Beren Saat Bulgaria Forum
Beren Saat Bulgaria

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 B-261910-üye_ol
Beren Saat Bulgaria

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 B-261910-üye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Bulgaria ForumДобре дошъл/дошла, .
Последно Активен: Чет Яну 01, 1970
Публикации: 0

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın

Go down 
+9
ibocum_45
Elvan
*eSra..
aslimm
orjnal adam deniz
/♥/MΣLΣK/♥/
Galaksi
BilGin
eda97eda
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Female Брой мнения : 284
Дата на раждане : 07.05.1997
Възраст : 27
Дата на регистрация : 08.03.2011

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeПет Мар 11, 2011 6:25 pm

First topic message reminder :

Dizideki oyuncular yok.2 dizi 1 müzik grubundan oyuncular var.

Oyuncular

SİNEM (ARKA SIRADAKİLERDEN GAMZE)
BÜLENT(ARKA SIRADAKİLERDEN OKTAY)
PELİN(KAVAK YELLERİNDEN ASLI)
DAĞHAN(KAVAK YELLERİNDEN EFE)
FERMAN(MANGA GRUBUNDAN)
İLAYDA(O DA ARKADAŞIMIM)

1.Bölüm

Merhaba ben Sinem.18 yaşındayım.Lise sona gidiyorum.İki tane ev arkadaşım var.Adları İlayda ve Pelin.İkiside çok tatlılardır.Onları 10 yaşından beri tanıyorum.İyi kötü her şeyim onlarla yaşadım.Malesef halada yaşıyorum. [You must be registered and logged in to see this image.]

İkisinide tanıtayım size.İlayda şarkı söylemeye bayılır.Zaten seside çok güzel.Şu an kalbinde Ferman diye biri var ama Ferman hiçbir şey bilmiyor malesef.

Pelin o da ççok şeker biri.Herkesin gönlünü almayı başarır.O da Dağhan'ı seviyorr ama Dağhan ondan 2 yaş büyük o yüzden açılamıyor.Bana gelirse benim kalbim bomboş.Zaten yaşadıklarımdan sonra kalbime kimseye veremem.Kalbim o kadar hassas ki yine ayrılığa katlanamaz.Yine üzülmeye dayanamam. :(

İlayda:Sİnem hadi.Yine senin yüzünden geç kalacağız.

Sİnem:Tamam tamam geliyorum. Bak geldim bile.

İlayda:Ewt 40 saat geçtikten sonra gelidn.

Sinem:SAdece sizden 5 dk sonra geç indim.

İlayda:Hİçte bile.10 saat beklettin.

Pelin:Tamam kızalr.Kesin şunu.Eğer kessemesseniz geç kalacağız.

S&İ:Tamam tamam kestik.

Arada sırada atışsakta yinede onları çok seviyorum.Çünkü her zaman o atışmaların sonunda birbirimizi biraz daha bağlanıyoruz.Nasıl desem sanki o bağ hiç kopmayacak gibi

Pelin:Huhu kızım geldik.

Sinem:Efendim.

Pelin:Geldik diyorum.

Sİnm:Öyle mi?

İlayda:Kızım sen yine nerelere dalıp gittin?

Sinem:Hiç işte dalmışım.

İlayda:Durun durun.

Pelin:Ne oldu?

İlayda:Nasıl görünüyorum?Bi bakın.

Sinem:Güzel güzel.

Pelin:De artık söylesen diyorum.

Sinem:Ewt ya söyle artık.

İlayda:İşte orada durun.

Pelin:Niye?

İlayda:Çünkü o kadar kolay değil.Dıştan kolay görüne bilir ama içten o kadar kolay değil.Hep bi köşede ya sevmiyorsu sorusu var.İşte ben ondan korkuyorum.

Sinem:Ama bunu ona söylemezsen onun seni sevdiğini yada sevmediğini nasıl anlayabilirsin ki?

İlayda: :( korkuyorum.

Pelin:Ama insan korkularıyla yüzleşmeli ki hayatını yön verebilsin.

İlayda:Bana söyleyene bak.Sen neden Dağhan'a söylemiyorsun?

Pelin:Çünkü bizim ki imkansız da ondan.

Sinem:Sabah sabah aşk tartışmanız bittiyse sınıfa gitsek.

İlayda:Üff tamam tamam.

Ferman:Selam kızlar.

İlayda:Selam Ferman naber?Ben çok iyiyim ya sen?

İlayda bunları söylerken çok kötü kekeliyordu.Gülmemek için kendimi öyle zor tuttum ki..

Ferman:Bende iyiyim.Neyse sınıfta görüşürüz.

İlayda:Görüşürüz.

Pelin:Kızım o halin neydi?

İlayda:Bilmiyorum ya.Birden heyecana kapıldım.Off hp kekeleyip durdum.Çok kötüydüm çok.

Sİnem: [You must be registered and logged in to see this image.]

İlayda:Gülme Sinem.

Sİnem:tamam tamam kestim.

Melis:Sİnem Sinem.

Sinem:Efendim.

Melis:Ahmet Hoca seni çağrıyor.

Sinem:Neden ki?

Melis:Bilmiyorum

Sİnem:SAğol.Neyse kızlar ben Ahmet Hocanın yanına gideyim.

Şimdi bu hoca beni neden çağırıyor ki?Kavgada çıkartmadım yada dersin akışını da bozmadım.Eee neden?Tam o sırada hızla gelen biriyle çarpıştım
.

Genellikle girişler yapamıyorum.İnş. güzel olmuştur.

Beğenmeniz dileğiyle.

Последната промяна е направена от eda97eda на Чет Юни 23, 2011 10:21 am; мнението е било променяно общо 48 пъти
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeПет Май 13, 2011 6:38 pm

Sinem

Birden Cem’e karşılık vermeye başladım.Aslında ona neden karşılık verdiğimi bilmiyorum ama bu öpüşmenin bitmesini hiç istemiyordum.Nefesimiz kesildiği anda ikimizde öpmeyi bıraktık.Konuşmuyorduk sadece birbirimizin gözlerinin içine bakıyorduk.Birden biri içeri girdi.

X:Sizin burada ne işiniz var çocuklar.Buraya girilmemesi gerektiğini bilmiyorsunuz.

Ben:Özür dileriz amcacığım.Bakın çıkıyoruz.

Cem’in elinden tutup dışarı çıktık.

İlayda

Kaptan’a vardığımda Ferman biraz sinirliydi.su içmek için mutfağa gittiğimde Ferman’da yanıma geldi.

Ferman:Ne konuştunuz?

Ben:Hiç.Sadece Deniz’i sordu başka bir şeyde demedi.

Ferman:İyi.

Ben:Ne oluyor Ferman?Neden sinirlisin?

Ben:Çünkü onunla görüşmeni istemiyorum.

Ben:Nedenmiş canım?O benim arkadaşım.

Ferman:Evet ya.Arkadaşın.Çocuğunu bırakıp,eşinden sebepsiz yere boşanan arkadaşın.

Ben:FERMAN.

Ferman:Ne Ferman’ı ya.Doğrular bunlar canım doğrular.

Sinem

Cem:Az öncekiler doğruydu Sinem.Seni gerçekten çok seviyorum.

Ben:Ama benim bir çocuğum var.

Cem:Biliyorum Sinem.Ama ben seni ne olursa olsun kabul ediyorum.Lütfen bana bir şans ver.

Düşündüm.Gerçekten bir şans vermeli miyim???? Off kafam çok karışık. :S

Bülent

Deniz’i parka götürdüm.O salıncakta sallanırken Sinem’i düşündüm.Neden 5 yıl sonra karşımıza çıktı ki?

X:Pardon oturabilir miyim?

Ben:Tabi buyurun.

Kadına baktım.Uzun boylu,kumral saçlı,yeşil gözlüydü.Ağlamışa benziyordu çünkü gözlerinin altı mor mor halkalar ve şişti.

Ben:İyi misiniz?

X:Bilmem.Sence oradan iyi gözüküyor muyum?

Ben:Anlamadım.

X:Boş verin.İyiyim ben.:( Ha bu arada ben Esra.

Ben:Bende Bülent.Gülümseme

Esra:Tanıştığıma memnun oldum.

Ben:Bende.

…..

Esra:Galiba şu ilerideki senin kızın mı?

Ben:Evet.

Esra:Çok güzel bir kızın var.

Ben:Teşekkür ederim.

Esra:Bir zamanlar benimde bir kızım vardı ama şimdi yok..Bir kaç gün önce öldü. :’(

Ben:Başınız sağolsun.

Esra:Dostlar sağolsun. :’(

Sinem

Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum ama birden yine kendimi Cem’in dudaklarında buldum.Bu sefer o değil ben onu öpmüştüm.Öpüştük,öpüştük,öpüştük..Nefesimiz bizi idare edene kadar öpüştük.Ama artık benim nefesim yetmemeye başladı.O zaman ondan ayrıldım.Elleriyle yanaklarımı okşuyordu.Bende ellerimi onun boynuna dolamıştım.Konuşmuyorduk sadece birbirimin gözlerinin içine bakıyorduk.

Bülent

Deniz:Baba ben susadım da sen kimsin?Neden ağlıyorsun?

Esra:Ben Esra sende Deniz olmalısın.

Deniz:Evet de sen benim adımı nereden biliyorsun?

Esra:Babanla konuşurken adını söylemişti oradan biliyorum.

Deniz:Hımm.

Ben:Neyse biz gidelim artık.Tanıştığıma memnun oldum

Esra:Bende.

Sinem

El ele sahile kadar yürüdük.Yol boyunca konuşmuyorduk.Sadece birbirimize sarılmış şekilde yürüyoruz.Birden önümüze biri geldi ve benden imza istedi.İmza verdikten sonra beni yanağımdan öpüp yanımızdan uzaklaştı.Cem biraz kıskanmışa benziyordu ama ben onun yanağından öptükten sonra kıskançlığı geçti. :D Biraz daha yürüdükten sonra önümüze paparazziciler çıktı.Ee bizi ele ele görünce doğal olarak soru sormaya başladılar.Cem benim durumumu bildiği için sevgili olmadığımızı sadece Sinem’in (yani benim) rahatsız oluğu için benden destek aldığını şimdide hastaneye gittiğimizi söyledi.Ve hemen oradan uzaklaştık.Eve vardık.

