suçu Ne ? 39.Bölüm Sezon Finali Reytingler

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Beren Saat Bulgaria Forum :: Форум :: Кошче :: Gelecek Bölüm Tahminleri :: Önerileriniz-
Идете на: