Заглавие: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 14, 2011 5:11 pm
Tanıtım Aslı:20 yaşında.Üniversitede ilk senesidir.Konservatuarda tiyatro bölümünde okuyordur.Annesi ve babası yurt dışındadır.İzmir'de tek kalıyordur. Mine:20 yaşında.Konservatuarda tiyatro bölümünde okuyordur.Güzel bir kızdır bir o kadarda inatçıdır.Bu inadı yüzünde bazen başına kötü olaylar gelmiştir.Annesi,o çok küçükken ölmüştür.Babası ise onu küçük yaşında teyzesine bırakıp gitmiştir.Bu yüzden biraz asabi bir kızdır.Teyzesiyle birlikte İngiltere'de yaşıyordur.Ama o hep Türkiye'ye dönmek istemiştir.Bu yüzden teyzesi konservatuarı doğduğu yerde İzmir'de okumasını istemiştir.Onu İzmir'e göndermiştir. Gizem:20 yaşında İstanbul'da yaşıyordur.Üniversiteyi İzmir'de kazanınca İzmir'e gelmiştir. Veterinerlik Fakültesin'de okuyordur.Hayvanlara bayılır.Zengin bir ailenin kızıdır.Ama o hiç zengin gibi davranmaz.Sessiz,sakin bir kızdır. Cemre:20 yaşında Veterinerlik Fakültesin'de okuyordur.Zengin bir ailenin kızıdır.İstanbul'da yaşamıştır.Çok şımarıktır.Herşey onun olsun ister.İstediği şeyi başkasında görünce çılgına döner. Efe:20 yaşında Konservatuarda Tiyatro bölümünde okuyordur.İzmir'de doğmuştur.Çok komik ve sempatiktir.Küçükken reklamlarda oynamıştır.Aşk'a inanmaz.Ta ki o kız karşısına çıkana kadar. .Annesi ve babası yurt dışına küçük kız kardeşinin hastalığı için gitmiştir. Deniz:20 yaşındadır.Konservatuar'da Tiyatro bölümünde okuyordur.Annesiyle beraber Marmaris'te yaşıyordur.Konservatuarı İzmir'de okumaya karar vermiştir.Ve İzmir'e taşınmıştır.İzmir'de yanlız kalıyordur.Çok yakışıklıdır. Güven:20 yaşında.İzmir'de yaşamıştır.Şan dersleri alıyordur.Konservatuarda şan derslerinin yanı sıra tiyatro bölümündede okuyordur.Çok güzel bir sesi vardır.Amatör bir grupta şarkı söylüyordur.Annesi ve babasını çok küçükken kaybetmiştir.
Umarım beğenirsiniz İyi&Kötü her türlü yoruma açığız. Yorum gelirse 1.bölümü yazıcağız.
Последната промяна е направена от orjnal adam deniz на Вто Апр 05, 2011 3:25 pm; мнението е било променяно общо 6 пъти
BilGin
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 14, 2011 6:49 pm
guzel bi senaryo emegine saglik kardesim
eda97eda
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 14, 2011 7:05 pm
gzl
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 14, 2011 8:46 pm
Edward написа:
guzel bi senaryo emegine saglik kardesim
saol kardesim begenmene sevindim
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 14, 2011 8:47 pm
eda97eda написа:
gzl
tesekkür ederim edacim begenmene sevindim
Elvan
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 14, 2011 9:42 pm
güzel bir senaryo :D emeğine sağlık canm
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Вто Мар 15, 2011 2:13 pm
*eLvan.. написа:
güzel bir senaryo :D emeğine sağlık canm
tesekkür ederim begenmene sevindim
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Сря Мар 16, 2011 6:37 pm
1.Bölüm'İlk Gün'
Yeni hayatlar,yeni başlangıçlar
Herkes yeni bir hayata adım atıyordur.Çocukluk yoktu artık.
Herkes yerlerine oturmuştu.Hoca kendini tanıtıp ne yapmaları gerektiğini anlattı ve hemen derse başladı. Aslı(İçinden konuşuyordur):Çok heycanlanmıştım.Hoca soru sorar sanıyordum ama sormadı.Lisedeki gibi değil. Ders bitti herkes kantine gidiyordu. Aslı yemeğini aldı ve oturdu.Heryer dolmuştu.Mine ayakta kaldı boşyer bulamadı.Sonra Aslı'nın yanının boş olduğunu gördü ve yanına gitti. Mine:Oturabilir miyim ? Başka boş yer yokta. Aslı:Tabi gel canım sorun değil. Mine:Teşekkürler.Afiyet olsun. Aslı:Rica ederim.Sanada. Mine:Hocada hemen kendini tanıtıp derse başladı.Ben üniversiteyi böyle hayal etmemiştim.Hep eğlenceli bir yer olarak düşünürdüm.Daha ilk günden Liseyi özledim. Aslı:Aynen bende öyle hayal etmiştim.Ta ki derse girene dek . Gülüşürler. Mine:Bu arada konuşmaya daldık.Ben Mine .Senin adın ne ? Aslı:Memnun oldum Minecim bende Aslı. Mine:Bende canım,nerde kalıyosun yurtta felan mı? Aslı:Yok,evim var.Tek kalıyorum.Annem babam yurt dışında. Mine:Tek kalıyosun demek bende tek kalıyorum emel apartmanında oturuyorum. Aslı:İnanmıyorum,bende bir üst sokakta oturuyorum. Mine:Çok iyi oldu bu daha çok sık görüşürüz. Aslı:Evet çok güzel oldu. Mine ve Aslı yemeklerini bitirmişlerdir. Mine:Derste bitti istiyosan İzmir'i gezdiriyim sana ben burda doğdum bilirim buraları. Aslı:Olur canım hadi gidelim o zaman. Efe,Güven,Deniz aynı masada oturuyolardır. Kimse konuşmuyordur.Bu sessizliği Efe bozar. Efe:Havada bozdu yağmur yağıcak galiba. Güven:Galiba. Deniz:Bencede. Efe:Aman sizde ya şurda iki sohbet edelim diyoruz cevaplara bak konuşun azcık.Ne kadar utangaçsınız ya kızlar bile bu kadar utangaç değil. Ben Efe. Güven:Bende Güven,memnun oldum. Deniz:Bende Deniz,memnun oldum. Efe:Bende bende bırakın bunları şimdi konuşsanıza azcık.Deniz hele sen hiç konuşmuyorsun.Neyse nerde kalıyosunuz. Deniz:Benim evim var yanlız kalıyorum. Güven:Bende kalıcak yer arıyorum.Bugünlük otelde kalıcam. Efe:Gel bende kal Güven,Deniz sende gel beraber yaşayalım ben duramam tek öyle. Güven:Kirayı bölüşücez ama sadece o şartla gelirim. Efe:Valla kabul edemem,kusura bakma.Ne parasıymış.İstemem para.Siz olun yeter. Güven:Bende gelmem o zaman. Efe:Aman sanki sevgilimin nazını çekiyorum şuna bak.Tamam ama azcık vericen . Gülüşürler. Güven:İyi tamam.Ben gidip otele eşyalarımı topluyım. Deniz:Peki sen git topla.Görüşürüz.Dikkat et. Efe:Sen gelicekmisin peki. Deniz:Gelirim tabi. Efe:Sende ama kapalı kutusun.Cevaplara bak. Deniz:Ya senle bi alakası yok çok yorgunum. Efe:Gel bize gidelim yatarsın orda. Deniz:Gidelim hadi o zaman. Efe ve Deniz eve gitmek için yola çıkarlar. Deniz:Efe ben bi gidiyim eşyalarımı topluyım sonra gelirim. Efe:Tamam numaranı versene bişey olur gelmezsin sonra merak etmiyim. Deniz:Tabi . Efe numarayı yazar ve ayrılırlar. Deniz düşünür.Öyle ayıp olur bi alışveriş yapıyım der.Ve market arar. Gizem ve Cemre'de Fakülteden çıkmışlardır. Gizem&Cemre uçakta yanyana oturdukları için tanışmışlardır. Cemre:Gizemcim hadi gel şekerim gezelim. Gizem:Nereye gidicezki ? Cemre:Alışverişe .Şu üstündekilere bak modası geçmiş bunların. Gizem:Modasımı geçmiş Cemre yeter artık seni sabahtan beri çekiyorum.Yok o eskimiş yok bu .Zaten benim onu alıcak kadar param var.Bidaha uyarmıcam seni gidicem. Cemre:Tamam şekerim sende herşeye kızıyosun.Hadi gidelim. Gizem:Sadece bakıcaz ama sen kendine alırsın. Cemre:Tamam hadi. Aslı&Mine geziyorlardır. Aslı:Havada bozdu.Eve mi gitsek.? Mine:Sen git istiyosan ben alışveriş yapıcam.Hatta akşama bana gel. Aslı:Tamam canım dikkat et. Gizem&Cemre Mine aynı mağazanın içindedir. Cemre Mine'nin çantasını görünce çok kıskanır.Çılgına döner.Mine yanlarından geçerken Mine'ye çelme takar.Mine yere düşer.Herkes Mine'ye bakıyordur. Gizem:İyi misiniz ? Mine:İyiyim. Gizem Mine'ye kalkması için yardım eder. Mine Cemre'ye 'Sen ne yaptığnı sanıyosun ya.' Cemre hala gülüyordur. Gizem:Siz onun kusuruna bakmayın. Mine:Tamam ya yeter. Mine kendi kendine konuşuyordur.:İntikamımı alıcam senden.Mine ağlayarak dışarı çıkar. Çok yağmur yağıyordur.Bir taksi durdurur.Ama taksiyi Deniz'de durdurmuştur. Mine:İlk ben durdurdum. Deniz:Olabilir.Bende binsem nolur. Mine:Olmaz bu benim taksim. Deniz:Yok ya babanın malımı. Mine:Evet.Mine taksiciye söyler.:Amcacım siz benim babam değilmisiniz. Taksici bunların atışmalarından sıkılır ve gider. Mine:Bak kaçırttın adamı. Deniz:Ben mi kaçırttım. Mine:Tamam sus gidiyorum ben. Deniz:Aman gidersen git. Mine eve gitmiştir. Hala Aslı'nın gelmesini bekliyordur. Mine'nin kapısı çalar.Gelen Aslı'dır. Ağlayarak Mine'ye sarılır.
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 5:30 pm
*EsRoŞ* написа:
süpermiş yha sağolasın :D
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 5:40 pm
2.Bölüm'Korku' Mine:Noldu sana Aslı neden ağlıyosun ? Kendine gel canım. Mine Aslı'yı lavaboya götürüp elini yüzünü yıkar. Aslı konuşamıyordur,ağlamasıda durmuyordur. Aslı zar zor söyler:Çok korktum Mine çok.Hırsız girdi.Tuvalete saklandım.Sabunu yere düşürdüm.Sesi duyup yanıma geldi.Bıçağı boğazıma dayadı.Sonra beni ihbar edersen polise çok kötü olur diyip gitti.Yarın karakola gidip söyleyelim.Çok korktum Mine çok. Birbirlerine sarılırlar. Güven Efelere gitmiştir. Kapı çalar. Efe:Kim o ? Güven:Benim kurt kardeş Efe kapıyı açar. Efe:Oğlum Kurt diyince ne kkadar korktum biliyormusun ? Güven:Yok bilmiyodum şimdi öğrendim Efe:Esprilere bak ya sen bunların komik olduğunumu düşünüyosun bunlara komik bile denmez. Güven:Seninkiler çok farklı sanki. Efe:Tamam oğlum yeter.Deniz nerde kaldı acaba. Güven:O garip bir çocuğa benziyordu.Fazla konuşmuyordu.Bişey gelmiş olmasın başına. Efe:Aklına kötü kötü şeyler götürme oğlum.Bende numarası var.Arıyım bi. Deniz'in telefonu çalar.Telefon açılır. Efe:Deniz nerde kaldın ? Deniz'in sesi çok kısık geliyordur. Deniz:Yarrdım der ve ses gider. Efe Deniiz diye bağırır. Güven:Noldu Efe noldu banada söyle . Efe:Çabuk gidelim Deniz'e bişey olmuş yardım dedi ve ses gitti.Hadi çabuk bişeyler yapalım polise gidelim bişey yapalım. Güven:Montumu alıyım hadi gidelim. Güven&Efe Karakola gitmişlerdir. Efe Polis'e :Bir arkadaşımız kayıpta.1 saat önce onu aradım.Telefonu açıldı.Ve bana yardım dedi ses gitti. Güven:Acil lütfen bişeyler yapın. Polis:Buyrun şöyle geçin arkadaşınız hakkında bilgi alınacak.Arkadaşınızın resmi var mı sizde.? Güven:Hayır,yok daha bugün tanıştık üniversitede. Polis bilgi almaya devam eder. Gizem&Cemre aynı evde kalıyordur. Gizem:Cemrecim televizyonun sesini biraz kısarmısın?Ders çalışıyorum. Cemre:Sende Gizem üniversiteyi kazandık ya ne gerek var çalışmaya. Gizem:Sen öyle san. Cemre:aman ne çalışıcam ya kazandıkmı kazandık ben ona bakarım Gizem :cemre bence hemen kendini böyle salma bak sonra çok pişman olursun Cemre:aman yok bana bişey olmaz Gizem : hiç bişe demez Cemre : gıcık oldum kıza yaa delii Gizem : kime ne oldu ? Cemre : mağazadakine tabiki Gizem:Kızı yere düşürdün daha gıcık oldum diyosun inanmıyorum sana . Cemre:Gizem o kızı mı tutuyosun bulamadığım çantayı almış gıcık kız.amma da şımarıktı yürüyüşleri felan . Gizem:Hıı ne demezsin hiçbiri senin kadar gıcık olamaz. Cemre:Bişey mi dedin canım ? Gizem:Yok canım. Efe&Güven Efe:Deniz'e ne oldu acaba yazık çocuğa ya Güven:İnşallah kötü bişey olmamıştır. Polis: Söylediğiniz kişiye benzer bir ceset bulduk. Teşhis için gidelim lütfen. Efe:Ne ceset mi inanmıyorum deniz olamaz o hayır olamaz. Güven: Deniz yapmaz bırakmaz bizi. Cesedi teşhis etmek için yola çıkarlar . Aslı&Mine Aslı:Ben burda kalıcam dedim ama boşver canım sana rahatsızlık vermiyim. Mine : yok ben seni bırakamam Aslı : Saçmalama ya nerde kalırım gitmek zorundayım Mine:Yok yok olmaz bende kalıyosun yarın okul çıkışı gidiyoruz eşyalarını topluyoruz bana taşınıyorsun Aslı : Mine... Mine :Aslı itiraz istemiyorum hadi . Aslı: Çok sağol ya sen olmasan ben ne yaprdım bilmiyorum gerçektende . Mine : Sen benim arkadaşımsın arkadaşlıklar bugünler içindir tatlım Aslı gülümser ve uyurlar . Gizem&Cemre Gizem:Gel hadi yemek yiyelim. Cemre: Dışardan söyleseydik bişeymi olucaktı. Gizem:Boş yere para harcamayalım. Cemre : para harcasak ne olacak kızım yaaa .! Gizem:ya biz üniversiteye gidiyoruz alıcak kitap defter derken para su gibi akar gider. Cemre : amma da uzattın be kızım merak etme bende çok para var Gizem : var diye senden geçinicek değilim .ben kendi başımın çaresine bakarım Cemre :ya tamam arkadaşıma bir yemektemi ısmarlayamayacağım Gizem : iyi cemre .. dediğin gibi Olsun Cemre Gülümser. Efe&Güven Efe ve Güven morga gitmiştir.Efe de Güvende cesedi teşhis etmek için morga girmeye cesaret edemez.En sonunda polis birinin girmesini söyler. Güven girer.Cesedin yüzünü açar ve bakar.Morgdan çıkar. Efe:Ne oldu o değil dimi. Güven'in yüzü bembeyazdır.Cevap vermez.
Yorumlarınızı bekliyoruz.
eda97eda
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 6:02 pm
harika olmuş
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 6:08 pm
eda97eda написа:
harika olmuş
tesekkür ederim edacim begenmene sevindim
aslimm
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 6:12 pm
mukemmel olmus sevgilim harikasin
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 6:20 pm
tesekkür ederim kuzu begenmene sevindim
<S!bзL>
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 6:24 pm
Cok guzel olmus kanka Ellerine saglik
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 6:28 pm
tesekkür ederim kanka begenmene sevindim
BilGin
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 6:36 pm
yine harika gelecek bolum ne zaman
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Мар 18, 2011 6:39 pm
Edward написа:
yine harika gelecek bolum ne zaman
tesekkür ederim kardesim begenmene sevindim 5 bölüme kadar hazir yeni bölümü yarin eklerim hatta yarin 2 .bölüm birden eklerim
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Нед Мар 20, 2011 2:43 pm
3.Bölüm Dostluk Güven morgdan çıkmıştır. Güven ağlayarak:O değil kardeşim o değil. Efe&Güven birbirlerine sarılır. Karakola gidip sabaha kadar beklerler.Ve hala Deniz'den haber yoktur. Sabah olmuştur.Herkes uyanmıştır. Aslı:Günaydın Minecim. Mine:Günaydın canım.Hadi kahvaltıya gel. Aslı:Neler yapmışsın böyle hiç gerek yoktu.Teşekkür ederim.Afiyet olsun. Mine:Sanada Aslıcım.40 yılın başı birine kahvaltı hazırlıyorum. Konuşmaya devam ederler ve kahvaltıları biter.Beraber sofrayı toplarlar. Aslı:Minecim derse geç kalmayalım.Hazırlanalım biran önce. Mine:Tamam canım hazırlanalım.Sonrada evine eşyalarını almaya gidelim.Bide karakola gidicektik.Hırsızı ihbar etmek için. Aslı:Bak ben onu unutmuştum.Çabuk o zaman. Hazırlanırlar ve evden çıkarlar.Aslı'nın evine giderler. Mine:Gidip topluyalım eşyalarını. Aslı:Mine ben giremicem galiba çok korkuyorum. Aslıyı bir korku kaplar ve ağlamaya başlar . Mine : tamam canım sakin ol sen aşağıda bekle ben toplar gelirim . Aslıyı aşağı gönderir Mine eşyaların bir kısmını alarak aslının yanına gelir . Aslı:ne yapacağım ben ya beni bulursa takip ederse mine ne yaparım ben ya. Mine : merak etme hiç bişey olmayacak sana söz veriyorum senin yanında olacağım . Aslı: nasıl bir insansın sen ya melekmisin ? Mine Gülümse ree öylede denilebilir arkadaşlarımı önemsiyorum diyelim aslıcım biz ona. Aslı : canım benim iyiki seni tanımışım iyiki varsın Mine :hadi ama canım geç kalıcaz bunları konuşmuştuk. Karakola giderler. Aslı:Bu bizim tiyatro bölümündeki çocuklar değil mi? Ne işleri var acaba çok üzgün görünüyorlar. Mine:Sorsak mı bi ? Aslı:Tanırlar mı bizi ? Mine :Bilmemki soralım gel bişey mi olmuş. Aslı:Günaydın. Efe:Günaydın. Mine:Biz aynı bölümdeyiz tiyatro bölümünde bişey mi oldu çok üzgün görünüyorsunuz? Güven:Evet,yanımızda bir arkadaşımız daha vardı ya Deniz o akşam telefonda konuştuk.Yardım dedi sesi gitti.Bulamıyoruz onu. Efe:Tamam Güven ya hayatımızı anlattın. Aslı:Mine hadi gel biz gidelim.Sormakta suç bunlara.Geçmiş olsun size umarım arkadaşınızı bulursunuz. Mine:Umarım bulursunuz.Neyse görüşürüz. Mine&Aslı olanları polise anlatır.Ve okula gitmek için yola çıkarlar. Okula varmışlardır. Mine:İnanmıyorum,bu kız o.Aslı sen beni burda bekle hemen geliyorum. Mine'nin gördüğü Cemre ve Gizem'dir. Mine onları takip eder.Ve veterinerlik Fakültesine girdiklerini görür.Bu fakülte Minelerin Konservatuar'ın hemen arkasındaki sokaktadır. Mine Aslı'nın yanına gelir. Aslı:Nereye gittin tatlım ? Mine:Bir işim vardı. Aslı:Aşk olsun Minecim benden mi saklıyosun. Mine:Tamam anlatıyım dün biz ayrıldık ya sen eve gittin.Sen gittikten sonra ben bir mağazaya gittim.Mağazada geziyordum.Bi kız beni yere düşürdü.O kızı gördüm.Takip ettim hemen arka binadalar. İntikamımı alıcam o kızdan. Aslı:Kıyamam ben sana.Nasıl düşürür ya seni .Neyse canım derse girelim. Mine&Aslı derse girmiştir. Efe&Güven hala Deniz'den haber gelmesini bekliyordur. Polis:Sizin burda beklemenize gerek yok biz size bişey olduğunda haber veririz. Efe:Hayır,biz burda durucaz. Polis:Peki siz bilirsiniz. Güven:Gel oğlum bizde biryerlerde arayalım evi nerdeydi bunun onuda söylemediki. Efe:Bende bilmiyorumki.Nerde arıcazki.Duralım burda ya haber gelirse. Güven:Tamam bekleyelim. Dersten çıkmışlardır. Mine:Aslı aklıma çok önemli birşey geldi. Aslı:Noldu Mine ? Mine:Kaybolan çocuk varya Deniz.Ben onu dün gördüm.Hatta tartıştık.Taksi için.Gidip arkadaşlarına söyleyelim.Hadi çabuk. Aslı:Tamam Mine gidelim hadi. Aslı&Mine karakola gitmişlerdir. Mine ve Aslı Efe ve Güven'in yanına giderler. Mine:Benim aklıma daha yeni geldi.Ben dün arkadaşınızı gördüm. Güven:Nerde gördün? Mine:Sizi oraya getiriyim isterseniz. Mine Güven Ve Efeyi Sahile Götürür . Ama Deniz oradada yoktur Efe: nerdeydi en son ne zaman görüştünüz Mine: en son taksi bekliyorduk .zaten tanışmamızda biraz tartışmalı olmuştu yani bilmiyorum Efe: hey allahım nereye gider bu çocuk ya aslı efenin yanına gelir iyi misin sakin ol der. Efe sinirle : nasıl sakin oluyim ha ? arkadaşım yok biz burda eli kolu bağlı bekliyoruz . Güven : abicim sakin ol . Aslı:biliyorum yaşadığınız kolay bişey değil ama mantıklı hareket etmeniz gerek. Efe : nerden biliyorsun ha sen hiç yaşadınmı? Aslının gözleri dolar ve çeker gider. Efe:aslı bi saniye bekle pardon ya . Aslı hiç bişey demeden gider. Mine : ya ne yaptığınızın farkındamısınız kızı nasıl üzdün efe. Efe: haklısın da ben ne yaptığımı biliyormuyum Mine : neyse sonra görüşürüz. Mine koşarak aslının yanına gider Aslı:ya nasıl bağırdı görmedinmi Mine : canım haklısın ama o an sinirle olan birşey Aslı: herşey alt üst oldu ya ilk önce evime giren hırsız sonra bunlar bne yapacağım ben mine he ? Mine : yine mi bu konu aslı bak tamam kötü olaylar yaşamış olabilirsin ama yanlız değilsin yanındayım ben tamam mı ? Aslı Gülümser Ve Eve Giderler Aslı:Şu çocuk ama sinirliydi ya.Bi de arkamdan bağırdı. Mine:Evet öylede Aslıcım onların başındaki dert daha farklı mesela ben kaybolsaydım sende öyle yapıcaktın eminim bundan. Aslı: Aslında doğru söylüyosun.Umarım çocuk bulunur.Bende Efe'den özür diliyim.Efe'ydi dimi adı.? Mine:Evet Aslıcım Efe'ydi.Hadi gel hocanın verdiği kağıtlara çalışalım. Aslı:Tamam canım bi lavaboya giriyim hemen geliyorum Mine:Tamam canım bekliyorum.Ya da beklemiyorum çok önemli işimiz var hadi montunu giy gidiyoruz. Aslı Ve Mine hemen yola koyulurlar Mine : Canım Ben bu kızdan intikam alıcam dedim ya Aslı: hangi kızdan ?? Mine : ya şu salak mağazadaki Aslı : ee ? Mine : Bir plan yaptım gittiği mağaza babamın arkadaşı ve ayakkabı ayırtmış bu bende değiştirdim 38 değilde 37 numara getirtmelerini söyledim Aslı : sen yok musun sen Mine : ne yapayım aslı ya sinir oldum kıza yanii Aslı : ee plan nedir ? Mine : yani benimlesin Aslı: tabiki Mine : işte onlar şimdi gitmiştir tam deneyecekken onu mine hanım aldı diyecekler ve sonra ben gireceğim vee kızz pattt Aslı : ahah süpermiş ee hadi gidelim aslı ve mine yola koyulurlar
Gizem: burasımı ? Cemre: evt evt burası Görevli : buyurun cemre hanım nasıl yardımcı olabilirim ? Cemre:şey ben ayakkabı ayıtmıştım ama ? Görevli:hımm kırmızı olanlar malesef efendim onları aldılar. Cemre: ne nasıl kim aldı ? Mine : ben aldım canım Cemre: yine mi sen ya ?? Mine : evt yine ben adım mine memnun oldum ç Cemre ben hiç memnun olmadım Gizem : hadi cemre gidelim artık nasıl olsa ayakkabılar satılmış Cemre: hiç bir yere gitmem ayakkabıyı satın almadan gitmem Görevli : ama hanım efendi Cemre : siz karışmayın Mine tamam tamam ayakkabıyı deneyelim hangimize oturursa o alır Cemre : ahah tabiki ben tamam deneyelim 5 dk sonra: Cemre: hadi yaa hadi nasıl olmaz Mine : cemrecim zorlama istersen aa koparacaksın Cemre : bir dakika ya olması lazım Mine: birde ben deneyeyim istersen he ? Cemre :aman dene bana olmadıysa sana hiç olmaz Mine dener ve ayakkabı ayağına oturur . Cemre : nasıl yaa allahım inadınamı yapıyorsunuz nasıl oldu sana bu ? Mine:yaaa ben ne demiştim sana bana olur dememişmiydim .tamam alıyorum Cemre : bi dk ya nasıl alıyosun Mine : basbaya alıyorum Aslı ve gizem gülerek onları izlerler Cemre : sen görürsün mine hanım bak bakalım başına neler geliyor Gizem ve Cemre evdelerdir. Cemre:Şu kıza bak ya görücek o Mine Hanım Gizem:Bırak artık Cemre şu kızı sen ona daha kötüsünü yapmıştın. Cemre:Sen kimin yanındasın Gizem he kimin.En yakın arkadaşının mı yoksa o aptal kızın yanındamı Gizem:Ben haklı olanın yanındayım. Cemre:Ne demezsin kız istediğim ayakkabıyı alıyo.Sen ne diyosun.Kıza bak ya. Gizem:Cemre seninle bu konu yüzünden tartışmak istemiyorum.Yeter bıktım senin şu moda merakından.Senin çok paran yok mu işte söyleniyodun ya ben herşeyi alırım diye.Git şimdide al işte napıyım ya.Yeter artık bıktım.Ben gidiyorum. Cemre:Napıyım be gidersen git senin gibi arkadaş olucağına hiç olmasın daha iyi. Gizem: Demek öyle peki gidiyorum Cemre.Ama yanlız kalıcaksın ve çok pişman olucaksın. Cemre:Benim param var arabam var evim var kendime arkadaşta bulurum.sana kalmadık. Gizem:Sen herşeyi parayla satın alabileceğini sanıyosun ama dostluklar parayla satın alınmaz. Cemre:Tamam uzatma git . Gizem: Bigün anlıcaksın dostluğun nasıl bişey olduğunu. Cemre:Hıı kes. Gizem bavulunu toplamıştır.Ve evden çıkar gider bi otelde kalır.
Deniz'den hala haber yoktur. Güven:Efe nerde bu çocuk başına ya kötü bişey geldiyse naparız biz. Efe:Ben eminim kkötü bişey olmadı.O çok güçlü bir çocuk. Güven:Öyle abicim öyle. Güven ve Efe çok yorgundur. Efe:Kaç gündür bişey yemiyoruz gel bişeyler yiyelim.Yorgun düşersek Deniz'e gelince kim bakıcak Güven:Haklısın Efe,deniz geri gelicek ve biz ona bakıcaz.Şurda yemekhane var gel gidelim oraya. Efe:Peki. Aslı ve Mine derslerini çalışmışlardır. Mine:Aslı keşke o çocuğun taksiye binmesine izin verseydim belkide hiçbişey olmucaktı.Kendimi çok suçluyorum.Ya benim yüzümden olduysa. Aslı:Minecim yapma böyle üzme kendini elbet bulunur.Kader bu.Biz ayakta durmak zorundayız yapma böyle. Mine Aslı'ya sarılır. Mine:Yemek yiyelim artık.Evdede hiçbişey kalmamışki.Ben gidiyim markete alışveriş yapıyım. Aslı:Peki canım. Mine markete gider. Aslı evde yanlızdır.Yine içini bir korku kaplamıştır.Ağlamaya başlar.Kendini odaya kitler.Yatağa yatar.Hala ağlıyordur. Yarım saat sonra. Mine marketten gelir. Mine:Aslı'm ben geldim . Ses yoktur. Mine bidaha bağırır.Yine ses gelmez. Mine ses gelmeyince heryere bakar Aslı evde yoktur.
İyi&Kötü yorumlarınızı bekliyorum
BilGin
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Нед Мар 20, 2011 4:03 pm
asli simdi intar mi etti yoksa merak ettim
guzel olmus kardesim
eda97eda
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Нед Мар 20, 2011 6:06 pm
süperr
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 21, 2011 7:05 am
iyi kötümü sakami muhtesem saol paylasim icin
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 21, 2011 3:40 pm
Edward написа:
asli simdi intar mi etti yoksa merak ettim
guzel olmus kardesim
tesekkür ederim kardesim begenmene sevindim bakalim intihar mi etti görücez
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 21, 2011 3:41 pm
eda97eda написа:
süperr
tessekkür ederim edacim begenmene sevindim
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пон Мар 21, 2011 3:42 pm
βØЯĐØ♥MΔ√i написа:
iyi kötümü sakami muhtesem saol paylasim icin
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Вто Мар 29, 2011 5:58 pm
4.Bölüm Özür Dilerim Mine Aslı'yı evde bulamayınca hemen telefonla arar . Aslı'nın telefonu evdedir. Mine:Off telefonuda burda nereye gitti.Bu kız. Mine hemen sokağa çıkar ve Aslı'yı aramaya başlar. Aslı'yı hiçbir yerde bulamaz.Korkar evine giren hırsızın ona bişey yaptığını düşünür.Ve hemen hırsızı ihbar ettikleri karakola gider. 1 saat sonra Aslı Efe'den özür dilemek için karakola gitmiştir. Aslı:Efe biraz konuşabilir miyiz? Efe:Aslında bende senle konuşmak istiyordum. Bir kenara çekilirler.Ve konuşmaya başlarlar. İkiside aynı anda Özür derler .Sonra ikiside İlk sen başla derler.Ve gülüşürler. Aslı:Ben senden Özür dilerim Efe biliyorum çok zor durumdasın.Benimde aklım başımda değilki evime hırsız girdi.Boğazıma bıçak dayadı.Bende zor günler geçiriyorum. Efe:Asıl ben özür dilerim.Senin kalbini kırmak istememiştim.Ben hep kendimi düşünüyorum. Aslı: Sen hep kendinimi düşünüyosun saçmalama Efe sen arkadaşın için hemde yeni tanıştığın biri için neler yapıyosun . Efe: Bunları senden duymak çok güzel. O sırada Mine gelir.Onları konuşurlarken görür. Mine:Aslı nerdesin tatlım ya çok merak ettim seni.Başına bişey geldi sandım. Mine hemen Aslı'ya sarılır. Aslı:Canım ben seni merakta bırakmak istememiştim.Bidaha olmucak söz. Mine: Siz arkadaşınızı bulabildiniz mi? Güven'de gelir o sırada . Güven:Hayır bulamadık. Mine:Nerde bu çocuk ya.Bir an önce bulunsun. Efe:Bizde çok istiyoruz.Bütün ihtimalleri düşündük.Baktık.Ama yok hiçbiryerde. Aslı:Siz evinize gitseniz e soğukta hasta olucaksınız. Efe:Yok,Deniz gelmeden biryere gitmicez. Mine:Siz bilirsiniz.Bu arada hoca kağıt verdi.Sizede aldık.Ama siz gelmiyosunuz.Gelince veririz artık. Güven:Peki. Aslı:Minecim gidelim istersen . Mine:Yok ben suçluyum onunla keşke taksiye binseydik.Hep bu inadım yüzünden. Güven:Kendini suçlama olan olmuş artık. Mine:Bende sizinle kalıp beklicem. Efe:Hayır olmaz Mine lütfen gidin haber gelirse biz size söyleriz.Numaranızı verin. Efe numarayı yazar. Aslı:Bişey olursa mutlaka arayın.Kendinizede dikkat edin.Gidelim biz. Mine:Off,içime sinmiyor.Ama gidelim tamam. Güven:Güle güle. Güven arkalarından:Ne kadar iyi kızlar dimi? Efe:Evet,napıcaz hala yok. Güven:Bilmiyorum.Gidelim arayalım sahil kenarlarında en kuytu köşelerde. Efe:Tamam Polise söylerler:Bir haber geldiğinde bize söyleyin. Güven:Ayrılalım o zaman . Efe:Ben en son göründüğü yere bakıyım. Güven:Bende polisin verdiği ev adresine bakıyım oralara filan. Efe:Hadi o zaman.Dikkat et kendine. Güven:Sende. Sabah olmuştur. Efe&Güven karakolun önünde buluşmuştur. Efe:Yok abicim yok. Güven:Bende bulamadım.Bu çocuk duman olup havaya karışmadı ya. Efe:Gel oturalım şuraya. Aslı&Mine uyanır. Aslı kalkmıştır.Mine salonda öylece oturuyordur. Aslı:Canım sen hiç uyumadın mı ? Mine:Uyuyamadım.Benim yüzüme herşey benim suçum.Ben annemi çok küçük yaşta kaybettim.Bi kişi daha benim yüzümden ölsün istemiyorum.Ben çok acı çektim.Artık kendimden nefret ediyorum. Aslı:Şşşt duymuyım o sözü bidaha tamam sen üzme kendini.Yapma lütfen. Mine ağlar.Aslı Mine'yi dizine yatırır.Mine uykuya dalar.Okula gitme vakti gelince Mine'yi kaldırmaya kıyamaz ve tek başına gider. Gizem okula gitmiştir. Gizem yanlız başına otel odasında oturuyordur . Cemre arar Cemre : gizem özür dilerim canım ben kendimi çok yanlız hissediyorum beni affet ve dön Gizem: hayır cemre yaptığın affedilir türden şeyler değil . Cemre : ya gizemcim özür dilerim ne olur affet beni hayatım bir daha olmayacak söz Gizem : biraz durur . söz mü ? Cemre: Söz güzelim hadi gel ne olur seni çok özledim Gizem : geliyorum canım
Gizem Cemrelere Gelir : Cemre:canım iyiki geldin .bundan sonra seni hiç biryere bırakmam Gizem:tamam cemre açma bu konuyu nolur . Cemre : tamam tatlım ee ne yiyoruz .. Gizem:Kahvaltı hazırlıyım ben şimdi Cemre : iyi bende yardım edeyim Gizem gülümser .. Gizem:Bugün dersimiz yoktu dimi ? Cemre:Evet yoktu. Efe&Güven okula gitmişlerdir. Aslı:Günaydın hala bulamadınız mı deniz'i ? Efe:Malesef .Derse girelim kaç gündür gelemiyoruz. Güven:Hadi gidelim. Dersten çıkmışlardır. Efe'nin telefonu çalıyordur.Efe telefonu açar.Arayan polistir. Efe:Alo.
Bölüm sonu.
Yorumlarınızı alalım.(:
BilGin
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Вто Мар 29, 2011 6:05 pm
Polis niye ariyor ki onu simdi ?
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Апр 01, 2011 12:22 pm
tesekkür ederim kardesim begenmene sevindim bakalim polis denizle ilgili aradi
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Апр 01, 2011 2:18 pm
woww süpermis deniz yok sen kesin yönetmen ol bence :D:D
saol paylasim icin
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Апр 01, 2011 6:37 pm
tesekkür ederim begenmene sevindim bakalim kismet
eda97eda
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Апр 01, 2011 7:06 pm
5.Bölüm Gecmis Olsun Efe:Alo Polis: Deniz Akça hakkında haber gelmiştir.Lütfen buraya gelin. Efe:Tamam hemen geliyoruz. Güven:Nolmuş oğlum ? Efe:Çabuk gidelim .Denizden haber varmış. Aslı:Bende geliyorum sizle. Güven:Hayır sen burda kal.Lütfen . Aslı:Hayır.Bende geliyorum. Hep beraber karakola gitmek için yola çıkarlar. Mine uyanmıştır.Masanın üstünde bir not vardır. Bunu Aslı yazmıştır. Uyandın mı balım ? Bunu okuduğuna göre uyanmıştır.Neyse canım ben okula gidiyorum.Seni uyandırmaya kıyamadım.Yemeğin hazır masanın üstünde.İlk önce elini yüzünü yıka bakıyım sonra sofraya otur.Sonrada beni ara. Mine kendi kendine:Canım benim ya nelerde yapmış Mine Aslı'yı arar. Aslı:Alo,Minecim. Mine:Aslı'm çok sağol canım. Aslı:Ben seni sonra arasam olur mu ? Mine:Noldu canım ? Aslı: Denizden haber var karakola gidiyoruz. Mine:Bende geliyorum. Aslı:Tamam canım çabuk. Mine hemen hazırlanır.Yola çıkar. Gizem&Cemre'nin dersi olmadığı için gezmeye çıkmışlardır. Gizem:Efes'e gidelim mi canım ? Cemre:Orası neresi ? Küçük not:kazılar sonucu, bu höyükte taş ve bronz baltalar, iğneler, açkılı seramik parçaları, ağırşaklar, obsidien (volkanik cam) ve sileks (çakmak taşı), deniz kabukluları, öğütme ve perdah aletleri ele geçirilmiştir Gizem:Gidince görürsün.Fotoğraf makinesini almayı unutma ama . Cemre:Tamam alırım meraklandırdın şimdi ama. Gizem&Cemre Efes'e gitmişlerdir.Bir çok fotoğraf çekmişlerdir.Efes'i gezmeye devam ediyorlardır. Cemre:İyiki getirdin buraya çok beğendim. Gizem: Söylemiştim canım. Efeler karakola gitmiştir. Mine'de onlardan biraz sonra karakola varmıştır. Komiser:deniz akçanın yakınları sizmisiniz Efe:evet biziz ne oldu komiser bey Komiser:arkadaşınız öldüresiye dövülmüş bir halde marmaris deniz kenarında bulundu Güven :nasıl ya kim yapar bu ? Komiser:bize deniz akçanın arkadaşlarını söyleyebilirmisiniz bizde araştırıyoruz henüz hiç bir şey belli değil Efe:bizde zaten yeni tanıştık yani tam olarak bilmiyoruz Komiser : peki tamam sağolun .arkadaşınız hastanede Efe:tamam biz hemen gidiyoruz sağolun komiser bey Mine:kim yapar bunu kim yapmış Efe: bilmiyoruz mine ama öğreneceğiz Aslı:hadi ne duruyorsunuz hastaneye gidelim çabuk Bir Süre sonra hastaneye gelirler Deniz'in anneside ordadır. Efeler Deniz'in kaldığı odayı sorarlar. Danışma:22 numaralı oda beyefendi. Güven:Teşekkür ederiz. Efe,Güven Deniz'in odasına gitmişlerdir. Aslı,Mine dışarda bekliyordur. Efe:Oğlum nerelerdesin sen ya çok korkuttun bizi. Deniz:Bişeyim yok ya benim çok iyiyim. Güven:Öylesin tabi sana bişey olmaz. Annesi:Siz Deniz'in arkadaşımısınız? Güven:Evet sizde annesi olmalısınız.Daha yeni tanıştık üniversitede. Efe:Geçmiş olsun sizede bizede. Aslı&Mine dışarda konuşuyorlardır. Mine:Biz niye girmedik Aslı. Aslı:Mine sabırsızlanma annesi var ayıp olur şimdi çocuk bizi tanımıyor bile. Mine:Olabilir ama benim yüzümden oldu. Polis Deniz'in odasına girer. Polis:İfade alıcaz.Lütfen odadan çıkın. Annesi:Peki,çocuklar çıkalım. Deniz'in ifadesi. Akşam olmuştu.Alışveriş yapmıştım.Bir sokakta yürüyordum.Adını hatırlamıyorum.Bir araba geldi.Yanımda durdu.Bi bakar mısın dedi biri.Bende buyrun dedim.Beni bir şekilde bayılttı.Hatırlamıyorum.Sonra beni bir depoya götürüp dövdüler.Sonrada burdayım işte. Polis:Bir düşmanınız var mı peki? Deniz:Hayır.Yok. Polis:Peki,biz daha sonra daha ayrıntılı ifadenizi alacağız Polis odadan çıkar.Deniz'in annesi kafeye inmiştir. Efe,Aslı,Mine,Güven odaya girmişlerdir. Mine girdiği gibi Deniz'e sarılır.Deniz 'de şaşkınlıkla Mine'ye sarılır. Mine:Özür dilerim deniz.Ben seninle tartışmak istememiştim.Keşke o taksiye beraber binseydik.Geçmiş olsun. Deniz :Teşekkür ederim.Mine'ydi sanırım.Mine sakın hiçbişey için kendini suçlama lütfen bu senin suçun değil. Mine:Adım Mine evet.Aynı bölümdeyiz biz. Efe:Şunlara bak sen 40yılın acısını çıkardılar sanki birbirlerine nasıl sarıldılar öyle. Herkes güler.Mine biraz utanmıştır. Aslı:Biz gidelim istersen Mine. Mine:Tamam canım gidelim. Aslı:Mineeee.İlk defa inat yapmadın. Mine:Aa unutmuşum hemen yapıyım.Aslı gelmicem ben işte. Aslı:Tamam Mine bu kadarda demedik hadi yürü.Tekrar geçmiş olsun. Mine:Ne zaman çıkarsın Deniz? Deniz:Yarın çıkarız heralde. Mine:Hmm.İyi beklicez sizi. Tam o sırada Deniz'in annesi gelir.Aslılarda hemen gider. Efe arkalarından gelir. Efe:Şeyy isterseniz sizi bırakıyım. Aslı:Gerek yok.Biz gideriz. Efe:Peki siz bilirsiniz.İyi akşamlar. Aslı&Mine eve gitmişlerdir. Mine:Kıyamam ben ona kim yapmış öyle. Aslı:Minecim noluyor. Kıyamam felan. Mine:Sende Aslı'm herşeyi büyütüyosun .Ne olcak üzüldüm sadece. Aslı:Sizin tanışmanız tartışmalı oldu.Dimi ? Mine:Evet,Anlatmıştım ya. Aslı:O zaman şu söz yakışır.'En Büyük Aşklar Nefretle Başlar ' Mine Aslı'ya yastığı atar. Mine:Aslııı. Yastık savaşına başlarlar. Aslı:Efendim canım. Mine:Benden kork. Aslı kaçmaya başlar Gizem&Cemre eve gelmişlerdir. Gizem:Bugün çok güzeldi canım ya. Cemre:Hemde çok güzel.Teşekkür ederim beni oraya getirdiğin için. Gizem:Canım bunda teşekkür edilcek ne var gezmeye getirdim. Cemre:Ben özür dilerim Gizem.İyi ki senin gibi çok şeker ve çok iyi bir arkadaşım var. Efe ve güven eve gitmişlerdir.Deniz'in annesi Deniz'in yanındadır. Annesi: Denizcim şu kumral olan kız varya. Deniz: Hee Mine.Noldu ki? Annesi:Bilmem sana sormak lazım. Deniz:Anlamadım. Annesi:Yani ilk geldiğinde çok telaşlı ve üzgün görünüyodu.Seni gördü rahatladı. Deniz: Bilmem ki.Bölümde aynı sınıftaymışız.Ama daha ilk günden başıma böyle olaylar geldi. Annesi:Uyuma vakti geldi ben burda koltukta yatıyorum.Sende yat.İyi geceler oğlum. Deniz:Sanada annecim. Annesi uyumuştur.Deniz uyuyamıyordur.Aklına birden Mine'nin ona sarıldığı an gelir ve annesinin söyledikleri.Yüzünde bir tebessüm olur.Ve uykuya dalar. Efe uyuyordur.Birden Güven'in sesini duyar.Güven ağlıyordur. Bölüm sonu.
6.Bölüm luna park Efe:Güven ne oldu ? Güven:Sen git yat yok benim bişeyim . Efe:Kardeşler arasında gizli saklı mı var oğlum ? Güven:Boşver,senide üzmek istemiyorum. Efe:Güveeeen. Güven:Ben annemi babamı özledim Efe,Deniz'in ne güzel annesi yanındaydı .Ben istemez miydim yanımda olmalarını niye gittiler beni bırakıp niye. Efe'ye sarılır. Efe:Tamam Kardeşim ,yeter ağlama herşeyin bir çaresi var.Biliyosun kendini üzme anlıyorum seni. Peki senin tanıdığın bir akraban yok mu? Güven:Yok beni çok küçük yaşta yurda bıraktılar.Sadece onu hatırlıyorum büyüyünce çıktım zaten. Efe:Tamam ben herşeyi halledicem.Sen emin ol. Güven:Siz olmasaydınız napardım ben. Efe:Bitti artık hadi yatıyoruz oğlum daha Deniz'i almaya gidicez sabah hadi. Güven:Yatarım ben. Efe:İyi peki İyi geceler Sabah olur. Cemre erkenden uyanmıştır.Gizem'e kahvaltı hazırlamıştır. Cemre:Hadi uyuyan güzel kalk artık. Gizem:Cemre sen ne ara kalktın.Tamm kalkıyorum. Cemre:Yüzünü yıka sana göstermem gereken bişey var. Gizem:Peki. Mutfağa girer. Cemre:Baak. Gizem:Neler yapmışsın böyle canım çok sağol. Cemre:Ne demek canım benim. Gizem:Oturalım o zaman.Okula geç kalmayalım Cemre:Yok kalmayız. Gizem:Peki. Deniz ve annesi uyanmıştır. Annesi:Doktor Bey ne zaman çıkıcaz. Doktor:Son kontrolleri yapalım 1 saate çıkarsınız. Annesi:Teşekkürler. Deniz:Noldu anne ne zaman çıkıcaz. Annesi:1 saate çıkarmışız. Deniz:Telefonu verir misin anne çocukları arıycam. Güven'in telefonu çalar. Güven:Alo deniz. Deniz:Güven 1 saate çıkıcakmışız. Güven:Tamam biz geliriz o zamana kadar. Telefonu kapatır. Efe:Ne olmuş.? Güven:1 saate çıkıcaklarmış hastaneden. Efe:Yürü o zaman gidelim. Aslı-Mine evdelerdir Aslı:minee Mine : hı ? ne dedin canım ? Aslı:sen beni dinlediğine emin misin .? Mine:evet canım dinliyorum bişey mi dedin ? Aslı : yok bişey . Mine:aslı yaa deniz nasıl oldu acaba he ? Aslı:senin ne düşündüğün şimdi belli oldu canım Mine:aman canım öyle deme hem çocuk hasta yani merak ettim Aslı:hee tabi tabi . Mine:bana diyene bak sen efeye baktığın an gözlerinin içi gülüyor. Aslı: saçmalama mine ne alakası var . Mine : yaaa yaa öyledir .. Aslı :neyse yaa arayalım bari sen çok merak ettin şimdi .. Mine:ayy evet evet arayalım . Aslı Gülüyordur .. Mine:ne gülşüyosun canım ben sen dedin diye yanii .. Aslı:neyse ya ben efeyi arayayım o zaman Mine : diyene bak bizimki dünden razı Aslı : mineee .. Mine aman tamam bişey demedik . Güven Ve Efe hastaneye varmışlardır .. Efe: abicim neresi öğrenelim barii . Güven : tamam sen bekle ben sorup geliyorum Efenin telefonu çalıyordur arayan aslıdır .. Efe: efendim aslı Aslı : efe ya biz denizi merak ettikte nasıl oldu ? Efe:bizde şimdi hastaneye geldik odasını öğrneceğiz Aslı:iyi tamam Aslı Ve Mine Gelirlerr .. Mine:nerde acaba dur ben soruyim . Efe Güven Deniz .. Efe:deniz kardeşim iyimisin .? Deniz : iyiyim ..iyiyim abicim Derken aslı ve mine odaya girerler .. Mine:Günaydın şey bugün Deniz hastaneden çıkıcakmışta ona yardım etmeye geldik.Deniz'in annesine bakarak: Sorun olmaz dimi ? Deniz'in Annesi:İyiki geldiniz. Aslı:İyi o zaman .Ne zaman çıkıcaksınız ? Tam o sırada doktor gelir. Doktor: Deniz Bey nasılsınız ? Deniz:İyiyim.teşekkürler ama biran önce burdan çıkmak istiyorum Doktor:Şimdi çıkıcaksınız son bir kontrole alalım Deniz:Peki. Deniz'i kontrole alırlar.Deniz'de hiçbir sorun yoktur. Doktor:Çıkabilirsiniz şimdi. Deniz:Herşey için teşekkürler. Doktor:Geçmiş olsun. Annesi:Noldu çıkabiiliriz dimi? Deniz:Evet. Hep beraber Deniz'in eşyalarını toplamışlardır. Annesi:Herşey hazır olduğuna göre çıkabiliriz. Deniz:Hadi sıkıldım artık burdan. Eve giderler. Mine,Aslı,Efe,Güven okula giderler. Mine:İçime hiç sinmedi yanlız bıraktık çocuğu. Güven:Mine sende amma abarttın.Annesi var yanında nolucak. Efe:Güven anlasana oğlum onun derdi başka. Aslı,Güven,Efe gülerler.Mine sinirli ve utangaç şekilde efe'ye bakıyordur. Mine:Bişey mi dedin Efe. Aslı:Minecim bişey demedi.Biz öyle şakalaşıyoduk öyle. Mine:Aslıcım bakıyorumda sende çok çabuk alıştın Efe Bey'in esprilerine.Söyleyinde anlayalım Bu sefer Aslı bozulmuştur.Ne diyeceğini bilemez kıpkırmızı olmuştur.Efe'de aynı şekilde gözlerini kaçırıyordur.En sonunda Güven araya girer. Güven:Bu mevzu çözülsün artık bırakalım bu konuyu.Ee hocalar ne verdi kağıt diyodunuz. Mine:Ezberlememiz için önemli değilmiş bendeydi dur veriyim.Bu senin bu Efenn. Yol boyunca Aslı'da Efe'de laf etmez.Okula gelmişlerdir. Hoca:Beyefendiler teşrif etmiş bulunuyorlar.Güven ve Efe evet kaçgündür niye gelmiyorsunuz.? Efe:Hocam şimdi bizim arkadaş var Deniz o da burda.Bi kaç gündür kayıptı.Dün bulundu. Hoca:İyi peki geçmiş olsun. Güven:Teşekkürler. Hocaları dersi anlatıyordur.Evet arkadaşlar ileride yapıcağımız bir Romeo-Juliet oyunu var.Çalışmalara şimdiden başlıcaz.Romeo ve Juliet hocalarınızın kararıyla en güzel yapanlar seçilicek. O yüzden çok çalışmanızı tavsiye ederim herkes kendine bir eş bulsun.En az 5 grup olucak.Daha fazlasını almıyoruz.Ders bitmiştir. Güven:Benim işim var bankaya gidicem.Siz takılın. Efe:Tamm istersen bende geliyim. Güven:Gerek yok ben giderim. Efe: Sen bilirsin. Mine:Aslındaa benimde işim var.Aslıcım kızmassan tek gidebilirmiyim. Aslı:Ne kızması canım tabi. Aslı ile Efe kalmıştır. Efe: Seninde işin yok dimi? Aslı:Yok . Efe:Bi yerlere gidelim istersen. Aslı:Olabilir.Nereye? Efe:Lunaparka. Aslı:Ciddimisin ?Çok severim. Efe:Evet.Gidelim. Yola çıkmışlardır otobüstelerdir. Aslı:Romeo-Juliet'e katılcakmısın? Efe:Olabilir ama eşim yokki. Aslı:Ben katılmak istiyorum ama eş bulmam lazım. Efe:İstersen beraber oynayabiliriz. Aslı çok mutlu olmuştur. Aslı:Tabiki çok isterim. Efe:Ne mutlu bana. Lunaparka gelmişlerdir. Aslı:Hangisine binelim.Çarpışan araba olurmu? Efe:Sen kap ben biletleri alıp geliyorum.banada araba tut Aslı:Tamam. Efe&Aslı çok eğlenmişlerdir.Efe sürekli Aslı'ya çarpıyordur. Efe:Nasılsın canım hava nasıl oralarda? Aslı:Ben çok iyiyim . Çarpışan arabadan inmişlerdir. Efe:Neye binelim.Korku Treni olurmu? Aslı:olur. Binmişlerdir.Tren hem çok hızlı gidiyordur.Hemde önüne iskeletler çıkıyordur.Aslı korkmuştur.Ve o korkuyla Efe'ye sarılmıştır. Bölüm sonu .
Yorumlarınızı alalım. (:
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Апр 08, 2011 2:59 pm
yorum yokmu
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi Пет Апр 08, 2011 6:16 pm
arkadaslar ilerki bölümlerde senaryoma oyuncu eklemek istiyorum isteyenler nasil karakter olmak istediklerini ve ismini yazsin