.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

Male Брой мнения : 3306
Дата на раждане : 07.03.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 16.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeПет Май 13, 2011 9:17 pm

El ele sahile kadar yürüdük.Yol boyunca konuşmuyorduk.Sadece birbirimize sarılmış şekilde yürüyoruz.Birden önümüze biri geldi ve benden imza istedi.İmza verdikten sonra beni yanağımdan öpüp yanımızdan uzaklaştı

valla ben olsam bende kiskanirim yanii

cok guzel bolum sagol eda
https://berensaatbulgaria.yetkin-forum.com
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

Female Брой мнения : 1246
Дата на регистрация : 14.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 14, 2011 9:54 am

nann.p harika olmusss ayy bülentle esra yakınlarsalar baree Mad Mad saol cnm harika bir bölümdü beni senaryoya eklediğin için tskğür cnm
http://bulentforum34.yetkinforum.biz/
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 14, 2011 10:45 am

bende cok begendim cok basarilisin eda bu konuda
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 14, 2011 1:53 pm

sağolun arkadaşlar sizin sayenizde yazıyorum güzel yazıyorum iyi ki varsınız :D
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:01 pm

sen boyle devat ettikce ben hep varim valla Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:03 pm

:D :D :D :D
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:51 pm

eda97eda написа:
:D :D :D :D

Eda..Lütfen Tek Smile Kullanmayınız..
Bir Daha Forum Kurallarını Okuyunuz...
Eğer Birdaha Yaparsanız 1.Uyarınızı Alırsınız..
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:52 pm

tmm .d.d
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeНед Май 15, 2011 7:35 pm

Bülent

Deniz çok yorulduğu için hemen uyudu,bende nedense aile albümüne alıp bakmaya başladım.Albümün kapağını açtım.Nikah fotoğraflarımız vardı.

Flasbook

Ben:Çok güzel olmuşsun.

Sinem:Sende çok yakışıklı olmuşsun.Gözlerimi senden alamadım.

Ben: Gülümseme

Babam:Allahın emri peygamberin kadriyle kızınız Sinem’i oğlumu Bülent’e istiyoruz.

Pelin:Valla biz kızımızı kuru kuru vermeyiz.

İlayda:10 tane küçük altın…

Pelin:5 tane burmalı bilezik…

İlayda:1 tane Sinem’in üzerine ev..

Pelin:Son olarak da 1 araba isteriz ona göre.

İlayda:Yoksa kızı unutun.

Sinem:Mad

Ben:Ee başka?

İlayda:Şimdilik bu kadar yeter Bülent.Ama bu isteklerimizi yerine getirmesen Sinem’i unut.

Flashbook

İlayda

AKŞAM

Evde tek başınayım ve Ferman’la küsüz hala.Evliliğin ilk günlerinde onla küs olmak çok kötü.ama o da çok büyüttü.Tamam Sinem nedensizce boşanmış olabilir ama o hala benim arkadaşım ve onun yanında da olmak istiyorum. :( Of Ferman of.Neden büyüttün de küstük. :(

1 Saat Sonra

Hala evde değil ve merak etmeye başladım.Onla bir süre aynı evde kaldığımızda bile bu kadar geç kalmazdı.Ama şimdi….

Kapı açılma sesini duydum.Hemen ayağa kalktım ve lobiye çıktım.Karşımda duruyordu ve elinde bir buket gül vardı.Bana doğru yaklaştı ve gülleri bana doğru uzattı.Gülleri elime alıp kokladım ve hemen aşkıma sarıldım.

Ferman:Özür dilerim bitanem.Bu kadar küçük bir olay yüzünden kırdım seni.

Ben:Ben o olayı unuttum gitti ama lütfen bir daha olmasın.

Sadece dudaklarımdan öpmekle yetindi ve geri geri gitmeye başladık.Odamıza geldiğimizde elimle yavaşça kapı açtım.

Sabah

Sabah sabah telefon sesiyle uyandım.Telefonu elime aldım arayan üniversiteden Dilara’ydı.Açtım.

Dilara:Nerede kaldın canım ya?

Ben:Ne oldu?

Dilara:Unuttun mu?Bugün finaller başlıyor ve yarım saat sonra ilk sınav başlıyor.

Ben: NE!! TAMAM GELİYORUM HEMEN.

Telefonu kapatıp hemen giyinmeye başladım.O sırada Ferman uyandı.

Ferman:Ne oldu aşkım?

Ben:Sınava geç kalıyorum Ferman.Öptüm bitanem.

Deyip hemen evden ayrıldım.Arabayla son gaz üniversiteye gittim.5 dakkam kaldı.Koşarak kampüse girdim.

*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeНед Май 15, 2011 8:36 pm

eda97eda написа:
Bülent

Deniz çok yorulduğu için hemen uyudu,bende nedense aile albümüne alıp bakmaya başladım.Albümün kapağını açtım.Nikah fotoğraflarımız vardı.

Flasbook

Ben:Çok güzel olmuşsun.

Sinem:Sende çok yakışıklı olmuşsun.Gözlerimi senden alamadım.

Ben: Gülümseme

Babam:Allahın emri peygamberin kadriyle kızınız Sinem’i oğlumu Bülent’e istiyoruz.

Pelin:Valla biz kızımızı kuru kuru vermeyiz.

İlayda:10 tane küçük altın…

Pelin:5 tane burmalı bilezik…

İlayda:1 tane Sinem’in üzerine ev..

Pelin:Son olarak da 1 araba isteriz ona göre.

İlayda:Yoksa kızı unutun.

Sinem:Mad

Ben:Ee başka?

İlayda:Şimdilik bu kadar yeter Bülent.Ama bu isteklerimizi yerine getirmesen Sinem’i unut.

bittim kısacasıı isteklerede bak pelinle ilayda dökmüş istekleri Mad Mad
harika bir bölüm sağol cnm
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeПон Май 16, 2011 8:15 am

harikaa sagol Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeПон Май 16, 2011 9:55 am

Gülümseme sağolun Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Май 18, 2011 11:54 am

1 Kaç Hafta Sonra

Sinem

Ben:Cem gerçekten iyiyim.Doktora filan gitmemiz gerekli değil.

Cem:Hayır küçük hanım gidiyoruz.

Dedi ve zorla beni hastaneye götürdü.Bir kaç tahlil yaptıktan sonra sonuçları beklemek için kafeteryaya gittik.O kahve içti ama ben doktor bir şey içmemem gerektiğini söylediğimi için içmedim.Biraz zaman geçtikten sonra sonuçlarım çıktı.Doktorun odasına girdim ama Cem giremedim.Doktor bir süre sustu.Sonra ” Sinem Hanım” diye konuşmaya başladı.

“Sinem Hanım,sonuçlara göre siz..”

“evet ben”

“Kan kanserisiniz”

Ne az önce doktor bana kan kanseri olduğumu mu söyledi.Yok ya hayır ben kanser filan olamam.

“Hemen ümitsizliğe düşmeyin Sinem Hanım.Daha hastalığın başındasınız.O yüzden iyileşme olasılığınız çok yüksek.”

Bir şey diyemiyordum.Sadece öylece doktorun suratına bakıyordum.

“Birkaç gün sonra tedaviye başlamamız lazım Sinem Hanım.Geçmiş olsun.”

“Sağolun”

Deyip odadan çıktım.Cem hemen yanıma geldi.Neyin varmış aşkım?Neden yüzün kireç gibi? Diye bir çok soru sordu ama cevaplayamıyordum.Sadece Cem’in yüzüne bakıyordum sonrada ağlamaya başladım.

Bülent

Kapı zilinin çalmasıyla uyandım.İstemeyerek kapıyı açmaya gittim.Gelen kuryeciymiş.Elinde bir zarf vardı.İmzamı attıktan sonra kapıyı kapatıp salona gittim.Zarfı açtım ve içinde….

Biraz Sonra Dershane Sınavına Gireceğim İçin Kısa oldu.İnş.Güzel olmuştur.

.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Май 18, 2011 12:16 pm

guzel olmus kisa ama yinede cok guzel sagol
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Май 18, 2011 3:11 pm

sağol bilgin ama sınavım vardı o yüzden kısa oldu
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Май 18, 2011 4:34 pm

İlayda

Uyandığımda kendimi çok halsiz hissediyordum.Yataktan kalkmayı denedim ama beceremedim.:(

Tekrar yatağa uzandım ve bir süre sonrada uyuya kaldım.

Tekrar uyandığımda Ferman yanımda yoktu.Yataktan bu sefer kalkabildim.Mutfağa gittim.Orada küçük bir not buldum.”Aşkım seni uyandırmayı kıyamadığım için uyandıramadım.VE oradaki her şeyi bitireceksin tamam mı”

Masaya baktım.Maşallah bir ordunun 1 günlük yiyeceği vardı.Neyse birazını buzdolabına koydum.Ve geri kalanlarını yemeğe başladım.Kahvaltım bittikten sonra tabakları bulaşık makinesine yerleştirdikten sonra üstümü değiştirip okula gittim.

Üniversiteye vardığımda saatime baktım daha dersin başlamasına yarım saat vardı.o yüzden kafeteryaya gittim.Kahvemi aldım ve Dilara’nın yanına gittim.Biraz sohbet ettikten sonra dersliklere gitmek için ayağa kalktığımda birden başım döndü ve gerisini hatırlamıyorum.

Bülent

Bir fotoğraf vardı.Tam bakacakken kapı çaldı.Fotoğrafı masanın üstüne koyup açmaya gittim.Kapıyı açtığımda karşımda Esra duruyordu.Ama benim evimi nereden biliyordu ki?

Esra:Aa Bülent bu senin evin mi?

Ben:Evet de sen nereden çıktın?

Esra:Gezinmek için çıkmıştım .Sonra buralara gelmişim ve bu ev benim ilgimi çekti ve acaba ev sahibi bu evi bana satar mı diye sormaya gelmiştim ve iyi ki de gelmişim.

Bülent: Gülümseme

Ferman

O kadar yoğunumdum ki başımı kaldıracak zamanım yok ama yinede İlayda’yı aramak için küçük bir dakika ayırabilirim.Gülümseme Cebimden telefonu çıkardım ve aşkımı aradım.Çaldı çaldı ve sonunda açtı.

Ben:Aşkım neden geç açtın?

X:Ferman ben Dilara.

Ben:Dilara.İlayda’nın telefonunu sen açtın?

Dilara:Ferman…İlayda kafeteryada bayıldı şimdi hastanedeyiz.

Ben:Ne!Ne!Tamam hangi hastanedesiniz?

Dilara:Tabiki Ege Üniversitesinde.

Ben:tamam geliyorum.

VE telefonu kapatıp jet hızıyla ofisten ayrılıp arabama bindim ve sürmeye başladım.Yaklaşık 10 dakika sonra oradaydım.Dilara’yı bir daha arayıp nerede olduğunu sordum o da 114 nolu odada olduklarını söyledi.Hemen 114 nolu odaya girdim.

Ben:Aşkım nasılsın?Durumun iyi mi?

İlayda:Şimdi daha iyiyim aşkım.Sadece başım döndü o kadar.

Ben:Doktor ne dedi?

İlayda:Daha gelip bir şey demedi.Zaten bizde onu bekliyorduk.

O sırada doktor geldi.

Ben:Eşimin durumu nasıl?

Doktor:Eşiniz…

Sinem kanser.

İlayda'nın durumu belli değil.

Bülent'teki fotoğraf

VE Esra'la Bülent İkidebir karşılaşıyorlar.

Sizce ilerdeki bölümlerde bunlarla ilgili neler olacak?

.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Май 18, 2011 5:29 pm

Ilaydaya ne oldu acaba

sagol cok guzeldi Eda
sezer12
Активен Потребител
Активен Потребител
sezer12

Male Брой мнения : 113
Дата на раждане : 12.06.1998
Възраст : 26
Дата на регистрация : 07.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Май 18, 2011 6:07 pm

cok guzel sagol
Sinan
Активен Потребител
Активен Потребител
Sinan

Male Брой мнения : 126
Дата на раждане : 04.05.1995
Възраст : 29
Дата на регистрация : 11.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Май 18, 2011 7:39 pm

bende begendim
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeЧет Май 19, 2011 6:29 am

sağalun
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeЧет Май 19, 2011 6:31 am

İlayda

Doktor:Eşiniz HAMILE.
Ferman:Oh!allahtan kötü bir şeyi yokmuş.
Ben:Aşkım.
Ferman:Efendim.
Ben:Aşkım doktor HAMILE oldugumu söyledi.Buna sevinmedin mi?
Ferman:Sevinecek ne var ki sadece hamilesin...Bir dakka bir dakka HA-HAMILE MI?
Ben:Evet aşkım evet.Gülümseme
Ferman:Allahh.Baba oluyorum baba.
Yanıma geldi ve öpmeye başladı.
Ferman:Aşkım seni çoook seviyorum çok mutlu ettin.

Sinem

Eve geldik.Cem bana ikide bir neyim olduğunu soruyor ama söyleyemiyordum.O iki kelime ağzımdan çıkamıyor.

Cem:Aşkım artık beni korkutuyorsun.neyin var?
Ben:Cemm.Ben senden ay-ayrılmak istiyorum.
Cem:Aşkım sen ne diyorsun?Bak doktor sana kötü bir şey söylemişse bunu birlikte aşabiliriz.
Ben:Evet doktor bana kötü haber verdi.Zaten de o yûzden ayrılmak istiyorum çünkü aklım başıma geldi.Benim kalbim yanlızca BÜLENT VE DENIZ'E ait.Zaten onlardan başkasına aitte olamaz...Bak Cem lütfen beni kötü biri diye hatırlama.Sen beni öpünce ne yapacagımi bilemedim.Galiba arkadaşlık duygularımı aşkla karıştırdım.
Cem:Yeter!
.

Bülent

Esra:Gerçekten evin çok güzel.
Ben:Sağol ama evimi satmayı düşunmüyorum.
Esra:Evi bana satarsan söz sana yeni evı ben alacağım.
Ben:Sorun yeni ev almakta değil.
Esra:Ne peki?
Ben:Bu evde benim iyi kötü bir çok anım oldu o anılari bırakıp gidemiyorum.
Esra:hmm.
Deniz:Baba ben uyandım.Aa Esra senin buyda ne idin var?
Ben:Kızım Esra degil Esra Abla.
Deniz:Bana bana.O ESRA.
Ben:Deniz.
Esra:Tamam Bülent'CİM.O da küçük hem bana Esra demesi daha hoşuma gidiyor.
.

Deniz'i odasına yolladım, bizde salonda oturup konuşuyoruz.Birden Esra derin nefes alarak;
Esra:Bülent ben sana yalan söyledim.
Ben:Hangi konuda?
Esra:Tanıştığımız gûnkü anlattıgm olay.O yalandı.
Ben:Neden bana yalan söyledin?
Ben:Aslımda ben seni uzun zamandır takip ediyordum ama konuşamıyordum o gün seni üzgün görünce konuşabilecegimi düşundüm.
Ben:Ee.
Esra:Ben seni ilk gördügum gunden beri çok aşığım Bülent.
.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeЧет Май 19, 2011 7:55 am

Ilayda hamile Gülümseme

sagol
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeЧет Май 19, 2011 12:56 pm

Gülümseme Gülümseme

SAğoll
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeЧет Май 19, 2011 1:21 pm

rica ederim
ULTRA
Участващ
Участващ
ULTRA

Male Брой мнения : 104
Дата на раждане : 13.07.1995
Възраст : 29
Дата на регистрация : 06.05.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeЧет Май 19, 2011 1:33 pm

çok güzel paylaşım için sağol
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeЧет Май 19, 2011 4:01 pm

sağoll
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

Брой мнения : 160
Дата на раждане : 13.06.1992
Възраст : 32
Дата на регистрация : 06.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeЧет Май 19, 2011 6:07 pm

edacim en kisa zamanda okuyup yorum yapcam
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeНед Май 22, 2011 7:07 pm

Bülent

Esra:Bir şey demeyecek misin?

Ben:Git.

Esra:Anlamadım.

Ben:Evimden gitmeni istiyorum.

Esra:Ama Oktay.

Ben:ESRA GİTTT.

İlayda

Hastaneden çıktık.Dilara üniversiteye gitmesi gerektiği için yanımızdan ayrıldı.Bizde birbirimizin gözlerimizin içine bakıyorduk.Ama bu büyülü anı bozan Ferman’ın telefonu oldu.Biraz konuştuktan sonra telefonu kapattı.Sonra elimi tutup kendine çekti ve beni doya doya öptü.Sonrada arabaya binip eve geldik.

AKŞAMM

Bizimkileri söylemek için herkesi Kaptan’a davet ettik.İlk Bülent ve Deniz geldi sonrada Sinem.Ama Sinem yorgun bitkin bir hali vardı.Acaba neyi var?

-

-

-

-

Bülent:Ee bizi neden burada topladınız?

Ben ve Ferman:Bizim bir bebeğimiz olacak. JJ

Hepsi bir ağızdan çok sevindiklerini ,analı babalı büyütsün diye bir çok şey söylendi. Sonradan da yemeğe geçildi.Birden aklıma Cem geldi.Acaba Sinem Cem’i sorsam mı?

Ben:Sinem.

Sinem:Efendim canım.

Ben:Cem nerde o neden gelmedi?

Birden yüz ifadesi değişti.Biraz düşündükten sonra…

Sinem:bİlmem.Şu an her yerde olabilir.

Ben:Anlamadım.

Sinem: Gülümseme Yani kısacası artık o beni ilgilendirmiyor.

Ben:Hımm.

4-5 Saat Sonra

Sinem

Fenalaşmaya başladım ama kimseye söyleyemiyordum.Yüzümde bir gülümsemeyle onları dinliyor gibi yapıyordum.

Deniz:Sinem Abla Sinem Abla.

Ben:Efendim canım.

Deniz:Bu akşam bizde kalsana.Birlikte uyuyalım.

Bülent’e baktım o da bana.

Deniz:Baba lütfen Sinem Ablaya bir şey de.

Bülent:Şeyy canım…Eğer kabul ederse kalabilir.

Deniz:Sinem abla lütfen.

Sinem:Tamam Deniz.Kalarım.

Kısa ve Çoook SAçma Olduğunu Biliyorum.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeНед Май 22, 2011 7:21 pm

Oktay bence esrayi kovmakla yanlis yapti :(

sagol eda gayat guzeldi
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeНед Май 22, 2011 7:26 pm

sağol bilgin Gülümseme Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeНед Май 22, 2011 7:35 pm

rica ederim Eda Gülümseme
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeНед Май 22, 2011 8:12 pm

hepsi cok guzel olmus edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeПон Май 23, 2011 11:47 am

sağol denz :D :D
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeВто Май 24, 2011 4:28 pm

vayla esra asık olmus bülenttee D saol kuzum
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeВто Май 24, 2011 6:18 pm

sağol cnm Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeПет Май 27, 2011 4:35 pm

Sinem

Kaptandan çıktık ve eve geldik.Eve evime eskiden ikimizin olan evimize…Neyse içeri geçtik.Deniz beni hemen odasına götürdü.İçeri geçtiğimde her yerde çeşit çeşit oyuncaklar vardı.Gülümseme
Deniz:İştee benim odam.Beğendin mi?
Ben:Çok güzel bir odan varmış prensesim.
Deniz: Gülümseme Bak bu en sevdğim bebeğim.
Bebeğe baktığımda…aa olamaz bu benm Deniz için aldığım bebeğimdi.İnanmıyorum Bülent onu kızıma vermiş. Gülümseme
Deniz:Bak bu da ayı.Adı dork.
Ben:Dork mu?
Deniz:Evet.Bir arkadaşımın köpeğinin adı.
Ben:Hımm.
Bülent:Uyku vakti küçük hanım.
Deniz:Ama baba Sinem Abla var.
Ben:Olsun tatlım.Sen uyu ben sonra bir daha gelirim.
Deniz:Offf. :( Tamam.
Deniz’in yanağından öpüp ikimizde dışarı çıktık.Salona geçtik bir koltuğa oturdum.
Sessizce salonda oturduk.İkimizde konuşmuyorduk..Ya da Bülent yılların cevabını bekliyordu.Aslında ona cevap vermek istiyorum ama konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum.:( Neyse artık bunları düşünmesem daha iyi olur.

Ben:ben gitsem iyi olur.
Bülent:Tamam.
İkimizde ayaklandık.Kapıya geldiğimizde çantamı Deniz’in odasında kaldığını hatırladım.Arkama döndüğümde Bülent’le karşı karşıyaydık ve birbirimize çok yakındık.Yavaş yavaş birbirimize yaklaştık.
Ben:Seni hiç unutmadım.
Bülent:Bende.Seni düşünmediğim hiçbir an olmadı.
VE birden öpüşmeye başladık.Öyle tutkulu bir öpüşmeydi ki ikimizde bırakamıyorduk ama artık nefesimiz kesildiği için bıraktık.İkimizde gözlerimizin içine bakıyorduk.

…….

Sonra salona geçtik.Bende başımdan geçen her şeyi anlattım.Serdar’ın bana yaptığı şantajı sonra ondan ayrıldıktan sonra yaşadıklarımı…Her şeyi anlattım.

8 Ay Sonra

Çok mutluyum.Gülümseme Çünküüüü oğluma kavuşmama birkaç gün kaldı. J Fermanla ikimiz olumuz için çok güzel bir oda hazırladık.Duvarları gök mavisine boyadık,gemi şeklinde bir beşik aldık ve her yerine oyuncak doldurduk.Gülümseme

Neyse telefonum çaldı.Arayan Pelindi.

Ben:Kuzumm sen beni arar mıydın?
Kıkırdadı. :D Sonra da konuşmaya başladık.
Ben:Gizem’i bulmanızı çok sevindim canım ve bugün geleceğinizi daha çok sevindim.Bak uçaktan iner inmez bizim evdesin. Tammm mı?
Pelin: :D tamam canım. :D Benim kapatmam lazım şimdi canım.Bb.
Ben:Bb.
Ferman:Kim geliyor canım?
Ben:Pelin,Dağhan ve Gizem.
Ferman:Aa Gizem’i bulmuşlar mı?
Ben:Evet.
Ferman:Nerede nasıl bulmuşlar?
Ben:tam olarak nerde bulduklarını bilmiyorum ama gayet iyiymiş.

Pelin

Uçağa bindik.Tam sessiz sakin uçuyoruz derken birden uçak sallanmaya başladı.Gizem’le ikimiz Dağhan’ın eline tutuyoruz.Pilotlar hostesler sakin olmamızı söylüyorlar ama nasıl sakin olalım. :@ Birden düştüğümüzü hissettim ve tüm uçaktaki insanlar çığlık attığını dudum ve en son Dağhan’ı SENİ SEVİYORUM deyip son nefesimi verdim.

İlayda

Birden yemek yaparken karnıma sancı girdi.İlk önce biraz hafif bir sancıydı ama şimdi çok kötüydü.Birden suyum gelmeye başladı.VE FERMAN diye bağırmaya başladım.
Ferman:Aşkım ne oldu?
Ben:Bebek Ferman.. Bebek geliyor.
Ferman:NE! Aşkım daha bebeğin gelmesine 4 gün var.
Ben:Ferman saçmala.Geliyor diyorsam geliyor. AAAAA
Ferman:Aşkım sen burada dur.Yok durma yada dur.
Ben:FERMANNN. AAAAAA
Ferman:Tamam aşkım.Gelsen daha iyi olur.
Dedi ve beni arabaya taşıdı.Derhal hastaneye gittik.Beni bir sedyeyi aldılar.
Ferman:tamam aşkım sakin ol.Derin derin nefes al.
Ben:kolaysa sen al.AAAAA.
Hemşire:Siz burada bekleyin
DOĞUMHANE

Doktor:Derin derin nefes alın İlayda Hanım.
Ben:Huh huh huh.
Doktor:Böyle devam edin.
Ben:Huhu.
Hemşire:Bebek görünüyor ama kordun dolanmış.

Ferman

Doğum bitmesini bekliyorum ama bir türlü bitmek bilmedi.En sonunda Doktor çıktı.
Ben:Eşimin durumu nasıl?
Doktor:Eşinizin durumu iyi ama…
Ben:Ama?
Doktor:Ama bebeği maalesef kurtaramadık.
Ben:NE!!
Doktor:Çok üzgünüm Ferman Bey.Başınız SAğolsun.
Birden yere yığıldım ve bağırmaya başladım.

Sinem

Hala ilik arıyoruz ama bir türlü bulamıyoruz. :( Kızım ve Bülent beni elinden geldiği kadar moral vermeyi çalışıyoruz ama artık ben iyileşeceğim umudunu kestim.
Deniz:Anne bu çizgi filmi birlik izleyelim mi?
Ben:Olur bitanem.
VE Cd’yi takıp izlemeye başladık.Yarısına geldiğinde bana ateş bastı birden ve çok susadım.
Ben:Kı-kızım ba-na suu getirir mi-sin?
Deniz:Peki anne.
Deniz gitti.Ama ben daha da kötüleşmeye başladım.Nefes alamamaya başladım ve yavaş yavaş kalbimin yavaşladığını hissettim.Son defa etrafa bakıp son nefesimi verdim.

Deniz

Annemi su doldurup geldim.
Ben:Anne suyunu getirdim.
Ama ses yok.Bir daha söyledim ama yine ses gelmedi.Sürttüm ama tepki vermedi.O sırada babam geldi.
Ben:Baba annem benden su istedi.Getirdim ama uyanmadı.Kaç defa seslendim ama cevap vermedi.
Babam annemin yanına gitti.
Bülent:Aşkımm.
Ama yine tepki vermedi.Bu sefer annemin yanağı okşadı ama hemen çekti.
Bülent:SİNEM UYAN ÖLEMESİN UyANNNN!SİNEMM….
Ne annem ölmüş müydü?Yo ya olmaz.Daha yeni kavuşmuşken olmaz.Annemin yanına gittim.
Deniz:Lütfen uyan anne uyan.

SON

Valaa son bölümü yazdım.Artık bol bol yorum ve beğeni beklerim.
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeПет Май 27, 2011 6:41 pm

harika bir bolumdu ama biraz karisik olmus isler ne zaman duzelir acaba eda :D

tesekkurler
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 28, 2011 11:37 am

vav harika olmus edacım sağol
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 28, 2011 3:26 pm

cok guzel bir final edacim eglerine saglik
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСъб Май 28, 2011 4:54 pm

sağolun
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Юни 08, 2011 11:13 am

Tanıtım

Hiç bir şey yazamadığım için bu hikayeyi bitirmiştim başka hikayeyi başlamıştım ama diğer hikayeyi buna sarıldığım gibi olmadı.O yüzden bende bunları büyütüp bu sefer çocukları üzerinden devam etmeye karar verdiö.Şimdi siz bana bunların çoğu öldü nasıl devam edeceksin diyeceksiniz.Doğru bazıları tabiki hikayede olmayacak.Diyelim Sinem hastalığından öldüğü için hikayemde olmayacak ve Gizem o da uçağın düştüğü için olmayacak.Ama diğerlerin hepsi olacak.
İlayda Ferman Berk Pelin (Bebekleri öldükten sonra iki tane çocuğu oldu.)
Pelin Dağhan Cenk (Uçak kazasından sonra bir süre yoğum bakımdan kaldıktan sonra yaşadılar.Sonrada bir tane oğulları oldu)
Melis Umut Sinan (Bir kaç yıl önce tanıştılar ve çabuk kaynaştılar.)
Bülent Deniz (Sinem'in ölümünden sonra Bülent kimseyle evlenmedi.Hayatında sadece kızı ve arkadaşları oldu).

47.Bölüm

İlayda

Oğlumu daha göremedim.Ama neden bana göstermediler ki? :( Normalde doğumdan sonra bebekleri annelere gösteriyorlardı ama bana neden göstermediler.?Yok bebeğime kötü bir şey mi oldu? Yok yok olmamıştır.Eğer olduysa bana söylerlerdi. :’( Of Offf neden kimse bana bir şey söylemiyor?Neden Ferman yanımda değil?Nede neden yanıma gelip bana bir şeyler söylemiyor? :’(

Pelin

Gözlerimi açamıyordum ama etraftaki çığlık seslerini,siren sesini,konuşmaları duyabiliyordum.Elimi kıpırdatmayı deniyordum ama üstümdeki ağırlıktan dolayı hareket ettiremiyordum.Ve artık dayanacak gücüm kalmadı.eğer şimdi gelip beni bulamazlarsa öleceğim. :(

Deniz

Babamla ikimiz annemin cansız bedeninin yanında ağlayıp duruyorduk.Ne edeceğimizi ne diyeceğimizi bilmiyorduk ama artık babam ayağa kalkıp eline telefonu aldı ve birini aradı.Biraz konuştuktan sonra telefonu kapatıp yanıma geldi.Sıkı sıkı sarıldı bana sonra da odadan çıkartdı.

İlayda

Biraz daha odada bekledim ama kimse yanıma gelmedi.Tam ayağa kalkıp odadan çıkacaktım ki Ferman geldi.Gözleri şişti ve çok halsiz gözüküyordu.Ne oldu diye sordum.Cevap yok.Yine sordum.Yine cevap yok.En sonunda bebeğimize bir şey mi oldu diye sordum.Başına kaldırdı,gözlerimin içine baktı ve gözlerinden bir damla göz yaşı düştü.
Ben:FER-man be-be-be-ğimz…
Ferman:Çok üzgünüm aşkım.Keşke bir şey yapabilseydim. :’(
Ben:SUS! KONUŞMA! KONUŞMA ÇÜNKÜ YALAN SÖYLÜYORSUN:O… O ÖLMEDİ:YAŞIYOR.

20 Yıl Sonra
Berk
Herkes bizim evde toplandı.Yine hep birlikte yemek yedik yine hep birlikte gülüp eğleniyoruz ama Deniz yok. :( Biliyorum o Bülent amcamın kızı,benden 5 yaş büyük ve imkansız ama yinede onu çook seviyorum.Hem de deliler gibi. :( Keşke keşke onunla aynı zamanda doğmuş olsaydım keşke Deniz amcamın kızı olmasaydı. :(

İlayda:Oğlum.
Ben:…
İlayda:oğlum.
Ben:Hıh efendim anne.
İlayda:Dalıp gittin.Ne oldu?
Ben:Hİçç.
İlayda:İyi öyle olsun.

Deniz

Uçaktan indim.Koşar adımlarla evime gittim ama babam evde yoktu.İlayda teyzemlerdedir diye eşyalarımı eve bırakıp gittim.Zile bastım ve açılmasını bekledim.Kapı açıldığında karşımda Berk duruyordu.Biraz şaşkın birazda sevinmişe benziyordu.Tam konuşacakken onu susturdum.Sarılıp içere geçtim.İçeride herkes vardı ve beni görünce hepsi şaşırdı.Sonra babam kendine geldi ve bana sımsıkı sarıldı ve öptü.

Berk

Meleğim 1-2 gün sonra beklerken şimdi geldi. Gülümseme Çok çok çok mutluyu.Onun kokusunu,güzel yüzünü ve o sıcak içten gülümseyişini kavuştum . Gülümseme
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Юни 08, 2011 11:36 am

super +rep
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Юни 08, 2011 4:10 pm

sağol
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeВто Юни 21, 2011 2:21 pm

süper +rep Gülümseme
orjnal adam deniz
Активен Потребител
Активен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeВто Юни 21, 2011 3:22 pm

cok guzell devamm edacim
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeВто Юни 21, 2011 3:25 pm

bencede devam Gülümseme
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Юни 22, 2011 11:44 am

sağolun ama devam edemeyeceğim
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Юни 22, 2011 11:51 am

neden yaaa ? :(
eda97eda
Силен Потребител
Силен Потребител
eda97eda

ПисанеЗаглавие: Re: Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın   Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm  Lütfen Yorum Atın - Page 6 I_icon_minitimeСря Юни 22, 2011 11:53 am

artık ilham gelmiyor

Aşk Geliyorum Demez Anında Gelir 2.Sezon 48. Bölüm Lütfen Yorum Atın
Върнете се в началото 
Страница 6 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» 5.Bolum Kaldi Sezon Finaline!
» 39. Bölüm Özeti - SEZON FİNALİ
» 39. Bölüm Sezon Finali Resimleri
» Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm Sezon Finali Son Sahne
» Fatmagül'ün Suçu Ne ? 39.Bölüm Sezon Finali Reytingler

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Beren Saat Bulgaria Forum :: Форум :: Кошче :: Gelecek Bölüm Tahminleri :: Önerileriniz-
Идете на: