Beren Saat Bulgaria Forum
Beren Saat Bulgaria

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 B-261910-üye_ol
Beren Saat Bulgaria

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 B-261910-üye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Bulgaria ForumДобре дошъл/дошла, .
Последно Активен: Чет Яну 01, 1970
Публикации: 0

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın

Go down 
+9
ibocum_45
Elvan
*eSra..
aslimm
orjnal adam deniz
/♥/MΣLΣK/♥/
Galaksi
BilGin
eda97eda
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Female Брой мнения : 284
Дата на раждане : 07.05.1997
Възраст : 27
Дата на регистрация : 08.03.2011

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Мар 11, 2011 6:25 pm

First topic message reminder :

Dizideki oyuncular yok.2 dizi 1 müzik grubundan oyuncular var.

Oyuncular

SİNEM (ARKA SIRADAKİLERDEN GAMZE)
BÜLENT(ARKA SIRADAKİLERDEN OKTAY)
PELİN(KAVAK YELLERİNDEN ASLI)
DAĞHAN(KAVAK YELLERİNDEN EFE)
FERMAN(MANGA GRUBUNDAN)
İLAYDA(O DA ARKADAŞIMIM)

1.Bölüm

Merhaba ben Sinem.18 yaşındayım.Lise sona gidiyorum.İki tane ev arkadaşım var.Adları İlayda ve Pelin.İkiside çok tatlılardır.Onları 10 yaşından beri tanıyorum.İyi kötü her şeyim onlarla yaşadım.Malesef halada yaşıyorum. [You must be registered and logged in to see this image.]

İkisinide tanıtayım size.İlayda şarkı söylemeye bayılır.Zaten seside çok güzel.Şu an kalbinde Ferman diye biri var ama Ferman hiçbir şey bilmiyor malesef.

Pelin o da ççok şeker biri.Herkesin gönlünü almayı başarır.O da Dağhan'ı seviyorr ama Dağhan ondan 2 yaş büyük o yüzden açılamıyor.Bana gelirse benim kalbim bomboş.Zaten yaşadıklarımdan sonra kalbime kimseye veremem.Kalbim o kadar hassas ki yine ayrılığa katlanamaz.Yine üzülmeye dayanamam. :(

İlayda:Sİnem hadi.Yine senin yüzünden geç kalacağız.

Sİnem:Tamam tamam geliyorum. Bak geldim bile.

İlayda:Ewt 40 saat geçtikten sonra gelidn.

Sinem:SAdece sizden 5 dk sonra geç indim.

İlayda:Hİçte bile.10 saat beklettin.

Pelin:Tamam kızalr.Kesin şunu.Eğer kessemesseniz geç kalacağız.

S&İ:Tamam tamam kestik.

Arada sırada atışsakta yinede onları çok seviyorum.Çünkü her zaman o atışmaların sonunda birbirimizi biraz daha bağlanıyoruz.Nasıl desem sanki o bağ hiç kopmayacak gibi

Pelin:Huhu kızım geldik.

Sinem:Efendim.

Pelin:Geldik diyorum.

Sİnm:Öyle mi?

İlayda:Kızım sen yine nerelere dalıp gittin?

Sinem:Hiç işte dalmışım.

İlayda:Durun durun.

Pelin:Ne oldu?

İlayda:Nasıl görünüyorum?Bi bakın.

Sinem:Güzel güzel.

Pelin:De artık söylesen diyorum.

Sinem:Ewt ya söyle artık.

İlayda:İşte orada durun.

Pelin:Niye?

İlayda:Çünkü o kadar kolay değil.Dıştan kolay görüne bilir ama içten o kadar kolay değil.Hep bi köşede ya sevmiyorsu sorusu var.İşte ben ondan korkuyorum.

Sinem:Ama bunu ona söylemezsen onun seni sevdiğini yada sevmediğini nasıl anlayabilirsin ki?

İlayda: :( korkuyorum.

Pelin:Ama insan korkularıyla yüzleşmeli ki hayatını yön verebilsin.

İlayda:Bana söyleyene bak.Sen neden Dağhan'a söylemiyorsun?

Pelin:Çünkü bizim ki imkansız da ondan.

Sinem:Sabah sabah aşk tartışmanız bittiyse sınıfa gitsek.

İlayda:Üff tamam tamam.

Ferman:Selam kızlar.

İlayda:Selam Ferman naber?Ben çok iyiyim ya sen?

İlayda bunları söylerken çok kötü kekeliyordu.Gülmemek için kendimi öyle zor tuttum ki..

Ferman:Bende iyiyim.Neyse sınıfta görüşürüz.

İlayda:Görüşürüz.

Pelin:Kızım o halin neydi?

İlayda:Bilmiyorum ya.Birden heyecana kapıldım.Off hp kekeleyip durdum.Çok kötüydüm çok.

Sİnem: [You must be registered and logged in to see this image.]

İlayda:Gülme Sinem.

Sİnem:tamam tamam kestim.

Melis:Sİnem Sinem.

Sinem:Efendim.

Melis:Ahmet Hoca seni çağrıyor.

Sinem:Neden ki?

Melis:Bilmiyorum

Sİnem:SAğol.Neyse kızlar ben Ahmet Hocanın yanına gideyim.

Şimdi bu hoca beni neden çağırıyor ki?Kavgada çıkartmadım yada dersin akışını da bozmadım.Eee neden?Tam o sırada hızla gelen biriyle çarpıştım
.

Genellikle girişler yapamıyorum.İnş. güzel olmuştur.

Beğenmeniz dileğiyle.

Последната промяна е направена от eda97eda на Чет Юни 23, 2011 10:21 am; мнението е било променяно общо 48 пъти
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeЧет Апр 28, 2011 9:33 am

sağol tatlım Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Апр 29, 2011 6:41 pm

Gizem

İçeçeklerimizden geldi.Bizde içmeye başladık.Bir an etrafa bakındım kafede bizden başka kimse yok ve birden gözlerim karamaya başladı.

Ben:Fırat ben çok kötüyüm.Gi-

Cümlemi tamamlayamadan gözlerim karardı.

İlayda

Ferman:Niye Sinem Bülent’e hamile olduğunu söylemedi?

Ben:Çünkü ilk kendisi kabullenmek istedi .Kabullendikten sonra Bülent’e söylerim demişti ama aklıma hiç aldıracağı gelmemişti.Keşke Sinem’i dinlemeyip de Bülent’e söyleseydim. :(

Bülent

Sinem’e yaklaştım.Eline tuttum ve gözlerinin içine baktım.

Ben:Gerçekten BEBEĞİMİZİ aldırcak mısın?BEBEĞİMİZİ kıyabilecek misin Sinem?

Sinem’in gözleri doldu.Konuşmuyordu sadece elimi sıkıca tutup gözlerimin içine baktı.

X:Sinem Hanım içeriye gelecek misiniz?

Sinem ilk o kadına sonrada bana döndü.

Gizem

Gözlerimi açtığımda etraf karanlıktı ve ellerimi ve ayaklarımı hareket ettiremiyordum.Elimin iplerle bağlandığını hissettim ve bana doğru gelen sesi duydum.

X:Aferi Fırat çok iyi bir iş çıkardın.Al bu da senin hakkın.

Fırat:Sağol da Gizem’e ne yapacaksınız?

X:Orası seni ilgilendirmez.Sen şunu al ve git.

Fırat:Tamam abi.

Pelin

Dağhan’ın evine geldik.İkimizinde yüzlerinde bi gülümseme vardı.

-

-

-

Dağhan mutfağa gidip 2 kadeh ve bir tane kırmızı şarap getirdi.Tam koyacakken telefonu çaldı.Telefonu açtı ve birden yüzünün ifadesi değişti.Biraz daha konuştuktan sonra telefonu kapattı.Yüzü kireç gibiydi.Ne oldu diye soruyorum ama cevaplamıyordu.

Bülent

Ben:Eğer o kadının yanına gidersen ikimiz için bir hüzün olacak ama eğer benimle bu hastaneden çıkarsan ikimiz içinde mutluluk var.

Bi o kadına bi bana bakıyordu.Elini ellerimden çekti ve kapıya doğru yöneldi.Kapıyı doğru yönelmesiyle dünyam başına yıkıldı.Tam içeriye girecekken bana doğru döndü ve koşarak sarıldı bana.

Sinem:Yapamam aşkım yapamam.:’( Onu öldüremem.

Pelin

Ben:Dağhan korkutuyorsun beni.Lütfen konuş.

Dağhan:Kaçırmışlar.

Ben:Kim kimi kaçırmış?

Dağhan:…

Dağhan’ı sarstım.

Dağhan:Gizem’i Duygu’nun abisi kaçırmış.

Ben:Ne!Neden?

Dağhan:Duygu’nun ölümünden beni sorumlu tutuyormuş.

Ben:ee Gizem’le ne alaka var?

Dağhan:Galiba intikam almak için.Pelin benim gitmem.

Ben:Ama…

Ama Dağhan çoktan gitmişti.

Sinem

Yol boyunca ikimizde konuşmadık.Sadece birbirimizin elini tutuyorduk.Eve vardığımızda arabadan hemen indim.Bülent’e bakmadan içeri geçtim o da arkamdan.Salona doğru ilerledim.Ferman ve İlayda öylece oturuyorlardı.İlayda beni görür görmez boynuma sarıldı.Sonrada yüzüme baktı.

İlayda:Yapmadın değil mi?

Hayır anlamında kafamı sallayıp odama koşarak gittim.

Hem dizi izleyip hem yazdığım için kötü oldu.Gülümseme ama yinedeinş.beğenirsiniz. Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

Male Брой мнения : 3306
Дата на раждане : 07.03.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 16.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Апр 29, 2011 8:43 pm

cok guzeldi sagol Eda
https://berensaatbulgaria.yetkin-forum.com
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

Female Брой мнения : 1246
Дата на регистрация : 14.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 10:18 am

çok çok çok güzel emegine sağlık kuzummm devamını bekliom
http://bulentforum34.yetkinforum.biz/
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 12:54 pm

sağolun GülümsemeGülümseme
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 2:08 pm

ö.d okudum çok güzelll
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

Брой мнения : 160
Дата на раждане : 13.06.1992
Възраст : 32
Дата на регистрация : 06.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 2:41 pm

cok guzel edacim
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 4:35 pm

çok basarılısın senaryo yazmada =)
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 5:50 pm

sağolun arkadaşlar böyle yorumlar gelince çok mutlu oluyorum. sağolun
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 5:52 pm

5 Yıl Sonra

İlayda

Ben: nasıl oldum?

Pelin:yok ya bence bi bu gelinliği dene.

Ben:Tamam.

Bu seferde Pelin’in gösterdiğini giydim.Aynanın karşısına geçtim.Bu gerçekten bana çok yakışmıştı.Galiba bunu alacağım?

Pelin:Bu sana çok yakıştı.Bence hemen al bunu.

Ben:Bence de. Gülümseme

Hemen kabine gittim.Gelinliği değiştirdim ve kasaya ilerledik.Hesabı ödedikten sonra şimdide ayakkabı bakmaya gittik. Birkaç mağaza gezdikten sonra içime sinen ayakkabıyı buldum.

Ferman

Ben:Acaba İlayda gelinliği açık almış mıdır?

Bülent:İlayda’dan bahsediyoruz Ferman.Tabi biraz açık almıştır.

Ben:Off desene düğünümde katil olacağım.

Bülent: Mad

Sinem

Cem:2 gün sonra İlayda evleniyor.

Ben: Öyle mi çok sevindim. Gülümseme

Cem:Ne yapacaksın Sinem?Bence ortaya çıkmak için iyi bir fırsat.

Ben:Hayır eğer ortaya çıkarsam düğünü mahvetmiş olurum.Yok yok ben buna göze alamam.

Cem:Sen bilirsin Sinem.Ha unutmadan bugün …. Restorantta Onur Beylerle toplantımız var.

Ben:Tamam Cem. Gülümseme

İlayda

Ben:Çok yoruldum. :(

Pelin:Eee bu işi son dakikaya bırakırsan tabiî ki yorulursun.

Ben:Ne yapayım.Diğer işlerle uğraşırken gelinliği unutmuşum.

Garson:Hoş geldiniz.Ne istersiniz?

Ben:Kahve.

Pelin:Milkshake.

Garson yanımızdan gittik.Bir dakika sonra telefonum çaldı.Tabi ki arayan Ferman’dı.

Ben:Alo aşkım.

Ferman:Aşkım ne yapıyorsunuz?

Ben:Gelinliğimi ve ayakkabımı aldım şimdide bir kafede oturuyoruz.

Ferman:Hımm.Aşkım gelinlik nasıl?Açık değil demi?

Ben:Bilmem.2 gün sonra görürsün. Gülümseme

Ferman:Çok kötüsün.

Ben: Gülümseme

Ferman:Ha aşkım saat 20.00 de …. Restoranta geliyorsunuz.

Bülent

Bizimkilerden ayrıldıktan sonra Denizi (kızı) kreşten almaya gittim.Doğal olarak çoktan hazırlanmış beni bekliyordu.Beni gördüğünde koşarak geldi ve boynuma atladı.Öğretmeniyle konuştuktan sonra eve gittik.

Akşam

Denizi giydirdikten sonra arabaya binip restoranda gittik.Vardığımızda herkes oradaydı.Selam dalsı geçtikten sonra siparişimizi verdik.

Sinem

Restoranda vardık.Aslında hiç ama hiç gitmek istemiyorum ama mecburen gidiyorum. :( Arabadan çıktığım anda beni gören birkaç kişi imza istedi.İmza verdikten sonra içeri geçtik.Masamıza doğru ilerlerken bir masa gözüme çarptı.Birisiyle göz göze geldik.

Yorumlarınızı bekliyorum.
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

Male Брой мнения : 531
Дата на раждане : 26.08.1987
Възраст : 37
Дата на регистрация : 07.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 5:56 pm

çok güzel süper
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСъб Апр 30, 2011 6:01 pm

teşekkür ederim Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeНед Май 01, 2011 6:41 pm

İlayda

Bülent’e sesleniyorduk ama bizi aldırmıyordu.Gözlerini bir yere dikmiş oraya bakıyordu.bizde onun baktığı yere baktığımızda karşımızda Sinem ve yanında bir adam vardı.O da bizim olduğumuz yere bakıyordu.Sonra yanındaki adam ona bir şey söyledi ve yürümeye başlıyordu.Bir masaya geldi ,birkaç adamla tokalaştıktan sonra masaya oturdu ama hep gözü bizim masamızın üstündeydi.Bülent’e doğru döndüm yüzü kireç gibiydi.Ona doğru eğilip ‘İstersen gidebiliriz Bülent.Bizim için hiçbir sakıncası yok’ Biraz düşündü ve ‘hayır’ dedi.Yemeklerimiz geldi.Ve yemeğe başladık.Masada kimse konuşmuyordu.

Sinem

Göz göze geldiğim kişi Bülent’miş.Ne kadar değişmiş.Daha da yakışıklı olmuş.Gülümseme Eskiden de yakışıklıydı ama yıllar onu daha yakışıklı yapmış.Gülümseme Sonra masada küçük bir kıza takılmış.Galiba o Deniz’di Denizimdi. Nasıl da güzel bir kız olmuş.Keşke onu bırakıp gitmek zorunda kalmasaydım da onun küçüklüğünü görebilseydim.

Cem:Sinem Onur’lar bizi bekliyor.

Cem’in konuşmasıyla kendime geldim.ve Onur’ların masasının olduğu yöne döneldim.Ama gözlerim ve kalbim o masaydı.Onur bana birkaç şey söylüyordu ama aklıma ona veremiyordum.

Onur:Sinem beni dinliyor musun?

Ben:Evet.

Onur:Tamam.Ben en son sana ne dedim?

Ben:Şey…

Onur:Beni dinlemediğin her halinden belli Sinem.Bak istersen toplantıyı burada bitirelim.Daha sonra görüşürüz.

Ben:Özür dilerim.

Onur:Önemli değil Sinemcim.

VE kalkıp gitti.Cem’le baş başa kaldık.

Cem:Onlar oturanlar hep bahsettiğin kişiler mi?

Ben:Evet.

Cem: Gülümseme Neden yanlarına gitmiyorsun?

Ben:Gidemem.Çünkü gidecek yüzüm yok.

Cem:Ama onları her şeyi anlatırsan seni affederler Sinem.VE sende mutlu mesut yaşamış olursun.

Ben:Hayır eğer onları söylersem başları derde girer. Hem Bülent olanları öğrendikten sonra o adamı bulup öldürmesinden korkuyorum Cem.

Gözlerim dolmaya başladı ama ağlayamazdım.Onlar bana bakarken olmazdı.

1 Saat Sonra

Onlar karşımdayken onların yanına gidememek öyle kötü ki! :( Çok özledim onları ama ne yapabilirim ki benim kaderimde buymuş.:(

Cem:İstersen kalkalım artık.

Ben:tamam ama önce ben bir lavaboya gideyim.

Cem:Tamam caım.

Son bir kez o masaya baktım ve hızlı adımlarla lavaboya gittim.Derin derin nefes aldım.Yüzümü birkaç defa hızlıca su serptim.Ee su çarpınca doğal olarak da makyaj denen bir şey kalmadı.Çantamdan birkaç makyaj malzemesi çıkartıp makyajımı tazeledim.

Deniz

Masada kimse konuşmuyordu ve benim canım çok sıkılıyordu ve tuvaletim gelmişti. :(

Ben:Baba.

Bülent:Efendim meleğim.

Ben:Benim tuvaletim geldi.

Bülent: Gülümseme Tamam ben seni götüreyim.

Ben:Hayır ya.Ben büyüdüm tek başıma giderim.

Bülent: :@ Off tamam.Bak şurada.

VE babişkonun gösterdiği yere doğru gittim.Tam içeri girmemle bir kadının bana çarpması bir oldu.Bende doğal olarak düştüm.Bacağım acımıştı.Kadın bana şöyle bir baktı.Sonra yere eğilip

X:Tatlım iyi misin?Bir yerin acıyor mu?

Ben:Bacağım biraz acıyor.

X:Hangisi?

Ben:Sağ.

Beni kucağını aldı ve bir yere oturttu.VE sağ bacağımı oynatmaya başladı.Ama kadının ayağımı her oynattığında canım çok acıyordu.Sonra yine beni kucağını aldı ve içeri gittik.Babam beni o kadının kucağında görünce hemen yanımıza geldi ve diğerleri de.

Bülent:Ne yaptın kızıma?

X:Bir şey yapmadım sadece yanlışlıkla çarpıştık.

Babam hemen beni kadının kucağından aldı.

Bülent:Sakın seni kızımın yanında görmeyim dedi ve hızlıca lokantadan uzaklaştık.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeНед Май 01, 2011 8:45 pm

Guzel Bir Bolum sagol
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПон Май 02, 2011 10:28 am

çok güzel bir bölümdü sağoll
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПон Май 02, 2011 3:59 pm

sağolun GülümsemeGülümseme
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПон Май 02, 2011 4:01 pm

ö.d kuzuuu Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПон Май 02, 2011 4:23 pm

Sinem

Sabah

Cem:Günaydın.
Ben:Günaydın.Yine yine döktürmüşsün.
Cem:Sağol. Gülümseme
VE kahvaltı yapmaya başladık.
Ben:Cem bugün Kaptan’a gidelim mi?(Kaptan gerçek adı kaptan hemde eskiden kaptanlık yapmıştır.Sinem Kaptanla Bülent sayesinde karşılaşmıştır.)
Cem:Kaptan?
Ben:Bahsetmiştim ya.Şu tonton amca.
Cem:Hıı hatırladım.Tamam gidelim.Gerçekten o adamla tanışmak çok istiyorum.
Ben: Gülümseme Bak kesin seveceksin.

Kaptan

Kapı çaldı.Açmak için gittim.Açtığımda karşımda Ferman ve İlayda duruyordu.
Ben:Çocuklar sizin ne işiniz var?
İlayda:Bizi evden kovdular.
Ben:Aa neden?
Ferman:Biz bir şey bilmiyormuşuz.Ayak bağı olmayalım diye kovdular.
Kaptan:Hımm neyse geçin içeri.
İlayda:Denizle Bülent gelmedi mi?
Kaptan:Hayır ama şimdi gelirler.
Ve kapı çaldı.
Ben:Bak geldiler.
Ve kapıyı açmaya gittim.Kapıyı açmamla Deniz’in boynuma atlaması bir odu.
Deniz:Kaptan dede Seni çooook özledim.
Ben:Bende tatlım seni çok özledim.Hoşgeldin oğlum

Sinem

Ben:İşte Kaptan’ın evi burası.

Cem:Burası mı?

Ben:Ewt de neden yüzün birden asıldı?

Cem:Hiç.Bu ev beni birini hatırlattı da.

Ben:Hımm.Kimi?

Cem:Boş ver.Hadi kapıyı çalalım.

Ve kapıyı çaldık.Kapıyı şeker mi şeker bir kız açtı.Bir dakika bu bu benim kızım.

Deniz:Aaa.Sen dün çarpıştığım bayansın.

Ben:Evet tatlım.Gülümseme Bu arada benim adım Gamze.Bu da Cem.

Deniz:Bende Deniz. :)Tanıştığıma memnun oldum.

C&S:Bizde. Gülümseme

Kaptan:Deniz gelenler kimmiş?Aa Sinem.

Ben:Kaptan.

Ve birbirimize sarıldık.

Kaptan:Nerden çıktın sen?

Ben:Valla İzmir’e döndüm ve seni de göreyim dedim.

Kaptan:İyi etmişsin. De Arkadaşın kim?

Ben:Arkadaşım Cem.

Kaptan:Tanıştığıma memnun oldum oğlum.

Cem:Bende efendim.

VE içeri geçtik.İçeride Dağhan ve Pelin hariç herkes vardı.Beni görünce üçününde yüz ifadeleri değişti.Ve birbirlerine bakmaya başladılar.En sonunda İlayda ayağa kalktı.

İlayda:Hoş geldin tatlım.Seni çok özlemişim.

Dedi ve bana sarıldı.Bende ona.

Ben:Bende seni çok özlemişim.

Sonra Ferman’a sarıldım.Ama Aşkıma sarılamadım.Çünkü bana hala kızgın. :( Ama bir bilse işin gerçek yüzünü o zaman kızılacak kişi ben olmayacağım.

1 Saat Sonra

Kızım bana hep soru soruyor bende ona cevap veriyorum .Bu durum beni çok mutlu ediyor ama bazen soruları o kadar kazık oluyor ki cevap vermekte zorlanıyorum.Sonra dışarıdan seslerin geldiğini duyduk.Kaptan hemen ayağa kalkıp kapıyı açtı.Gelenler Ferman’ın annesiyle İlayda2nın annesiydi.İkisi de ‘BU EVLİLİK KATIYEN OLMAZ’ diyorlardı.Hepimiz çok şaşırmıştık.Ne diyeceğimizi bilemedikOnları sakinleştirmeyi denedik ama ikisi de bizi dinlemiyorlardı.İşin aslını öğrenmeyi deniyorduk ama söylemiyorlardı.En sonun İlayda ve Ferman onları sakinleştirmeyi başardılar ve işin aslını öğrendik.Sadece masaların istedikleri gibi olmamasıymış.Tabi bu kadar küçük olay için kavga ettikleri için bizimkiler çok kızdılar.

Ancak yazacak vakit bu kadar buldum.İnş.beğenirsiniz.Ve düğünümüzüde davetlisiniz. GülümsemeGülümseme

.

*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПон Май 02, 2011 4:53 pm

sağol çok güzel bir bölümdü
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПон Май 02, 2011 4:57 pm

sağol cnm GülümsemeGülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСря Май 04, 2011 12:03 pm

Sabah

İlayda

uyandım.ve çok heyacanlıyım.çunku 1-2 kaç saat sonra ferman kocam olur.Gülümseme of şimdiden bir heyecan başladı.
annem:kızım gelebilir miyim?
ben:tabi anne gel.
karşıma oturdu.gözleri dolu doludu.
annem:bugun evleniyorsun.
ben:evet.
derin bir nefes aldı.
annem:kızım fermanla evlenmekle doğru karar verdin mi?yani gerçekten onunla evlenmek istiyor musun?
ben:doğru kararı verdiğime eminim anne.onu çok seviyorum.
annem: Gülümseme
kapı çaldı.gelen Pelindi.
Pelin:müsait değılseniz çıkayım ben.
annem:yok kızım.zaten bizimde konuşmamız bitti.
annem dışarı çıktı.bende üstümü değiştirip Pelinle kuaföre gitti.

Pelin:bu saç modeli sana çok yakıştı.
ben:sagol tatlım.Gülümseme da fermanlar nerde kaldı?
pelin:dur cnm daha yeni aradık.gelirler cnm.hem sen şu makyajinı tazele.

Sinem
cem:duğune gidecek misin?
ben:hayır.şmdi gidersm gerginlik olacak.
cem:ama onlar seni çağırdılar.
ben:olsn ama yinede istemiyorm.

ilayda
sonunda fermanlar geldi.Gülümseme ilk pelin çıktı.sonra benim annem sonrada fermanın annesi çikti.bende derin nefes alarak dışarı çıktm.ferman beni görûnce elı ayagina dolaştı.bir şey demek istiyor ama söyleyemiyordu.en sonunda çok güzel olmuşsun diyebildi.
.
Arabaya Bindik.VE düğün yapılacak yere gittik.İnsanlar bizi görmedi ama biz herkesi gördük.Sadece dostlarımızı çağırmamıza rağmen kır bahçemiz çok kalabalıktı. Gülümseme Bizim için hazırlanan odaya gittik.Biraz orada oyalandıktan sonra Bülent geldi ve Artık Gelmemiz Gerektiğini Söyledi. Ferman’la birbirimize baktık.

Ferman:Hazır mısın aşkım?Gidelim mi?

Ben:Senin olduğun her yere giderim aşkım.

Ferman: Gülümseme

Ferman’ın koluna girdim ve davetlilerin yanına gittik.Bizi gördüklerinde herkes alkışlamaya başladı.Bizim yüzümüzde de hep bir gülümseme vardı.Masamıza geçtik.Ve nikah memuru konuşmaya başladı.

Nikah Memuru:Siz İlayda Güner Ferman Akgül’le evlenmeyi kabul ediyor musunuz?

Etrafa bakındım.Annem ağlıyordu.Babamsa gülümsüyordu.Diğerleride cevap ver dersene bakıyordu.Ama gözüme biri takıldı.O kişiye dikkatlice baktım.Sinem’di.Bir köşeden buraya bakıyordu.

Nikah Memuru:Galiba gelinimiz biraz nazlı. Gülümseme

Herkes gülmeye başladı.Ferman’sa hadi ama ver cevabını der gibi bana bakıyordu.Ama ben mikrofonu alıp

Ben:En başta herkes geldiği için çok teşekkür ederim ama aranızda en çok Sinem geldiği için mutlu oldum haberiniz olsun.Herkes Sinem’e baktı.

Ben:Ve cevabım böyle yakışıklı adama evet demekten başka ne denir ki. Gülümseme

Alkışladılar.

Nikah Memuru: Gülümseme Siz Ferman Akgül İlayda Güner’le evlenmeyi kabul ediyor musunuz?

Ferman:Evet evet evet evet

VE yine alkışlar koptu.

Nikah Memuru:Sizde şahitlik ediyor musunuz?

Yasemin ve Cem:Evet.

Nikah Memuru:Bende sizi karı koca ilan ediyorum.

DErfteri imza atarken herkes Ayağına bas diye bağırıyordular.fErman’ın ayağını arıyordum ama bulamıyordum en sonunda buldum ve bastım.

Ayağa kalktık.Nüfus cüzdanını aldım.

Nikah memuru:Artık gelini öpebilirsiniz?

Ferman bana baktı ve dudaklarıma yapıştı.Oo sesleri geldi ve yine alkışlar koptu.Dans etmeye başladık.Sonrada davetlilerin yanına gittik.En son Sinem’in yanına gittik.

Ben:Geldiğin için teşekkür ederiz.

Sinem:En yakın arkadaşımın düğününe tabiî ki gelcem.

Birbirimize sarıldık.VE yanından uzaklaştık.Davetliler yavaş yavaş gidiyordu bizde bu fırsatta arabaya binip evimizin yolunu tuttuk.Valla evimizi çok merak ediyorum çünkü evin nerede nasıl düzenlendiğini bilmiyorum.Çünkü Ferman bana sürpriz yapmak istedi.Eve vardık.Ferman kapıyı açtı,içeri geçti ama ben geçmedim.

Ferman:Niye girmiyorsun?

Ben:Biri beni kucağını alıp içeri öyle girerim.

Gülümsedi ve kucağına alıp içeri geçirdi.Salonda hep ikimizin resimleri vardı.Koltukların rengi çok şekerdi.Ve dizaynı tek kelimeyle harikaydı.Tamda hayal ettiğim gibiydi.Mutfağa baktık sonrada diğer odalara.En sonra yatak odamıza geçtik.Etrafta mumlar yakılmış,yatağın üstünde gül yapraklarıyla kalp yapılmış.Ferman’a döndüm.

Ben:Ev hayal ettiğimden de daha güzel.

Sadece gülümsemekle yetindi ve beni öpmeye başladı.Yavaş yavaş yatağa doğru yürümeye başladık ve gelinliğimin fermuarımı açıp gecemize devam ettik. Gülümseme

.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСря Май 04, 2011 2:12 pm

dugun :D cok guzell
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСря Май 04, 2011 3:39 pm

sağol GülümsemeGülümseme
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСря Май 04, 2011 3:59 pm

vayyyyyyyy süper edoşum dügğn bölümü harikaa sağoll
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСря Май 04, 2011 4:09 pm

sağol cnm eğer düğünü güzel yazmasaydım birilerinden bir ton laf işitecektim ama allahtan olmadı :D
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСря Май 04, 2011 4:29 pm

Mad Mad Benide Eklermsin Senaryonaaaa
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСря Май 04, 2011 4:40 pm

Gülümseme olabilir senaryoya bayan biri ekleyeceğimde seni eklerim cnm GülümsemeGülümseme
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeСря Май 04, 2011 4:46 pm

tmmmmm yazıyonmu senaryoyu ama rolumm iyi olsunnnn
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeЧет Май 05, 2011 12:07 pm

Pelin

Dağhan:Acaba bizde bir gün böyle olur muyuz?

Ben:Bilmem.Belki.

Dağhan:Belkiyle filan olmaz Pelin.evlen benimle hemde birkaç gün sonra.

Şaşırdım.

Ben:Anlamadım.

Dağhan:BENİMLE EVLENİR MİSİN?

Ben:Gülümseme Evet evet evet. Gülümseme

Beni döndürmeye başladı.

Dağhan:Seni çok seviyorum aşkım.

Ben:seni seviyorum.

VE Dağhan eni öptü.

İlayda

Lavabodan çıktıktan sonra Ferman bana sırıtıp duruyordu.

Ben:Niye bana öyle bakıyorsun?

Ferman:Hiç.Sadece böyle bir kızı evlenmeye nasıl ikna ettiğimi düşünüyorum.

Bülent:

Deniz:Baba baba kalk artık.

Ben:B5 dakka.

Deniz:Ya baba kalk benim karnım acıktı.

Ben:Tamam kızım.5 dakka.

Deniz:Off.Bak baba eğer kalkmasan başından aşağı su dökerim ona göre.

Ben:Hıhı tamam kızım yap.

Deniz:Emin misin?

Ben:Eminim.

Deniz:Sen bilirsin baba.

Birden başımdan aşağı bir şey döküldüğünü hissettim.

Ben:Ne oluyor ya?

Deniz:Baba sen dedin ya başımdan aşağı su dök diye.Bende döktüm.

Ben:Cadısın cadı.

Deyip Deniz’i yatağa çekip gıdıklamaya başladım.

Deniz:Baba özür dilerim.Haha yapma.

Sinem

Ben:Her yer rengarenkti ama beyaz giyen sadece İlayda’ydı.Peri kızı gibi olmuştu.Ferman’da fena sayılmazdı ama İlayda daha göz kamaştırıcıydı.VE İlayda cevap vermeden önce herkesin önünde geldiğim için teşekkür etti.

Cem: :)Dün gecenin senin için güzel geçmesini sevindim.

Ben:Keşke sende gelseydin.

Cem:Olsun canım.Hem benim düğüne gelmem Bülent’i sinirlendirebilirdi.

Ben:Evet doğru sinirlendirirdi. :(

.

Sinem

Eve geldim.Cem’e uyandırmadan yukarı çıkmaya denedim ama uyandı.

Cem:Düğün nasıl geçti?

Ben:İyi.Çok güzeldi.İyi ki beni zorla oraya götürdün.

Cem:Ne demek canım.Neyse sen yat.Yarın konuşuruz.

Ben:Tamam iyi geceler.

Cem:İyi geceler.

İlayda

Sabah

Uyandığımda Ferman yanımda bir bebek gibi mışıl mışıl uyuyordu.Gülümseme Yanağına küçük öpücük kondurduktan sonra duşa girdim.Duştan çıktığımda giysilerimin nerede olduğunu arıyordum ama bulamıyordum.Ferman uyandı.Yanıma geldi.

Ferman:Günaydın aşkım.

Ben:Günaydın.

Ve öptüm.Belimden tuttu ve kendine doğru çekti.

Ferman:Ama bu bana yetmez.

Deyip yine öpmeye başladı.Ayrıldığımızda nefes nefesiydik.Nefesimi düzelttiğimde giysilerimin yerini sordum.Biraz düşün sonra solda olduğunu söyledi.Giysilerimi alıp lavaboya giderken.

Ferman:Neden yanımda giyinmiyorsun?

Ben:…

Yanıma geldi.

Ferman:Yoksa utanıyor musun?

Ben:…

Ferman:Tamam tamam git lavaboda giyin.

Yanağına öpücük kondurup lavaboya gidip giyindim.

.

Flashbook

Ben:bitti Bülent Bitti.Artık seni sevmiyorum.Senle boşanmak istiyorum anla.

Bülent:Tamam boşanırız ama tek bir şartla o da kızım benim yanımda kalacak.

Ben:Ama…

Bülent:Boşanmak istiyorsan bunu kabul etmen lazım.

Ben:Ta..Ta..mam kabul. :’( Senin istediğin olsun. :(

Flashbook

Cem:Sinem iyi misin?

Ben:Hıhı iyiyim.Neyse bugün çekimler kaçta?

Cem: 1 gibi orada bulunmamız lazım.

Ben:Tamam o zaman ben hazırlanayım.

Cem:Tamam.

İlayda

Ferman’la dışarı çıkıp çok güzel bir restorantta kahvaltı yaptık.Sonra el ele yürümeye başladık.Sonra yanımıza bir kadın geldi.

Kadın:Çocuklar siz yeni evli misiniz?

Ferman:Evette neden sordunuz?

Kadın:Ah ah bende eskiden Abduyle böyleydik ama şimdi…..Sadece birlikte tek yaptığımız şey yatıp uyumak.Ah ah yaşlandığında öyle yapacağını bilseydim hiççç evlenmezdim.Bak kızım sen sen ol bu adam senle ilgilenmemeye başladığında boşa gitsin.Yoksa sonra çok üzülürsün ona göre.Neyse gençler ben gideyim.size de iyi gezmeler.

Kadının söylediklerini düşündüm.Gerçekten yaşlandıktan sonra birlikte hiçbir şey yapmayacak mıyız? :(

Ben:Ferman.

Ferman:Efendim karıcım.

Ben:Bizde senle yaşlandıktan sonra birlikte hiçbir şey yapmayacak mıyız?

Ferman:Off aşkım neden takıyorsun o kadının söylediklerini.Hem ben öyle biri miyim?Sen üzecek senle bi şey yapmayacak adam mıyım?

Ben:Şimdi böyle diyorsun ya sonra.

Ferman:Aşkım lütfen takma kafana.Bak beni de üzüyorsun.

Ben:İyi tamam. :(

Ferman:Gülümsersen dahi iyi olacağım.

Ferman:İşte böyle.Sakin bozma bunu.

.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeЧет Май 05, 2011 12:39 pm

tesekkurler bu bolumun repliklerini cok begendim
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeЧет Май 05, 2011 3:43 pm

Sağol GülümsemeGülümseme
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeЧет Май 05, 2011 8:57 pm

tskürler bu bölüm replikleri harikaaaaaa
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 1:43 pm

sağol tatlım GülümsemeGülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 1:44 pm

Bülent

Deniz’in zoruyla yataktan kalktım.Kahvaltıyı hazırlamaya başladım.Sonra Deniz’in yanına gittim,zorla televizyonun başından kaldırarak mutfağa götürdüm.Kahvaltımızı bitirdikten sonra ilk Deniz’i sonra kendim giyindim.Hafta Sonu olduğu için Deniz’i kaptana bırakıp işe gittim.

Ferman

İlayda:Keşke finallerim olmasaydı da balayına gidebilseydik. :(

Ben:Olsun aşkım.Hem finallerin bizim balayımızdan daha önemli.Hem şurada yaza az kaldı.O doya doya balayımızın tadını çıkartırız.

İlayda: Gülümseme Ferman benim canım balık çekti?

Ben:Balık mı?

İlayda:Evet.Kaptana arasan o da mangalda balık pişirse.

Ben: Gülümseme Tamam arayım şimdi.

VE Kaptanı aradım. Gülümseme İlayda’nın balık istediğini duyunca seve seve yapacağını söyledi.Akşam bizi beklediğini söyledi.

Sinem

Flashbook

Serdar:Bu fotoğrafları ve videoları internete koymamı istemiyorsan Bülent’ten boşan.

Ben:Ama…. :’(

Serdar:Aması maması yok eğer bunların kimsenin görmesini istemiyorsan BOŞAN!!!

Flashbook

X:Sinem Hanım sizi bekliyorlar.

Ben:Tamam tatlım geliyorum.

Son kez kendime bakıp çekim yapılacak yere gittim.Onur’un dediği gibi durup pozlar verdim.Bir kaç fotoğraf çektikten sonra ara verdik.Karavanıma gittim.Cem beni orada bekliyormuş.”Çok iyi olduğumu” söyledi.Sadece gülümsemekle yetindim.Biri gelip benim makyajımı tazeledi ve çekimlere devam ettik.

AKŞAM

Akşam tüm herkes benim evimde toplandılar.İlayda’nın istediği gibi mangalda balık pişirdim.

Deniz:Siz şimdi evli misiniz teyze?

İlayda:Evet tatlım.

Deniz:O zaman aynı yatakta da yatıyorsunuzdur.

İlayda Ferman sustu ve kızarmaya başladılar.

Bülent:Aa kızım çok ayıp.

Ama Bülent bunları söylerken gülüyordu.Kapı çaldı.Açmak için gittim.Gelenler Dağhan ve Pelindi.Çok mutlu gözüküyorlardı.Bahçeye çıktık.

Pelin:Ooo çifti kumrularda buradaymış.

İlayda:Tabi burada olacağız.Bu ziyafeti düzenleyen benim.

Pelin:Gülümseme

Ben:Ee herkes geldiğine göre yemeğe başlayabiliriz. Gülümseme

Balıkları yemeğe başladık.Biraz zaman geçtikten sonra Dağhan ve Pelin ayağa kalktı.

Pelin:Bizim size söylememiz gereken 2 tane haberimiz var.

Onlara baktık.

Dağhan:1.si Gizem’i aramak için Almanya’ya gidiyoruz.

İlayda:Ama ben Pelinsiz yapamam.

Pelin:Bende sensiz ama kocamla gitmem lazım.

Hepimiz:Kocam mı?

P&D:Evet.Biz evlendik.

İlayda:Ne!! Hangi ara?

Dağhan:4 yıl kadar oluyor ama size çaktırmıyorduk. :D

İlayda:Ne!!

Dağhan:Şaka şaka dün evlendik.

Ferman:Niye bize aramadınız neden söylemediniz?

Pelin:Her şey o kadar hızlı gerçekleşti ki sizi arayamadık.

İlayda:Ama ben bunu sana göstereceğim Pelin Hanım.

Bülent:Tebrik ederim.

Dağhan:Ohh!Sonunda tebrik eden çıktı.Sağol Bülent.

Bülent:Ne demek.

İlayda ferman Ben:Tebrikler.

Pelin Dağhan:Sağolun.

Deniz’e baktım.Ağlıyordu.Galiba bunu Pelin’de fark etti.Çünkü yanına gitti.

Pelin:Meleğim sen neden ağlıyorsun?Yoksa evlenmemizi istemiyor muydun?

Deniz:Hayır teyze.Evlenmenizi çok sevindim ama annemi çok özledim.Keşke ölmeseydi de yanımızda olsaydı.Keşke onu bir kere görebilseydim. :’(

Pelin’e sarıldı.VE hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam etti.

Aslında annesi yaşıyor ama o bunu bilmiyor.Ah Bülent Ah.Neden Sinem’i öldü dedin ki kıza.

Bülent:Hadi tatlım yüzüne yıkayalım.

Deniz:Tamam baba.

Ve Deniz’in yüzünü yıkamaya gittiler.

İlayda:Keşke Bülent Deniz’i yalan söylemeseydi.

Pelin:Keşke. :( Ama ben şunu merak ediyorum.Sinem Deniz2e annesiyim dediğinde ne yapacak?

Ancak Bu kadar yazabildim.Yorumlarınızı bekliyorum.

.
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 1:50 pm

vuvv harika bir bölümdü eline sağlk cnm
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 1:57 pm

sağol tatlım GülümsemeGülümseme
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 2:12 pm

ö.d tatlım Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 3:16 pm

Sinem

Sonunda çekimler bitti ama bende bittim.Tam Cemle arabaya doğru giderken Onur geldi.Bir tanıdığı onu yemeğe çağırdığını ve bizimde gelmemizi söyledi.Ben biraz mırın kırın ettim ama yinede Onur’un dediği oldu.O önden bizde arkadan gidiyorduk.Vardığımızda gideceğimiz evin Kaptan’ın olduğunu fark ettim.İnşallah bizimkiler yoktur diye dua ediyordum.Onur zile bastı.Kapıyı Kaptan açtı.Onur’u sarıldı ama beni görmedi.Beni gördüğünde suratı birden değişti sonradan zorla bana gülümseyerek Hoş geldin Kızım dedi.Ve içeri geçtik.Kaptan yanımıza geldi ve bahçeye geçmemizi söyledi.Bahçede herkes vardı.Beni gördüklerinde yüzleri değişti.Birden etraf sessizleşti…….

Sessizliği bozan Deniz oldu.Benim yanıma geldi ve sarıldı.Kucağıma aldım kızımı.Yüzüne baktım.Galiba ağlamıştı ama neden?

Deniz:Hoş geldin Sinem abla. Gülümseme

Ben:Hoş bulduk meleğim.Nasılsın?

Deniz:İyiyim :D

Ben:Ama ağlamış gibi görünüyorsun.

Deniz:Ağladım da ondan.

Ben:Neden ki?

Deniz:Annemi özledim.Ama onu göremiyorum.Çünkü annem ÖLDÜ!

Ne!! Bülent beni Deniz’e öldü diye mi söyledi?İnanmıyorum ona.Tamam kabul bana kızgın olabilir ama kızıma... Off bunu ona nasıl söyler ama ben en kısa zamanda kızıma annesinin ben olduğunu söyleyeceğim.Bülent ne derse desin.

Kaptan:Açsınızdır ben size de tabak getireyim.

Ben:Kaptan bana getirme.

Kaptan:Neden sinem?

Ben:Hem aç değil hem de gidiyorum.

Kaptan:Aa kızım daha yeni geldin ama.

Ben:Çekimlerde çok yoruldum.Uyumak istiyorum o yüzden.

Kaptan:Tamam kızım.

Cem:Bende seninle geleyim.

Ben:Gerek yok Cem.Ben giderim .

Hızlı adımlarla evden çıktım.Ağlamaya başladım.ağlaya ağlaya sahilin öbür ucuna ulaştım.Bir banka oturdum. Ağlamaya orada devam ettim.Zaman geçtikten sonra omzumda bir sıcaklık hissettim.Arkama dönüp baktığımda karşımda Cem duruyordu.Ona sıkıca sarıldım.

Ben:Bülent Deniz’e annesinin öldüğünü nasıl söyler? :’(

Sabah

İlayda

Ben:Beni sık sık ara tamam mı?

Pelin:Tamam tatlım ararım.

Ben:Sende Pelin’i iyi bak Dağhan?Bak iyi bakmadığını öğrenirsem keserim seni.

Dağhan:Tamam İlayda.Ben karıma çok güzel bakarım.

Diğerleriyle de vedalaştılar.Sonra da yanımızdan uzaklaşıp gittiler. :(

Ferman:Aşkım ağlama ama.

Ben:Ne yapayım Ferman?Ben onunla hiç ayrılmadım ki.Şimdi ben ne yapacağım?

Ferman beni sakinleştirmeye çalışıyordu ama pek fazla işe yaramıyordu.en sonunda sakinleştikten sonra havaalanından ayrıldık.

Bülent:Ee ne yapıyoruz?

Deniz:Parka gidelim baba?

Ben:Duydun kızını Bülent.Parka gidiyoruz.

Biraz yürüdükten sonra telefonum çaldı.ama kimin aradığını bilmiyordum.Açtım.

Ben:Alo.

X:Alo canım.Ben Sinem.

Ben:Sinem.

Ferman:Sinem mi?

Sinem:Eğer işin yoksa görüşebilir miyiz?

Ferman:Ne diyor?

Sus diye işaret yaptım.

Ben:Şey..Sinem..

Sinem:Lütfen İlayda.Konuşacak birine ihtiyacım var.

Ben:Tamam Sinem.Nerede buluşalım?

Sinem:….. Kafesi.

Ben:Tamam yarım saate oradayım.

Ve telefonu kapattım.

Ferman:Ne diyor?

Ben:Hiç buluşmak istedi ve şimdi oraya gidiyorum.

Dedim ve arkama bakmadan yürüdüm.Çünkü onu dinleseydim Sinem’le buluşmamı hayatta izin vermezdi. Neyse kafeye vardığımda Sinem oradaydı ve çok kötü gözüküyordu.

Sinem:Selam.

Ben:Selam canım.

Sessizlik

Ben:Neden beni çağırdın?

Sinem:Bülent’in Deniz’e annesine neden öldü dediğini sorcaktım.

Ben:Sence?

Sinem:Biliyorum boşanmak istediğim ve ortalıktan kayboldum ama Bülent’inde Deniz’e benim öldü demesine hakkı yoktu.Tamam o kızgındı ama Bülent’in buna demeği düşündüğünde neden engel olmadınız?

Bu kadar yazabildim arkadaşlar kusara bakmayın.Yorumlarınızı bekliyorum ve 40.bölümde ne olacağı hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.

.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 6:36 pm

Bulentin kizina annesini oldugunu soylemesi cok kotu yaaa

tesekkurler eda
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

Male Брой мнения : 531
Дата на раждане : 26.08.1987
Възраст : 37
Дата на регистрация : 07.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 6:37 pm

teşekkürler eda
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 6:56 pm

sağolun bencede çok köyü :( :(
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 7:03 pm

peki annesi oldugunu ogrenicek mi :D
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 7:10 pm

bilmem belki yada hiç
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 7:18 pm

insallah ogrenir yaa
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeНед Май 08, 2011 4:33 pm

Sinem

Bülent’in neden kızıma annesinin (yani benim ) öldüğünü söylediğini hala anlamıyorum.İlayda’ya bana nedenlerini açıklaması için baskı uygulayacağım..en kısa zamanda da kızıma gerçekleri anlatacağım.

İlayda'ya tekrar sordum: Neden engel olmadınız Bülent’e?

İlayda: Sen Bülent’i nedensiz öyle bırakıp gidince çok üzüldü. Küçücük bir çocukla yalnız başına bıraktın. Deniz de ona cevaplayamayacağı o kadar çok soru soruyordu ki. Oda böyle bir çözüm buldu..Bizde söyledikten sonra duyunca Deniz’in aklını karıştırmamak için bir şey demedik..

Ben: En kısa zamanda kızıma gerçekleri anlatacağım.

İlayda

Sinem’i ilk defa bu kadar kararlı gördüm. Deniz gerçekleri duyunca nasıl bir tepki verecek acaba? O sırada telefonum çaldı. Arayan Ferman’dı.

Ben: Efendim aşkım?

Ferman: Aşkım hadi gelmiyor musun? Kaptanın orada buluşalım.

Ben: Tamam aşkım. Gelirim.

Telefonu kapatıp Sinem’e döndüm.

Ben:Sinem benim gitmem lazım.ama sen yinede gerçekleri Deniz’e anlatmadan bir kere daha düşün..

Sinem: Tamam düşünürüm ama yine de kararlıyım. Kızım gerçekleri duymak zorunda. Onu bu şekilde daha fazla kandırmaya hakkımız yok canım.

Ben: Biliyorum ama birde bunları öğrenince ters bir tepki verirse ne yapacaksın.

Sinem: Bilmiyorum. Onu da düşündüm ama eninde sonunda öğrenecek.

Ben: Tamam sen tekrar bir düşün. Tekrar konuşuruz canım.

Dağhan

Uçağımız sonunda inmişti. Meleğim yol boyunca uyumuştu. Bende onu izlemiştim. uçağımız durunca bizde indik. Hava alanına girince…

Ben: Aşkım. Hadi gidip bavullarımızı alalım. Daha sonrada otelimize gideriz.

Pelin: Tamam aşkım. Peki, Gizem’i nasıl bulacağız?

Ben: Bilmiyorum aşkım ama onu bulana kadar durmayacağım gerekirse bütün ülkeyi didik didik arayacağım.

Pelin: Tamam aşkım. Merak etme Gizem’i bulacağız. Bende bu süre boyunca asla seni yalnız bırakmayacağım.

Ben: Biliyorum meleğim. Hadi gel otelimize gidelim.

Meleğim beni hiç yalnız bırakmıyordu. Onu tüm kalbimle seviyordum. Onu hiç yalnız bırakmayacağım. Gizem’i de bulunca mutluluğumuz katlanacak. Sonunda otele geldik. Taksinin parasını ödeyip bavullarımızı aldık.

Ben: Hadi aşkım odamıza çıkalım.

Pelin: Peki aşkım. Çıkalım hadi.

Pelin

Odamıza çıkınca bavullarımızı yerleştirdik.

Dağhan: Hadi aşkım aşağıya inelim yemek yiyelim. Eminim ki acıkmışsındır.

Ben: tamam aşkım. Hadi gidelim. Çok acıktım ama ben bir üstümü değiştireyim.

Dağhan: tamam aşkım. Ben seni beklerim dışarıda.

Ben: tamam canım.

Hemen üzerime güzel bir elbise giyindim. Hafif bir makyaj yapıp çıktım.

Dağhan: meleğim çok güzel olmuşsun. Gözlerimi senden alamıyorum.

Tüm kanımın yüzüme çekildiğini hissettim.. Yanaklarımın kızardığını hissedince başımı hafifçe önüme eğdim.

Dağhan benim biraz utandığımı görünce: aşkım utanmana gerek yok. Hem biz senle artık karı_kocayız unuttun mu?

Bu daha fazla kızarmama neden oldu. Dağhan benim bu halimi görünce elimi sıkıca tutup aşağıya indirdi. Restauranta girince olduğum yerde kalakaldım. Aşkım bize özel çok güzel bir masa hazırlatmıştı. Her taraf kırmızı güllerle süslenmişti.

Ben: aşkım bunlar nerden çıktı?

Dağhan: tabii ki de evliliğimizi kutlamak için. Daha hiçbir kutlama yapmadık.

Ben: teşekkürler aşkım. Hiç beklemiyordum böyle bir şey. Elimi daha sıkı tutup beni masaya oturttu. Sonrada kendisi karşıma oturdu. Gözlerimin içine bakıyordu.

Sinem

Telefonum çalınca baktım Cem arıyordu.

Cem: sinem her zaman buluştuğumuz deniz fenerinin orada seni bekliyorum. Bir an önce gelir misin?

Ben: Tamam canım hemen geliyorum önemli bir şey mi oldu?

Cem: Hayır önemli bir şey yok. Sadece bir konu hakkında konuşacaktım.

Ben: Tamam geliyorum.

Cem’in yanına gidince tuhaf bir şeyler olduğunu hissettim ama tam olarak ne diyeceğinden haberim yoktu. Yanına gidip oturdum.

Ben: Ne oldu cem biye beni çağırdın?

Cem: Seninle konuşmam gerekiyordu. Biliyorsun biz seninle uzun zamandır tanışıyoruz. İlk başlar da iyi arkadaştık ama daha sonra benim sana karşı olan hislerimde bazı değişiklikler oldu.(bu konuşmanın nereye varacağını çok merak ediyordum.)beenn..benn sana sanırım aşık olmaya başladım dedi ve beni öptü.

Hiçbir şey dememe izin vermedi. Aklım allak bullak oldu ve sanki izleniyormuşuz gibi bir his kapladı içimi…

Bu Bölümü Yasemin Yazdığı İçin Teşekkür Ederim.
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

Брой мнения : 160
Дата на раждане : 13.06.1992
Възраст : 32
Дата на регистрация : 06.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeНед Май 08, 2011 7:19 pm

edacim bölümler super olmus eglerine saglik canimm
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeНед Май 08, 2011 7:39 pm

sağol deniz GülümsemeGülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeВто Май 10, 2011 1:33 pm

harika bir bolumdu sagol cnm
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeВто Май 10, 2011 6:00 pm

bir şey değil Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 5 I_icon_minitimeВто Май 10, 2011 6:51 pm

Sinem:Küçükken evlendiğimde kocamla hiç ayrılmayacağımı hayal ederdim.Küçük öpücüklerle uyanıp günün geri kalanı da hep mutlu geçireceğimi hayal ederdim.ama öyle olmadı.Gençliğimde yaptığım bir hata sevdiğim adamdan,biricik kızımdan ve arkadaşlarımdan oldum.Ama pes etmedim.5 yıl içerisinde ondan daha güçlü oldum ve onu yenip fotoğrafları ve videoları aldım..aldım ama 5 yılımı alamadım. :(

Bülent:Kızımın olacağını ve Sinem’le evleneceğim için çok mutluydum.Evlendim,kızımı kucağıma aldım.Ama birkaç ay sonra o mutluluk bozulup yerine mutsuzluk kapladı.Çünkü Sinem benden boşanmak istediğini söyledi.Neden boşanmak istediğini bilmiyorum.Nedenini soruyorum ama cevap alamıyordum.Bende en sonunda boşanırsak kızımın bende kalacağını söyledim.biraz düşündü ve kabul etti.İşte o zaman anladım Sinem’in bana ve kızıma ne kadar önem verdiğini.

İlayda:Bazen hayatta öneme engel çıksa da Ferman’la el ele verip çözüyoruz.VE Ferman’la mutlu olabilmemiz içi en büyük engel ailemdi.İlk Ferman yerine Can diye biriyle evlendirmek istediler.Ama aşkımız bu engeli de aşıp mutluluğa ulaştık.

Ferman: Hayatım berbat ötesiydi.Hep mutsuzdum ama bana gelen biri beni aydınlattı.Şu an buradaysam ve mutluysam tek biri sayesinde o da benim biricik aşkım İLAYDA.

Pelin:Beynimde tümör olduğunu öğrendiğimde bir daha mutlu olamayacağımı öleceğimi düşünmüştüm.Ama öyle olmadı.Çünkü yanımda olan biri beni her zaman ayakta tuttu.Onun yanımda olması bana destek olması beni ayakta tuttu.Ve hastalığı yendim. Gülümseme Eğer o benim yanımda olmasaydı belki şu an yaşamıyor olamayabilirdim.

Dağhan'ı yazmadım çünkü yazacak bir şey bulamadım.

Ve Özel bölüm koydum çünkü 41.bölümü nasıl yazacağımı bulamadım o yüzden böyle bir şey yaptım.

.

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın
Върнете се в началото 
Страница 5 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» 5.Bolum Kaldi Sezon Finaline!
» 39. Bölüm Özeti - SEZON FİNALİ
» 39. Bölüm Sezon Finali Resimleri
» Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm Sezon Finali Son Sahne
» Fatmagül'ün Suçu Ne ? 39.Bölüm Sezon Finali Reytingler

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Beren Saat Bulgaria Forum :: Форум :: Кошче :: Gelecek Bölüm Tahminleri :: Önerileriniz-
Идете на: