Asya:Aslının ikizi.Deli dolu,eğlenceli,yerinde duramayan,zeki ve alıngan bir kızdır... Asli:Asya ve aslının çocukluk arkadaşı.Karakter olarak asyaya çok benzer,kardeşiyle fazla anlaşamaz... Atakan:Mine'nin abisi, aralarında iki yaş olduğu için mine pek abisi gibi görmez,bu yüzden sürekli kavga ederler...
-------------------------------
Efe:Espirili,her ortama kolaylıkla uyum sağlayabilir ve oldukça inatçıdır... Güven:Efe'nin kardeşi sessiz ve uyumludur... Deniz:Efe ve güvenin kankası karekter olarak güvene benzer... Su:Efe,güven ve denizin çocukluk arkadaşı,asi ve eğlenceli bir kızdır...
Bir Tarafta; İzmir de doğup büyüyen: Efe,Güven,Su ve Deniz..
Bir Tarafta; İstanbul da doğup büyüyen: Aslı,Asya,Mine ve Atakan
İki Farklı Şehir,İki Farklı Arkadaş Grubu ve Farklı Hayatlar....!
Özet bursada de doğup büyüyen: Efe ve güven babalarının tahini nedeniyle istanbul'a taşınmışlardır, ancak artık liseyi bitirdikleri için geri İzmir'e dönme kararı almışlardır.
İstanbul da doğup büyüyen: Mine ve atakan ise anne ve babalarının ölümü üzerine İzmir'e babaannelerinin yanına taşınmak zorunda kalmışlardır.
Deniz ve Su ise: İzmir de liseyi bitirmiş sabırsızlıkla Efe ve güvenin dönmesini bekliyorlardır.
Aslı ve asya kardeşler ise: Liseyi İstanbul da bitirip tatil için çocukluk arkadaşları; Mine ve atakanın yanına gitme kararı almışlardır.
Последната промяна е направена от orjnal adam deniz на Пет Апр 08, 2011 5:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
İstanbul (bir ev) Aslı:Asya hadi çabuk ol kaçırıcaz otobüsü Asya:Tamam aslı geldim
İstanbul (birbaşka ev) Efe:Hadi oğlum yürü geç kalıcaz şimdi Güven:Tamam efe geldim işte hadi çıkalım
Otogar Asya:Ya aslı erkenden getirdin bizi buraya ne gereği vardı? Aslı:Ya bavulları yerleştir, koltukları bul derken zaman geçer hadi Asya:Off aslı offf Aslı:Hadi canım hadi
Güven:Oğlum daha yarım saat var nediye erkenden geldik? Efe:Anca yerleşiriz Güven:Görende bir kamyon eşyamız var sanır altı üstü 2 valiz hay allahım ya Efe:Çok konuşma yürü hadi
İki grupta eşyalarını yerleştirmiş, otobüse binmek için kapıya gelmişlerdi ki; Aslı:Ahh yavaş ya Efe:Asıl sana yavaş görmüyormusun önce ben geldim Aslı:Ala ala yok canım bana hiç öyle gelmedi ama... Onların kavga ettiklerini gören asya ve güven; Asya:Tamam aslı bırak geçsin çocuk Güven:Oğlum çekilsene geçsin kız Aslı-Efe:Banane Asya ve güven gülerler Aslı-Efe:Ne gülüyorsunuz? Onlarda gülmek isterler ama ikiside çok inatçıdır gülmezler ve sonunda aslı dayanamaz ve; Aslı:Tamam ya geç Efe:Hıh şöle'der geçerken Aslı:Eee ne demişler bayanlar önden Efe sinirlenir ancak yapıcağı birşey yoktur. Güven:Kusura bakmayın Asya:Asıl siz kusura bakmayın.bizimki çok inatçıdır da Güven:Efe de ondan geri kalmaz yani (: Sonunda yerlerine yerleşirler.aslı ve efe bütün yolculuk boyunca birbirlerine ters ters bakarlar
Sabah (İzmir) Mineler Mine:Atakan hadi ya hızlı ol biraz otobüs gelicek nerdeyse biz hala evdeyiz Atakan:Tamam geldim işte hadi çıkalım
Sular Deniz kapıyı çalar, su açar Su: Deniz nerde kaldın ya? Deniz:Anca uyanabildim napim Su:Neyse tamam hadi çıkalım
Otogar Otobüs gelmiştir ve herkes tek tek inmeye başlar.Önce mine ve atakan, ardından deniz ve su gelirler ama farklı yerlerde durdukları için birbirlerini görmezler
Otobüs Asya:Aslı inmeyi düşünmüyorsun sanırım? Aslı:Önce o insin ben sonra inerim
Güven:Efe hadi oğlum inelim bizimkiler gelmiştir Efe:O insin ben sonra inerim
Asya: Saçmalama kızım ya inelim işte hem bak onlar daha oturuyorlar Aslı: (efelere bakar) İyi inelim ozaman (ön taraftan inerler)
Güven:Kalk hadi bak indiler Efe:Tamam hadi inelim (arka taraftan inerler)
Mine arkadaşlarını görür görmez yanlarına koşar ve ikisinede sarılır Mine:Canlarım benim çok özledim sizi Aslı-Asya:Bizde (:
sular Su etrafına bakar Su:Off herkes indi nerde bizimkiler Efe ve güven arkadan dolanmışlardır Efe:Bizimi arıyordunuz? Su:Hııı efe'der ve sarılır, denizde güvene.. sonda su güvene denizde efeye sarılır Su:Çok özlemişim sizi ya Efe:Bizde sultan suyum Su:Off efe halamı ya Efe:Heralde kızım ne sandın
Aslılar Aslı:Atakan bey siz bizi özlemediniz heralde? Atakan:Özlemez olurmuyum ama mineden fırsat kalmadı ki'der ve sarılır aslıya Mine:Aman gıcık Atakan aslıdan ayrılıp asyaya bakar oda atakana bakıyordur ikisininde aklına 3 yıl öncesi gelir....