Beren Saat Bulgaria Forum
Beren Saat Bulgaria

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 B-261910-üye_ol
Beren Saat Bulgaria

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 B-261910-üye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Bulgaria ForumДобре дошъл/дошла, .
Последно Активен:
Публикации: 0

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın

Go down 
+9
ibocum_45
Elvan
*eSra..
aslimm
orjnal adam deniz
/♥/MΣLΣK/♥/
Galaksi
BilGin
eda97eda
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Female Брой мнения : 284
Дата на раждане : 07.05.1997
Възраст : 27
Дата на регистрация : 08.03.2011

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Мар 11, 2011 6:25 pm

First topic message reminder :

Dizideki oyuncular yok.2 dizi 1 müzik grubundan oyuncular var.

Oyuncular

SİNEM (ARKA SIRADAKİLERDEN GAMZE)
BÜLENT(ARKA SIRADAKİLERDEN OKTAY)
PELİN(KAVAK YELLERİNDEN ASLI)
DAĞHAN(KAVAK YELLERİNDEN EFE)
FERMAN(MANGA GRUBUNDAN)
İLAYDA(O DA ARKADAŞIMIM)

1.Bölüm

Merhaba ben Sinem.18 yaşındayım.Lise sona gidiyorum.İki tane ev arkadaşım var.Adları İlayda ve Pelin.İkiside çok tatlılardır.Onları 10 yaşından beri tanıyorum.İyi kötü her şeyim onlarla yaşadım.Malesef halada yaşıyorum. [You must be registered and logged in to see this image.]

İkisinide tanıtayım size.İlayda şarkı söylemeye bayılır.Zaten seside çok güzel.Şu an kalbinde Ferman diye biri var ama Ferman hiçbir şey bilmiyor malesef.

Pelin o da ççok şeker biri.Herkesin gönlünü almayı başarır.O da Dağhan'ı seviyorr ama Dağhan ondan 2 yaş büyük o yüzden açılamıyor.Bana gelirse benim kalbim bomboş.Zaten yaşadıklarımdan sonra kalbime kimseye veremem.Kalbim o kadar hassas ki yine ayrılığa katlanamaz.Yine üzülmeye dayanamam. :(

İlayda:Sİnem hadi.Yine senin yüzünden geç kalacağız.

Sİnem:Tamam tamam geliyorum. Bak geldim bile.

İlayda:Ewt 40 saat geçtikten sonra gelidn.

Sinem:SAdece sizden 5 dk sonra geç indim.

İlayda:Hİçte bile.10 saat beklettin.

Pelin:Tamam kızalr.Kesin şunu.Eğer kessemesseniz geç kalacağız.

S&İ:Tamam tamam kestik.

Arada sırada atışsakta yinede onları çok seviyorum.Çünkü her zaman o atışmaların sonunda birbirimizi biraz daha bağlanıyoruz.Nasıl desem sanki o bağ hiç kopmayacak gibi

Pelin:Huhu kızım geldik.

Sinem:Efendim.

Pelin:Geldik diyorum.

Sİnm:Öyle mi?

İlayda:Kızım sen yine nerelere dalıp gittin?

Sinem:Hiç işte dalmışım.

İlayda:Durun durun.

Pelin:Ne oldu?

İlayda:Nasıl görünüyorum?Bi bakın.

Sinem:Güzel güzel.

Pelin:De artık söylesen diyorum.

Sinem:Ewt ya söyle artık.

İlayda:İşte orada durun.

Pelin:Niye?

İlayda:Çünkü o kadar kolay değil.Dıştan kolay görüne bilir ama içten o kadar kolay değil.Hep bi köşede ya sevmiyorsu sorusu var.İşte ben ondan korkuyorum.

Sinem:Ama bunu ona söylemezsen onun seni sevdiğini yada sevmediğini nasıl anlayabilirsin ki?

İlayda: :( korkuyorum.

Pelin:Ama insan korkularıyla yüzleşmeli ki hayatını yön verebilsin.

İlayda:Bana söyleyene bak.Sen neden Dağhan'a söylemiyorsun?

Pelin:Çünkü bizim ki imkansız da ondan.

Sinem:Sabah sabah aşk tartışmanız bittiyse sınıfa gitsek.

İlayda:Üff tamam tamam.

Ferman:Selam kızlar.

İlayda:Selam Ferman naber?Ben çok iyiyim ya sen?

İlayda bunları söylerken çok kötü kekeliyordu.Gülmemek için kendimi öyle zor tuttum ki..

Ferman:Bende iyiyim.Neyse sınıfta görüşürüz.

İlayda:Görüşürüz.

Pelin:Kızım o halin neydi?

İlayda:Bilmiyorum ya.Birden heyecana kapıldım.Off hp kekeleyip durdum.Çok kötüydüm çok.

Sİnem: [You must be registered and logged in to see this image.]

İlayda:Gülme Sinem.

Sİnem:tamam tamam kestim.

Melis:Sİnem Sinem.

Sinem:Efendim.

Melis:Ahmet Hoca seni çağrıyor.

Sinem:Neden ki?

Melis:Bilmiyorum

Sİnem:SAğol.Neyse kızlar ben Ahmet Hocanın yanına gideyim.

Şimdi bu hoca beni neden çağırıyor ki?Kavgada çıkartmadım yada dersin akışını da bozmadım.Eee neden?Tam o sırada hızla gelen biriyle çarpıştım
.

Genellikle girişler yapamıyorum.İnş. güzel olmuştur.

Beğenmeniz dileğiyle.

Последната промяна е направена от eda97eda на Чет Юни 23, 2011 10:21 am; мнението е било променяно общо 48 пъти
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Мар 18, 2011 6:16 pm

teşekkürler canım
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Мар 18, 2011 6:44 pm

İlayda

Sabah olmuştu...Saate baktım...11.10'du...Yavşça döndüm ve Ferman'a baktım.Uyuyordu canım.Doğruldum ve Ferman'ı öptüm.Yavşça yanından kalktım.Elimi yüzümü yıkadım ve mutfağa kahvaltı hazırlamaya gittim.Dolabı açtım.Peynir..Zeytin..Domates..Biber vs. çıkardım dolaptan.Dışarıda bakkal olmasını umarak çıktım.Varmışş!Hemen sıcacık bir ekmek kaptım,tekrar eve geldim.Ekmekleri kızarrtım ve sofrayı hazırladım.Ferman'ın yanına gittim.Yavşça uyandırdım.
Ben:Fermann! Ses yok.Tekrar yineledim;
Ben:Fermann! Yine ses yok.Uzanıp öptüm.Anında doğruldu.
Ben:Günaydıın!
Ferman:Günaydın Gülümseme
Ben-Hadi bakalım elini yüzünü yıka Gülümseme
Ferman:Tamam canım Gülümseme dedi ve banyoya gitti.Bende o sırada mutfaktaydım.Ferman geldi.Belime sarıldı.
Ferman:Vayy!Bunların hepsini sen mi yaptın?
Ben-Evet.
Ferman:Süpersin aşkım.Bana 'aşkım'demişti. Gülümseme
Ben-Sen ne dedin biraz önce?
Ferman.Süpersin aşkım dedim..Aşkım dememe mi bozuldun?
Ben-Hayır haıyr çok hoşuma gitti Gülümseme
Ferman: Gülümseme
Ben:Hadi otur da kahvaltımızı yapalım.
Ferman:Tamam aşkım Gülümseme dedi ve sofraya oturduk...

Sinem

Dün Bülent'in üstüne çok mu gitmiştim acaba?Bişiyi vardı sanki ama söyleyemiyordu.O sırada telefonum çaldı.Arayan Bülent'ti.
Ben:Selam
Bülent:Selam
Ben:Eee nasılsın?
Bülent:İyiyim.Sen?
Ben:Sağol bende iyi.
Bülent:Iııı...Akşama işin yoksa yine yemeğe çıkalım mı? Allahım yine yemek teklifi.Napsam acaba?Kabul etsem mi?
Ben:Peki olabilir.
Bülent:Tamam saat 20.00'de seni almaya gelirim Gülümseme
Ben:Peki.Görüşürüz.
Bülent:Görüşürüz dedi ve kapattık telefonu.Yanıma Pelin geldi?
Pelin:Hayırdır?
Ben:Hiiçç.Akşam Bülent'le yemeğe çıkıcaz.
Pelin:Ohh 2 gündür yemek. :D Maaşallah yaa.
Ben:Peliiin!
Pelin:Nee?Yalan mı?
Ben:Off...
Pelin:İyi iyi bişi demedim :D
Ben:İyi olur Gülümseme O sırada kapı çalındı...Bakmaya gittim.Pelin de geldi :D Karşımızda İlayda ve Ferman vardı.
Ben:Aaa hoşgeldiniz.
İ&F:Hoşbulduuk Gülümseme
Pelin:Geçsenize içeri Gülümseme
İlayda:Tamam. dedi ve içeri girdiler Ferman'la.
Ben:Eee kahve içer misiniz?
Ferman:Bir dakika..Size söylemek istediğimiz bişi var.
Ben ve Pelin birbirimize,sonra da İlayda ve Ferman'a baktık.
Ben:Evet.Sizi dinliyoruz..İlayda'yla birbirlerine baktılar vee..
İ&F:Biz çıkıyoruuuuz! Pelin'le birbirimize bakakaldık...Veee sonra sevincimizden havalara uçtuk.
Pelin:Ciddi misiniz?
İlayda:Hemde hiç olmadığımız kadar Gülümseme
Ben:Süper...Hayırlı olsun.
İlayda:Sağol bitanem Gülümseme

Pelin

İlayda ve Ferman çıkıyorlardı çok mutlulardı.O sırada telefonum çaldı.Dağhan arıyordu..
Dağhan:Pelin.
Ben:Selam Dağhan.
Dağhan:Selam.
Ben:Nasılsın?
Dağhan:İyi sen.
Ben:Bende iyi Gülümseme
Dağhan:Ya ben sana bişi söyleyecektim.
Ben:Söyle.
Dağhan:Bugün seni biryere götürmek istiyorum müsait misin?
Ben:Oluur Gülümseme
Dağhan:Tamam yarım saate ordayım.
Ben:Tamam..

İlayda

Ferman dışarı çıkmak istedi benimle..
Ferman:Aşkım hadi dışarı çıkalım yaa.
Ben:Tamam tamam mızmızlanma :D
Ferman:Tamam :D
Ben:Kızlaaar!! Biz çıkıyoruz.
S&P:Tamam... dediler ve Ferman'la dışarıya çıktık.
Ben:Eee nereye götürüceksin beni?
Ferman:Bilmeem.Nereye istersin?
Ben:Farketmez.
Ferman:İyi dedi ve arabaya bindik.Nereye gideceğimizi bilmiyorduk ikimizde.

Pelin

Kapı çalındı.Gelen Dağhan'dı heralde.Açtım kapıyı.
Ben:Hoşgeldin.
Dağhan:Ho..hoşbulduk..Çok güzelsin Gülümseme
Ben:Teşekkür ederim Gülümseme
Dağhan:Çıkalım mı?
Ben:Olur dedim ve ceketimi alıp çıktım.
Yaklaşık 15 dk sonra lunaparka gelmiştik...Ben lunaparkları çok seviyordum.
Ben:Dağhan teşekkür ederim yaa çok severim ben lunaparkları
Dağhan:Ne demek Gülümseme dedi ve başladık aletlere sıradan binmeye Gülümseme Çok eğleniyordum Dağhan'da Gülümseme

Sinem

Akşam oldu.Evde tek olduğum için kendim hazırlanacaktım.Önce girip güzel bir duş aldım.Baya rahatlamıştım.Ardından yatağımın üzerine koyduğum çok severek aldığım mor elbisemi giydim.Saçlarımı açtım.Özgür kalsınlar diye Gülümseme Boynuma melekli kolyemi taktım.Hafif de bir makyaj yaptım.Siyah çantamı da aldım.İçine ıvır zıvırlarımı koydum :D Hazırdım.O sırada kapı çalındı.Bülent gelmişti.Açtım kapıyı.
Bülent:Se...sen çok güzelsin yaa
Ben:Teşekkürler.Hadi çıkalım artık.
Bülent:Tamam. dedi ve çıktık.Yarım saat sonra mükemmel bir restorandaydık..Siperişlerimizi verdik.Bülent şarap da istemişti.Kırmızı hemde..Ama ben içemezdim.Sevmiyordum yani.Yemeklerimiz geldi.Bülent şaraplarımızı koydu.
Ben:Bülent ben içmesem?
Bülent:Neden?
Ben:Sevmiyorum.
Bülent:Bir yudum al bari..
Ben:Peki dedim ve şaraptan bir yudum aldım..Hımm.Tadı çok güzeldi..Yemeklerimizi yiye yiye sohbet ettik.Sonra sahile indik.
Ben:Çok güzel bir akşamdı çok teşekkür ederim.
Bülent:Rica ederim Gülümseme dedi ve o sırada bana yaklaştı yaklaştı.Nefesim hızlanmaya başlamıştı vee beni öptü..

İlayda

Ben:Aşkım nereye gidiyoruz yaa?
Ferman:Soru sorma çok seveceğin bir yere gidiyoruz.
Ben:Peki.
Ferman:Seni seviyoruuum ve asla bırakmayacağım... Ferman o sırada bana bakıyordu..
Ben:Bende aşkım... O sırada önümüze birden kamyon çıktı..
Ben:Aşkıııım! Dikkat ett!
Ferman:İlaydaaaaa!! O sırada ne olduğunu hatırlamıyordum....

bu bölümü yazdığı için İlaydaya teşekkür ederim
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

Female Брой мнения : 1246
Дата на регистрация : 14.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Мар 18, 2011 10:20 pm

süperrrrrrrrrrrrrrrrrr yhaaaa :D eline sağlık
http://bulentforum34.yetkinforum.biz/
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 3:32 pm

sağol cnm Gülümseme
aslimm
Нов потребител
Нов потребител

Брой мнения : 14
Дата на регистрация : 15.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 5:33 pm

cok guzel olmus canimm super ya
BilGin
Админ

Админ
BilGin

Male Брой мнения : 3306
Дата на раждане : 07.03.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 16.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 6:11 pm

daghan basladi peline ilgi gostermeye :D
https://berensaatbulgaria.yetkin-forum.com
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 7:08 pm

aslimm написа:
cok guzel olmus canimm super ya

tşk Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 7:10 pm

Edward написа:
daghan basladi peline ilgi gostermeye [You must be registered and logged in to see this image.]

Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 7:13 pm

Pelin

Lunaparktan sonra Dağhan’ın evine gittik.
Dağhan:Karın aç mı?
Ben:Biraz.
Dağhan:Tamam o zaman sana menemen yapayım.

Birden gülme krizine girdim.O da benle birlikte gülmeye başladı sonra mutfağa gidip menemen yaptı.Bende masayı hazırladı,yemek yemeğe başladık.
Dağhan:Eee bu fakir adamın yemeği nasıl olmuş?
Ben :D Çok güzel.
Dağhan:Aslında sana çok güzel yemek yapmak isterdim ama doğru düzgün yaptığım tek bu yemek.
Ben:Ee sen başka ne yiyorsun?
Dağhan:Bir gün menemen bir gün yumurta diğer günlerde sucuk yiyorum.
Ben:Başka bir şey yemiyor musun?
Dağhan:Annemlerin yanına gittiğimde orada başka bir şey yiyorum ama evde genellikle bunları yiyorum.

O sırada kapı çaldı.

İlayda

Çığlık atarak uyandım.Ferman’da hemen arabayı durdurdu.
Ferman:Aşkım ne oldu?
Ben:Çok çok kötüydü dedim ve ağlamaya başladım.Ferman bana hemen sarıldı.’Sadece bir kabustu aşkım sadece kabus’ deyip duruyordu.
Sonunda sakinleşmiştim.Ferman’da karşımızda duran bakkala gidip su aldı ve bana içirdi.Ne gördüğümü sordu.Ben de gördüklerimi ona anlattım.Yine sarıldı.
Ben:Lütfen Ferman eve gidelim.
Ferman:Tamam aşkım gidelim.

Dağhan

Gelen kişi Pelin’e sevgilim diye gösterdiğim kuzenimdi.
Ben:Ne işin var?
Ezgi:Aşk olsun kuzen.İnsan ilk hoş geldin der.
Ben:Hoş geldin ve güle güle.
Tam kapıyı kapatacakken Ezgi kapıyı tuttu.
Ezgi:Ne oluyor?
Ben:Arkadaşım içerde de.
Ezgi:Hmm anladım kuzen o zaman bana güle güle.
Sinirle kapıyı kapattım.Pelin’in yanına gittim.
Pelin:Ne oldu Dağhan?Kızgın gibisin.
Ben:Yoo canım.Kızgın filan değilim.
Pelin:Tamam.

İlayda

Ferman beni eve bırakıp gitti.Evde kimse yoktu.İşte buna çok sevinmiştim.İlk gidip üstüme rahat bir şeyler giydim,kendime tost yapıp televizyonun karşısına geçtim.Biraz izledikten sonra sıkılıp kapattım.Birden aklıma o rüya geldi.Düşündükçe titriyordum.
Kapının açıldığını duydum.Gelen Pelin’di.Yanıma gelip oturdu.
Pelin:Selam.
Ben:Selam küçük hanım…Nerden geliyorsun?
Pelin:Şey…Dağhan’ın evinden.
Ben:Hımm.
Pelin:Bana öyle bakma.
Ben:Nasıl bakmayım?
Pelin:Şimdi baktığın gibi.
Ben:Sen bana bir şey anlatmazsan bende kendimce sonuç çıkarıp böyle bakarım.
Pelin:Anlatılacak bir şey yok ki.Sadece lunaparka gittik.Sonra da Dağhan’ın evine gidip yemek yedik sadece.Hem sen beni boş ver de sen anlat.Nasıl sevgili oldunuz?
Ben:Gece onu aramaya çıkmıştım.Biraz dolaştıktan sonra bir bankta otururken buldum.Yanına gidip neden öyle dediğimi anlattım.
Pelin:Eee
Ben:İşte sonra beni öptü Gülümseme biraz oturduk işte sonra Ferman’ın evine gittik.Başka bir şeyde olmadı.
Pelin:Hımm.
Ben:Neyse Sinem ne alemde?
Pelin:Tam olarak bende bilmiyorum.Tek bildiğim 2 gündür Bülent’le yemeğe çıktığı.
Ben:İyi iyi çıksınlar.
Pelin: Gülümseme

Sinem:
Öpüşmeden sonra ikimizde konuşmuyorduk.Sadece birbirimizin gözlerinin içine bakıyorduk.Bülent eline yüzüme getirip okşamaya başladı.Bense hiçbir şey yapamıyordum.Sadece onu izliyordum.Sonra Bülent derin bir nefes aldı.
Bülent:Sinem.
Onu susturdum. Çünkü bu anın hiç bozulmasını istemiyordum.Gülümsedi.Bana sarıldı.Seni seviyorum deyip duruyordu. :)Sonra el ele tutuşup benim evime doğru yöneldik.:Evime geldik onu öptüm ve içeri girdim.Bizimkiler salonda oturuyorlardı.Benim mutlu olduğumu gördüklerinde hemen yanıma geldiler.Ama bizim çok bilmiş arkadaşım İlayda hemen anladı.
İlayda:Yoksa siz Bülent’le…
Sinem:Sevgiliyiz.
İkisi de çığlık attı ve bana soru yağmuruna tuttular.Bende bu gece olmaz yarın akşama bekleyin deyip odama çekildim.

berbat bölüm olduğu için özür dilerim ama sınavlar olduğu için kafamı buna doğru düzgün veremiyorum o yüzden özür dilerim :(
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 8:11 pm

simdi daghanda mi pelini seviyomus :D sevgili diye tanittig kuzeniymis senaryo muthis bayildim
sagol eda
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 8:15 pm

Edward написа:
simdi daghanda mi pelini seviyomus [You must be registered and logged in to see this image.] sevgili diye tanittig kuzeniymis senaryo muthis bayildim
sagol eda

seviyordu tabi ben hiç pelini üzermiyim ama birbirlerini açıklayamıyorlar :(
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Мар 19, 2011 8:46 pm

evt bu sorunlari finalde mi olur acaba bu acilma
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 10:26 am

blmem
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

Брой мнения : 160
Дата на раждане : 13.06.1992
Възраст : 32
Дата на регистрация : 06.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 2:45 pm

cok guze ollmus edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 6:01 pm

orjnal adam deniz написа:
cok guze ollmus edacim eglerine saglik

sağol Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Мар 20, 2011 6:03 pm

Pelin

Güzel bir sabaha 'merhaba' diyerek uyandım.Kızların odasına gittim ve onları şu vaziyette gördüm ;
Sinem,kafasını yastığın altına sokmuş vaziyette uyuyordu.İlayda da ayağını kaldrımış bir vaziyette uyuyordu.Onları kaldırmak yine bana düşmüştü :D

Ben:Kızlaaar!Kızlardan ses yok..

Ben:Sinem,İlayda!Kalkın Bülent'le Ferman geldiii!Sadece İlayda o anda kalkıp kapıya koştu ama şaka yaptığımı anlayınca yanıma geldi ve bana saldırdı :D

İlayda:Aşk olsun Pelin ya?Ne güzel uyuyordum ben.

Ben:Kusura bakma canım böyle kaldırmak zorundaydım yoksa kalkmazdın!

İlayda:Neden?

Ben:Çünküüü...Okul vaar!İlayda'nın yüz ifadesi bir anda değişiverdi ve hemen saati sordu.

İlayda:Saat kaç?

Ben:Hımm..09.30

İlayda:Oldu mu o kadar ya?

Ben:Sanırım olmuş :D Ama geç kalmış değiliz.

İlayda:Evet.

İlayda:Hadi giyinmeyee! Dedi ve odalarımıza gittik.10 dakika sonra giyinmiş bir vaziyette çantalarımızı da alarak salona geldik.

Ben:Sinem'i napıcaz?

İlayda:Bilmiyorum uyanmadı ki..

Ben:Off..Biz gidelim o gelir.

İlayda:Tamam dedi ve dışarı çıktık.Okula doğru yol aldık.

Sinem

Off..Sanırım sabah olmuş.Hii!Saat 09.00 olmuş.Okula geç kaldık.Hemen kızları uyandırayım bari
dedim gittim ve ortalıkta kimse yoktu.

Ben:Kızlaaar!Neredesiniiiiz! Allah Allah nereye gitti bunlar?Beni beklemeden okula gitmezler kii..Ama gitmiş olabilirler hemen yetişmem lazım.İçeri gittim ve giyindim çantamı alıp evden çıktım.

İlayda

Okula geldik..Sinem hala yoktu.Off.Okula geç kalıcak ya..O sırada Ferman'ı gördüm ve yanına gittim..

Ben:Günaydın aşkııım dedim ve sarıldım.

Ferman:Günaydın bitanemm dedi ve yanağıma bir öpücük kondurdu.

Ben:Fermaan!Burda yapmasana ya?Hocalar görecek şimdi yıy

Ferman:Tamam ya yıy O sırada zil çaldı..

Ben:Off zil çaldı.

Ferman:Neden?İstemiyor muydun?

Ben:Yok ondan değil Sinem yok..Evde uyuyordu bıraktığımızda.

Ferman:Ohaa!

Ben:Gelir heralde ama geç kaldı diye hoca çok kızacak.

Ferman:Haklısın aşkım.Hadi girelim.

Ben:Tamam dedim ve sınıfa girdik. Off nerede bu kız?Uyanamadı kesin.

Pelin

Sınıfa girdik hoca ders işliyordu..Bir ara kapı çalındı.

Hoca:Geeel! İçeri Sinem geldi.İlayda'yla birbirimize baktık.

Sinem:Hocam özür dilerim geç kaldım.

Hoca:Neden?

Sinem:Hocam...şey....

Hoca:Birşey diyemezsin çünkü sebebin yok.! O sırada Bülent ayağa kalktı.

Bülent:Hocaam!!Sinem'in bir suçu yok.Benim yüzümden geç kaldı.

Hoca:Neden senin yüzünden?

Bülent:Hocam Sinem'e matematik dersinde öğrendiğimiz bir konuyu fotokopi çektirmesini istemiştim dünden o yüzden.

Hoca:Hımm..Peki Sinem geçebilirisin kızım

Sinem:Teşekkürler hocam. Dedi ve yerine geçti.

Sinem

Bülent'e içimden bildiğim bütün duaları ediyordum.Resmen hayatımı kurtarmıştı.Zaten sevgiliyiz..
Zil çaldı..Hemen Bülent'in yanına gittim.

Ben:Teşekkür ederim.

Bülent:Ne için canım?

Ben:Biraz önceki olay için..

Bülent:Önemli değil aşkım! Ayy bana aşkım mı dedi bana mı öyle geldi?

Ben:Sen bana biraz önce aşkım mı dedin?

Bülent:Evet.Değil misin?

Ben:Öyleyim yıy

Bülent:Tamam o zaman.Dememde bir sorun yok yıy

Ben:Evet..Dışarı çıkalım mı?

Bülent:Oluur. Dedi ve elele bahçeye çıktık.

İlayda

Ferman'la bahçede bir bankta oturuyoduk..Yanımıza birisinin geldiğini gördüm.Gelen okuldaki
Sırma'ydı.

Sırma:İlayda?

Ben:Evet..Noldu?

Sırma:Bu çiçekleri biri sana gönderdi.. O sırada Ferman ayaklandı.

Ben:Kimmiş?

Sırma:Bilmiyorum.İsim söylemedi.

Ben:Allah Allah...Gitti mi?

Sırma:Sanırım.

Ben:Tamam teşekkürler. Dedim ve çiçeği elinden aldım.10 tane kırmızı gül vardı.İçinde de bir not vardı.Notu aldım ve okudum.Şöyle yazıyordu ;

''Senden çok hoşlanıyorum İlayda..Lütfen benimle sevgili olmayı kabul et..Okul çıkışında seni arka kapıda bekliyorum...
İsimsiz kahramanın...''

Ferman deliye döndü...

Ferman:Kim bu İlayda?

Ben:Aşkım bilmiyorum..Gerçekten.

Ferman:Bakarız okul çıkışı kimmiş?

Ben:Aşkııım!Bulaşma nolur..

Ferman:Bırak İlayda ya..Kimmiş bu lavuk öğrenelim.

Ben:Dövmeyeceğine söz ver.

Ferman:İlaydaa..

Ben:Söz ver dedim.

Ferman:Tamam aşkım yıy

Ben:Tamam..

Pelin

Okulda Dağhan'la dolaşıyorduk..

Dağhan:Eee iyisin değil mi?

Ben:Hıhı...İyiyim yıy

Dağhan:Sevindim.

Ben: yıy O sırada yavaş yavaş gözlerimin kapandığını hissettim ve yere yığıldım...Tek hatırladığım Dağhan'ın beni kucağına almasıydı...
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПон Мар 21, 2011 3:45 pm

cok guzel olmus edacim begenmene sevindim
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПон Мар 21, 2011 3:51 pm

yine mi bayildi off artik olur bu is kesin
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСря Мар 23, 2011 1:11 pm

sağolun Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСря Мар 23, 2011 1:18 pm

Pelin

Dağhan beni kucağına aldı.Gözlerimi açtığımda hastanedeydim.Başımda Dağhan vardı,elimi tutuyordu ve bana bakıyordu.
Doktor geldi Dağhan’a bir şeyler söyledi ama bana bir şeyler söylemiyordu.
Ben:Dağhan.
Dağhan:İyi misin canım?
Ben:Biraz başım ağrıyor.
Dağhan:Geçecek meleğim geçecek.
Elini tuttum.’Beni bırakma!Hep yanımda kal olur mu?’

Sinem

Telefonuma bir mesaj geldi.Babamdandı.Mesajda ‘Hemen beni ara yazıyordu.
Bülent:Kimden?
Ben:Babamdan.Onu aramam lazım.

Ve kuytu bir yer bulup babamı aradım.
Ben:Ne istiyorsun?
Orhan:Yarın saat 9’da Karşıyaka Evlendirme Dairesinin önünde ol.
Ben:Niye?
Orhan:Reklam film için.
Ben:Reklam filmi mi?
Orhan:Evet bir reklam filminde oynayacaksın.
Ben:Hayır baba asla.
Orhan:Hayır deme hakkın olmadığını biliyorsun kızım.O yüzden yarın seni orada bekliyorum.
Ve telefonu suratıma kapattı.Gıcık gıcık ya.Nasıl hayatıma müdahale edebilir nasıl?Yok baba baba değil ki….
Bülent:Aşkım iyi misin?
Ben:İyiyim.
Bülent:Kötü bir şey yok değil mi?
Ben:Yok aşkım.Hadi sınıfa gidelim.

İlayda

Ben:Sinem Pelin nerede?
Sinem:Bilmiyorum.Teneffüs boyunca da görmedim.
Ben:Dur arayım.
Telefon çalar.Çalar çalar ve sonunda açar.
Ben:Kızım neredesin sen?
Ses yok.
Ben:Pelin.
Yine ses yok.Korkmaya başlamıştım.Sonunda Dağhan’ın sesi duyuldu.Pelin’in açlıktan bayıldığını ve şu an hastanede olduğu söyledi. Çok korktum hangi hastanede olduğunu sordum.Her şeyi öğrendikten sonra Dağhan’ın söylediği her şeyi ona aktardım.Hemen koşarak hastaneye gittik.

Pelin

Ben:Onlara ne söyledin?
Dağhan:Açlıktan bayıldığını…
Ben:Keşke hastanede olduğu söylemeseydin.
Dağhan:Ne söyleseydim?
Kapı açıldı.Gelen tabiî ki bizim kızlardı.Hemen bana sarıldılar.Nasıl olduğu sordular.Tabiî ki yine Sinem beni azarladı.Yok geç kalsan bile neden bir şey yemediğimi yok zayıf kalmak için diyet yaptığımı……
Doktor geldi.Büyük olasılıkla Dağhan onunla konuşmuş.Kızların yanında açlıktan bayıldığı ve bugün dinlenmem gerektiğini söyledi.Kızlarda beni hemen eve götürdüler.Kanepeye yatırdılar.Yemek işine giriştiler.Yardım yapmak için kalktım ama hemen beni yatırdılar.

İlayda

Ben:Bugün birisi bana çiçek yolladı.
Sinem:Kimmiş?
Ben:Bilmiyorum.Okul çıkışı gelecekti ama burada olduğum için göremeyeceğim.
Sinem:Hımm.Birisinden şüphelendiğin biri var mı?
Ben:Hayır.Düşünüyorum ama aklıma kimse gelmiyor.
Sinem:Ferman biliyor mu?
Ben:Maalesef evet.Çiçeği onun yanında aldım.Çok sinirlendi.
Sinem:Haklı yani.
Ben: :(

4 Saat Sonra

Hepimiz derse o kadar dalmışız ki kapı çalınca hepimiz yerimizden sıçradık.Kapıyı açmaya gittim.Yerde bir paket duruyordu.Paketin üstünde adım yazıyordu.Paketi aldım,içeri girdim,koltuğa oturdum.Açtığımda oyuncak tavşan ve yine bir not duruyordu.Notta ‘Bugün gelmediğin için çok üzüldüm ama pes etmeye niyetim yok.Salı günü seni 75.yıl parkında bekliyor olacağım’
Sinem:Kimden gelmiş?
Ben:Çiçeği gönderen çocuk.
Pelin:Şimdi ne diyor?
Ben:Salı günü 75.yıl parkında beni bekliyor olacakmış.
Sinem:Gidecek misin?
Ben:Bilmiyorum ama büyük olasılıkla giderim.
Pelin:Sen bilirsin.
Ben:Bakın sakın Ferman’a….
Sinem:Söylemeyiz canım.

Sabah

Pelin

Uyandığımda Sinem ortalıkta yoktu.Çantası okul forması buradaydı.Herhalde sıcak ekmek almaya gittiğini düşündüm.İlayda’yı kaldırdım,giyindik,kahvaltıyı hazırladık ama Sinem ortalıkta yoktu.Aradık ama telefonu kapalıydı.Okula gitmiştir diye düşündük. Okulun yolunu tuttuk.Etrafa şöyle bakındık ama yoktu.Sınıfa gittik sınıfta Ferman ve Bülent’ten başka kimse yoktu.Bizi görünce yanımıza geldiler.Biraz zaman geçtikten sonra Bülent Sinem’i sordu.Bizde ona bugün canı okula gelmek istemediğini söyledik.Tabi ki yalandı.Offf nerde bu kız?Hiç böyle yapmazdı.

Sinem

Babamın emrine göre Karşıyaka Evlendirme Dairesine gittim.Büssürü araba büssürü insanlar vardı.Babamı sonunda gördüm.Yanına gittim.
Ben:Baba.
Orhan:Hemen giyinip makyajının yapılması lazım.
Ben:Baba.
Orhan:Ya kızım oyalanmasana.Ajda hadi Sinem’i hazırlanması için götür.
Ben:Ya baba dinle beni.Ben istemiyorum.
Orhan:Kızım bunu duymamış olayım.
Ve yanımdan çekip gittim.Ajda dediği kız geldi ve beni hazırladı..Ve bana seslenen biri duydum.Arkamı döndüm ve…

Elimden geleni yaptım.İnş beğenirsiniz.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСря Мар 23, 2011 2:00 pm

ask yokmu hala :(
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСря Мар 23, 2011 2:11 pm

onların aşkına daha çook var Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСря Мар 23, 2011 2:21 pm

OFFF
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСря Мар 23, 2011 6:47 pm

cok guzel olmus edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeЧет Мар 24, 2011 10:29 am

sağol deniz
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeЧет Мар 24, 2011 1:04 pm

İlayda

Okul çıkışı Ferman ve Bülent’te bizimle eve gelmek istediler.Hayır diyemedik.Yolda hep inşallah Sinem evdedir inşallah Sinem evdedir diyip duruyordum.Eve geldik.Kapıyı çaldık ama açan olmadı.Pelin anahtarını çıkardı ve açtı.Evi sabah nasıl bıraktıysak öyle duruyordu.Sinem’in odasına gittim orada mı diye ama yoktu.Neredesin kızım nerede? :S
Yarım saat geçmeden kapının sertçe kapandığın ve bir şeyin kırıldığını duyduk.Sonra Sinem’in ağlayarak hemen odasına gitti.Hepimiz Sinem’in odasının önüne gittik.Bülent kapıyı açmayı denedi ama kilitliydi.
Bülent:Sinem kapı açar mısın?
Ses yoktu.Biraz zaman geçtikten bir şeylerin kırılma sesini duyduk.Hepimiz çok korktuk.Bülent kapıyı zorluyor ama açılmıyor.Birden Pelin’in aklına yedek anahtarlar geldi.Koşarak getirdi.Kapıyı açtığımızda her yer darmadağınıktı,Sinem de yerde oturup ağlıyordu.Bülent hemen Sinem’in yanına gitti ve sarıldı.Sinem Bülent ona sarıldığında daha kötü ağlamaya başlamıştı.Şaşırmıştım.Sinem’i böyle görmemiştim hiç.Pelin’le Sinem’in yanına gittik.Bizde ona sarıldık.Biraz sakinleştikten sonra ne olduğunu sorduk.Hızlı hızlı nefes almaya başladı.Yine ağlamaya başladı.Ne yapacağımıza şaşırdık.Kapı çaldı.

Pelin

Kapı çaldı.Açmaya ben gittim.Karşımda yaşlı bir adam duruyordu.
Ben:Buyurun ne istemiştiniz?
Orhan:Sinem burada mı?
Ben:Evet.Çağırmamı ister misiniz?
Orhan:Yok ben içeri geçerim.
İçeri geçti.Sesin olduğu yöne gitti.Herkese şöyle göz geçirdi ve bizim dışarı çıkmamızı istedi.Sinem’e baktık.Çıkın anlamında işaret etti.

Sinem

Herkes dışarı çıktıktan sonra babamla baş başa kaldık.
Ben:Evimi nereden buldun?
Orhan:Sen babanı tanımıyorsun sanki.Sen bunu boş ver de sen ortadan neden hemen kayboldun?Senin yüzünden çekimi iptal etmek zorunda kaldık.O insanlara nasıl rezil oldum biliyor musun?
Avazım çıktığı kadar bağırıyordum.Karşılıklı bağrışmaya başladık.En sonunda Ferman ve Bülent bizi ayırdı.Eğer ayırmasalardı birbirimizin saçını başını yolardık. Gülümseme Saçmaladığımı sanıyorsunuz ama bunu bir kere yapmıştık.12 yaşındaydım.Çok istediğim oyuncağı almamıştı.Yine kavga ediyorduk sonunda ikimizde saçımızdan olmuştuk. Gülümseme
Neyse babamı yolladılar.Pelin bana bir bardak su getirdi.İçtim.
Bülent:Ne oluyor Sinem?O adamla neden kavga ettiniz?Kimdi o?
Ben:O adam maalesef babam.
Hepsi şaşırmıştı.Kızlar 10 yaşımdan beri yanım dalardı ama annem ve babamın kim olduğunu bilmiyorlardı.
Pelin:Neden kavga ettiniz?
Ben:Lütfen boş verin.Şu an bunları konuşmak istemiyorum.Şu an sadece gidip uyumak istiyorum.
Bülent:Tamam meleğim.

2 Gün Sonra Salı
Okul Çıkışı

Pelin

Ben:Ee heyecanlı mısın?
İlayda:Biraz.
Sinem:Kim olduğunu öğrenince bizi ara.
İlayda:Evet.Öğrenir öğrenmez ilk işim sizi aramak olacak. :)Neyse ben gitsem iyi olacak.
S&B:Bye bye.Bol şanslar.
O sırada bize gelen bir adamın olduğunu fark ettim.Sinem o adamı gördüğü an yüzünüz ifadesi değişmişti.
…:Sinem konuşabilir miyiz?
Ben:Neyse ben gideyim.Evde görüşürüz.
Oradan hemen gittim.Biraz yürüdükten sonra önümde bir araba durdu.İçinde biricik aşkım Dağhan duruyordu.Arabadan indi.
Dağhan:Selam.
Ben:Selam. Gülümseme
Dağhan:İyisin değil mi?
Ben:İyiyim işte.
Dağhan:Moralin iyi?
Ben:İyi.
Dağhan:Eve mi gidiyordun?
Ben:evet.
Dağhan:İstersen seni bırakabilirim.
Ben:Yok.Sana zahmet olmasın.
Dağhan:Ne zahmeti canım.Hadi bin.

Sinem

Ben:Ne istiyorsun benden?Canımı yaktığın yetmedi mi?
…:Seni unutamadım Sinem.Hayatıma bir çok kız girdi ama olmadı.
Ben:Bunları beni aldatmadan önce düşünseydin.
Kolumu sıkıca tuttu.
…:Sinem seni seviyorum.
Ben:Bende sana seni sevmediğimi söylüyorum.Hem benim bir sevgilim var ve onunla da çok mutluyum.
…:Sen benden başka biriyle mutlu olamazsın.
Ben:Bal gibide olurum.
…:Hayır dedi ve beni öptü.

İlayda

75.yıl parkına gittim.Biraz etrafa bakındım ve bana doğru bir gelen kişi gördüm.Dikkatlice baktım ve gelen kişi… yok olamaz.O olamaz .O ölmüştü.Şu an karşımdaki o olamaz.Yanıma geldi.
…:İlayda.
Nefesim kesildi ve gözlerimin yavaş yavaş kapandığını hissettim.
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Апр 01, 2011 9:52 am

yorum niye yok :(
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Апр 01, 2011 10:46 am

aaaaa ben gormemisim bunu

sagol cok guzelde pelin aski yine yok
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Апр 01, 2011 12:23 pm

guzel olmus edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Апр 01, 2011 5:36 pm

tşkler
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Апр 01, 2011 5:42 pm

Dağhan

Pelin:Evime getirdiğin için teşekkür ederim.
Ben:Ne demek canım.Her zaman.
Pelin:Gülümseme İşin yoksa içeri gelsene.
Ben:Gelmek çok isterdim ama evde işim var.
Pelin:Hımm.Tamam o zaman.
Ben:Görüşürüz.
Pelin:Görüşürüz.
Birbirimize bakıp kaldık.Onu o an öpmek çok istedim ama yapamadım.
Ben:Neyse bb.
Pelin:Bb.
Eve geldim.Üstümü değiştirmeye gitmemle kapının çalması bir oldu.Mızmızlanarak kapıyı açmaya gittim.Karşımda duran delidolu olan kardeşimden başkası değildi.Şaşırıp kalmıştım.Onun 4 yıldır görmüyordum.Ne kadar değişmiş.Bana abişko deyip bana sarıldı.
Ben:Sen nereden çıktın?
Gizem:Oyuncak yumurtadan.Gülümseme
Ben:Gülümseme
Gizem:Ee beni içeri almayacak mısın?
Ben:Geç deli kız geç.

Sinem

Onu hemen ittim ve tokat attım.
Ben:Sakın sakın bunu bir daha deneme tamam mı?
Hızlı adımlarla oradan ayrıldım.Yol boyu ağladım.Eve gittiğimde sadece Pelin vardı.Hemen ona sarıldım.Ne olduğunu bilmiyordu ama beni teselli edip duruyordu.Sakinleştiğimde ona her şeyi anlattım.
Ben:Kendimden çok utanıyorum Pelin. Bülent’i aldatmış gibi hissediyorum.
Pelin:Sen bir şey yapmamışsın ki canım.
Yine ağlamaya başladım.

İlayda

Mert Mert diye uyandım ama odada kimse yoktu.Kolumdaki serumu çıkardım,odadan dışarı çıktım.Arkadamdan birinin seslendiğimi duydum.Oydu benim Mert’imdi.Hemen koşarak ona sarıldım .
Ben:Yaşıyorsun.Ya inanmıyorum.Nasıl oldu nu?
Mert:Anlatacağım meleğim anlatacağım.
Dışarı çıktık.Sahile indik.
Ben:Hadi anlat Mert.Nasıl yaşıyorsun?Sen sen…
Mert:Bunları şu an boş versek canım.
Ben:Ama..
Mert:Şu an sana sadece sarılmak ve senin kokusunu içime çekmek istiyorum.Söz sonra anlatırım meleğim.
Kafamı salladım ve sahilde sarılarak oyurduk.

Dağhan

Ben:Ee anlat bakalım niçin geldi?
Gizem:Annem seni aramadı mı?
Ben:Hayır.
Gizem:Arasa şaşardım.
Ben:Neyse boş ver de neden geldin?
Gizem:Okulumu babam buraya aldırdı ve bende senin yanında kalacağım.
Ben:Ne!
Gizem:Sevinmedin mi?
Ben:Yoo çok sevindim tatlım.Neden sevinmeyim ki?
Gizem:Ama hiç öyle gözükmüyorsun.:(
Ben:Şaşırdım da o yüzden tatlım.Gülümseme

Sabah

Sinem

Okula gittim.Bülent’i buldum ama çok sinirliydi.Bana bağırarak.
Bülent:Bu ne Sinem?
Gazeteye baktım.Bizim onla öpüştüğümüz resim vardı ve manşette
‘Ünlü İş Adamının Manken Olan Kızı Yine Berk Altıntaş’la Sevgili Mi?’
Başımdan kaynar sular indi.Ne diyeceğimi bilmiyordum.
Ben:Bülent ben…
Bülent:Sen ne?
Ben:Bak açıklayabilirim.
Bülent:Neyi anlatacaksın Sinem neyi?İkimizi nasıl idare ettiğini mi anlatacaksın?
Ben:Hayır Bülent öyle bir şey yok.Bak biraz sakinleş nolur.Bak o zaman sana her şeyi anlatacağım.
Ağlıyordum.Hem de hıçkıra hıçkıra.Bülent’te buna nasıl izah edeceğimi de bilmiyordum.Beynim durmuştu.Çalışmıyordu.:(

İlayda

Sahilde uya kalmışız. Ona şöyle baktım.Dün gördüklerim hayal değilmiş gerçekmiş.Çok sevindim.:D Ama birden aklıma Ferman geldi.Ne yapacaktım?Onu çok seviyordum ama Mert’i de seviyordum.:( Off ne biçim çıkılmaz yola girdim ben :( O sırada Ferman’ın geldiğini gördüm ve göz göze geldik.

Kısa ama yindede inş.beğenirsiniz
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Апр 01, 2011 6:33 pm

harika olmus eglerine saglik edacim supersin ya
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeПет Апр 01, 2011 6:50 pm

sağol deniz Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 12:20 pm

bu bolumu pek sevmedimmm ask istiyorum heycan istiyorumm :D

ellerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 1:58 pm

çok yakında olacak Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 2:00 pm

AKŞAM
Pelin
Sinem:Bülent fotoğrafı görünce delirdi.Beni dinlemedi bile.
İlayda:İki erkek arasında kalmak ne kadar kötüymüş.Şu an kimi seçeceğimi bilmiyorum.
Sinem:O adamla eskiden sevgiliydim sadece ama bitti.Hem beni o öptü ben değil.
İlayda:Bir yandan öldüğünü sandığım sevgilim bir yandan şimdi sevdiğim çocuk.İkisinide deliler gibi seviyorum. :(
Sİnem:Ona olanları anlatmak istiyorum ama....
Ben:Aaa yeter artık.
Etrafa baktım sessizdi.İkiside bana bakıyordu.
Ben:Sen Sİnem şimdi Bülent sakinleşmiştir.Yanına gidip olanları anlat ona.Sen İlayda şu an kalbin en çok hangi adam için atıyorsa onu seç.Yok kimi sevdiğimi anlamıyorum diyorssan git çiçekçiden papaya al ve paptya falı bak.
Çıtları çıkmıyordu.Galiba onları üstüne çok gittim ama gitmeseydim hiç bir şey yapmayacaklardı.
Sinem
Pelin'in söylediklerini düşündüm ve yapmaya karar verdim.Evine gittim.Zilini çaldım.Kapının deliğinden baktınını fark ettim ama kapıyı açmıyordu.
Ben:Bülent lütfen açar mısın?
Ses yok.
Ben:Yalvarırım sana aç.Bak sana en baştan her şeyi anlatacağım.
Yine ses yok.Biraz bekledikten sonra yere oturdum ve olanları anlatmaya başladım.
Ben:Serdar'la 15 yaşında tanıştım.Onun ailesiyle benim ailem ortaktı.O yüzden onunla çok görüşüyordum zaten aynı okuldaydık.Biraz arkadaş olarak takıldıktan sonra sevgili olduk.Onu çok sevmiştim.16 yaşıma girdiğim gün benimle birlikte olmak istedi ama ben ona hazır olmadığımı söyleyince çok bozuldu.Zaten sonrada aramız bozuldu ama onunla ayrılma nedenim onu başka bir kızla yatakta yakalamamdı.
Şimdi ki zamana gelirsek onunla reklam çekiminde karşılaştık.Onu görünce doğal olarak eski acılarım aklıma geldi.O gün onun yüzünden ağlıyordum.2 gün geçtikten sonra okul çıkışına geldi.Benimle konuşmak istediğini söyledi.Pelin yanımda olduğu için hayır diyemedim.Konuştuk beni unutamadığını filan söyledi ve sonra zorla beni öptü.Öptüğü an onu ittim ve tokat attım.Galiba o an çekmişler.
Ağlıyordum.Konuşmasını bekledim ama hiçbir şey yapmadı.Konuşmak istemediğini düşündüm kalkıp giderken kapı açıldı.
Bülent:Gitme.
İlayda
Kalbimin kimin için attığını düşündüm ama kimin için attığını anlamadım.Çiçekçiye gittim ve paptya aldım.Odama gidip paptya falı bakmaya başladım.Ferman,Mert,Ferman,Mert,Ferman,Mert,Ferman kağıda Ferman'a artı koydum.Diğer çiçeği aldım.Mert,Ferman,Mert,Ferman,Mert,Ferman,Mert,Ferman yine Ferman'dı.Böyle böyle bir çok papatyayla yaptım.20 Ferman 6 Mert'ti.Ne kadar çok Ferman seçmeşim.Gülümseme Yattım ve Mert ve Ferman'la tanıştığımız günleri düşündümVe dalmışım.
SAbah
Ben:Ferman beni dinler misin?
Ferman:Evet dinliyorum İlayda.
Ben:İlayda mı?Aşkıma ne oldu?
Ferman:Sen Mert'le sevgilisin ya.
Ferman:Sen benim yerime Mert'i seçtin ya unuttun mu?
Ben:Hayır ben seni seçtim.
Ferman:İlayda iyi misin sen?
Ben:Olanları anlatır mısın?
Ferman:Tmm.Dün beni aradın ve Mert'i seçtiğini ve benimle ayrılmak istediğini söyledin.
İlayda:Hayır ben seni dün aramadım bile.
Pelin:İlayda İlayda.
Ben:Demedim Ferman.
Pelin:İlayda uyan artık.
Uyandım.Oh sadece bir rüyaymış.
Pelin:İyi misin?
Ben:Benim hemen Ferman'la konuşmam lazım.
Hemen giyinip Ferman'ın yanına gittim.Kapıyı açtık.Ama kapıyı açan bir kızdı ve üstünde gecelik vardı.:'( Sonra Ferman geldi ve beni görünce şok oldu
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 2:21 pm

ilayde sok olsduu haha secim yapamiyor yau
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 2:51 pm

cok guzel olmus edacim
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeСъб Апр 02, 2011 4:46 pm

sağolun Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 2:21 pm

İlayda
Burcu:Bu kız kim abi?
Kız Ferman'a abi mi demişti yoksa bana mı öyle geliyordu?
Ferman:Bu kız benim sevgilim.
Burcu:Öyle mi?Ne güzel.
Ferman:Hadi şimdi içeri git ve üzerini değiştir.
Burcu:Tamam abi. dedi ve içeri gitti..Ferma da ceketini aldı ve dışarı çıktı..Sahile gittik.
Ben:Fermaan!
Ferman:Lütfen dur İlayda!Sana bir soru soracağım.
Ben:Evet?
Ferman:Beni seviyor musun?
Ben:Bu nasıl bir soru yaa?Tabiiki seviyorum.
Ferman:Peki o zaman neden geçen gün biriyleydin ve çok samimiydin?Kimdi o?
Ben:O..Benim eski sevgilim Mert'ti.Onun öldüğünü zannediyordum.Bir anda karşımda görünce ne yapacağımı bilemedim.
Ferman:Ama sarmaş dolaştınız.
Ben:Anlattım işte..Bana inan lütfen.
Ferman:Sana inanıyorum aşkım.
Ben:Ciddi misin?
Ferman:Evet Gülümseme
Ben:Seni seviyoruum. dedim ve sarıldım.
Ferman:Bende seni seviyorum bitanem.

Sinem
Bülent:Gitme. dedi ve dudaklarıma yapıştı.Sarıldık.Ve cebinden bir kutu çıkardı.Bunlar yüzüktü ve çok güzellerdi.
Bülent:Bu yüzük bizim aşkımızın simgesi olsun olur mu?
Ben:Olsun aşkım. dedim ve sarıldım.
Bülent:Seni seviyorum.
Ben:Bende.

Dağhan
Gizem gelmişti.Pelin'de gelecekti bize.Kapı çalındı.Açtım.
Ben:Hoşgeldin.
Pelin:Hoşbuldum. dedi ve içeri geçti.Gizem'i gördü.
Ben:Kardeşim. dedim
Pelin:Kardeşin güzelmiş.
Gizem:Teşekkürler Gülümseme Bu arada ben Gizem
Pelin:Bende Pelin. El sıkıştılar.O sırada Gizem bize;
Gizem:Ya ikinizde bir gelsenize.Odamda size birşey göstereceğim,fikrinizi almak istiyorum.
Ben:Tamam. dedim ve Gizem'in odasına girdik.Tam o sırada kilit sesi duyduk.Gizem bizi odaya kilitlemişti...

İlayda
Ferman'ın evindeydik.Çok mutluyum.
Ferman:Burcu nerde yaa? dedi ve aradı..Sonra yanıma geldi.
Ben:Noldu?Nerdeymiş?
erman:Arkadaşına gitmiş.Bugün onda kalacakmış.
Ben:Hımm..
Ferman:Yani..Bugün seninle başbaşayız. dedi ve dudaklarıma yapıştı.
Ben:Fermaaan yapma yaa.
Ferman:Öff.. dedi ve mutfağa girdi.

Pelin
Dağhanla kilitli kalmıştık..Sonra Dağhan gelip yanıma oturdu.
Dağhan:Pelin sana birşey söylemem gerek.
Ben:Dinliyorum.
Dağhan:Ben seni seviyorum.
Ben:Ne diyosun?Senin sevgilin var.
Dağhan:Hayır yok.
Ben:Nasıl?
Dağhan:O kız benim kuzenimdi.
Ben:İnanmıyorum yaa..
Dağhan:Eee?
Ben:Bende seni seviyorum. dedim ve Dağhan beni öptü.

Sinem
Bu gece Bülent'teydim.Oturup film izliyorduk.
Ben:Çok mutluyum Gülümseme
Bülent:Bende.
Ben:Seni seviyorum
Bülent:Seni seviyorum...
Film süperdi ama galiba ben filmin sonunu izlemeyeceğim.Bülent'e uykumun geldiğini çaktırmamaya çalıştım ama Bülent her şeyi anladı.
Bülent:İstersen yatalım.
Ben:Yok film çok güzel sonunu izlemek istiyorum.
Bülent:Sen bilirsin de dayanabilecek misin?
Ben:Tabi canım dayanırım.Gülümseme
Bülent:Sen bilirsin.
Bülent'e dayanırım dedim ama dayanacak hiç gücüm yoktu.Bülent'te söyleyemedim.Off.
Bülent
Dayanırım dedi ama 5 dakika geçmeden uyuyup kaldı.Ona şöyle bi baktım.Ne güzel uyuyordu sanki melek.Onu biraz baktım,kucağımı alıp odama götürdüm ve yatırdım.Kıpırdanmaya başladı.
Sinem:Bülent.
Ben:Buradayım meleğim.
Sinem:Ya gitme yanımda kal.
Ben:Tamam canım buradayım.
Yanında yer açtı.
Sinem:Gel buraya.
Dedi.Yanına gittim ve uzandım.Sarılarak uyuduk.

İlayda'ya teşekkürler
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 2:27 pm

sonundaaaa itiraf ettiler birbirilerine daghan ve pelin ciftimmm :D
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 2:50 pm

evet bak demiştim sana yakında aşk var diye inş. hiç ayrılmazlar Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 2:58 pm

ınsallah
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 5:08 pm

Aylar Sonra

Sinem

Ben:Pelin İlayda uyanın.
İlayda:Ya Sİnem git başımdan.
Ben:Ya uyanın diyorum size.Bugün hangi üniversiteye gideceğimiz belli olacak.
İkiside birden yataktan fırladılar.
Pelin:Hayır ya bugün değildi.
İlayda:Evet kızım daha sınava yeni girdik hemen nasıl açıklasınlar?
Ben:Kızım siz daha ayakta uyun.Sonuçlar çoktan açıklandı bile ama...
Pelin:Tamam sus sus içime fenalık geldi.
İlayda:Ya hadi bilgisayarı açalımda kazandık mı kazanmadık mı bakalım.
Pelin:Tamam siz bakın bana daha sonra haber verirsiniz.
Ben:Yok öyle şey canım sende bizimle birlikte bakacaksın.
Pelin:Ama.
Ben:İtiraz yok canım.
Pelin:Off.
Bilgisayarı açtık ,ösymnin sitesine girdik.
Ben:Ee ilk kiminkine bakacağız?
Pelin:Valla ilk benimki olmaz.
İlayda:Aynn ilk bende bakmam.
Ben:Off tamam ben bakarım.
Bilgilerimi girdim.Çoook heyecanlıydım.SAnki kalbim yerinden çıkıyordu.Sonunda açıldı.Ama monitöre bakamıyordum.Sonra kızlar birden çığlık attı.İkisi birden ege üniversitesi eğitim fakültesine kazanmışsın diye bağırıyorlardı.Onlarla birlikte bende çıkğlık atmaya başladı.
Ben:İnanmıyor inanmıyorum.:D
İ&P:Tebrikler canım.
Ben:SAğolun.
O sırada kapı çaldı.Bizimkiler gelmişti.Onları görünce hemen Bülent'e sarıldım.Kazanmışım diye söyleyip duruyor.Bülent'te beni döndürüp duruyor.
Bülent:Tebrikler canım.
Ben:SAğol.
Bizim kızlar yanımıza geldi.Onlarda sevgililerine sarıldılar.
Ferman:Ee siz baktınız mı?
İlayda:Hayır tam Sİnem'inkini baktık siz geldiniz?
Pelin:Sİz baktınız mı?
Bülent:Hayır.Sizin yanınızda öğrenelim dedik.
İlayda:O zaman girin içeri.
İçeri geçtik.
Pelin:Ee şimdi kiminkine bakıyoruz?
Ferman:Bayanlar öncelik.Gülümseme
Bülent:Ferman doğru söyledi.Bayanlık öncelik.Gülümseme
İlayda:Gıcıklar.
Dağhan:Aşkım seninkine baksak ya.
Pelin:Hayır hayrbenimkine en son bakacağız.
Dağhan:Mad
Pelin:Gülme.
Dağhan:Tamam tamam gülmüyorum.
Ben:O zaman İlayda Hanım yaz bakalım.
İlayda:Yaa.Off.
Hepimiz:Mad
İlayda:Gıcıklar.
Neyse İlayda bilgilerini yazdı ve sayfa açıldı.İlayda bir den çığlık attı ve Ferman'a sarıldı.Ee sevinilmeyecek gibi değil mi kızın en çok hayali olan ege üniversitesi tıp fakültesine kazandı.
İlayda:Bak yine benden kurtulamadın.
Ben:Ben senden ne zaman kurtuldum ki şimdi kurtulayım.:D
İlayda::D Şimdi sende cadı.
Pelin:Yaa:(
Dağhan:AŞkım itiraz yok hadi.
Pelin:Tamam.
Cadımız nazlana nazlana bilgilerini yazdı.Kazanmıştı ama istediği bölüm değildi.Ama yinede idare edebilir.
Pelin:Off ben ne anlarım hukuktan.
Dağhan:Olsun aşkım hukukta iyidir.İstersen gelecek sene yine girersin sınava.
Pelin:Yok yok.bir daha sınav stresine katlanamam.Neyse neyse sıra sizde beyler.
İlayda:İlk senden başlayacağız aşkım.
Ferman:Bana bakmasanızda olur canım.Ben size en baştan söyleyim KAZANAMADIM.
İlayda:Ya hemen kötüyü düşünme aşkım.Belki kazanmışsındır.
Ferman:Sınava nasıl girdiğimi biliyorsun canım?
Aklımı Burcu'yu yerde kanlar halinde gördüğümüz an aklıma geldi.Bileklerini kesmişti.Onu hastaneye yetiştirmeye çalıştık ama çok geç kalmıştık.
İlayda::(Neyse hadi yaz da bakalım.sonuç olarak ne çıkacak.
Bİlgilerini yazdı..Yaz ama sonuç Ferman'ın düşündüğü gibiydi.
İlayda:Olsun aşkım.Seneye kesin kazanacaksın.Üzülme.
Ferman:Sonucu zaten biliyordum aşkım.o yüzden hiç üzülmedim.
Ben:Hadi aşkım sıra sende.
Sonunda Bülent'te baktık ve o da benimle aynı bölümü kazanmış.
Ben:Aynı bölümdeyiz.
Bülent:Evet aşkım evet.Gülümseme
Dağhan:Hepinizi tebrik ederim.
İ&S&P&B:SAğol.
Dağhan:Sende sakın pes etme Ferman.Gelecek seneye iyi hazırlan.
İlayda:ZAten bi pes etsin bi çalşmasın gebertirim onu.
Hepimiz:Mad
Dağhan
Telefonum çaldı.Arayan Gizemdi.Özür dileyerek yanlarından ayrıldım.
Ben:Efendim Gizem.
Gizem:Abi nolur eve gel.
Ben:Neden?
Gizem:Duygu gel.
Ben:Ne!!
Gizem:Eve zorla girdi ve Dağhan gelmeden gitmem diyor.
Dağhan:Tamam Gizem.Hemen geliyorum.
Telefonu kapattım.
Ben:Çocuklar benim gitmem gerek.
Pelin:Neden aşkım?
Ben:Gİzem hemen eve gelmemi istedi çok önemliymiş.
Pelin:Gelmemi ister misin?
Dağhan:Yok aşkım gelmen lazım değil.
Pelin:Tamam aşkım.
Pelin
Dağhan'ı geçirmeye gittiğimde bir bayan Ferman'ı sordu.Bende İçeri geçip Ferman'a bir bayanın onu çağırdığını söyledim.O da hemen kapıya yöneldi.
Ferman
Beni kim buraya gelipte çağırırdı ki?Neyse kapının önüne gittim.Bayana baktım ama çıkartamadım.
Ben:Buyrun ne istemiştiniz?
Deniz:Ben Burcu'nun arkadaşıyım.
Ben:Öyle mi?
Deniz:Evet.Galiba onun neden intihar ettiğini biliyorum.
Ben:Ne biliyorsan hemen anlat bana.
Onu hemen içeri aldım.Bizimkilere durumu anlattım.Onlarda merak etmişti.
Deniz:Onur'la 2 senedir sevgililerdi.Burcu Onur'u deliler gibi seviyordu ama Onur...
Ben:Evet Onur?
Deniz:Ferman abi Onur'u sizin babanız tutmuştu.
Deniz:Evet.Deniz neden benim sevgilim yok çok mu çirkinim deyip depesyona giriyordu.babanızda böyle bir yönteme baş vurmuştu.
İlayda:Tabi ki Burcu bunu bilmiyordu.
Deniz:Evet.Zaten bunu öğrenince delirmişti.Galiba bu yüzden intihar etti.
Ben:İnanmıyorum ya.Babam böyle bir şey nasıl yapar.
İlayda:Aşkım nolur sakinleş.
Ben:Nasıl sakınleşeyim ya nasıl?O adam yüzünden canımdan çok sevdiğim kardeşimi kaybettim.
İlayda
Ferman çok sinirliydi.Bende olsam bende çok sinirlenirdim ama Ferman'ın babasına bir şey yapmasından korkuyorum.
Ferman:Ben gidiyorum.
Bülent:Nereye?
Ferman:Tabiki o adamın yanına.
İlayda:AŞkım nolur dur.Sakinleştiğinde gidelim.
Ferman:İlayda bırak kolumu.
Bülent:İlayda doğru söylüyor.Biraz sakinleş sonra gidersin.
Ferman:Nasıl sakinleşmemi söylersiniz siz?Ben kardeşimi kaybettim hemde çok b?ktan sebepten.
Dağhan
Hemen eve gittim.Aceleyle kapıyı açtım.Gizem doğruyu söylüyormuş.Gerçekten gelen Duyguymuş.
Ben:Senin burada ne işin var?
Duygu:...
Elimden geleni yaptım.İnş.beğenirsiniz
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 5:21 pm

aylar gecti sagol ellerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 5:25 pm

Gülümseme sağol.Sence duygu bunların arasını bozacak mı?
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 5:36 pm

ne yapti ki o begenirmisiniz diye soruyor merak ettim bu kiz bi isler cevirdigi belli
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 5:39 pm

beğenir misin diye sormuyor onu bn yazdım sadece.

bakalım gelecek bölümde onun ne yapacağı çıkar. Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 6:27 pm

kesin ayirmaya calisicak ben hamileyim demesin sakin
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 2 I_icon_minitimeНед Апр 03, 2011 6:34 pm

bakalım gelecek bölümde ne olacak

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın
Върнете се в началото 
Страница 2 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» 5.Bolum Kaldi Sezon Finaline!
» 39. Bölüm Özeti - SEZON FİNALİ
» 39. Bölüm Sezon Finali Resimleri
» Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm Sezon Finali Son Sahne
» Fatmagül'ün Suçu Ne ? 39.Bölüm Sezon Finali Reytingler

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Beren Saat Bulgaria Forum :: Форум :: Кошче :: Gelecek Bölüm Tahminleri :: Önerileriniz-
Идете на: