Заглавие: Bir Es Mobile Cetesi 2.Bölüm Fragmani Eklendi Чет Апр 14, 2011 3:34 pm
ES Mobile Cetesi Oyuncular: TonyMonTana Kilic Ali Serseri Maho Capko Orjinal Adam Deniz Erhan Balci Mss.Bonker Collina VeLet Nico Bella SümükLü Sülo Paranoia Joran Mss.Pelin
1.BöLüm: Es Mobile Kurulusu
Bir Gün Tony , Kilic Ve Digerleri Geziyorlardi, Aman Tanrim Birden Tony Söyle Dedi : What A Fuck ne oluyor orda ! Kilic: Ne oldu Tony neden bagriyorsun adamim Tony: Mekanimizi Baskalari Kapmis Kilic: Capko Adamlari Topla Capko: Tamam Hepsini Getiriyimi? Kilic: Bizim Grubu Topla Deniz: Yaw Tony abi Kavga Etmesek olmaz mi? Tony : Deniz Ölüm Kalim Meselesi bu Dönmek Olmaz Serseri: Ne oldu neden bizi cagrdiniz? Kilic : Mekanimizi Basmislar kanka Tony: Toplanin Gidioruz !
Tam Giderken Erhan Balci Tonyinin kolundan ceker ve durun der
Erhan: Nereye gidiyorsunuz? Tony: Mekanimizi Geri almaya Erhan: 5 Kisiyle Mekanmi Basilir Yigen Deniz: Ben Demistim Abi Erhan:Gelin Iceri Önemli bisey konusmamiz lazim Kilic: Ne konuscaz abi? Erhan : Gel Diyorsam Gel Yigen Kilic : Tamam abi
Tony , Kilic Ve digerleri Iceri girerler
Erhan Liderligin ellini uzatir ve bilinmez bi yola girerler.
Made in TonyMonTana,Kilic aLi,Orjinal Adam Deniz
Herkezin Yorumunu Bekliorum iyi OkumaLar:)
Последната промяна е направена от orjnal adam deniz на Пет Апр 15, 2011 3:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BilGin
Заглавие: Re: Bir Es Mobile Cetesi 2.Bölüm Fragmani Eklendi Чет Апр 14, 2011 4:13 pm
ilginc bi senaryo olmus ben begendim
paylasim icin sagol
/♥/MΣLΣK/♥/
Заглавие: Re: Bir Es Mobile Cetesi 2.Bölüm Fragmani Eklendi Пет Апр 15, 2011 7:12 am
ya denizz sen yönetmen olsana muhtesemsin ya ) saol paylasim icin süpermis yüregine saglik
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Bir Es Mobile Cetesi 2.Bölüm Fragmani Eklendi Пет Апр 15, 2011 2:41 pm
Edward написа:
ilginc bi senaryo olmus ben begendim
paylasim icin sagol
saol kardesim begenmene sevindim
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Bir Es Mobile Cetesi 2.Bölüm Fragmani Eklendi Пет Апр 15, 2011 2:41 pm
/♥/MΣLΣK/♥/ написа:
ya denizz sen yönetmen olsana muhtesemsin ya ) saol paylasim icin süpermis yüregine saglik
tesekkür ederim melekcim begenmene sevindim
orjnal adam deniz
Заглавие: Re: Bir Es Mobile Cetesi 2.Bölüm Fragmani Eklendi Пет Апр 15, 2011 3:07 pm
Bir Es Mobile Cetesi "2.Bölüm" Fragmani Erhan Balci:bundan sonra beraberiz Tony:senin bundan kazancin ne olcak --------------------------------------------- Pelin:ya önüne baksana be Deniz:sizin adiniz ne -------------------------------- Kilic:deniz ne oldu oglum sana Deniz:asik oldum Bir Es Mobile 2.Bölümüyle Yorumlardan Sonra Made by Tony,Kilic,Deniz