Beren Saat Bulgaria Forum
Beren Saat Bulgaria

Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 B-261910-üye_ol
Beren Saat Bulgaria

Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 B-261910-üye_ol
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beren Saat Bulgaria ForumДобре дошъл/дошла, .
Последно Активен: Чет Яну 01, 1970
Публикации: 0

ИндексИндекс  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)

Go down 
+3
eda97eda
*eSra..
ibocum_45
7 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

Male Брой мнения : 531
Дата на раждане : 26.08.1987
Възраст : 37
Дата на регистрация : 07.03.2011

Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Апр 29, 2011 12:00 pm

First topic message reminder :

Sokak Polisi
İlk Bölüm
Necati Oğlu Polis Üniversiteyi Okumuş Ve Polis Okulu Mezun Olmuştur.Necati Ailesi Hatice Annesi Nursan Ablası Özlem Kardeşi Elvan Kardeşi Koray Babası Necati Polis Mezunu Kutlamaya Hazırlanırlar.Necati Ailesiyle iyi vakit geçirirler necati arkadaşlarıyla dışarıya buluşurlar ve eğlenirler.necati ilk polis göreve başvuru yapar ve kabul ederler.necati sabah polis görevine başlar polis arkadaşlarıyla tanışır.necati polis karakol'da bir kız görür ve aşık olur birbiriyle tanışırlar.ilk görev sokaklara çıkarlar ilk ihbar cinayet bir ormanda bir kız cesetini bulurlar polisler olay yeri polis incelemeler gelir ve incelemeler yapılır.olaylarda yapılan incelemede cinayet katilinin ayak izi el izi olaylarda çıkar.necati yanındaki polis arkadaşlar ölen kişinin evine giderler evde erkek arkadaşların resimleri çıkar ve ölen kişinin günlük defteyi çıkar ve incelemede bulunurlar.ölen kişinin erkek arkadaşları gözaltı alınırlar ölen kız ailesi kızın öldügünü ögrenince yıkılır.ölen kişi otopsi morg kaldırırlar otopsi üzerinde bulunan morluk ve işkence yapılmış polis memurlar ögrenirler.necati ise çok üzgün olur ve çok sinirli olur hep içinde kalır.bu sefer kim katıl oldugunu ögrendilerve yakalandı itiraf etti.katil mahkemeye çıkarıldı ve hapis cezası aldı ve bu soruşturma bitti.necati ve polis arkadaşları ve başkomser ve memur amir karakol'la geldiler.biraz dinlendiler ve cay içtiler ikinci göreve başladı.ikinci ihbar coçuk kayıp bir erkek çocugu kayboldu ve erkek cocugun evine gittiler evinde laptop çıktı laptopta önemli bişey var laptopu incelemeye verildi.inceleme de laptopta önemli msn konuşmaları ve kız arkadaşları ve erkek arkadaşların resimleri çıktı.erkek arkadaşlarıgözaltına alındı.soruşturma ifadesi alındı.kız arkadaşlarını gözaltına alındı soruşturma ifadesi alındı.erkek arkadaşların ifadesi hiçbişey çıkmadı ve serbest kaldılar ve kız arkadaşların ifadesi hiçbişey çıkmadı ve serbest kaldılar.ve bir iz bulurlar ve katil bulunur yakalanır hapis'se girer ve bu soruşturma bitti.akşam oldu polis memurlar evlerine gittiler necati 'de evine gitti.
sokak polis 1.bölüm son

Последната промяна е направена от ibocum_45 на Вто Юли 26, 2011 12:58 am; мнението е било променяно общо 14 пъти
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 4:45 pm

5.bölüm
Bu Pazar Tatil necati ve esra sabah uyanırlar ve kalvaltı yaparlar ve sonra televizyon izlerler.sonra necatinin cep telefonu çalar arayan aşkım gizosum''aşkım günaydın nasılsın bitanem sevgilim nasılsın seni çooook özledim ''necati telefonda''gizosum sevgilim sanada günaydın bitanem iyiyim sevgilim sen nasılsın yine rüyanda beni gördünmü''gizosum''aşkım sağol aşkım bende iyiyim aşkım dün gece rüyamda gördüm aşkım''necati''sevgilim nasıl gördün anlatırmısın sevgilim''gizosum''dügümüz oluyordu çocuklarımızla antalya'ya gidiyorduk ''necati eeeeee sonra sevgilim neler neler tatlı rüyamda neler gördün''gizosum ''bu kadar aşkım ''necati''bu kadar mı ben uyusam çok rüya görürdüm aşkım sen hiç uyumuyormusun ''gizosum ''sevgilim benim rüyam kısa olur ben hep uyuyorum ''...
necati ve ailesi gizosum'nu necatiyi istemeye giderler.necatinin elinde çilolata ve çicek var.gizosum'nun ailesi yıldıray babası annesi naz necati'nin ailesi gizosum'nun ailesile tanışır.yıldıray necatinin babası'la koray'la konuşur''merhaba nasılsınız ''koray''iyiyiz siz nasılsınız''yıldıray iyiyiz allah iyilik versin.gizosum annesi naz necatinin annesi'le hatice'le konuşur''merhaba siz nasılsınız''hatice''iyiyiz siz nasılsınız''naz''iyiyiz allah iyilik versin.gizosum babası yıldıray necati'le konuşur''merhaba delikanlı nasılsınız''necati''iyiyim siz nasılsınız''yıldıray''iyiyim allah iyilik versin''naz necati'le konuşur''merhaba evlatım nasılsınız''necati''iyiyim siz nasılsınız''naz''iyiyim evlatım allah iyilik versin'necati'nin kardeşi özlem''yıldıray amca sen nasılsın''iyiyim siz nasılsınız ''yıldıray''iyiyim kızın allah iyilik versin.necati'nin ablası ''nursan yıldıray amca nasılsınız''yıldıray''iyiyim sen nasılsın''nursan''iyiyim allah iyilik versin necati'nin kardeşi elvan''yıldıray amca nasılsınız''yıldıray''iyiyim sen nasılsın''elvan''iyiyim allah iyilik versin.necati'nin kardeşi''esra''yıldıray amca nasılsınız''yıldıray''iyiyim sen nasılsın''esra''iyiyim allah iyilik versin.gizosum necati'nin ailesine kahve yapar ve içerler.necati'nin babası gizosum'nun babasından ister ''yıldıray bey hayırlı günde kız istemeye geldik allahın emimle kızınızı istiyorum''gizosum'nun babası''necati oglum ne iş yapıyor''koray''oglum necati polis ''yıldıray''ooooooo süper meslek iyi kazanıyormusun ''necati''evet efendim ''yıldıray ve naz'la bir odaya çekilir ve kararı verirler.''necati oglum kızımı sevmiş begenmiş necatiye gizosum verdim gitti.necati'nin ailesi''dügün için konuşalım'' yıldıray ''haftaya konuşalım''der necati'nin getirdigi tatlıyı yerler ve tatlı biter son olarak konuşmalar biter ve akşam geç saat oldu necati'nin ailesi gizosum'nun evinden çıkarlar giderler kendilerin evlerine ve necati çoook mutlu sevinçliden ağlamaya başlar necati'nın babası koray''oglum necati niye ağlıyorsun kızıyı verdiler niye ağlıyorsun''necati''babam çok mutluyum çok sevinçliyim gizosum çok süper kız çook tatlıda gülüşü çok tatlı o gülüşüne kurban oluyım gizosum aşkıma''koray''tamam oglum bende gelin kızımı begendim çok tatlı çok konuşkan ''necati''çook seviyorum baba''koray''tamam oğlum biliyorum sevdigini tamam oglum hem erkekler ağlamaz.necati'nin annesi hatice''ne oldu oglum anne çok mutluyum çok sevinçliyim gizosum çok süper kız çook tatlıda gülüşü çok tatlı anne.hatice''evet oglum gelin kızımı çok begendim oglum iyiki tanıştırnız.necati''anne babam'da kızıyı begendi ''koray''tamam oglum hadi yeter artık kızıyı istedik .necati gece gece yemek yer ve yataya girer ve uyur....necati rüyasında gizosum'nun çocugu görüyor çocugu babasıla oynuyor rüyasında''baba bana oyuncak alırmısın baba beni park'ka götürmüsün rüyasında görür.....çok sevinçle uyanır...
5.bölüm sonu.....
not:sokak polisi yeni dizi yönetmen oguzöner..ikinci yönetmen hatice yapımcı alınacak.dizi asistan ve sekreter alınacak..bu senaryo yeni dizi olacak..
BilGin
Админ

Админ
BilGin

Male Брой мнения : 3306
Дата на раждане : 07.03.1993
Възраст : 31
Дата на регистрация : 16.02.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 5:25 pm

guzel bolum ellerine saglik :D
https://berensaatbulgaria.yetkin-forum.com
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 5:28 pm

6.bölüm
necati ailesi'le ve gizosum'nun ailesi'le gelinlik elbiseye bakmaya giderler.gizosum gelini begenir ve girer.necati'nin kardeşleri kıskanır ve catlarlar.gizosum çok mutlu ailesi'de çook mutlu gelinlik elbise alırlar ve giderler ayakkabı bakmaya gizosum ayakkabı begenir ve alır
gizosum ailesi altınlar ve çevrekler alır ve bu hazırlıklar biter.gizosum ailesi necati'ye damatlık elbise seçerler ve begenir girer .necati ve çok mutlu havalara uçuyor.necati'nin hazırlık biter gizosum'la necati dügün davetlere bakmaya giderlerçok süper davetleri bakarlar ve begenirler.davetin üzerine'' necati &gizosum dügünümüze hepinizi bekliyoruz ''dügün daveti seçerler .dügün daveti seçtikken sonra dügün salonu bakmaya giderler ve süperötesi dügünsalonu begenirler.dügün salonun adı''mutluluk dügün salonu''seçerler.dügün salondan çıkarlar gizosum'nu evine bıkarır ve kapıda yanaklarından öper.necati gider dügün kına bakmaya gider ve begenir ve alır.dügün kınayı eve götürür
necati'nin babası ve annesi çok mutluluk duyarlar''.iyiki bir evlat yekiştirdik bir süper kız aldık şimdi ise dügünleri olacak.ne güzel mutluluk bize''necati'nin arkadaşları murat ,deniz,cihan arkadaşlarıyla bir kafeye giderler ve eğlenirler.geceye kadar eğlenirler ve gecenin sabahı oldu ve necati sarhoşla eve geldi ve uyudu
6.bölüm sonu.
not:sokak polisi yönetmen oguzöner ikinci yönetmen hatice yapımcı alınacak.asistan alınacak.sekreter alınacak
Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 5:48 pm

Zuhahaaa TESEkkurler harikaaa bolumdu Mad
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 5:51 pm

Edward написа:
Zuhahaaa TESEkkurler harikaaa bolumdu Mad

bilgin yasemin yorum yapmış arkasiradakiler fan sitede bende 3 yönetmen olmak istiyorum yorum yapmış mahmutta yorum yapmış yapımcı benim yazmış
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 5:58 pm

Mad oo kadro buyudu desene
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 06, 2011 6:30 pm

Edward написа:
Mad oo kadro buyudu desene

aynen vah bende oyasemin ne dedim düşünmem lazım haticeye söylemem lazım dedim oda dedi ki hatice beni kabul eder dedi bende dedim tamam o zaman hatice kabuleder se bende seni kabul edecem Zuhahaaa
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 07, 2011 11:16 am

bilgin yasemin ni 3 yönetmen kabul ettim mahmutu da sanat yönetmen kabul ettim hüseyin nide asistan kabul ettim Mad Zuhahaaa
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 07, 2011 11:39 am

Mad KADRON COK BUYUMUS
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 07, 2011 11:43 am

Edward написа:
Mad KADRON COK BUYUMUS

evet çok büyüdü bide yapımcı ve sekreter genel koordinatör çok çekip olacayız muhteşem olacayız
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 07, 2011 12:02 pm

yapimci da Koray olsun
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 07, 2011 12:04 pm

Edward написа:
yapimci da Koray olsun

vah koray abimi kabul edeyim yapımcı ben yine özel mesaj yollayım
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeНед Май 08, 2011 1:10 pm

Edward написа:
yapimci da Koray olsun

koray abimi kabul ettim aldım
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeНед Май 08, 2011 4:42 pm

7.bölüm
gizosum'nun kınası olacak gizosum nun ailesi toplanır akrabaları toplanır ve akşam olur kına çekilir gizosum'na kına yapılır ve sonra gizosum çiftetelli oynar .erkek tarafı toplanır akrabalar necatiyi çoook çoook öper kına çekilir necati'nin kınası yapılır necati kınasında oynar elinde silah ateş eder ve kına yapılırve sonra giderler gizosum'nun evlerine oda oynarlar çifteteli çalar necati havalara uçar ve silah ateş eder.necati'nin babası ve annesi çok mutlular.gizosum'nun babası ve annesi çok mutlular kızın annesi kınada agladı ''kızımı büyüktüm şimdi evleniyor ''kızın babası''tabiki evlenecek büyük kız olmuş aşkım sende yani yani diyorsunki kızım hiç evlenmesin evde otursun ne yapsınki kız'' kızın annesi ''haklısın kocacım''ve necati akrabalar giderler ve evlerine gizosum'nun kınası biter sabah olur gizosum erken kaltar necati erken kaltar necati gider arabasını süsler ve akrabalarını alır gelir gizosum'nun evine ve oda oynarlar ve gelini alır giderler dügün salona mutluluk dügün salona gelirler erkek tarafı gelir kız tarafı gelir yerlerini alırlar.ve gelin ve damat gelir içeriye gelir ve ilk önce gelinle dans eder sonra gelini öper sonra pasta keserler pasta yerler kolalar içeler .ve dügün geceye kadar sürmüş ve gece olmuş necati ve gizosum dügün salonundan çıkarlar evlerine giderler ve hemen yataya girerler ve o işi bitirir.sabah olur gizosum'nun midesi bulanır..
7.bölüm sonu
Mad Zuhahaaa
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСря Май 11, 2011 1:38 pm

8.bölüm
necati gizosum hastaneye götürür ve kurtulur en güzel bebek dünyaya gelir.gizosum çok mutlu kalır bebegim dogdu ne tatlı bebegim var nazar dermesin inş necati hastanede havalara uçuyor tüm doktorları öpüyor çok mutlu necati gizosum 'nun yanına gider ve geçmiş olsun der sonra bebegini eline alır ve kız çocugu isim funda koyar.
ana karakterler
özlem:ay ne tatlı yaaa şimdi ben teyze oldum
nursan:evet yaaaa ay ben şimdi teyze oldum
elvan:gizosum abla çok tatlı gülüşü çok hoş yaa ben seni yiyim hemi
esra:abi bebegin çook tatlı yaaaaaa funda bebeginize nazar dermesin abi yaaaa
necati'nin arkadaşı murat:necati bebegin çook tatlı aynı sana benzemiş
yıldıray babası:kızım bebegin çok tatlı nazar dermesin kızım bende dede oldum
naz annesi:kuzum kızım bebegin çoook tatlı yaa nazar dermesin kızım necati oglum geçmiş olsun .
koray:oglum bebegin çok tatlı nazar dermesin
hatice:oglum kuzum oglum bebegin çook tatlı nazar dermesin geçmiş olsun kızım
gizosum:saol annecigim
necati'nin abisi deniz bayrakli:kanka bebegin çook tatlı nazar dermesin kanka
necati:saol kanka senide evlendirek senide bebegin olsun bakalım hangisi tatlı bebek
deniz bayrakli:göreceyiz kanka

gizosum ve necati ailesi ve gizosum ailesi evlerine giderler.ve bebek gizosum'dan mama ister ve verir ve bebek uyur ve necati bebegi çoook sever uykuda çok sever ve öper ve ağlar ilk kez baba oldum der

koray:tabiki ağlayacaksın oglum senin bebegin

hatice:evet oglum bak güzel prenses bebegin dogdu

yıldıray:oglum necati bizde çook mutluyuz çok süper prenses dogdu kızımda kurtuldu

naz:necati oglum evet yıldıray baban halklı oglum çok süper bebek dogdu
ve gece olur ve bebek ağlar gece mama ister yer ve uyur
8.bölüm sonu Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeЧет Май 12, 2011 2:44 pm

9.bölüm
necati erken kaktar yemek masayı hazırlar .bebek funda erken uyanır necati fundayı sever öper gizosum uyanır kalvatını yapar ve bebegi fundanın mamasını hazırlar ve verir.funda annesine güler çok sever annesini gizosum da bebesini çok sever
ana karakter

necati:aşkım ikinizde çok tatlısınız sizi kıskanıyorum

gizosum:sevgilim saol sende bebegim çocugun babasısın

özlem:abi günaydın nasılsın babacım annecigim sen nasılsın funda kuzum sen nasılsın canım yerim ben seni

necati:saol kardeşim bende iyiyim sen nasılsın kızım

gizosum:saol kuzum bende iyiyim sen nasılsın kuzum

özlem:bende iyiyim annecigim ve babacıgım

elvan:günaydın herkese annecigim nasılsın abicigimnasılsın

gizosum:iyiyim kızım sen nasılsın

elvan:bende iyiyim annecigim

necati:iyiyim abisi

nursan:günaydın annecigim günaydın abi günaydın özlem abla günaydın elvan abla

gizosum:sende günaydın kızım

esra:günaydın herkese eee nasılsınız annecigim funda bebek nerde

gizosum:kızım abin fundayı aldı seviyor kızım

esra:hım tamam annecigim kalvaltıda neler var annecigim

gizosum:kalvaltı da herşey var kızım

koray:günaydın herkese neler yapıyorsunuz bakalım

gizosum:günaydın aşkım oturyoruz kalvaltı yapıyoruz

koray:hım necati nerde

gizosum:necati oglum bebegi seviyor aşkım

deniz bayrakli:günaydın herkese millet naber nasılsınız

gizosum:saol deniz iyiyiz oglum

necati bebegi hikaye okur ve bebek uyur
gizosum:ne yapıyorsun aşkım

necati:bebegime hikaye okuyorumki hikaye uzmanı olsun

gizosum:hım inş onuda görürüz

gizosum necatiyi çagırır içeriye ve televizyon izler ve gizosumla dışara çıkarlar bebege oyuncaklar elbiseler alırlar ve eve gelirler.

özlem:annecigim ne aldınız

gizosum:kuzum abin bebege oyuncak aldı bende elbiseler aldım

özlem:hım bak annecigim kıskanıyorum ya ben kücükken bana oyuncak almadınız elbise almadınız

gizosum:kuzum paramız yoktu canım kuzum

özlem:tamam annecigim

gizosum:kızım hiçüzme kendini bak sende evlenirsen seninde çocugun olursa oyuncaklar alacayız

özlem:tamam annecigim

9.bölüm sonu Mad Zuhahaaa
*eSra..
VIP
VIP
*eSra..

Female Брой мнения : 1246
Дата на регистрация : 14.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeЧет Май 12, 2011 2:46 pm

harikaa benden ++rep
http://bulentforum34.yetkinforum.biz/
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeЧет Май 12, 2011 4:11 pm

bende cok begendim +rep
Sinan
Активен Потребител
Активен Потребител
Sinan

Male Брой мнения : 126
Дата на раждане : 04.05.1995
Възраст : 29
Дата на регистрация : 11.03.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 13, 2011 12:24 pm

senaryon cok guzel
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Май 13, 2011 2:14 pm

çok saol arkadaşlar
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСъб Май 14, 2011 2:21 pm

rica ederim kardesim
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeНед Май 15, 2011 9:37 pm

10.bölüm
funda bebek erken kaktı oyuncakla oynamaya başladı .necati göreve gitti.gizosum sabah kaktı kavaltı hazırlıyor.
ana karakter

gizosum:hadi kavaltı hazır hadi çaylar soracak

gizosum necatiyi aradı

gizosum:sevgilim naber nasılsın biatenem erken çıkmışsın beni kaltırmadın kalvatı yapmamışsın

necati:aşkım iyiyim sen nasılsın aşkım canımbenim aşkım aşkım evet erken çıktım görevden cagırdılar aşkım

gizosum:bende iyiyim aşkım hım tamam aşkım

gizosum:hadi kalkın

elvan:günaydın abla eniştem nerde

gizosum:elvancım saol sanada günaydın enişten görevde canım

elvan:hım

nursan:günaydın abla

gizosum:saol sanada günaydın nursan canım

nursan:saol ablacım

nursan:ablacım eniştem nerde çıktımı dışarıya

gizosum:canım enişten çıktı göreve gitti

nursan:hım tamam ablam

özlem:günaydınnnnnnnn prensesin ablası

gizosum:saollllllll özlem canım benim sende prensessin

esra:günaydınnn neler yapıyorsunuz

gizosum:saol sanada günaydın canım kalvaltı yapıyoruz gel sende kavaltı yap

esra:saol ablacım tamam gelecem telefonla bir arkadaşımla konuşam gelecem bide tuvalete gidem gelecem tamam ablacım

gizosum:tamam çabuk ol daha ev işlerim var temizlik yapacam çamaşırmakinayı çalışıyacam daha yerleri silecem camları silecem sizde bana yardım edersiniz

esra:tabiki yardım edeyiz ablacım

nursan:tabiki ablam yardım edeyiz

özlem:tabiki yardım edeyiz

gizosum:tamam o zaman kalvaltıyı yapalım yapayız.

ve kalvaltıları yaptılar.

gizosum :hadi kizlar nursan sen tuvalaveti temizle özlem sende pardeleri çıkat makineye at sonra bulaşıkları yıka elvan sende makina ver her tarafa makina ver esra sende masaları sil televizyonu sil tamam bende çamaşırları asayım

elvan:tamam ablacım

özlem:tamam ablacım

nursan:tamam canım ablacım

esra:tamam canım benim

deniz bayrakli necatile dışaya çıktılar ve alışverış yaptılar ev için alışveriş için bebek bezi aldılar

deniz bayrakli:necati alışverişten sonra giderlim sizin eve eşyaları bırakalım sonra giderlim eğlenceye gidelim

necati:süper olur kocum benim tabiki

deniz bayrakli:tamam o zaman dansözleri de aralalım kef yapalım

necati:ooooooooooooooo süper olur kanka yaaaaaa

ve eve gelirler eşyaları bırakırlar.

gizosum:hoşgeldin sevgilim neler almışsınız bakalım sevgilim

necati:aşkım çocuk bezi aldık sebze falan aldık aşkım

gizosum:hım iyi yapmışsınız sevgilim

necati:aşkım şimdi biz gidiyoruz tamam merak etmeyin eğlence kafeye gideceyiz

gizosum:tamam sevgilim

özlem:enişte bizide götürsene eğlenceye kafeye

nursan:evet enişte bizide götürsene

esra:enişte neolur bizide götür

elvan:enişte bizide götürsene lütfen birazcıkta biz eğlenerek

özlem:aynen elvan

nursan:aynen elvancım

esra:aynen elvancım

necati:şimdi olmaz canlarım benim başka zaman tamam

esra:enişte sözmü

nursan:enişte sözmü götüryecen

elvan:enişte sözmü götüryecen

necati:evet canlarımbenim

necati ve deniz bayrakli eğlence kafeye giderler

deniz bayrakli:kanka süper ortam

necati:evet kanka süper ortam vay şunlara bak kızlara bak nasıl oynuyorlar dans ediyorlar

deniz bayrakli:evet kanki onlar çok süper oynuyorlar

necati:kanki sevdigin varmı burda

deniz bayrakli:sevdigin kız yok ama burda bana kızlar takılıyorlar

necati:vay koçum benim kankama bak hele istersen sana aralarak

deniz bayrakli:tabiki isteyim kanka tamam arala kanki

necati:tamam kanki o zaman hemen kıza teklif senin adına teklif ediyorum yanımdaki kanki size begenmiş sizde ona takılıyormuşsunuz seninle çıkmak istiyor

kız cevap vermiş:ayy yanınızdaki kankiniz çook tatlı yakışıklı tamam bende onu begendim tamam bende çıkmak istiyorum kankinizle

necati:tamam o zaman iş bitti

deniz bayrakli:kanki kız ne dedi

necati:kanki kız sende gözü varmış seni begenmiş ve çıkma teklifi kabul ediyor

deniz bayrakli:saol kanki yaaaaa

necati:ne demek kanki bişey degil

necati:kanki hadi kızla konuşun

deniz bayrakli:tamam kanki tamam konuşalım kızla çok heyecanlıyım

necati:bende çok heyecanlıyım

deniz bayrakli kızla konuşur

deniz bayrakli:selam naber nasılsınız hayatınız nasıl geçiyor

kız:selam iyi iyiyim siz nasılsınız hayatım iyi geçiyor ya sizin

deniz bayrakli:bende iyiyim allah iyilik versin benimkide iyi geçiyor ne olsun işte takılıyoruz

kız:hım iyi hiç aşık oldunuzmu?

deniz bayrakli:hayır hiç aşık olmadım peki siz aşık oldunuzmu

kız:hayır ama size aşık oldum

deniz bayrakli:evet bende size aşık oldum

necati ve eğlenir geceye kadar eğlenirler sabah olur eve gelir ve uyumaya başlar

10.bölüm sonu
Mad Mad Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПон Май 16, 2011 8:10 am

superr superr paylasim icin sagol
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПон Май 16, 2011 4:21 pm

Edward написа:
superr superr paylasim icin sagol

saol bilgin şimdi yeni bölümü ekleyecem şimdi
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПон Май 16, 2011 4:21 pm

11.bölüm

necati erken uyanır ve kalvaltı yapar ve bugün tatili tüm herkese seslenir.

necati:aşkım hadi kalt uyan hadi aşkım

necati:canım hadi kaltın hadi esra

necati:canım nursan hadi kalt uyan

necati:özlem hadi kaltt canım uyan

necati:canım elvancım hadi kalt uyan artık

özlem:neoldu enişte

nursan:neoldu enişte

esra:neoldu enişte

elvan: neoldu enişte

gizosum:neoldu aşkım

necati:aşkım kavaltı hazır kavaltı yapalım giderlim çarşıya ve sinemaya hadi

gizosum:ayyyyyy sevgilim sen birtanemsin hemen kaltıyorum hemen kalvaltı yapıyorum

nursan:oleyyyyyyyy enişte en sonunda bizi sinemaya götürüyon ayyyyyyyy

özlem:oley eniştem senbitanesin

esra:enişte çook saol eniştem

kavaltıları yaptılar

necati:hadi bak geç kalacayız haa hadi süslenmeyin hadi aşkım

gizosum:tamam sevgilim dur bekle biraz süslenem

esra:evet enişte dur biraz bekle biraz süslenerek

özlem:enişte evet biraz bekle neolur

elvan:evet enişte neolur biraz bekle yada fundayı hazırla

necati:tamam sevgilim bekliyorum çabuk olun sevgilim

gizosum:tamam aşkım az kaldı biraz bekle

deniz bayrakli kafede tanıştıgı ismi seda

deniz bayrakli:merhaba canım neler yapıyon canım

seda:sanada canım merhaba oturyorum sen ne yapıyon

deniz bayrakli:bende oturyorum ne olsun işte canım sıkılıyor

seda:evet aynen benimkide canım sıkılıyor

deniz bayrakli:ne yapsak acaba

seda:bilmemki ne yapsak aklımda hiçbişey yok işlerimde yok

deniz bayrakli:bak ne yapalım biliyormusun

seda:ne yapalım canım

deniz bayrakli:gel bize biraz takılalım

seda:tamam o zaman ev adresi ver gelem

deniz bayrakli:tamam hemen ev adresi veriyorum canım

seda:tamm canım bekliyorum dur kagıtta yazam bekle canım

deniz bayrakli:tamam

necati ve gizosum,elvan,özlem,esra,nursan sinemaya geldiler.en komik sinemalar ve aşk sinemaları izliyorlar

gizosum:sevgilim ne güzel sinema tam bana göre aşk sineması

necati:evet aşkım ben bazen hep geliyorum sinemaya

gizosum:hım ne zaman yoksa göreve çıkıyorum akşama merak etmeyin diyorsun yoksa göreve gitmiyormusun sevgilim

necati:aşkım ilk çocukluktan belli sinemaya geliyordum

gizosum:hım tamam sevgilim

esra:ayyy ne güzel romantik sinema begeniyorum romantik sinemaya

elvan:evet çok süper yaaaaa

nursan:hayatımda böyle bir aşk görmedim ay ne güzel yaaa

seda ve deniz bayrakli evine geldi

deniz bayrakli:merhaba yine canım

seda:merhaba denizcim canım

deniz bayrakli:ne güzel olmuşsun öyle

seda:saol canım sende çok güzelsin sende güzel olmuşsun

deniz bayrakli:saol canım teşekkür edeyim

seda:rica edeyim ne demek canım

deniz bayrakli:iççi içermisin sen

seda:evet içerim tabiki peki sen

deniz bayrakli:evet içerim

seda:tamam ozaman

deniz bayrakli ve seda iççi içerler ve sonu

seda:hım çok süper iççi

deniz bayrakli:evet çok süper iççi begeniyorum

seda:bende şimdiden begendim

deniz bayrakli:hım

ve sonu

deniz bayrakli sarhoş olur seda da sarhoş olur ve deniz bayrakli odasına çekilirler ve eğlenirler..

neceti ve gizosum,elvan,nursan,özlem,esra sinemadan çıkarlar giderler evlerine giderler

11.bölüm sonu... Mad Mad
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПон Май 16, 2011 6:34 pm

harika paylasim iicn tesekkurler
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПон Май 16, 2011 7:44 pm

Edward написа:
harika paylasim iicn tesekkurler

saol
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПон Май 16, 2011 8:04 pm

rica ederim kardesim yetenegin var bu konuda
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСря Юни 01, 2011 11:47 am

12.bölüm
deniz bayrakli veseda lüsk lalontaya giderler veevlenme teklifi eder.
deniz bayrakli:seda ben seni seviyorum benimle evlenirmisin
seda şok olur ve karayı verir
seda:evet evet evet kabul ediyorum seninle evlenmeyi
deniz bayrakli:çook teşekkür edeyim çok mutlu oldum
seda:rica edeyim ne demek canım
seda ve tuvalete gider deniz bayrakli necatiyi cep telefon eder
deniz bayrakli:kanki naber sana iyi haberlerim var
necati:iyi kanki senden naber ne haberi
deniz bayrakli:sedaya evlenme teklifi ettim kanki
necati:aaaaaaaa ne güzel haber kabul etti mi?
deniz bayrakli:evet kanki evlenme teklifimi kabul etti şimdi tuvalete gitti
necati:hım hadi hayırlısı mutlular dileriz
deniz bayrakli :sağol kanki
gizosum:cep telefondaki kim? sevgilim
necati:aşkım deniz kankim
gizosum:hım ne diyor
necati:bir kıza evlenme teklifi etmiş kızda kabul etmiş onu söylüyor haber verdi bana
gizosum:hım çok süper haber bu peki kız güzelmi bari?
necati:evet aşkım güzel kız
gizosum:neyse hadi kalvaltıya herkes kalvaltıya
necati:tamam aşkım yüzümü yıkayam
elvan:herkese günaydın vay kalvaltı ne güzel
özlem:günaydın ayyy kalvaltı ne güzel bugün süper kalvaltı yapacayız
nursan:günaydın vay çok süper kalvaltı bizi bekliyor
esra:günaydın herkese kalvaltı süper hazırlanmışsınız
gizosum:evet canım bugün kalvaltı süper hazırlayam dedim bende hazırladım
necati:iyi yapmışsın aşkım canım aşkım
gizosum:sağol sevgilim benimmmmm
necati:hadi ben gidiyorum tamam akşam evden bişey istiyormusun aşkım
gizosum:alışverişe git kalvaltı bişeyler al sevgilim
necati:tamam aşkım
necati gider alışverişe
necati:acaba ne alsam ?
necati tüm herşey alır ve eve gider
gizosum:sevgilim ne aldın?
necati:aşkım herşey aldım
gizosum:bi bakam ne almışsın?
necati:tamam aşkım
gizosum:vay süper şeyler almışsın sevgilim sen bitane
necati:evet aşkım süper şeyler aldımki kavaltılarda yiyek sensin bitanem
gizosum:sevgilim seni çoooook seviyorum rüyamda yine seni gördüm yine bebegimiz oluyordu sevgilim
necati:ayyyyy ne güzel aşkım
gizosum:evet sevgilim çok güzel rüyamda bebegi gördün ya bebek seni istiyordu
necati:ay canım yaa
gizosum:bi daha bebegimiz olsun istiyorsan sevgilim
necati:tabiki isteyim aşkım ne güzel çocuklarımız olur funda da var bebegimiz orda çook tatlı güzel şeker
gizosum:evet aşkım çocuklarımız olur çocuklarımızı büyütüyüz sonra evlenirler giderler
necati:tabiki evlenecekler aşkım
akşam olur necati geceyi sabırlıkla gizosum bekliyor!!!!!!
elvan:nursan canım naber hayat nasıl geçiyor
nursan:iyi senden naber canım iyi geçiyor
elvan:benimkide iyi geçiyor ne olsun işte
özlem:naber kanki neler yapıyon kanki
esra:iyi kanki senden naber ben de telefonla konuşuyorum sen ne yapıyon
özlem:bende iyi kanki bende takılıyorum bende aynı kanki telefonla konuşuyorum
esra:hım tamam kanki kiminle konuşuyorsun bakalım anlat hele
özlem:kanki sonra sana anlatıyım tamam kanki
esra:yoksa sevgilinmi var?kanki kanki kanki
özlem:sonra söyleyim kanki
esra:tamam kankim benim
gece olur gizosum ve necati yataga yiyerler ve o işi yaparlar
12.bölüm sonu...........
not:bu dizi sokak polisi yeni kanalımız olan arkasiradakilertv de çok yakında olacak.....
1.düşünceleriniz neler dir?
2.deniz bayrakli ve seda evlenecekler mi?
3.özlem cep telefonda kiminle konuşuyor?
4.özlem'nin yoksa sevgilisi mi var?
5.gizosum ve necati bebek istemişti acaba ikinci bebegi olacakmı?merak konusu
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСря Юни 01, 2011 8:19 pm

ooooooooo super olmus

sagol
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeЧет Юни 02, 2011 11:38 am

Edward написа:
ooooooooo super olmus

sagol

bişey bilgincim
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeЧет Юни 02, 2011 8:12 pm

tum ekibi toplamissin Gülümseme
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Юни 03, 2011 9:37 am

Edward написа:
tum ekibi toplamissin Gülümseme

evet bilgin senaryoma katılanları yazıyorum
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeПет Юни 03, 2011 12:15 pm

bu cok iyi olmus harika
*ÖsLem
Силен Потребител
Силен Потребител
*ÖsLem

Female Брой мнения : 279
Дата на раждане : 01.01.1993
Дата на регистрация : 07.06.2011

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСря Юни 08, 2011 7:03 am

ibocum_45 написа:
*eSra.. написа:
neler olcak bende çok merak ediyoommmmmm gizosum anneliği beceirir gibi geliyo Mad Mad Zuhahaaa

inş kız bide mamadan nefret ederse meme ister onu nasıl becerecekmi bilemiyorum Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa Zuhahaaa

Ay inanamıyorum rezillik Short Short

Güzel senaryo =)
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСря Юни 08, 2011 8:17 am

13.bölüm

deniz bayrakli ve sedala evlilik için hazırlıga başlarlar.

deniz bayrakli:aşkım bu gelinlik güzelmi?

seda:evet aşkım çook begendim aşkım bunu alalım

deniz bayrakli:tamam aşkım

seda:bundan neye gideceyiz aşkım

deniz bayrakli:bundan damatlık elbise almaya gideceyiz sonra eve gideceyiz

seda:tamam aşkım bitanem canım aşkım

necati kaltar kalvaltıyı hazırlar

necati:aşkım hadi kalvaltıya çay soracak

gizosum:tamam sevgilim bi saniye sevgilim

necati:tamam aşkım hadi hala uyuyorsan bakacam sana ne işin var aşkım bi saniye beklersek çay buzgibi olur aşkım

gizosum:sevgilim kaltım zaten tuvalete gittim aha geldim sevgilim

özlem:enişte funda bebek seni istiyor

necati:tamam canım bi bakam hele aşkım sende kalvaltını yap hemen gelecem

necati fundala konuşur

necati:funda canım kuzum günaydın bitanem

funda bebek babasına güler

funda:D:D:D:DD:D:DD:D:

necati:senin gülüşünü yerim kuzum benim babasına nasıl gülüyormuşşşş

esra ve hemen kaltar kavaltıya geçer .

esra:abla günaydın eniştem nerde abla

gizosum:sanada günaydın canım ablasının gülü enişten fundanın yanında

esra:hımmmmmm tamam ablam

esra ve özlemle konuşur kalvaltıda

esra:özlem günaydın canım eeeeee naber nasılsın canım

özlem:sanada günaydın canım iyiyim senden naber canım

esra:bende iyiyim canım allah iyilik versin canım

özlem:sanada canım

esra:özlemcim gecen gün cep telefonla konuşuyordun ben sana kiminle konuşursun hadi anlat bakalım demiştim sende sonra anlatırım demiştin kim oldugunu söylemeyecekmisin?canım

özlem:söyleyecem canım

esra:hadi canım kiminle??sabırlıkla bekliyorum

özlem:tamam söylüyorum eray la

esra:D:D:D:D:D eray ayyyy ne tatlı çocuk ben gecen yazın görmüştüm çook tatlıdı ayy ne mutlu oldum şimdi

eray ve özlemi arar

eray:merhaba canım günaydın naber nasılsın canım günün nasıl geçti?

özlem:sanada günaydın canım iyiyim canım senden günüm iyi geçiyor ne olsun işte senin günün nasıl geçiyor canım

eray:bende iyiyim canım günüm iyi geçiyor ne olsun hayat çok kısa takılıyoruz oturyoruz ne olsun işte canım

özlem:hım iyi olmana çooook sevindim canım

eray:bende canım

gizosum kalvaltını yaparkeeeen hamile sançısı başlar ve necati hemen hastaneye götürür ve 2 ikinci çocugu dogar

özlem:eraycım canım ben gidiyorum hastaneye

eray:neden canım neoldu ?

özlem:ablam'mın hamile sançısı başladı hastaneye gidiyorum canım

doktor:geçmiş olsun bir erkek çocuğunuz oldu

necati:saol doktor bey aşkımı görebilirmiyim

doktor:görebilirsiniz ama kalabalık olmasın

necati:saol tamam

gizosum:sevgilim ne tatlı 2 ikinci bebegimiz dünyaya geldi

necati:evet aşkım çok tatlı canım geçmiş olsun canım kurtuldun

gizosum:evet sevgilim saol sevgilim

özlem:geçmiş olsun ablam

nursan:geçmiş olsun canım ablam

elvan:geçmiş olsun canım bitanem ablam

esra:geçmiş olsun canım ablam

eray ilk defe hastaneye gelir ve herkesle tanışır

eray:merhabalar ben eray özlemin erkek arkadaşı

necati:merhaba canım

eray:geçmiş olsun özlem cep telefonda söyledide

necati:hım tamam canım

gizosum:sevgilim 2 çocugumuzun ismi ne olsun?

necati:bilmiyorum aşkım begendigin ismi varsa onu korak

gizosum:sevgilim begendigim isimler varda hangisi olsun?

yıldıray ve naz hastaneye gelir

yıldıray:kızım geçmiş olsun kızım

naz:canım kızım geçmiş olsun kurtuldun

gizosum:saol babacıgım saol annecigim

necati'nin kankisi gelir

deniz bayrakli:kanki hayırlı ugurlu olsun yenge geçmiş olsun

necati:saol kanki

seda:hayırlı ugurlu olsun yenge geçmiş olsun

gizosum:saol canım

yıldıray:ismi ne olacak oglum necati

necati:babacıgım hiç bilmiyorum ama gizosum begendigi isim biliyorda hangisi olsun düşünüyor babacıgım

yıldıray:hım tamam oglum

ve bebek gelir annesine verir mamasını verir ve bebek uyur

13.bölüm sonu......

düşünceleriniz nelerdir?
1.gizosum bebegine begendigi ismi ne olacak?
2.eray ilk kez herkesle tanıştı?sizce necati özlem'ne verir mi?sizce? neler olacak?
3.necati'nin artık bebekleri olacakmı?
4.deniz bayrakli ve seda'nın dügünde neler olacak?
5.doktor sizce kim? bu düşünceler diger bölümlerde yer alınacak
6.doktor kim?diger bölümde açıklanacak!!!!!sizce kim?

not:bu senaryo oguzöner aitdir..........

ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeВто Юли 26, 2011 12:58 am

14.bölüm

gizosum ikinci bebegin ismi begendigi ismi cihan söyledi necati ise ismi çok begendi ve ismi sizekoyar

necati:ne tatlı erkek çocugumuz var allah barışlasın

gizosum:evet sevgilim allah barışlasın

yıldıray:allah barışlasın oglum canım oglum

naz:allah barışlasın oglum nazar dermesin inş

necati:sağol annecigim sağol babacıgım inş

deniz bayrakli ve sedanın dügün zamanı.

Deniz bayrakli:hoş geldiniz

Seda:hoş geldiniz

necati:hoşbulduk

gizosum:hoşbulduk

özlem:hoşbulduk

elvan:hoşbulduk

nursan:hoşbulduk

esra:hoşbulduk

deniz bayrakli ve seda dans ederler

deniz bayrakli:aşkım çok mutluyum

seda:evet aşkım bende çok mutluyum

necati ve gizosum dans eder

gizosum:sevgilim baksana sedaya ne güzel kız ne güzel dans ediyor

necati:evet aşkım baktım aşkım çok güzel dans ediyor maşallah nazar dermesin inş

gizosum:amin

necati:amin

elvan:amin

nursan:amin

esra:amin

özlem:amin

eray ve necati'nin evlerine gider kızı özlemi kendisine ister.

necati:merhaba

eray:merhaba efendim

necati:buraya gelmenize sebepi nedir

eray:allah emriyle kızınızı özlemi kendime istiyorum

necati ve gizosum iyiki düşünür ve özleme bir düşüncesini alırlar.ve necati karaı verir.

necati:eray kızımı sana verdim gitti hayırlı ugurlu olsun oglum

doktor ismi ibocum_45

gizosum:hayırlı olsun evladım

eray:sağol annecigim sağol babacıgım.

14.bölüm sonu.

not:sizce kaçıncı bölümde sezon final olacak
BilGin
Админ

Админ
BilGin

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeВто Юли 26, 2011 7:28 am

tesekkurler
ibocum_45
Силен Потребител
Силен Потребител

ПисанеЗаглавие: Re: Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)   Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi) - Page 2 I_icon_minitimeСря Юли 27, 2011 12:42 pm

BilGin написа:
tesekkurler

bişey degil bilgincim

Sokak Polisi (14.Bölüm Eklendi)
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» ~ Yine Yazı Bekleriz 1.Bölüm Eklendi Yorumlarinizi Bekliyorum
» Ilk Heycan 6.Bölüm Eklendi
» Farkli Hayatlar 1.Bölüm Eklendi
» Bir Es Mobile Cetesi 2.Bölüm Fragmani Eklendi
» Aska Bir Adim Kala8.Bölüm Özel Özeti Eklendi

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Beren Saat Bulgaria Forum :: Форум :: Кошче :: Gelecek Bölüm Tahminleri :: Önerileriniz-
Идете на: